הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
בלי קשר לסעיף שלו שם המחיר הוא מגוחך.
שחקן ששילמת עליו 900 אלף יורו לפני שנה, ששייך לנבחרת ניגריה הצעירה, שנותן יכולת גבוהה בכל משחקי ההכנה, שיש לו עוד 3 שנים חוזה, כשאנחנו נמצאים בפאקינג סוף אוגוסט (כל שחקן עולה יותר בתקופה הזאת), למכור אותו ב1.1? מגוחך.
אפשר לחשוב שמהחליף שלו יעלה 200 אלף שקל. לא נרוויח מזה כלום, רק נפסיד בעתיד. שישדרגו לו את החוזה ויכניסו לו סעיף יציאה בקיץ ב1.5 מליון יורו (שזה סכום לא גבוה ולא נמוך) כדי שישחק עם חשק ויאללה להביא אליפות. זה לא רלוונטי כי נראה לי שהפועל כבר לא יכולים לקחת אחורה מהסיכום. אולי הם כבר חתמו.
אני חייב להגיד שהנחרצות שלך בעניין מרשימה. מאיפה יש לך כזה ידע מעמיק במחירי השוק היום?
אם אתה עדיין תוהה איך זה ששחקן שנקנה בעונה שעברה ב-850 אלף נמכר עכשיו ב-1.2, אז אולי זה קשור לעובדה שבתור קשר התקפי הוא העמיד נתונים סטטיסטיים שהיו מביכים את יוסי שבחון.
בעיני עצם העובדה שבכלל מכרנו אותו ברווח זה כבר שיחוק גדול.
לא דילגנו כבר על הנושא הזה של מספרים?
עוד פעם הדיון הזה?
עוד פעם להביא נתונים של שחקנים כמו אינייסטה (אתה מסכים שהוא שחקן טוב, כן?) שהנתונים שלו בחיים לא משקפים את התרומה?
למה הוא נמכר? כי כנראה שאנשי כדורגל, בניגוד אליך, פחות מסתכלים על מספרים. הם ראו את ההופעה שלו בהולנד, הסתכלו על המשחקים בארץ נגד מכבי חיפה, וראו שחקן פיזי שתמיד עובר שחקן כשהוא רוצה, לא נופל, מבין משחק, מוסר טוב.
אז כן, הוא עדיין לא מבריק. אבל הוא היחיד שמשנה את כובד המשחק. גם במשחק מול נתניה לא נרשם לו אף בישול ועדיין הוא העמיד 3 פעמים שחקן מול שוער, במקרה של טב"ח זה היה מסירה גדולה מהרמות הכי גבוהות.
בהולנד כל פעם שעברנו את החצי זה היה בזכותו. וגם שם אני לא זוכר אם הוא עלה על הלוח מבחינת סטיסטיקה.
לא סתם הספרדים רוצים אותו ולא את טוטו שנתן הרבה יותר גולים מממנו. מציאות בן אדם.
עריכה: אני אוסיף, בגלל שזה משגע אותי,
שאתה פאקינג אוהד של קבוצה ששחקן שהביאה בשם איתי שכטר כבש פחות גולים מויקטור מרעי. די עם המספרים. די.