תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
השחרור של נוסא מאוד משמעותי לסגל ,כי נוסא הוא שחקן די ייחודי בנוף הישראלי משחק על תקן ג'רארד ולמפארד , למצוא לשחקן מהסוג הזה תחליף זה קצת בעייתי, כי אם נביא מישהו גרזן לא יהיה מי שיעשה משחק ואם נביא מישהו שעושה משחק נצטרך לשחק רק עם דג'מבה כקשר אחורי וזה מציב המון בעיות בכל המערכים
חוץ מזה האופציות במקום נוסא זה בלם זר וקשר ישראלי או בלם ישראלי וקשר זר, האפשרויות שלנו כלכך מצומצמות שאני חושב שהפתרון הטוב ביותר זה לא למכור אותו עכשיו אלא בסוף העונה או אפילו בינואר .
אני רק רוצה להזכיר שאפשר להרוויח הרבה כסף העונה בשלב הבתים אם וכאשר נעפיל אליו , אני מצפה שלפחות ההחלטה על השחרור שלו תעשה לאחר המשחקים מול דודג'לאנג ואחרי שנדע לאיזה בית הוגרלנו במידה ועברנו .

אני מקווה שהקבוצה מבינה שיש לנוסא השנה שתי במות מקבילות להעלות את ערכו - במדי הנבחרת ובמדי הפועל, מול עיניים של הרבה סקאוטים. למכור עכשיו זה להרוויח על נוסא סדר גודל של 300 אלף יורו לאחר קיזוז מחיר הקנייה שלו, וזה בשישה תשלומים שלא ממש יעזרו לתזרים המזומנים בימים הקרובים (יכול להיות שאחרי המשחקים באירופה במילא המצב ישתפר). מישהו חייב לדבר עם השחקן ולהסביר לו שאם הוא ימשיך את היכולת וההתקדמות הנוכחית הוא יכול בסוף השנה למצוא קבוצה שתקלוט אותו בשכר הרבה יותר גבוה מ- 200 אלף יורו (סכום מגוחך ומעליב במונחים של אירופה, הוא מרוויח לא רחוק מזה בהפועל) ואולי אפילו יגיע מוכן יותר לאותה קבוצה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:43 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
השחרור של נוסא מאוד משמעותי לסגל ,כי נוסא הוא שחקן די ייחודי בנוף הישראלי משחק על תקן ג'רארד ולמפארד , למצוא לשחקן מהסוג הזה תחליף זה קצת בעייתי, כי אם נביא מישהו גרזן לא יהיה מי שיעשה משחק ואם נביא מישהו שעושה משחק נצטרך לשחק רק עם דג'מבה כקשר אחורי וזה מציב המון בעיות בכל המערכים
חוץ מזה האופציות במקום נוסא זה בלם זר וקשר ישראלי או בלם ישראלי וקשר זר, האפשרויות שלנו כלכך מצומצמות שאני חושב שהפתרון הטוב ביותר זה לא למכור אותו עכשיו אלא בסוף העונה או אפילו בינואר .
אני רק רוצה להזכיר שאפשר להרוויח הרבה כסף העונה בשלב הבתים אם וכאשר נעפיל אליו , אני מצפה שלפחות ההחלטה על השחרור שלו תעשה לאחר המשחקים מול דודג'לאנג ואחרי שנדע לאיזה בית הוגרלנו במידה ועברנו .

אני מקווה שהקבוצה מבינה שיש לנוסא השנה שתי במות מקבילות להעלות את ערכו - במדי הנבחרת ובמדי הפועל, מול עיניים של הרבה סקאוטים. למכור עכשיו זה להרוויח על נוסא סדר גודל של 300 אלף יורו לאחר קיזוז מחיר הקנייה שלו, וזה בשישה תשלומים שלא ממש יעזרו לתזרים המזומנים בימים הקרובים (יכול להיות שאחרי המשחקים באירופה במילא המצב ישתפר). מישהו חייב לדבר עם השחקן ולהסביר לו שאם הוא ימשיך את היכולת וההתקדמות הנוכחית הוא יכול בסוף השנה למצוא קבוצה שתקלוט אותו בשכר הרבה יותר גבוה מ- 200 אלף יורו (סכום מגוחך ומעליב במונחים של אירופה, הוא מרוויח לא רחוק מזה בהפועל) ואולי אפילו יגיע מוכן יותר לאותה קבוצה.

אם הפועל תעפיל לבתים ובהנחה ותקבל בית שיש סיכוי טוב לעלות ממנו כמעט בוודאות הפועל תרוויח מליון יורו נוספים שיכסו את המחיר של נוסא ,שווה לחכות קצת עם השחרור ,ואני כן חושב שנוסא השנה הוא השחקן המשמעותי ביותר בסגל שלנו ,לפני אדל,דמארי וטב"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שנק' המוצא שלנו בניתוח המצב לקויה.
אני רושם כאן מה שכתבתי בעבר וגם רשמתי באשכול אחר

el dudernio כתב:
ושוב נשאלת השאלה האם הקבוצה לא הבטיחה לנוסא שישוחרר אחרי המשחקים נגד הלוקסמבורגית?
הרי דיברנו על זה לא מעט, שלקבוצה יש בעיה למשחקים בשלב הפליאוף כי ידין "שובת", ואבוטבול וגורדנה אמורים לחזור "רק" עוד חודש.
כתוצאה מזה דאגו שנוסא ישאר והחתימו זר נוסף לעמדה הזאת, כי ברור היה לנו שמה שיש (במחנה מי ששיחק שם היו לקס, ארתור ואיזנשטיין),
פשוט לא יספיק. אבל בשביל להשאיר את נוסא אז היו צריכים לתת לו הבטחה שהוא "יעזוב" אחר-כך, ולכן ההבטחה נתנה והאחר-כך הגיע, רק
שלצערינו בנתיים הפציעה של שי התגלתה כחמורה עוד יותר.

כתוצאה מכך, הפועל צריכה 2 שחקנים קשר אחורי / אמצע ובלם, שאת המשבצת של אחד "יתפוס" זר ואת המשבצת השניה ימלא ישראלי.
המצב הוא כזה :
בלמים יש את : שושן, חימוביץ ובאדיר, כאשר באדיר וחימוביץ הם הפותחים ומגלים יכולת טובה +.
קשרים : יש את דג'מבה דג'מבה, וגורדנה שאמור לחזור עוד חודש ושי שעוד חצי שנה (בתקווה שלא גמר את הקרירה), בנוסף יש את ידין שחתום על חוזה.

מי שיקבע איזו עמדה תתפס ע"י זר ואיזו ע"י ישראלי הוא טיב הישראלי שנוכל להביא, השחקנים שעומדים לפנינו הם:
בלמים : מורי (אם לא יחתום), מתן אוחיון (מה קורה איתו?), קינן (אם נעלה לליגה האירופאית) ורואש.
הקשרים שאנחנו יכולים להביא : ימפולסקי (מה מצבו בחיפה?) ידין (אם ישלימו איתו) צעירי.

לדעתי הקשרים הם "איכותיים" יותר ולכן במידת הצורך חייבים לסגור עם 1 מהם עכשיו, ואז ניתן "לקחת את הזמן" עם הבלם בשביל לא ליפול איתו.
אם לא מצליחים לסגור עם קשר חובה לסגור כבר עכשיו אם בלם ישראלי ולהביא זר לקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
לשים את ידין בהרכב במקום נוסא זה בדיחה.
דג'מבה דג'מבה כבר תפס את העמדה של ידין, לידו אנחנו צריכים שחקן שינהל את המשחק, לא עוד גרזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
לי נראה שאריק יכול לנהל את המשחק מעולה, ברמה שמזמן לא הייתה לנו. שילוב שלהם זה שידרוג לצמד אבוקסיס את הולמאי, או לפחות משהו דומה, ואני מקוה שאתם זוכרים לאן הגענו ומה עשינו כשזה היה האמצע שלנו.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 21 אוגוסט 2012, 20:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 15:17 
el dudernio כתב:
לי נראה שארטר יכול לנהל את המשחק מעולה, ברמה שמזמן לא הייתה לנו. שילוב שלהם זה שידרוג לצמד אבוקסיס את הולמאי, או לפחות משהו דומה, ואני מקוה שאתם זוכרים לאן הגענו ומה עשינו כשזה היה האמצע שלנו.

מי זה לאלף עזאזל ארטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:03 
טוב מתקדמים :
אדל
יגאל חיימוביץ זר/דה סילבה פנסטיל
ידין דג'מבה
טב"ח ברונו אלרואי
דמארי

בהרכב הזה הקבוצה תקום ותיפול על היכולת של ברונו להפעיל את החלק ההתקפי והיכולת של טב"ח לשים גולים
מה שטוב בהרכב הזה שהקישור האחורי חזק מאוד ובדרך כלל זה המפתח לקבוצה שלוקחת אליפות בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:23 
אני שוב שואל ברצינות, מה עם מאסיי דגו? מישהו יכול להגיד עליו משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:26 
אפשר לשאול איך דחפתם את דה סילבה למרכז ההגנה?
כאילו, מה?! :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 06:12 
עוד מערך שיכול להיות במידה וטוטו נשאר :
אדל
יגאל חיימובייץ זר פנסטיל
ידין דג'מבה
ברונו
דמארי טוטו טב"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
לשחק עם שני גרזנים? באמת? אם שנה שעברה היה נראה שהחיבור בין ההגנה להתקפה שלנו חלש, במצב כזה הוא לא יתקיים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
ידין חייב להישאר כי שי ייעדר הרבה זמן.
אם דג'מבה לא יכול לשחק, כרגע אין לו מחליף ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 07:42 
mbracha כתב:
לשחק עם שני גרזנים? באמת? אם שנה שעברה היה נראה שהחיבור בין ההגנה להתקפה שלנו חלש, במצב כזה הוא לא יתקיים.

קודם כל דג'מבה לפי חצי משחק נראה כאחד שכן מחבר בין הגנה לקישור ,הוא לא גרזן במלוא מובן המילה , וכפי שרשמתי מקודם לפי הסגל המסתמן ברונו הופך להיות שחקן מפתח ,עליו יקום ויפול משחק ההתקפה שלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש

סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

קודם כל דג'מבה לפי חצי משחק נראה כאחד שכן מחבר בין הגנה לקישור ,הוא לא גרזן במלוא מובן המילה , וכפי שרשמתי מקודם לפי הסגל המסתמן ברונו הופך להיות שחקן מפתח ,עליו יקום ויפול משחק ההתקפה שלנו .

אני מנסה להבין ולא כל-כך מצליח.
במה שונות מהותית חוליית הקישור וההתקפה הזאת:
------הולמאי----אבוקסיס-------
טועמה------פישונט-------קלצ'נקו
------------בלילי-------------

מהחוליה הזאת:
--------ידין------אריק-------
טב"ח-------ברונו-------אלרואי
-----------דאמרי-----------
???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 08:08 
איך שאנחנו נראים בחצי שנה האחרונה , שני גרזנים זה קלאסי לשירזי
גם ככה רוב המשחק הסתמך על שליחת כדורים לחלוצים ו0 החזקת כדור במרכז המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 08:58 
el dudernio כתב:
[space] [/space]
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

מהחוליה הזאת:
???

אני זוכר את המערך שלנו עם בלילי וקלשנקו טיפה יותר התקפי מאשר איך שאתה מצייר אותו
בכל מקרה אף אחד כרגע לא מכיר את היכולת של דג'מבה אבל לאבוקסיס ולהולמאי היו יופי של יכולות התקפיות גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 09:13 
el dudernio כתב:
[space] [/space]
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

מהחוליה הזאת:
???

אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין יוסי אבוקסיס של 2002 לאביחי ידין?
באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 09:22 
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:
[space] [/space]
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

מהחוליה הזאת:
???

באמת?

להשוות את אביחי ליוסי זה זילות המשחק שנקרא כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:
[space] [/space]
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

מהחוליה הזאת:
???

באמת?

ועם כל הכבוד לדג'מבה, להשוות אותו כרגע להולמאי שהיה אחד הזרים המשפיעים ביותר בתולדות המועדון, זה מוקדם ולא הוגן.
בכל מקרה, לא הייתי פוסל על הסף שילוב של דג'מבה ואביחי באמצע אם עולים עם דמארי-טוטו-טב"ח בשפיץ.
שלישיה כזו, עם ברונו מאחוריהם, צריכה להתמקד נטו בהתקפה ויכול להיות שאמצע כזה ישחרר אותם מלרוץ בחזרה להגנה כל פעם, במיוחד טב"ח ודמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 10:18 
bruno conti כתב:
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:
[space] [/space]
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

מהחוליה הזאת:
???

באמת?

כמדומני שהוא השווה בין ידין להולמאי ובין דג'מבה דג'מבה לאבוקסיס, ולאו דווקא ברמה אלא בתפקיד/סגנון המשחק/התאמה למערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 14:29 
הלמאי ואבוקסיס אמנם היו קשרים אחוריים אבל שניהם היו עושי משחק מבחיכת ראיית משחק, חוכמה, וטכניקה מהגבוהים שהיו בארץ.

אין לנו אף אחד שמוסר כמו אבוקסיס ויכול לתת את הבישולים שהוא נתן מהקו השני.
לא דג'מבה ולא אביחי עדיין הראו את היכולות דאבס-פס בנגיעה שהיו להלמאי.

עד אז, גרזן אחד,
וקשר שני שהוא חצי חצי.

אני חושב שבהפועל לא מבינים איזה בור ישאיר נוסא, אפילו בטווח הקצר אין מי שיחליף אותו.

גורדנה ושי פצועים, לקחת כרגע את אביחי בחשבון זה בדיחה (נעזוב את זה שזאת בכלל לא העמדה שלו) ובטח שאי אפשר לבנות עדיין על חנן או על ארתור ( שגם בשבילם זו לא עמדה טבעית)

נוסא לדעתי הוא ההבדל בין הרכב לאליפות לבין סתם הרכב טוב. חבל.
אני מעדיף שיביאו לפחות איזה אושרי רואש ואז קשר אמצע זר שיחליף אותו. זה חתיכת חסרון כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 14:38 
למרות כל הרכש המסיבי טרם פתרו בעיות מרכזיות בסגל: בלם, קשר אחורי, עושה משחק. ניתן להוסיף חלוץ טבעי נוסף אבל החלק המהותי של הכדורגל כיום זה קישור. שם אנו חלשים.
לגבי נוסא: לדעתי הרכש (של זרים) שהובא בתחילת העונה הקודמת היה בין הטובים של השנים האחרונות: אורמוש, נוסא, אדל.
איגיבור שחקן שנמצא בקו עליה והיה יכול להיות בורג מרכזי העונה.
מכירתו הנה הכרחית לתקציב וזה היה ברור כל הזמן. הבור שלו יורגש היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 14:41 
זה לא היה ברור.
אם היו מצליחים למכור את אוטו ואביחי, ביחד עם העפלה לבתים ההרכב שכולנו פה חלמנו עליו
(דג'מבה-נוסא--טב"ח-ברונו-אלרואי) בקישור היה אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 14:43 
אדל
דנין חיימוביץ' זר פנטסיל
דג'מבה ידין/גורדנה/ממן
טב"ח ברונו דמארי
תמוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה לא היה ברור.
אם היו מצליחים למכור את אוטו ואביחי, ביחד עם העפלה לבתים ההרכב שכולנו פה חלמנו עליו
(דג'מבה-נוסא--טב"ח-ברונו-אלרואי) בקישור היה אמיתי.

אבל אם אתה משאיר את טוטו יש לך שלישיה מטורפת בחוד (דמארי וטב"ח בצדדים וטוטו בשפיץ) שיכולה לפרק כל הגנה בליגה.
עם ידין ודג'מבה שנועלים את האמצע וברונו כשחקן חופשי שמסוגל להגיח מכל מקום יש לך דווקא הרכב יותר התקפי ממה שאתה תיארת.
אם נותנים לרביעיה הקדמית פטור מוגבל מעבודה הגנתית יהיה להם הרבה יותר זמן וכוח להתרכז באזורים המסוכנים ולא לרדוף אחרי מגנים עד לרחבה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 15:12 
איך אתם כבר יודעים מה דג'מבה יודעה לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 15:14 
לדעתך.

אני חושב שלשחק עם דמארי טוטו וטב"ח יהיה פשוט גרוע. בור יצירתי. רק ברונו יכול לתת פסים, ואם יסגרו אותו אנחנו פשוט נתקע מול הגנות. גם שנה שעברה ששיחקנו עם טוטו ודמארי המון פעמים זה נראה רע. עכשיו אתה מוסיף עוד חלוץ.

שחקנים טובים אני מסכים. לדעתי מערך כזה לא יעבוד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 15:18 
NARKOTIKA כתב:
לדעתך.

אני חושב שלשחק עם דמארי טוטו וטב"ח יהיה פשוט גרוע. בור יצירתי. רק ברונו יכול לתת פסים, ואם יסגרו אותו אנחנו פשוט נתקע מול הגנות. גם שנה שעברה ששיחקנו עם טוטו ודמארי המון פעמים זה נראה רע. עכשיו אתה מוסיף עוד חלוץ.

שחקנים טובים אני מסכים. לדעתי מערך כזה לא יעבוד טוב.

למה נוסא יכול לתת לך פס לגול?
גם טב"ח דמארי וברונו יכולים לתת לך פס לגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
כל הדיבורים על נוסא מיותרים.
די ברור שהפועל סגרה איתו שכל עוד הוא לא מסכם עם קבוצה בספרד הוא נשאר. מאחר והוא סגר עם בטיס, הובטח לו שיעזוב. אני חשבתי שלפחות יסיים את 2 המשחקים אבל מסתמן כעת שהוא אפילו לא יחזור לארץ למשחק השני כשבתווך ר"ג.

אפשר להגיד מה שרוצים על רווח עתידי שלנו או של השחקן - אבל אם נוסא רוצה ספרד כאן ועכשיו ובניגוד לידין וטוטו הוא גם הביא קבוצה שמוכנה לשלם תמורתו מיליון וחצי דולר, אז עם כל הצער שבדבר, השחקן יימכר ואני תקווה שהפועל תנצל את זה כדי ליישב את הסכסוך עם ידין ולהנחית בחודורוב בלם זר בעל שיעור קומה. שלפחות יצא מזה משהו חיובי (אני גם הייתי מרים טלפון ליעקב בוזגלו ברגע שטוטו יימכר אבל מאחר ואני לא יודע מה תזרים המזומנים של הפועל אני חושש להיראות כמו חזיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
מתכננים להביא עוד שחקן לקישור? לדעתי להביא את בוזגלו או משהו ועוד בלם זר זה באמת לא יקר כמו שזה נשמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: