Idandosh כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
אם אתה משווה את אייבנדר לאבולאבן אז כנראה שמעולם לא ראית משחק שלם של הבחור
שחקן מצויין והעמדה שהוא משחק בה היא מצרך מאוד נדיר
חוץ מזה שבמעט ששמעתי אותו גם מדובר בבחור אינטיליגנט וילד טוב
מה גם שכנראה שנצטרך ישראלי בתפקיד הזה. האופציות היחידות יהיו אייבנדר וצעירי
כל משחק שלנו מולם בשלוש השנים האחרונות זה מספיק ?
נייד, דוחף קדימה, מוסר.
כל מה שאבו לאבן היה ואפילו בלי הבעיטות האימתניות מרחוק.
עדיין, להביא כזה שחקן כשיש לך גם את ארתור וגם את כפיר על העמדה הזו זו יריקה בפנים של השחקנים הצעירים במועדון שגם הם ילדים טובים ואינטילגנטים (לפחות לגבי ארתור אני יכול להעיד באופן אישי) ויותר חשוב מכך - בשר מבשרנו.
כל הדיבורים על צעירי ואייבינדר לא ברורים - מה הם שווים יותר מהילדים שלנו ? למה שנצטרך להביא רכש בעמדה הזו בכלל אם על הספסל יש את רועי ושי כשיחזרו מהפציעות שלהם ? כדי להגיד שעשינו רכש ?
להשאיר את ידין וטוטו, למכור את נוסא ולהביא בלם זר. סה טו.
אתה ראית איך ארתור משחק במשחקים האחרונים?
חובה להביא עוד שחקן כזה לקישור אם נוסא עוזב ואייבינדר יכול להתאים.
אני אתחיל עוד לקחת אישית את כל שאלות ה"ראית"....
ארתור לא שיחק בגביע הטוטו בעמדה שלו בכלל. השיבוץ ליד נוסא כגרזן עשה לו עוול מכיוון שהוא בכלל שחקן קו שמאל (מגן/קשר/חלוץ).
מי ששיחק בעמדת הגרזן והיה טוב זה כפיר אייזנשטיין.
מי שאמור לשחק בעמדה ליד הגרזן (50/50 אם תרצה) הם ממן, גורדנה ושי. עם כל הכבוד לפלא הבריאה דן אייבינדר, כל אחד מהשלושה ובפרט השניים האחרונים (שוב, שחקני בית) עולים עליו.
המסר העיקרי שלי הוא שאם מביאים רכש אז להביא משהו שאין אותו אצלנו או שהוא יותר טוב ממי שכבר קיים.
אם נמשיך להסתמך על עוד ועוד רכש לא נגיע לשומקום, חלק משיקום מחלקת הנוער צריך להתחיל בשילוב השחקנים הטובים בסגל של הבוגרים כדי שיהיה להם לאן לשאוף (כמובן רק מי שבאמת ראוי לכך).
ניר לקס, כפיר אייזנשטיין, ארתור ועדן שרם הן שחקני סגל לגיטימיים לחלוטין (לדעתי האישית עדן אפילו מעבר לכך) וכל רכש שאתה מביא דוחק אותם מחוץ לסגל.
כשמדברים על לחזור להיות הפועל, שלד שמתבסס על שחקני בית הוא ההתחלה לכך.
הקבוצה הכי גדולה של הפועל בכל הזמנים עשתה את זה במשך כמעט עשור. זה האידיאל שצריך לעמוד לנגד עינינו, זו הדרך שתבטיח לנו יציבות והמשכיות.