תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 10:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דג'מבה דג'מבה
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
שתי נגיעות בכדור .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
ידין ודג'מבה לא יכולים לשחק ביחד אולי רק במשחקים נגד חיפה ומכבי ובאירופה שנצטרך שליטה באמצע,
הם כן יוכלו לשחק באמצע במידה ויהיו 3 שחקנים יחד עם ברונו מאוד התקפיים וכשרוניים (נניח אלרואי ממש לא מתאים לזה) טוטו,דמארי וטב"ח שמתחתיהם משחק ברונו, זה לא כזה שינוי מערך לעומת מה שיש היום אבל זה כן דוחק לספסל את טועמה ואת אלרואי שאין להם מה לחפש בסגנון משחק הזה, גם אז אין סיבה שנגד קבוצות כמו ר"ג לא נעלה עם שי (כשיהיה בריא!) ואז המשחק ינוהל הרבה יותר טוב.
כל זה בהנחה שיש לך עוד שחקן שמסוגל לעשות משהו מכדור באגף או ליד הרחבה - טוטו לדוגמה מסוגל, טועמה כבר מזמן לא מנסה לעבור שחקנים ואלרואי מנסה כל הזמן אבל גם קונוס הוא לא עובר.
המערך הזה פוגע בול רק כשיש לך באמת עומק התקפי מאוד מוכשר ו2 שחקני קישור יצירתיים אם ברונו באמת יזכיר את דה ברונו ולידו שי ויהיה לו עוד שחקן כמו טוטו להכניס לו כדור עומק אז יהיה טוב. אם לא, שום דבר לא יעזור ונראה משחק תקוע ועומד כמו היום כשאין אף שחקן (אולי רק כששי יחלים) שמסוגל לתת לטב"ח או דמארי כדור שנותן להם יתרון על המגן (טועמה הצליח במשחק אתמול פעם אחת וזה הספיק, זה לא יספיק בעתיד).
כדי לתת זרימה להנעת הכדור אין ספק שעדיף ששי יעלה על חשבון ידין לצד דג'מבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:47 
אבו-דגל כתב:
ידין ודג'מבה לא יכולים לשחק ביחד אולי רק במשחקים נגד חיפה ומכבי ובאירופה שנצטרך שליטה באמצע,
הם כן יוכלו לשחק באמצע במידה ויהיו 3 שחקנים יחד עם ברונו מאוד התקפיים וכשרוניים (נניח אלרואי ממש לא מתאים לזה) טוטו,דמארי וטב"ח שמתחתיהם משחק ברונו, זה לא כזה שינוי מערך לעומת מה שיש היום אבל זה כן דוחק לספסל את טועמה ואת אלרואי שאין להם מה לחפש בסגנון משחק הזה, גם אז אין סיבה שנגד קבוצות כמו ר"ג לא נעלה עם שי (כשיהיה בריא!) ואז המשחק ינוהל הרבה יותר טוב.
כל זה בהנחה שיש לך עוד שחקן שמסוגל לעשות משהו מכדור באגף או ליד הרחבה - טוטו לדוגמה מסוגל, טועמה כבר מזמן לא מנסה לעבור שחקנים ואלרואי מנסה כל הזמן אבל גם קונוס הוא לא עובר.
המערך הזה פוגע בול רק כשיש לך באמת עומק התקפי מאוד מוכשר ו2 שחקני קישור יצירתיים אם ברונו באמת יזכיר את דה ברונו ולידו שי ויהיה לו עוד שחקן כמו טוטו להכניס לו כדור עומק אז יהיה טוב. אם לא, שום דבר לא יעזור ונראה משחק תקוע ועומד כמו היום כשאין אף שחקן (אולי רק כששי יחלים) שמסוגל לתת לטב"ח או דמארי כדור שנותן להם יתרון על המגן (טועמה הצליח במשחק אתמול פעם אחת וזה הספיק, זה לא יספיק בעתיד).
כדי לתת זרימה להנעת הכדור אין ספק שעדיף ששי יעלה על חשבון ידין לצד דג'מבה.

לא שי ולא ידין. שי איטי ותוקע את המשחק עם הכדורים הארוכים שלו וגם שהוא שיחק עם ידין יחד זה היה נראה רע.
צריך קשר שנותן פס ורץ קדימה בסגנון נוסא, נאתכו, זהבי. דרך אגב בעיקר מול קבוצות חזקות. שליטה במשחק לא מקבלים שהקישור מניע כדור בצורה איטית ורוחבית. ההיפך, זה מקל על היריב ללחוץ אותך ושי הוא לא בדיוק אומן בלשמור כדור תחת לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:08 
ידין ודג'מבה לא יכולים לשחק ביחד זה הבונדר טוב בהגנה קנדה בהתקפה החדש. אולי שווה בדיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:10 
דג'מבה יכול לעשות את זה לא רע, וגם ידין פה ושם. הנקודה שהיא חייבים אגפים חזקים, וכאן צריך לבוא חיזוק לצד ימין במקום אלרואי ואז זה צריך להראות יופי, עם צד ימין של ג'וני ואותו חיזוק, שמאל של דנין וטב"ח, ברונו באמצע ומלפניו דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
דג'מבה יוכל להיות השחקן הקדמי יותר ברגע שיכנס לכושר משחק.
הוא הראה אתמול שהוא יכול לתת פס על 40 מטר כמו גם פס לאמצע. הכי חשוב - הוא לא משחק לרוחב.
תשימו לב כל פעם שהכדור אצלו איך הוא חושב קדימה. לכל מורטי השערות מהעונה שעברה עם שי וגורדנה- זה המדד.
כרגע הוא חושש, ובצדק, מה יקרה אם יעברו אותו כי אין לו את הכוח לרוץ אחרי התוקף (בדומה לג'וני, אגב).
עם ידין לידו הוא לא יצטרך לדאוג לזה יותר מדי כי אביחי יהיה זה שיכסה מאחור.
בגלל האופי של שניהם גם ברונו יצטרך פחות לעשות הגנה (הוא ישמח, לדעתי) ויוכל להתרכז באיום על השער וחיתוכים לצדדים שנראה שהוא מאוד אוהב.
ימים יגידו מה יהיה. אני בטוח ששניהם באמצע ביחד זה שילוב קטלני, במיוחד עם שחקני כנף מהירים כמו דמארי וטב"ח (כשטוטו בשפיץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
לא, ידין ודג'מבה לא ייתקעו את המשחק כי שניהם, במיוחד דג'מבה משחקים לעומק, וידין זה שחקן שאם ייתנו לו חופש לעלות עד ה16 שלא ניתן לו כשהוא ליד אבוטבול, זהבי או נאתכו, הוא יהיה חתיכת איום של בעיטות ומסירות לגול, כשדג'מבה מטפל על הנייר בכדורים מורחקים והתקפות מתפרצות.
אני לא חושב שצריך לשחק ככה אבל זה לא דומה לקישור התקוע שהיה לנו עם ידין ואבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:23 
Shacham כתב:
לא, ידין ודג'מבה לא ייתקעו את המשחק כי שניהם, במיוחד דג'מבה משחקים לעומק, וידין זה שחקן שאם ייתנו לו חופש לעלות עד ה16 שלא ניתן לו כשהוא ליד אבוטבול, זהבי או נאתכו, הוא יהיה חתיכת איום של בעיטות ומסירות לגול, כשדג'מבה מטפל על הנייר בכדורים מורחקים והתקפות מתפרצות.
אני לא חושב שצריך לשחק ככה אבל זה לא דומה לקישור התקוע שהיה לנו עם ידין ואבוטבול.

ידין? יש לו את היכולת. נכון. זה לא עוזר לי אם הוא עושה את זה בשלושה משחקים בעונה. אם זה קשור במי שמשחק איתו, סבבה. אני רוצה לראות את זה קורה. שזה כבר קורה, אלה המשחקים הכי טובים של הפועל. אם אביחי ימשיך להיות תקוע על החצי, לשחרר פס ולחשוב שבזה הסתיים הסיפור שלו בהתקפה זה יהיה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:26 
joshsoos כתב:
דג'מבה יכול לעשות את זה לא רע, וגם ידין פה ושם. הנקודה שהיא חייבים אגפים חזקים, וכאן צריך לבוא חיזוק לצד ימין במקום אלרואי ואז זה צריך להראות יופי, עם צד ימין של ג'וני ואותו חיזוק, שמאל של דנין וטב"ח, ברונו באמצע ומלפניו דמארי.

כמו שכתבתי, יכול זה יופי אבל לא מספיק. צריך גם לראות את זה קורה ובאופן קבוע. אגפים זה כרגע משהו שהוא בעייתי מאוד. הפועל קבוצה איטית להחריד, שלא עושה תנועה בלי כדור וככה משחק אגפים לא יכול להצליח. ובנוסף, צריך את פיינסטיל של 2005, לא כמו שהוא נראה עכשיו (אני מקווה שזה רק עניין של חלודה). הבחור לא נכנס ל-16 של היריב פעם אחת בשלושה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:27 
לא וידין פה ושם.
אני מוכן להתערב ששניהם בקישור זה ייראה רע מאוד. זה יכול לעבוד אם יש לך סופר קשרים התקפיים עם דריבל ומסירות. אבל אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:52 
אני מקווה שידין יישאר ויישחק ליד דג'מבה.יש לי הרגשה שאם זה ייקרה כמה אנשים פה ייצטרכו לאכול איזה כובע או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אני מקווה שידין יישאר ויישחק ליד דג'מבה.יש לי הרגשה שאם זה ייקרה כמה אנשים פה ייצטרכו לאכול איזה כובע או שניים.

אני גם מקווה.

אז אני חושב שנוכל לפתוח ככה:

--------ידין-------ד'מבה-------
ברונו--------אלרואי---------טב"ח
------------דאמרי-------------

ואם גם טוטו ישאר בכלל נוכל לפתוח איתו ולהוציא כל אחד משלישיית הקישור בקידמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:11 
el dudernio כתב:
nati כתב:

אני גם מקווה.

אחלה. אני מקווה שאתה מביא לכולם אופניים כי רק ככה הכדור יתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
nati כתב:

אני גם מקווה.

טוטו בשפיץ, טב"ח ודמארי בצדדים, ברונו מתחת לחלוץ.
פוטנציאל נפיץ במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דג'מבה דג'מבה
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 14:16 
אני אשמח לראות אמצע אגרסיבי סוף סוף, ידין וגמבה, לחיפה זה הלך מצוין עם קולמה וכיאל, אם ג׳וני יחזור לכושר ויעלה יותר מהאגף אני חושב שיש סיכוי גם למשחק אגפים שישלים את האמצע הזה. וגמבה שחקן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
צאו מזה,
אלרואי לא ייצא בחיים מהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
היה בסדר אתמול
מישהו יודע אם לשחקן הזה יש גם יכולת התקפית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
צאו מזה,
אלרואי לא ייצא בחיים מהרכב.

אם טוטו חוזר לסגל ולהרכב, יש אופציה יותר טובה מאשר לשים אותו בשפיץ ואת צמד הברוגז בצדדים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שטוטו בחוד עם זוג ופרד בצד זה הרכב בעייתי, כי אתה רק עם 3 קשרים. ככה שנהיה בנחיתות באמצע כשיטת משחק ואני לא אוהב את זה.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 27 אוגוסט 2012, 18:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
למה אי אפשר את שניהם ביחד ?
הרכב כזה:
דג'מבה דג'מבה ידין בקישור האחורי
אחריהם קשר יצירתי(שזה הבעיה)
ואז בצד טל בן חיים בצד השני אלרואי
חלוץ דמארי

אני מקווה שדקל קינן כן יסכים לבוא ואז נוכל להביא זר קשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 20:39 
RedAlert כתב:
הרכב כזה:
חלוץ דמארי

לצערי לא ראיתי בשום מקום שמחפשים אצלנו קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 20:41 
לא ראיתי ממנו שום דבר מלהיב עדיין, מתקל נחמד, סיבוב טוב, אבל אם הוא עומד להיות באמצע המגרש כל המשחק אז לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
הרכב כזה:
חלוץ דמארי

כי אלרואי לא עושה שום דבר יצירתי, הוא תמיד ינסה לעבור את השחקן שלו ולא יצליח וחמור מכך הוא מוסר בהקפצה לשחקנים האחרים ולא על הדשא ופשוט הורס התקפות. במערך הזה אתה חייב שחקן שאתה נותן לו כדור והוא יכול לעבור שחקן ולמסור או להרים אבל הוא לא מסוגל לשום דבר מזה, רק פעם באיזה 10 משחקים הוא כובש שער וזהו, תשים בצד ימין את דמארי ואת טוטו באמצע ותחשוב על כל הכדורים של ג'ון שנותן כדור על הקו בחצי גובה, עם המהירות של דמארי הוא עובר את המגן שעליו וחודר עד לרחבה ששם הלוואי היה מחכה טוטו כדי לשים כדור ברשת, אלרואי פשוט לא מסוגל לזה, לצערי הוא פשוט לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי קובי דג'אני יכול להשלים קישור אחורי אדיר ליד גמבה אבל נתניה לא ישחררו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 13:00 
GAL THE RED כתב:
לדעתי קובי דג'אני יכול להשלים קישור אחורי אדיר ליד גמבה אבל נתניה לא ישחררו אותו.

אם מדברים על קשרי אמצע לגיטימיים שאפשר להביא, הוא בהחלט אופציה. אין הרבה כאלה. בגדול,
זה דג'אני, ניר ביטון, רוצ'ט ובערך זהו.
אולי פספסתי שם אחד, אבל נראה שדג'אני הוא כנראה הזול מהרשימה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 13:08 
ממה שראיתי אתמול גם את חיפה וגם את מכבי, הקישור האחורי שם לא ממש קיים. שתי הקבוצות פשוט דוחפות את הכדור קדימה ומקוות לפעולות יצירתיות. ידין ודאבל דג'מבה יכולים לחפות על ההגנה החלשה יחסית שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
GAL THE RED כתב:

פצוע כבר 3 חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 13:17 
עזרא כתב:
GAL THE RED כתב:

פצוע כבר 3 חודשים.

שיחק שלשום 90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 13:50 
פאקינג קובי גג'אני ??? טוב שלא אמרתם להביא את בוקולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 19:20 
לשלם מליון יורו לזהבי פצוע שישחק לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: