redrony כתב:
joshsoos כתב:
רוני, שתה משהו קר ותרגע =)
אלירן דנין לא איטי, פותח יפה ובתדירות גבוהה ומגביה לגמרי לא רע, אם לא ראית איך צד שמאל שלנו נראה איתו במשחקים האחרונים, הפסימיות והביקורתיות כנראה אוכלות אותך....
הבעיות שלו תמיד היו הגנתיות, והם כנראה יישארו, אבל לכאלה אנחנו רגילים לצערנו ( וממילא אין מגינים שיודעים להגן בארץ ).
את פיינטסיל אנחנו מכירים וגם ראינו ניצוצות בשני המשחקים הקודמים, הוא צריך עוד קצת זמן, וכן, יש לו בעיה כשהשותף שלו לקו זה אלרואי הטיפש. אבל עם הזמן אני מאמין נגלה שיש לנו לראשונה שני מגינים שעולים כמו שצריך, אם רק המאמן ייתן לדנין לשחק, ועוד יותר אם יהיה שחקן נורמלי בצד ימין של ההתקפה. זה גם יפתור את בעית הקישור שתיווצר אם ידין ודג'מבה ישחקו ביחד לחרדתך.
חם לי אימים ואחרי מה שראיתי אתמול להירגע קצת קשה.
מגביה זה נחמד. להיכנס ל-16 הוא מסוגל? לעבור שחקן? דאבל פס חכם עם הקשר? אם כן, שכח ממה שאמרתי.
לגבי קשרים התקפיים, אין לי מושג את מי אפשר להביא עכשיו. בראש עולים רק וורמוט ובוזגלו. קוטיניו אולי עוד יתרום, אבל הוא נראה איטי תחת ובטח לא פתרון בקו.
וזה יפתור את בעיית הקישור רק אם האדון ידין יחליט שהוא מתעסק בכדורגל וישחק כמו שהוא יודע (כמו שאמרתי, מה שקורה 3 פעמים בעונה).
כן, הוא גם נכנס לרחבה אתמול פעם פעמיים, וזה בבלגן של אתמול שלא היה שחקן מובנה בצד שמאל לאורך כל המשחק. קוטיניו יכול להיות פתרון בקו יחד עם ג'וני שעולה הרבה והחלפת מקומות עם דמארי ( הוא כבר הראה שהוא אוהב לעשות את זה, ולהיכנס לרחבה, הראשון מאז זהבי... ) וכמובן שאם טוטו יישאר אז דמארי יוכל לעבור לשם לא מעט וכמו טב"ח לשחק את החצי חלוץ/חצי קיצוני. וכן, צריך שידין יתאפס.
אבל מה אתה יודע, אפשר לחשוב שאנחנו הקבוצה היחידה שצריכה חיזוק ויש בה הרבה סימני שאלה. בחיפה יש קשר אחורי אחד בלבד ( וסליחה במטוטא מבוקולי שעטר כבר לא סופר ) וגם לו קוראים תמיר כהן, וסימני שאלה גדולים על גולסה וורד, והמחליף שלהם לכל הקישור זה ימפולסקי הבליין. במכבי המגינים זה אותו דרעק, לא ברור איך בלמים שיוחתמו/חתמו ייראו, ואיך יזרום משחק ההתקפה עם הקישור ההתקפי שלא כל כך קיים, ושתיהן מתמודדות עם מאמנים חדשים. משלושתינו, אנחנו הקבוצה שעברה הכי הרבה תהפוכות, והיה לה פחות זמן להתארגן, ועדיין גם הן עדיין עם סימני שאלה רבים. תסתכל מה קורה הליגות הכי חזקות, ותראה איזה פתיחת עונה עוברת על לא מעט מהקבוצות הכי גדולות שיש. יש לנו את השבועיים הקרובים שבהם ייסגר הסגל, נראה את הקבוצה בעוד שני משחקים, את האחרות, ונהיה קצת יותר חכמים . עד אז, שתה קצת מים קרים...