תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 04:11 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

עם החלק החיצון
בניגוד לעונות הקודמות, הפועל ת"א של העונה תקום ותיפול על הרכש הזר \ הרקורד המרשים של פיינטסיל ושותפיו יכול להוות מקור עידוד לאדומים, אך הוא גם מעלה את השאלה מה הביא אותם לפה
אלמוג שריד
צילומים: דני מרון
אחד המאפיינים הבולטים של הפועל ת"א בשנים האחרונות היה ההתבססות על שחקנים ישראלים. גילי ורמוט, איתי שכטר, ערן זהבי, עומר דמארי, אביחי ידין וטוטו תמוז הם רק חלק מהשלד שהביא לאדומים דאבל ושלושה גביעים ברציפות. השנה, לראשונה זה כמה עונות, נראה שהפוקוס אצל האדומים יעבור לשחקנים הזרים.
הקאדר הישראלי ייחלש עם עזיבתם הצפויה של ידין ותמוז, ובשל היעדרותו של שי אבוטבול מחלק ניכר של העונה בשל פציעה. טל בןחיים וזאב חיימוביץ' צורפו אמנם בקיץ, אבל הניסיון והנהגה של הפועל השנה אמורים להגיע מהרכש הזר.
זה עשוי להיות כרטיס הבינגו של האדומים, אך עם זאת גם נקודת התורפה שלהם. לא ברור מה גדול יותר: הרזומה המבטיח של אריק דג'מה-דג'מבה )בן ,)31 ברונו קוטיניו )26( וג'ון פיינטסיל ,)31( או החשש שיתבררו כמי ששיאם מאחוריהם.
מרבית הקבוצות בישראל, כולל הפועל, לא ממהרות להחתים זרים בשלב מתקדם בקריירה, בין היתר בשל התקווה לגזור קופון ממכירת שחקן צעיר שהשתבח בישראל. כך לדוגמה הגיעו למתחם חודורוב בשנים האחרונות שחקנים כמו וויליאם הזאו, נוסא איגייבור ומירקו אורמוש. הרכש הזר של האדומים העונה שונה בתכלית: לא רק שהפועל לא אמורה להוות עבורם מקפצה בדרך לקריירה אירופית - ייתכן כי זו תהיה עבורם אחת התחנות האחרונות בקריירה.

לשירזי אין ספקות
עם ההצלחה של המגן פיינטסיל בקדנציה הקודמת בישראל, באנגליה ובנבחרת גאנה קשה להתווכח, אבל בעונות האחרונות הוא לא שיחק באופן סדיר. לדג'מבהדג'מבה עבר במנצ'סטר יונייטד והוא מגיע אחרי ארבע עונות יציבות יחסית בדנמרק, אך לא ברור האם היכולת שלו תצדיק את אחת המשכורות הגבוהות בקבוצה 1.2( מיליון שקל לעונה כולל פרמיות ומענקים.) הברזילאי קוטיניו כבר גילה באימונים ובגביע הטוטו סימנים ליכולת טכנית משובחת, אך הגיע לישראל עם כמה קילוגרמים עודפים ובכושר חלקי.
המאמן ניצן שירזי לא מוטרד מסימני השאלה. "הבאנו את הזרים הכי טובים שיכולנו להביא במסגרת התנאים והמגבלות שהיו לנו," אמר אתמול. "כולם שחקנים טובים מאוד שהוכיחו את עצמם בעבר ויהוו תוספת כוח משמעותית מאוד להפועל. בהתחשב בכך שעבר עלינו קיץ לא פשוט בכלל, אני חושב שהצלחנו להעמיד סגל טוב מאוד שיעזור לנו להגשים את המטרות שלנו."
בחלק מהקבוצות בהן אימן שירזי הצטרף במהלך העונה, ולכן קשה להסיק מהרקורד שלו בבחירת זרים. למרות זאת, תחת שרביטו כמאמן בני יהודה הגיעו לקבוצה מציאות כמו וינסנט אניימה ודלה איינוגבה.
סימן השאלה המרחף מעל הפועל העונה גדול במיוחד. אם ההימור של שירזי על הזרים הוותיקים יוכיח את עצמו, זה יכול להסתיים באליפות ומסע אירופי מוצלח, אך גם התסריט ההפוך נלקח בחשבון. לפיינטסיל, לפחות, אין ספק איזו הפועל נראה העונה: "יש לנו מאמן צעיר ומוכשר שמצליח להחדיר אלינו מהמוטיבציה שלו. אני בטוח שביחד אנחנו יכולים לעשות עונה טובה מאוד."
הפועל יוצאת ללוקסמבורג
הפועל ת"א תצא היום ללוקסמבורג לקראת המשחק נגד דודלאנז' ביום חמישי במסגרת פלייאוף ליגת אירופה. הקבוצה ערכה אתמול מסיבת עיתונאים לכבוד פתיחת העונה, בה הוצגו הזרים החדשים. המאמן ניצן שירזי: "אני מאמין שבעזרת העוצמה והמסורת נעבור את דודלאנז."'
איגייבור צפוי לעזוב לבטיס לאחר צמד המשחקים. הפועל סיכמה עם הספרדים על מכירתו עבור 1.1 מיליון יורו, והקשר צפוי לחתום בבטיס לארבע שנים. הפועל ת"א תביא בלם זר במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שעצם הבחירה בבלם זר מעידה אולי שלירוי צעירי יגיע.
ימים יגידו אם העזיבה של נוסא כזו קריטית.אני טוען שזה שחקן עם הרבה חסרונות ולא יציב במיוחד,ואני לא בטוח שזה זה אסון גדול אם הוא ילך.
במילא היה ברור שהוא ילך ואז זה קצת התפוצץ.בכל מקרה הוא מת לעוף מפה לספרד והסכום שקבלנו עליו סביר לדעתי.הוא לא עד כדי כך עילוי.
אנשים גם מיהרו לקטול מהר את חנן ממן ואני מציע לחכות גם כאן עם המסקנות החותכות,תרתי משמע.
אני מניח (או יותר נכון מקווה) שמאחורי הקלעים בשקט בשקט מתנהל מו״מ עם קשר ישראלי איכותי בסגנון 50:50,ואולי בקרוב נשמע על זה,אם וכאשר נועיל לעשות את העבודה בלוקסמבורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 05:17 
עזרא כתב:
ימים יגידו אם העזיבה של נוסא כזו קריטית.אני טוען שזה שחקן עם הרבה חסרונות ולא יציב במיוחד,ואני לא בטוח שזה זה אסון גדול אם הוא ילך.
במילא היה ברור שהוא ילך ואז זה קצת התפוצץ.בכל מקרה הוא מת לעוף מפה לספרד והסכום שקבלנו עליו סביר לדעתי.הוא לא עד כדי כך עילוי.
אנשים גם מיהרו לקטול מהר את חנן ממן ואני מציע לחכות גם כאן עם המסקנות החותכות,תרתי משמע.
אני מניח (או יותר נכון מקווה) שמאחורי הקלעים בשקט בשקט מתנהל מו״מ עם קשר ישראלי איכותי בסגנון 50:50,ואולי בקרוב נשמע על זה,אם וכאשר נועיל לעשות את העבודה בלוקסמבורג .

מי? לא חושב שיש חיה כזאת. שני היחידים שעולים לי לראש הם זהבי ונאתכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא צריכים עוד קשר שיסתום את האמצע. ממן יכול להחליף את נוסא עד שרועי ואחריו שי יחלימו מהפציעות שלהם.
הפוקוס צריך להיות על בלם זר ברמה גבוהה, אחד באמת איכותי שיכול להביא את השקט מאחור לכל הקבוצה.
מקווה ומאמין שלניצן יש מספר מועמדים שמתנהל מולם מו"מ ,וברגע שמוכרים את נוסא אחד מהם כבר ינחת פה.

חבל שאי אפשר להשאיר את טוטו ואביחי. כשהם טובים, קשה למצוא שחקנים ישראלים ברמה כזו, נקווה שלא נצטער על מהלך השחרור החד צדדי הזה. לשניהם יש חוזה במועדון לעונה הקרובה אז שיהיו חלק מהסגל. גם כך יש מספר שחקנים (ממן, ג'וני, ברונו) שגם הם חתומים עד סוף העונה הנוכחית. במהלך העונה נעשה חושבים ונראה את מי אנחנו רוצים ואפשר להשאיר גם לעונה שאחרי.
חבל על ההתעקשות הזו, נקווה שזה לא יתפוצץ לנו בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
עזרא כתב:
אני מניח (או יותר נכון מקווה) שמאחורי הקלעים בשקט בשקט מתנהל מו״מ עם קשר ישראלי איכותי בסגנון 50:50,ואולי בקרוב נשמע על זה,אם וכאשר נועיל לעשות את העבודה בלוקסמבורג .

מי? לא חושב שיש חיה כזאת. שני היחידים שעולים לי לראש הם זהבי ונאתכו.

לירוי צעירי הוא ה50-50 היחידי הפנוי שאני מכיר....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 06:55 
לירוי צעירי אחלה שחקן, הייתי שמח אם הוא היה מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
יהיה קשה בלי נוסא. אם ללכת על סמך המשחקים האחרונים, הוא מהגורמים הבולטים ביותר לכך שהיה לנו משחק התקפה זורם. מקווה שיהיה מחליף ראוי. את ממן לצערי אני לא מכיר, אבל מזל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 06:59 
אגב לפי ספורט 5 דן מורי יוצא לחתום בויטסה באמת, הלכה עוד אופציה בעיני חלקנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

מצחיק שלויטסה ארנהיים הוא מספיק טוב ,ולהפועל לא(לפי כמה משתתפים פה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 08:03 
סוסים רצים לי בדם כתב:
oMeR1 כתב:

מצחיק שלויטסה ארנהיים הוא מספיק טוב ,ולהפועל לא(לפי כמה משתתפים פה)

אם אתה התכוונת שאני חלק מהם, ממש לא, אני חושב שהוא אופציה פנטסטית להפועל אם וכאשר, אבל כרגע נראה שהוא חותם בהולנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 08:37 
העזיבה עצמה של נוסא היא לא אסון
העיתוי גרוע מאוד
אם לפני חודש צעירי היה מגיע במקום נוסא הייתי מבסוט. היום זה כבר בעייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
הבלאגן המקצועי שיש בזמן כל כך קרוב לליגה ממש לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:10 
מוכן להתערב עם מי שרוצה על מיליון דולר , אם ידין בכל זאת בסופו של דבר ישאר ויחתום על חוזה חדש
גם בקיץ הבא יהיה בדיוק אותו הבלאגן איתו , בדיוק כמו שהיה בכל קיץ עד הקיץ הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:21 
נוסא ישחק בחמישי אבל מבאס שהוא כנראה יעזוב. אם תזכרו את העונה שעברה הוא היה לא יציב בכלל ולא יעיל מספיק אבל השנה היה נראה שונה לחלוטין ואני מסכים עם מי שכתב שבטווח הארוך אפשר היה להרוויח ממנו יותר, אבל ברגע שלא הצליחו למכור את טוטו ואביחי זה בעייתי... מה גם שעוד לא הצליחו להביא בלם ישראלי ראוי ויכול מאוד להיות שנצטרך להביא כזה זר ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:28 
ראצ'ו כתב:
נוסא ישחק בחמישי אבל מבאס שהוא כנראה יעזוב. אם תזכרו את העונה שעברה הוא היה לא יציב בכלל ולא יעיל מספיק אבל השנה היה נראה שונה לחלוטין ואני מסכים עם מי שכתב שבטווח הארוך אפשר היה להרוויח ממנו יותר, אבל ברגע שלא הצליחו למכור את טוטו ואביחי זה בעייתי... מה גם שעוד לא הצליחו להביא בלם ישראלי ראוי ויכול מאוד להיות שנצטרך להביא כזה זר ומהר.

חבל מאוד שחיכו עם זה עד עכשיו. גם ככה הקבוצה חסרה קשרים אחוריים, חדשה ולא מחוברת. אז עכשיו לאבד עוד קשר אחורי זה מכה קשה מאוד. לא מצליח להבין את ההתעקשות להחזיק אותו עד עכשיו ולא למכור אותו לפני חודש. כמו שבנו את הקבוצה בלי טוטו וידין ככה היה צריך להתנהג גם עם נוסא אם ידעו שכנראה הוא יימכר (וידעו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
נוסא תישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
ושוב נשאלת השאלה האם הקבוצה לא הבטיחה לנוסא שישוחרר אחרי המשחקים נגד הלוקסמבורגית?
הרי דיברנו על זה לא מעט, שלקבוצה יש בעיה למשחקים בשלב הפליאוף כי ידין "שובת", ואבוטבול וגורדנה אמורים לחזור "רק" עוד חודש.
כתוצאה מזה דאגו שנוסא ישאר והחתימו זר נוסף לעמדה הזאת, כי ברור היה לנו שמה שיש (במחנה מי ששיחק שם היו לקס, ארתור ואיזנשטיין),
פשוט לא יספיק. אבל בשביל להשאיר את נוסא אז היו צריכים לתת לו הבטחה שהוא "יעזוב" אחר-כך, ולכן ההבטחה נתנה והאחר-כך הגיע, רק
שלצערינו בנתיים הפציעה של שי התגלתה כחמורה עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:38 
Oleg Neduda כתב:
ראצ'ו כתב:

חבל מאוד שחיכו עם זה עד עכשיו. גם ככה הקבוצה חסרה קשרים אחוריים, חדשה ולא מחוברת. אז עכשיו לאבד עוד קשר אחורי זה מכה קשה מאוד. לא מצליח להבין את ההתעקשות להחזיק אותו עד עכשיו ולא למכור אותו לפני חודש. כמו שבנו את הקבוצה בלי טוטו וידין ככה היה צריך להתנהג גם עם נוסא אם ידעו שכנראה הוא יימכר (וידעו)

מה זה חיכו? לא הייתה אף הצעה (בטיס נפל בזמנו). אבל כשיש בעיה של כסף וכשלא מצליחים למכור את טוטו וידין אין ממש ברירה. עם כל הצער שבדבר ואמרתי כבר שאם זה היה אפשרי היה חובה להשאיר אותו עוד שנה כי אז היינו מרווחים יותר וגם היה לנו אותו לכל השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
מספיק שנוסא ישחק בחמישי וזה מסדר אותנו.
תוצאה טובה בחוץ יכולה לסגור את הסיפור ואז לתת לממן לשחק על המשבצת הזו.
לקחתם את הסיפור של נוסא קשה מדי בצד המקצועי. לא עליו תקום ותיפול הקבוצה.
מה שכן, בצד הכלכלי יכול להיות שנוכל למכור אותו בהרבה יותר כסף בסוף העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:40 
ראצ'ו כתב:
אבל ברגע שלא הצליחו למכור את טוטו ואביחי זה בעייתי... מה גם שעוד לא הצליחו להביא בלם ישראלי ראוי ויכול מאוד להיות שנצטרך להביא כזה זר ומהר.

ברור, אז בגלל שני שחקנים שיהיו ביציע ובשביל בלם, בוא נמכור את השחקן הכי טוב של הפועל בסכום שעוד נצחק עליו.
עם נוסא יכול להיות שנצליח ויכול להיות שלא. בלעדיו בטוח לא.
שוב, בהתחשב במצב לפני חודשיים אין מה להתלונן. בהתחשב בהצהרות של השבועיים האחרונים כן.
מי שחכם, ינצל את זה שחברות ההימורים נפלו על הראש וחושבים שהפועל פייבוריטית לאליפות וישים כסף לפני שאנשים שם יתעוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:42 
ראצ'ו כתב:
Oleg Neduda כתב:
ראצ'ו כתב:

מה זה חיכו? לא הייתה אף הצעה (בטיס נפל בזמנו). אבל כשיש בעיה של כסף וכשלא מצליחים למכור את טוטו וידין אין ממש ברירה. עם כל הצער שבדבר ואמרתי כבר שאם זה היה אפשרי היה חובה להשאיר אותו עוד שנה כי אז היינו מרווחים יותר וגם היה לנו אותו לכל השנה

לא הייתה אף הצעה? זה ממש לא מה שחיים רמון כתב בבלוג שלו. הוא כתב במפורש שנוסא יימכר ויש עליו כמה הצעות. זה נראה יותר כמו ניסיון לעכב את המכירה עד אחרי המשחק הראשון באירופה. ואם זו הייתה הסיבה זאת טעות חמורה כי את היריבה צריך לעבור גם בלי נוסא. הפועל תהיה בבעיה קשה מאוד אם לא יגיע לפה במהירות קשר אחורי אחר. כי בלי נוסא פשוט אין אף אחד חוץ מהזר החדש שעד הליגה ישחק משחק וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:43 
ממש מארדונה עשיתם מנוסא
ישאר עוד שנה ונמכור אותו ב40 מיליון יורו
עם כל הפתיחת שנה היחסית טובה שלו , הוא עדיין שחקן בעייתי בהרבה מובנים
1.1 מיליון יורו בהתחשב בשוק העברות מהליגה הישראלית לאירופה בקיץ האחרון זה אחלה מחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:45 
redead כתב:
ממש מארדונה עשיתם מנוסא
1.1 מיליון יורו בהתחשב בשוק העברות מהליגה הישראלית לאירופה בקיץ האחרון זה אחלה מחיר
לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:48 
villa crespo כתב:

עם נוסא יכול להיות שנצליח ויכול להיות שלא. בלעדיו בטוח לא.

אה? איזה הגזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
redead כתב:
ממש מארדונה עשיתם מנוסא
לא

דווקא כן.
כרגע זה אחלה מחיר.
יכול להיות שבסוף העונה תוכל למכור אותו ב 2.5 מיליון.
יכול גם להיות שהוא יהיה פח או חלילה יפצע בצורה רצינית ואז לא תוכל למכור אותו בכלל.
החלטה ניהולית לגיטימית בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
אבל אם נוסא יימכר, ופתאום טוטו וידין כן יקבלו הצעה? הרי ימכרו גם אותם. לא יאמרו ״מכרנו את נוסא כי לא הצלחנו למכור אותם, אז שיישארו״. גם עכשיו אף אחד לא מודיע חד משמעית שטוטו וידין יישארו. אז מה עשינו בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:02 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
redead כתב:
ממש מארדונה עשיתם מנוסא
לא

דווקא כן.
כרגע זה אחלה מחיר.
יכול גם להיות שהוא יהיה פח או חלילה יפצע בצורה רצינית ואז לא תוכל למכור אותו בכלל.

ואם נעשה עונה טובה באירופה אתה כבר תרוויח את המליון יורו או יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:02 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
redead כתב:
ממש מארדונה עשיתם מנוסא
לא

דווקא כן.
כרגע זה אחלה מחיר.

למה כולכם מתעקשים להתמקד במחיר ולהתעלם מהעיתוי?
ההחלטה מאוד לא לגיטימית כשמוכרים שחקן שכרגע אין לו שום מחליף בסגל ימים בודדים לפני תחילת הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

השנה היו בסה"כ 3 משחקי אימון (שוקו): בשניים מתוכם הוא נראה מעולה, בשלישי הוא נראה כמו שנה שעברה. במחנה אימונים הוא לא היה.
יכול מאוד להיות שהוא היה מגדיל את הערך שלו, ויכול להיות שלא (במיוחד אם הוא היה נותן עונה זהה לעונה שעברה).
המחיר עליו סביר, ויש לו תחליף בכלל לא רע, אבל צריך לפחות להשאיר את ידין אם הוא הולך.

אגב, כל הזמן יש פירסומים על עתידו של ידין. למה בקושי כתוב על טוטו? בטוחים שהוא הולך להימכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:26 
אתם שוב מתעלמים מכך שגם אם נעלה לאירופה עדיין מדובר בתקציב מוגבל. אני הראשון שאמר שצריך להשאיר את נוסא אבל כשלא מוכרים את טוטו וידין אז אין באמת ברירה. הוא לא נמכר עד עכשיו כי לא הייתה הצעה ממשית וגם כן הייתה מחשבה לנסות להשאיר אותו לכל העונה (כשהיו דיבורים שתמוז באמת הולך להמכר).
אני מאוד מקווה שאם נוסא ימכר יגיע בלם זר ברמה + חלוץ נוסף בסגל שיוכל להיות גם בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: