JR12 כתב:
אצל גוטמן אני זוכר משחקים פי 100 יותר גרועים
איי פורום שדים.מאמן קיבל קבוצה עם 7 שחקני הרכב חדשים,שבועיים של מחנה אימונים בלחץ,הנהלה חדשה,זרים שעדיין לא נכנסו לכושר.
ניצח במגרש ניטרלי במשחק הראשון וזה לא מספיק טוב
כאילו מה ציפיתם,לראות ברצלונה היום?
תירוצים תמיד יש עד מחר.
תכלס הוא קיבל תקציב פי 4 מהקבוצה שהוא עמד מולה היום, זה קודם כל.
לקבוצה שהיתה מולנו אגב יש פי מאה תירוצים. כולל זה שאיזה חצי סגל שלהם היה מורחק היום עוד בגלל שנה שעברה. רבאק זו קבוצה שבקושי פתחה את העונה ויש להם תקציב של במבה במילוי קרם נוגט. ויש להם יותר שחקנים חדשים ממך.
בפרספקטיבה הזאת באמת שכל התירוצים האלה מגוחכים.
אבל מעבר לזה, זה לא רק שנראנו חרא. אם סתם היינו נראים חרא לא הייתי מאשים אותו. לפעמים עושים פעולות נכונות ודברים לא מסתדרים.
הבעיה היא שהוא אשם ישיר, בצורה ברורה ומדידה (לא סתם "הקבוצה נראית לא מחוברת" שעד עכשיו האשימו אותו פה) בכל האירועים שקרו.
מההתחלה כשהוא לא החליט על בועט עונשין. אח"כ ההתנהלות הביזיונית שלו. ההדחה של שני החלוצים היחידים מהסגל, כולל השחקן הכי טוב שלך שהוא ילד טוב שגם התנצל. העלייה עם ארתור בהרכב ובלי חלוץ (שתי טעויות שהיו פה כל כך ברורות בפורום אבל ניצן גילה רק בדקה 35 כשהחליט לקבור לארתור את הביטחון). אני לא אדבר גם על שאר הדברים הקטנים שהם עוד במחלוקת אלא רק על דברים באמת אלמנטריים שזועקים לשמיים.
כל החלטה של ניצן שירזי הימים האחרונים הולכת הפוך. אם הוא לא יתיישר מהר מאוד - ביי ביי.