תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
נוסא נמכר לבטיס - מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם. עכשיו השאלה איך ממלאים את החור שהוא השאיר, אם בכלל יש כזה.

מבחינה סטטיסטית, נוסא לא בידיוק השאיר את חותמו יותר מידי. פתח את העונה שעברה בסדר, נרדם בהמשך, התעורר לקראת הסוף, אבל עדיין, לא מספיק. כמו שהרבה טוענים פה, לא ראיתי משהו יוצא דופן ממנו, גם במהלך ה3-4 משחקים שהוא שיחק העונה. לא ורמוט ולא זהבי בוא נגיד ככה, ועוד מדובר בקשר התקפי שאיכשהו הסיבו אותו לעמדת ה-50-50 שלנו.

איכשהו אני מרגיש שהעזיבה שלו כמעט ולא תשפיע על הקבוצה, במיוחד כשעל המשבצת הזו יש לנו את גורדנה, אבוטבול ואני מקווה מאוד שיהיה איתו חתיכת טוויסט - אביחי ידין.

כמובן שאת הכסף שקיבלנו/חסכנו ממנו (סביבות ה-6 מיליון שקל + מיליון שקל משכורת) נצטרך להשקיע על בלם איכותי, אבל זה כבר נושא אחר.

אז השאלה - מדובר במכה אנושה או מכה שאפשר להסתדר איתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 14:47 
כל אחד והדעה שלו.
כרגע אין לא שי ולא גורדנה. אביחי ידין בחיים לא יכול להחליף אותו.

אני חושב שהוא השחקן השנה שביחד עם דג'מבה וברונו היה יכול להביא אליפות. אבל אין לי הרבה שותפים לדעה הזאת.
זה בור שכנראה לא נמלא. רק אם גורדנה יקבל פתאום כושר גופני מדהים וקצת שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 14:49 
למה עוד אשכול ?
מה יהיה אדמין ? אשכול לכל שאלה ב 10 גרסאות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אשכול ראוי.
לטעמי לא תהיה כזו השפעה קריטית, לא ראיתי ממנו שום דבר שונה מהשנה שעברה קרי הרבה פיזיות,מהירות ואתלטיות לצד חוסר דיוק במסירה וסיומת מביכה מול השער.
אם אנחנו הולכים לשחק עם 3 שחקנים באמצע, מי שיכנס במקומו אמור לתת את הבלאנס בין הצד ההגנתי (הקשר האחורי פלוס ארבעת שחקני ההגנה) לבין הצד ההתקפי (ברונו,אלראוי,טב"ח,דמארי). מהמעט שראיתי ממנו בשנים הקודמות ולפי תחילת העונה הזו, אני חושב שלממן יש את התכונות האלו והוא יכול להיכנס למשבצת הזו, כשגם גורדנה, אם יעבוד על כושר משחק ומסירה מהירה, יכול להיכנס לתפקיד הזה.
יש לנו מספיק אופציות למלא את החור הזה, את הבור שיש כרגע בעמדת הבלם הזר יותר קריטי לפתור.
מאחל לנוסא שיצליח ויגיע הכי רחוק שאפשר, הוא יצא הכי גבר בעולם במשחק האחרון כשסיים 90 דקות למרות שיש לו ביד חוזה מבטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 14:57 
חייבים לשחק עם 3 באמצע (4-3-3) וזה יתן לנו איזון לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

בשביל מערך כזה צריך עוד חלוץ.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:03 
אם לירוי צעירי ובלם יגיעו במקומו הקבוצה תתחזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:03 
הלוואי שצעירי יגיע, הוא בול על התפקיד שאנחנו צריכים, בין התקפה להגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:07 
mbracha כתב:
oMeR1 כתב:

מייקל אואן חופשי :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עד כמה העזיבה של נוסא באמת משמעותית?
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:15 
NARKOTIKA כתב:
כל אחד והדעה שלו.
כרגע אין לא שי ולא גורדנה. אביחי ידין בחיים לא יכול להחליף אותו.

אני חושב שהוא השחקן השנה שביחד עם דג'מבה וברונו היה יכול להביא אליפות. אבל אין לי הרבה שותפים לדעה הזאת.
זה בור שכנראה לא נמלא. רק אם גורדנה יקבל פתאום כושר גופני מדהים וקצת שכל.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
mbracha כתב:
oMeR1 כתב:

לא צריך את מייקל אואן, יש לך חלוץ חתום אצלך לשנה הבאה.
אם טוטו נשאר, אפשר לשים אותו בשפיץ ביחד עם דמארי וטב"ח בצדדים.במקרה כזה ברונו רק צריך לדעת מתי ולאיפה לתת את הפס. אני גם הייתי מוסיף ואומר שעם שיבוץ כזה בחלק הקדמי אפשר גם לשים את ידין ליד דג'מבה ולתת לרביעיה הזו לשחק חופשי בהתקפה. אין הגנה בליגה שתוכל לעצור אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
oMeR1 כתב:
mbracha כתב:
oMeR1 כתב:

לא צריך את מייקל אואן, יש לך חלוץ חתום אצלך לשנה הבאה.
אם טוטו נשאר, אפשר לשים אותו בשפיץ ביחד עם דמארי וטב"ח בצדדים.במקרה כזה ברונו רק צריך לדעת מתי ולאיפה לתת את הפס. אני גם הייתי מוסיף ואומר שעם שיבוץ כזה בחלק הקדמי אפשר גם לשים את ידין ליד דג'מבה ולתת לרביעיה הזו לשחק חופשי בהתקפה. אין הגנה בליגה שתוכל לעצור אותם.

רק צריך לקחת בחשבון שהנעת כדור אמיתית ואפקטיביית לא תהיה לך אלא יהיו לך כדורים ארוכים לטוטו/ אחד החלוצים בכנפיים או במקרה הטוב העברת כדור לברונו.
מצד שני זה יאפשר לך קו הגנה נמוך שמתאים לבלמים האיטיים שלנו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
כרגע היא משמעותית מאוד, בגלל ששי וגורדנה פצועים.
במידה והם היו כשירים אני לא חושב שהיא הייתה משמעותית כל כך כמו שאנשים חושבים פה.

בגלל ששי הולך להעדר רוב העונה וגורדנה גם תקופה לא קצרה אין מנוס מלהביא שחקן לעמדה, הבעיה שאין הרבה מועמדים ישראלים ראויים וזה יסתום את הגולל על שחקנים כמו ארתור, כפיר וניר לקס שהיו יכולים להיות גיבוי לשי וגורדנה.
לדעתי צריך לשלוח את ניר וכפיר בהשאלה, להשאיר את ארתור כי הוא יכול לשחק חוץ מקשר אמצע גם קשר שמאלי ומגן שמאלי ולהביא את צעירי או את איביינדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
ממן לא מתאים לשחק בתפקיד שלו?
אגב, מחר לדעתי סלים צריך לשחק בתפקיד שלו. הוא עושה את זה לא רע, ויש לו פוטנציאל להשתפר שם ברגע שהוא יתרגל למשבצת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 16:39 
היה חשוב למערך מפניי שהוא קשר 50 50.

אבל בסדר,לא סוף העולם,התמודדנו עם העזיבות של שכטר,זהבי,ורמוט,בן שהר,דה סילבה ואניימה , נסתדר עם עם זה.

ידין בעניי ממש לא יכול לשחק איפה שנוסא שיחק,הוא לא קשר 50 50 ודג'מבה ממש לא גם.

ממן בנתיים יכול להיות אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
שאלת ההרכב תלויה במה יעלה בגורלם של ידין וטוטו.
1) אם אף אחד מהם לא ישאר, ממן יכול לשחק במקום נוסא ליד דג'מבה עם אלרואי וטב"ח בצדדים וברונו מתחת לדמארי
2) אם רק ידין נשאר הוא ישחק ליד דג'מבה שיצטרך להיות היותר התקפי מבין שניהם.
3) אם רק טוטו נשאר, הוא יהיה בשפיץ, דמארי יזוז ימינה ויוריד את אלרואי לספסל וממן ישחק ליד דג'מבה
4) אם שניהם ישארו, אנחנו נשחק 4-3-3 קלאסי עם ידין ודג'מבה באמצע, ברונו חופשי, טב"ח ודמארי כווינגרים וטוטו בשפיץ. משחק האגפים שלנו יהיה קטלני אבל יש סיכוי לפקק באמצע.

בכל מקרה, לא נמות מהעזיבה הזו. אם יביאו בלם זר ברמה גבוהה בכסף הזה אולי אפילו נרוויח מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:06 
מי החליט שגורדנה ייעדר הרבה זמן?
בכל מקרה כמו שנכתב כאן כבר, גורדנה זה גרסה ישראלית של נוסא, רק עם פחות כושר. שניהם עושים את אותה חתיכה מהמרכז לעומק, ואז קבלת החלטות של בלטה תביא בהרבה מקרים למהלך סתמי של ראש בקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:09 
מה שלא מבינים לגבי נוסא, זה שלא מדובר במספרים שלו, אלא בתכונות שיש לו ואת היכולת שלו למלא את התפקיד הספציפי הזה.
השחקן היחידי שיכול להחליף את נוסא בהפועל כרגע זה גורדנה. קשר אמצע, 50/50 איך שתקראו לו, שתפקידו להיות עוד שחקן שמשתתף בהנעת הכדור מאחורה, אבל גם יודע ללכת קדימה.
שי לא היה ולא יכול להיות מחליף לנוסא. מעבר לבינוניות שלו, אין לו שום תכונה שמאפשרת לו לעשות את התפקיד הזה. הוא איטי, לא מסוגל לעבור שחקן, לא מסוגל לשמור על הכדור והכי גרוע, הוא חולה במחלת הכדורים הארוכים שגומרת להפועל את המשחק.
אז גורדנה הוא בסדר, אבל לא יציב, לא חכם (גם נוסא לא מאופס לגמרי) ועם כושר גופני לא מוסבר. אפשר לרוץ איתו במשך העונה, אבל זה לא אידיאלי.
גם נאתכו, שהיום הרבה מבינים מיהו ואיזה יכולות יש לו, היה מוציא את הקהל מדעתו, בעיקר ביכולת הסיום שלו. אמנם יכול להיות שהיו לו מספרים טובים יותר (בעיקר מבחינת בישולים והמון מזה בכדורים חופשיים וקרנות), אבל עדיין אי אפשר היהלהבין את התרומה שלו דרך מספרים.
התרומה של השחקנים האלה נמדדת בשטף המשחק של הקבוצה, בכמות השחקנים שמצטרפים להפסקה, ביכולת לעשות לחץ על היריב.
הפחד הגדול שלי הוא ששירזי יפול למלכודות של אבוטבול וידין. בשנייה שדג'מבה שחקן הרכב, אין מקום בהרכב לא לשי (לא רלוונטי כרגע) ולא לידין.
הפועל חייבים להביא מחליף לנוסא, או לחיות על הקריזות של גורדנה (האמת, אם נותנים בו אמון אמיתי, אני מוכן להתפשר לזה), אבל אז זה אומר שצריכים לדעתי עוד קשר התקפי טוב, כי הפלוס בנוסא זה שהוא יכול לשחק גם יותר קדימה ושבסיטואציות מסויימות של חסרון בקשרים התקפיים הוא יכול ללכת קדימה וגורדנה מחליף אותו מאחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך משווים בין גורדנה לנוסא.
גורדנה זה שחקן קטן מימדים,דריבל טוב,וקשר אחורי לא הכי גרזני שיש.
נוסא גדול מימדים,ואת רוב העבודה עושה בכוחו הבלתי מוגבל.

גורדנה לא יכול לעולם להחליף את נוסא.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש התחלשנו משנה שעברה, כי נוסא של שנה שעברה, לא דומה בכלל לנוסע של תחילת העונה הנוכחית. עם היכולת שהראה לאחרונה ,מדובר בשחקן מעל הליגה. שחקן שאם היה נשאר , והיה מגיע בלם, היינו פייבוריטים לאליפות.
אפשר להסתדר בסדר גמור עם הקישור כרגע, אבל נוסא הקפיץ את כולם ב-2 רמות. בנוסף לכך הוא אישיות ענקית , וממש עצוב לי שלא זכינו ממנו לעוד עונה או 2.

עכשיו, השאלה לאן שואפים. רמון אמר שהוא יקצה 2 מיליון שקל או משהו עבור קשר זר (ספורט 5).

אז אם משאירים את ידין, מביאים בלם כי פשוט חייבים, ומביאים עוד קשר ברמה גבוה (אני חושב גילי או בוזגלו).
אז מצדיקים לגמרי את המכירה שלו, ולדעתי אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ מבחינת סגל. בטח ובטח אם טוטו נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:29 
ירדן כתב:
לא ממש התחלשנו משנה שעברה, כי נוסא של שנה שעברה, לא דומה בכלל לנוסע של תחילת העונה הנוכחית. עם היכולת שהראה לאחרונה ,מדובר בשחקן מעל הליגה. שחקן שאם היה נשאר , והיה מגיע בלם, היינו פייבוריטים לאליפות.
אפשר להסתדר בסדר גמור עם הקישור כרגע, אבל נוסא הקפיץ את כולם ב-2 רמות. בנוסף לכך הוא אישיות ענקית , וממש עצוב לי שלא זכינו ממנו לעוד עונה או 2.

עכשיו, השאלה לאן שואפים. רמון אמר שהוא יקצה 2 מיליון שקל או משהו עבור קשר זר (ספורט 5).

אז אם משאירים את ידין, מביאים בלם כי פשוט חייבים, ומביאים עוד קשר ברמה גבוה (אני חושב גילי או בוזגלו).
אז מצדיקים לגמרי את המכירה שלו, ולדעתי אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ מבחינת סגל. בטח ובטח אם טוטו נשאר.

לא רואה לצערי עוד קשר מגיע.
בלם זר וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:55 
פאביו כתב:

משווים בתפקיד, לאו דווקא ביכולת ובכל התכונות. ברור שנוסא מביא איתו דברים שגורדנה לא (ודרך אגב, גם הפוך. גורדנה יודע לתת גם פס לגול, מה שנוסא כמעט ולא עושה).
מבחינת ההשפעה שלהם על המשחק, הם יודעים לעשות את התפקיד של קשר אמצע שיודע לקחת את הכדור קדימה ולהצטרף להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:57 
ירדן כתב:

מה זה לא נחלשנו? הפועל של העונה הקודמת היתה קבוצה בינונית, בטח לא שווה אליפות, אפילו בליגה החלשה של העונה הקודמת.
השנה, שחיפה ומכבי כנראה התחזקו, אתה גם צריך להתחזק, אז "לא נחלשנו" (נתחיל לעשות פה שיעורי עברית בפורום) לא ממש אמור לספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:

משווים בתפקיד, לאו דווקא ביכולת ובכל התכונות. ברור שנוסא מביא איתו דברים שגורדנה לא (ודרך אגב, גם הפוך. גורדנה יודע לתת גם פס לגול, מה שנוסא כמעט ולא עושה).
מבחינת ההשפעה שלהם על המשחק, הם יודעים לעשות את התפקיד של קשר אמצע שיודע לקחת את הכדור קדימה ולהצטרף להתקפה.

מקבל מילה במילה את הניתוח המקצועי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה יודע לתת פס לגול? ונוסא לא? :LOL2:
מסירות כמו של נוסא לברונו במשחק האחרון או לטב"ח נגד בני יהודה גורדנה מעולם לא נתן.

חוץ מזה שגורדנה לא רלוונטי כי הוא לא יוכל לסחוב יותר מ-30 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 18:17 
יובל כתב:
מסירות כמו של נוסא לברונו במשחק האחרון או לטב"ח נגד בני יהודה גורדנה מעולם לא נתן.

לא בא לידי ביטוי מספיק בשביל שחקן עם היכולות שלו (וכאן המספרים כן רלוונטין ובסוף, בשביל להיות גדול באמת, מספרים זה משהו שהוא יצטרך לספק). יכול להיות שהוא יכול, אבל לנוסא (בדומה לגורדנה) יש בעיה קשה בקבלת החלטות.
לא משנה, שנינו מסכימים שנוסא זו אבידה וספק אם גורדנה מסוגל למלא את התפקיד שלו (את עניין הכושר גם הזכרתי) וצריך שם שחקן.

הבעיה עם השחרור שלו זה ששחקן טוב בתפקיד הזה הוא מאוד יקר ובשלב הזה של העונה כמעט ואין סיכוי למצוא. הפועל נתנו לנוסא מספיק זמן ללכת ולמצוא קבוצה ובשלב הזה פשוט היה אסור לשחרר אותו עם כל הכבוד לזה שאזור להחזיק שחקנים בכח. היה לו את הצ'אנס, לא הסתדר לו, הוא היה צריך להישאר. מקווה מאוד ששירזי מבין את הבעיה ויש לו איזה מישהו בשלוף והכי אני מקווה, שהמישהו הזה הוא לא אביחי ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

יובל , זכורה לך העונה שעברה?
כמה בישולים היו לנוסא ?
כמה?
נוסא החל לבלוט מהגביע,ותחילת העונה הזו נראית טובה.
מה גם שאל תשכח שנוסא,קשה לו להבקיע לשער סטנדרטי גם אם אין שוער....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
מדהים אותי איך שני משחקים בגביע הטוטו ומשחק אחד מול קבוצה מלוקסומבורג בהם נוסא היה בינוני פלוס משנים דיעה אחרי עונה שלמה שראינו אותו וקיבלנו קריזה.
עם כל הכבוד, נוסא עדיין היה שחקן שעושה פעולה מדהימה כמו חטיפה או פריצה יפה ולא מסוגל להשלים אותה למהלך טוב.
עדיין לא ראיתי ממנו שביב של חוכמת משחק.
עדיין לא ראיתי ממנו חצי גליץ' בהגנה או ספרינט להגנה בהתקפה של היריב.
נוסא הוא שחקן שעד היום הראה רק פוטנציאל. לא יודע מה אתם כ"כ עפים עליו... לדעתי עשינו מעולה שמכרנו אותו בכזה סכום, שאני מזכיר לכם שהוא גבוה יותר מסכומי המכירה של שכטר ו-ורמוט (בנפרד), כנ"ל זהבי, ביבראס ויבואה, שהספיקו לעשות ולהראות "קצת" יותר מנוסא בהפועל.
בסכום הזה אפשר להביא אחלה שחקנים, עם יותר מפוטנציאל להיות שחקנים מובילים. כאלו שמסוגלים לסיים מהלך שלם חיובי של לחטוף כדור וגם לתת מסירה טובה למשל. אה, ואולי גם ישאר עודף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 18:32 
unknown כתב:
מדהים אותי איך שני משחקים בגביע הטוטו ומשחק אחד מול קבוצה מלוקסומבורג בהם נוסא היה בינוני פלוס משנים דיעה אחרי עונה שלמה שראינו אותו וקיבלנו קריזה.
עם כל הכבוד, נוסא עדיין היה שחקן שעושה פעולה מדהימה כמו חטיפה או פריצה יפה ולא מסוגל להשלים אותה למהלך טוב.
נוסא הוא שחקן שעד היום הראה רק פוטנציאל. לא יודע מה אתם כ"כ עפים עליו... לדעתי עשינו מעולה שמכרנו אותו בכזה סכום, שאני מזכיר לכם שהוא גבוה יותר מסכומי המכירה של שכטר ו-ורמוט (בנפרד), כנ"ל זהבי, ביבראס ויבואה, שהספיקו לעשות ולהראות "קצת" יותר מנוסא בהפועל.
בסכום הזה אפשר להביא אחלה שחקנים, עם יותר מפוטנציאל להיות שחקנים מובילים. כאלו שמסוגלים לסיים מהלך שלם חיובי של לחטוף כדור וגם לתת מסירה טובה למשל. אה, ואולי גם ישאר עודף...

אם אני לא טועה
זהבי - 1.2 מיליון יורו
שכטר - 2.5 מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 18:33 
unknown כתב:

תפריד בין הדעה הרווחת בפורום לדעה של אנשים ספציפיים יש כאן מספר לא קטן של אנשים שהאמין בנוסא גם שנה שעברה שבה ראינו לפרקים משחקים טובים שלו.
ובגלל זה פתיחת העונה הזו העידה על אפשרות של מימוש הפוטנציאל שלו , ועם פוטנציאל כמו שלו מגיעים הכי רחוק שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: