תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: אלרואי
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 01:50 
kobster כתב:
teknoboy כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
להשוות את החלושס הזה לעידן ורד או חן עזרא... באמת
אלרואי זה לא שחקן כדורגל ואני גם לא בטוח שהוא אי פעם יהיה שחקן כדורגל

מה שעצוב זה שלצערי הוא אחד החשובים בקבוצה כרגע, פשוט כי בקבוצה שרובה לא מסוגלת לסיים 90 דקות הוא מסוגל לרוץ (גם אם זה עם הראש בקיר) 90 דקות

שירזי עשה הרבה דברים מטומטמים במשחקים האחרונים אבל אני חושב שדוקא ההבנה שסלים העונה הוא כבר לא שחקן אגף (והרבה פרשנים קטלו את ניצן על זה) היא נכונה. סלים כרגע זה שחקן אמצע ב4-5-1 והוא לא ממש מסוגל לשחק בתפקיד אחר, מה שאומר שאלרואי וטב"ח זה שחקני האגף היחידים שלנו.

נראה שהדרך היחידה לפתור את הבעיה זה להחזיר את טוטו ואז דמארי יוכל להחליף את אלרואית.

אני חושב שהוא שם אותו באמצע רק כברירת מחדל ואין בסגל כרגע אף אחד אחר עם ניסיון שיכול לשחק שם.
לדעתי ברגע שיימצא פתרון לאמצע סלים יחזור לספסל ויהיה מחליף לעמדת הקשר השמאלי.

איזה פתרון יימצא לאמצע?

דג'מבה-ממן
-- ברונו

אתה באמת נותן את המפתחות לממן לשחק בתור קשר אמצע? עזוב את זה שזה תפקיד שהוא אף פעם לא עשה,
הוא עד היום נראה לא בשל וזה בלשון המעטה. הוא יהיה ההרכב הפותח שלנו לכל העונה הזאת ולאירופה?

על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלרואי
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אדום נחמד כתב:
איתי כתב:
למה להשוות ולא פשוט להודות שאלרואי שחקן סופר חלש?
מה אכפת לי מורד, עטר, גרסיה או ממסי? כל אלו לא סותרים את העובדה שאלרואי כהן לא נתן משחק אחד שבו הלכתי הביתה ואמרתי לעצמי - "בואנה, איזה משחק אלרואי נתן היום".
הילד אנמי, חלש ובעיקר חי בסרט עם כל מיני תנועות גוף שלפעמים מזכירות סרטי ג'קי צ'אן במקרה הטוב, ושחייה אומנותית במקרה הרע.

הסברתי למה ההשוואות.
כי זה סוג השחקנים שאתה יכול להביא.
לא נראה פה עוד ורמוט. צר לי. וגם ורמוט לא תמיד היה ורמוט.
בכלל, עצם הביקורת על אלרואי נובעת מהשוואות לקבוצת חלומות שלקחה דאבל בשיניים.

לא ורמוט, נתתי לך מספיק שמות שאני מעדיף לפניו(וגרסיה אמרתי שאני לא מכיר, לא אמרתי שעדיף, אז אתה יכול לביינתים להפסיק להכניס את השם שלו)

אין שום בעיה שאתה מעדיף.
לך לפורום של חיפה ותשאל אם הם מוכנים לטרייד ורד-אלרואי
הניחוש שלי הוא כן.
כי הם מכירים רק את היתרונות של אלרואי, ובעיקר את החסרונות של ורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלרואי
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 06:55 
זה כבר מעבר לקבלת החלטות או משחק חלש, הוא פשוט גרוע. באמת שהוא מתחיל לעלות על העצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
teknoboy כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
להשוות את החלושס הזה לעידן ורד או חן עזרא... באמת
אלרואי זה לא שחקן כדורגל ואני גם לא בטוח שהוא אי פעם יהיה שחקן כדורגל

מה שעצוב זה שלצערי הוא אחד החשובים בקבוצה כרגע, פשוט כי בקבוצה שרובה לא מסוגלת לסיים 90 דקות הוא מסוגל לרוץ (גם אם זה עם הראש בקיר) 90 דקות

שירזי עשה הרבה דברים מטומטמים במשחקים האחרונים אבל אני חושב שדוקא ההבנה שסלים העונה הוא כבר לא שחקן אגף (והרבה פרשנים קטלו את ניצן על זה) היא נכונה. סלים כרגע זה שחקן אמצע ב4-5-1 והוא לא ממש מסוגל לשחק בתפקיד אחר, מה שאומר שאלרואי וטב"ח זה שחקני האגף היחידים שלנו.

נראה שהדרך היחידה לפתור את הבעיה זה להחזיר את טוטו ואז דמארי יוכל להחליף את אלרואית.

אני חושב שהוא שם אותו באמצע רק כברירת מחדל ואין בסגל כרגע אף אחד אחר עם ניסיון שיכול לשחק שם.
לדעתי ברגע שיימצא פתרון לאמצע סלים יחזור לספסל ויהיה מחליף לעמדת הקשר השמאלי.

איזה פתרון יימצא לאמצע?

דג'מבה-ממן
-- ברונו

אתה באמת נותן את המפתחות לממן לשחק בתור קשר אמצע? עזוב את זה שזה תפקיד שהוא אף פעם לא עשה,
הוא עד היום נראה לא בשל וזה בלשון המעטה. הוא יהיה ההרכב הפותח שלנו לכל העונה הזאת ולאירופה?

על הפנים.

אה? חנן ממן הוא שחקן אמצע, שיחק כשחקן כנף רק כשלא היה מישהו אחר לשים שם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 07:03 
אדום נחמד כתב:
Red or Dead כתב:
אדום נחמד כתב:
איתי כתב:
למה להשוות ולא פשוט להודות שאלרואי שחקן סופר חלש?
מה אכפת לי מורד, עטר, גרסיה או ממסי? כל אלו לא סותרים את העובדה שאלרואי כהן לא נתן משחק אחד שבו הלכתי הביתה ואמרתי לעצמי - "בואנה, איזה משחק אלרואי נתן היום".
הילד אנמי, חלש ובעיקר חי בסרט עם כל מיני תנועות גוף שלפעמים מזכירות סרטי ג'קי צ'אן במקרה הטוב, ושחייה אומנותית במקרה הרע.

הסברתי למה ההשוואות.
כי זה סוג השחקנים שאתה יכול להביא.
לא נראה פה עוד ורמוט. צר לי. וגם ורמוט לא תמיד היה ורמוט.
בכלל, עצם הביקורת על אלרואי נובעת מהשוואות לקבוצת חלומות שלקחה דאבל בשיניים.

לא ורמוט, נתתי לך מספיק שמות שאני מעדיף לפניו(וגרסיה אמרתי שאני לא מכיר, לא אמרתי שעדיף, אז אתה יכול לביינתים להפסיק להכניס את השם שלו)

אין שום בעיה שאתה מעדיף.
לך לפורום של חיפה ותשאל אם הם מוכנים לטרייד ורד-אלרואי
הניחוש שלי הוא כן.
כי הם מכירים רק את היתרונות של אלרואי, ובעיקר את החסרונות של ורד.

אתה קצת אונס את התאןריה שלך על המציאות. זה שאוהדים בכיינים לא הופך את אלרואי לשחקן טוב.
לא מאמין שיש אוהד רציני של חיפה שהימוכןמלטרייד כזה על בסיס מקצועי נטו. אם כן, הוא צריך משקפיים דחוף. כמו שכבר אמרו פה, הבעיה של אלרואי היא מאוד בסיסית. הוא כאילו לא מבין את המשחק, לא קורא את המפה ולא מבין את התפקיד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
שוב פעם, הבעיה המרכזית שלו(גם אגב במשחקים יותר מוצלחים שלו), היא קבלת החלטות גרועה וחוסר מחשבה. תנאים פיזים יש בבחור. מהירות, זריזות, כוח, טכניקה. חייב ללכת ליעוץ מנטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אתה קצת אונס את התאןריה שלך על המציאות. זה שאוהדים בכיינים לא הופך את אלרואי לשחקן טוב.
לא מאמין שיש אוהד רציני של חיפה שהימוכןמלטרייד כזה על בסיס מקצועי נטו. אם כן, הוא צריך משקפיים דחוף. כמו שכבר אמרו פה, הבעיה של אלרואי היא מאוד בסיסית. הוא כאילו לא מבין את המשחק, לא קורא את המפה ולא מבין את התפקיד שלו.

אני מבין
וזה שאוהדים פה בכיינים הופך את אלרואי לשחקן גרוע?
אני בטוח שיש, אבל כמה אני יכול לשאול? 5? 10? זה בטח לא מייצג ואפילו לא אומר שום דבר.
חוץ מדבר אחד. בעצם.
כשזה השחקן שלך, כל פעולה רעה קופצת לך לעיניים
כשזה שחקן של קבוצה אחרת, הוא הכוכב החדש של הליגה. פשוט כי אתה לא רואה את הכשלונות שלו.
אני מסכים כמעט לכל מילה מהביקורת על אלרואי וחוכמת המשחק שלו. אבל אני גם ידוע שזה דבר שאפשר לשפר, ובאופן כללי, גם אם הוא טועה, אני ממש נהנה כשהכדור ברגליים שלו.
אבל זה רק אני. אני לא חושב שכולם צריכים להנות ממנו. רק להבין שיותר טוב מזה, בטח לא הרבה יותר טוב, לא יהייה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
שוב פעם, הבעיה המרכזית שלו(גם אגב במשחקים יותר מוצלחים שלו), היא קבלת החלטות גרועה וחוסר מחשבה. תנאים פיזים יש בבחור. מהירות, זריזות, כוח, טכניקה. חייב ללכת ליעוץ מנטלי.

טכניקה? איזו טכניקה?
אולי טכניקה בבעיטה. המסירות שלו פח, והדריבל שלו פח.
הוא גם לא כזה מהיר כמו שעושים ממנו (מתי אלרואי כהן לקח כדור ורץ איתו כמה מטרים על האגף למשל?)

המפלט האחרון זה לעשות ממנו Second Striker, כי לבעוט לשער הוא יודע.
גם ברדה היה אצלנו שחקן אגף ובבלגיה הוא פרח כחלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:21 
זה שהוא טיפש וקבלת ההחלטות שלו ברצפה זה מילא, הדבר הכי מעצבן אצלו זה העובדה שהבן אדם לא מודע למגבלות של עצמו.
רוב האיבודים שלו זה בגלל שהוא מנסה דברים שהוא פשוט לא יודע לעשות.
לספסל ומיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:30 
הוקיץ' כתב:
זה שהוא טיפש וקבלת ההחלטות שלו ברצפה זה מילא, הדבר הכי מעצבן אצלו זה העובדה שהבן אדם לא מודע למגבלות של עצמו.
לספסל ומיד.

ולא רק זה. כמה פעמים אפשר לראות עוד את הדריבל הזה עם העקב. מאיפה הוא הביא את זה?
ומה שהכי לא ברור, איך שלושה מאמנים שעברו איתו בהפועל לא תופסים אותו באוזן ומסבירים לו איך עושים את הדברים נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:13 
ציטוט:

אה? חנן ממן הוא שחקן אמצע, שיחק כשחקן כנף רק כשלא היה מישהו אחר לשים שם.

חנן ממן הוא שחקן התקפי. הוא שיחק באמצע מאחורי חלוץ, לא ליד הקשר האחורי.
תדבר עם אוהדי הפועל חיפה
לא סתם האופטימיים שם השוו אותו לגילי ורמוט ולא לביבראס או לטל בנין או לאלמוג כהן

גילי ורמוט יכול לשחק באמצע? לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

:ROSE:

ביום חמישי הוא לא עשה אף טעות ובגלל זה נראה ככה.
אתמול הוא לא עשה אף מהלך נכון.
חוסר היציבות הזו הורס אותו ולנו את הבריאות, וחבל. הוא יכול להיות שחקן מצוין בזכות כל מה שרשמת אבל המוח שלו דופק אותו כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
יש לו מזל שאין לו פרצוף של ראובן עובד, בזכות זה אנשים מפספסים את הדמיון בחכמת המשחק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:
יש לו מזל שאין לו פרצוף של ראובן עובד, בזכות זה אנשים מפספסים את הדמיון בחכמת המשחק שלהם.

זה בגלל שהוא אשכנטוז חמוד ולא מזרחני מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

יש מצב שזה רעיון לא רע.
שם הוא גם יוכל לתרום קצת עם הבלגן שהוא עושה, וגם יזיק פחות אם הוא חלילה יאבד את הכדור פתאום אחרי טעות בשיקול הדעת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
IdanTheLittle כתב:

יש מצב שזה רעיון לא רע.
שם הוא גם יוכל לתרום קצת עם הבלגן שהוא עושה, וגם יזיק פחות אם הוא חלילה יאבד את הכדור פתאום אחרי טעות בשיקול הדעת.

תזהר עוד יגידו לך שאתה לא מבין כלום, אני אישית כבר טוען את זה שנה, תקראו לזה איך שבא לך, אלרואי כהן אמור להיות המאחורי חלוץ ב 4:5:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
IdanTheLittle כתב:

יש מצב שזה רעיון לא רע.

תזהר עוד יגידו לך שאתה לא מבין כלום, אני אישית כבר טוען את זה שנה, תקראו לזה איך שבא לך, אלרואי כהן אמור להיות המאחורי חלוץ ב 4:5:1.

אוקיי, אז בתור 1/2301 בעלים של הקבוצה, אני דורש שאלרואי יהיה חלוץ שני/מאחורי החלוץ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
אז בתור אוהד תצפה ממני לקללות =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
IdanTheLittle כתב:

יש מצב שזה רעיון לא רע.

מבחינת הרעיון זה יכול להיות גאוני להציב אותו באמצע ככה:

------דמארי-------
טב"ח - אלרואי - ברונו

אבל אם אני לא טועה לפני כמה משחקים היה בערך 30-40 דקות שהוא שיחק בעמדה הזאת והוא היה חלש ברמות ולא מצא את עצמו ואז ישר שהעבירו אותו לימין הוא הביא 2 התקפות טובות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:58 
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
IdanTheLittle כתב:

יש מצב שזה רעיון לא רע.

אם זה ברמת השרון או הרצליה או כפר סבתא או כל פיקציה אחרת, סבבה. שיהיה שם מה שהוא רוצה. הוא לא שחקן מאחורי חלוץ, זה רק בראש שלך. הוא בקושי שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:02 
הוקיץ' כתב:
לספסל ומיד.

הבעיה שאין לך מחליפים טובים יותר.
בינתיים לא ראיתי מממן דברים טובים יותר.
סלים יכול לתת פה ושם הגבהה או מסירה, אבל אם כבר יש לך קבוצה כ"כ אפורה, אז לפחות שתהיה קצת יותר מהירות.
ברונו קוטיניו, כדורגל לא כדורגל, אני מקווה מאד שהבעיה היא ההתרגלות לחום, כי אם הוא באמת כזה איטי וכבד, אז שחקן טוב הוא לא. בקבוצה של טייסים, אתה יכול לשחק עם שחקן אחד כזה באמצע אולי, לא בהפועל הנוכחית.
בקיצור, קישור נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
IdanTheLittle כתב:

יש מצב שזה רעיון לא רע.

אם זה ברמת השרון או הרצליה או כפר סבתא או כל פיקציה אחרת, סבבה. שיהיה שם מה שהוא רוצה. הוא לא שחקן מאחורי חלוץ, זה רק בראש שלך. הוא בקושי שחקן.

בגלל הקושי שלו לעצור כדור ושישאר לו ברגל, עמדת המוצא שלו חייבת להיות בקו, כך הוא נותן לעצמו את הפור ורץ אחרי הכדור.
לשים אותו במרכז המגרש, כשצריך לחשוב מהר, למסור מדויק ולקבל החלטות נכונות זה להרוג אותו סופית. ברדה אגב ידע לעשות את זה מצוין ולכן היה מלך הבישולים שלנו בעונה הראשונה שלו בהפועל מעמדת הסקנד סטרייקר.
רק על הקווים, שאבא לא יתעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
סוס גם "רק" בראש שלי היינו בתחילת שנה שעברה קבוצת צמרת, אז אנא ממך, לא המצאת את הכדורגל וכנראה שהמעט שיש "רק" לי בראש,
הוא לא דבר שצריך לבטל בלחיצת אצבע במקלדת.

לאלרואי כהן אין מהירות (יש רגלים זריזות וגם לא בצורה יוצאת דופן), אין לו דריבל (מה שלמשל יש לוורמוט), ואין לו בעצם שום דבר בשביל להיות שחקן קו.
אם מתעקשים לשים אותו בצד אז שה רק במערך של 4 קשרים, כתור קשר צד ולא שחקן קו. אז הוא ישחק יותר באמצע ופיזיות הלחימה והחוצפה יוכלו להיות לו לעזר.
בעיקרון הוא שחקן שמאוד "דומה" לאלילך זהבי, רק שזהבי הוא סוג של אל וכל דבר שהוא מנסה הולך, אצל אלרואי המצב הפוף, בכל מקרה שניהם לא אמורים
להוביל קבוצה, שניהם אמורים להיות חלוץ שני / שחקנים מאחורי חלוץ. כי יש להם בעיקר חוצפה, תעוזה והם לא מפחדים לבעוט מרחוק (דבר חריג בנוף הישראלי).
לזהבי בנוסף היו טונות של ביטחון, דבר שאין לאלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:09 
הוא יכול לשבת ביציע עם בובת המין המתנפחת שלו, שם הוא יעשה הכי פחות טעויות.
בכל מקרה מה שלא יהיה, אחרי שנוסא עזב, צריך להיות תקן ברור לשחקן טיפש אחד מקסימום בהרכב. אז הוא או גורדנה, שניהם ביחד אסור כי יש גבול לעצבים של אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
נוסא, גורדנה ואלרואי שיחקו ביחד בקישור שלנו שנה שעברה, אתה לא יכול להוריד את תקן מאבדי הכדור ב כל-כך הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:12 
כן, הוא מאוד דומה לזהבי, ורק לא הולך לו כמו לערן. בול אבל!
שמע, אני מבין שזה כמו תרפיה בשבילך התאוריות האלה, אז שיהיה לבריאות... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
נוסא, גורדנה ואלרואי שיחקו ביחד בקישור שלנו שנה שעברה, אתה לא יכול להוריד את תקן מאבדי הכדור ב כל-כך הרבה.

כשהם שיחקו ביחד זו היתה הקבוצה הכי טיפשה בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:41 
EZMAN כתב:
joshsoos כתב:
אצל תומר חמד ראו את הפוטנציאל, אצל אלרואי לא רואים.

תומר חמד בכל הקריירה שלו בחיפה היה למל"מ רציני! בחיים לא הבנתי מה תופסים ממנו ורק שהוא הגיע למיורקה הוא התחיל לשחק כדורגל

ג`ון גרגורי אחד המאמנים הכי גדולים שהיו פה(ונתנו לו ללכת)ושכבר ראה שחקנים טובים בחיים שלו לקח את החולצה של חמד אחרי הגול הראשון שהוא כבש בנצרת.הוא אמר שמיד רואים שחמד הולך להיות חלוץ גדול והוא רוצה לשמור לעצמו את החולצה למזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:51 
:LAGUH!:
ג'ון גרגורי אחד המאמנים הגרועים שראיתי, כמובן שבגלל שהוא אנגלי אתה חושב שהוא עילוי(אז מה אם הוא נכשל פה עם שתי הקבוצות שלו בצורה מחפירה).

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלרואי
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 14:00 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מבין
וזה שאוהדים פה בכיינים הופך את אלרואי לשחקן גרוע?
אני בטוח שיש, אבל כמה אני יכול לשאול? 5? 10? זה בטח לא מייצג ואפילו לא אומר שום דבר.
חוץ מדבר אחד. בעצם.
כשזה השחקן שלך, כל פעולה רעה קופצת לך לעיניים
כשזה שחקן של קבוצה אחרת, הוא הכוכב החדש של הליגה. פשוט כי אתה לא רואה את הכשלונות שלו.
אני מסכים כמעט לכל מילה מהביקורת על אלרואי וחוכמת המשחק שלו. אבל אני גם ידוע שזה דבר שאפשר לשפר, ובאופן כללי, גם אם הוא טועה, אני ממש נהנה כשהכדור ברגליים שלו.
אבל זה רק אני. אני לא חושב שכולם צריכים להנות ממנו. רק להבין שיותר טוב מזה, בטח לא הרבה יותר טוב, לא יהייה פה.

הגישה הזאת היא תקפה למשל לגבי חוטבא? גם הוא מבחינתך שחקן סבבה לקבוצה כמו הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: