תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 13:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 12:50 
הרבה פה יודעים שאני לא מחסידו הגדולים.אין לזה שום קשר(כמו שמישהו כבר רמז)לטביב.
אני פשוט חושב וחשבתי שלפי הכדורגל שהפועל שיחקה ומשחקת מהיום שהוא הגיע שהוא לא מאמן מספיק טוב להפועל.
לא אהבתי גם את התנהלות עם טוטו ידין וקנדה.לדעתי אם הוא באמת היה רוצה אותם הם היו עדיין חלק(חשוב)מהקבוצה.
מהיום אני משאיר את הכל מאחור ונותן לשירזי את כל הקרדיט והתמיכה שהוא צריך כדי להוביל אותנו להצלחות ותארים.
אני מאחל לו ולנו שבזכות כל הצלחות שהוא יביא לנו,הוא יישאר אצלנו ואיתנו עוד הרבה הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
לא מספיק טוב, חברי מידי, הוא פשוט לא זה.
הלוואי ויצליח איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 12:53 
אמן ואמן.
למרות שכבר מעונה שעברה רואים קבוצה לא מאומנת ולא משחקת לפי שיטה כלשהי.
ההבדל בולט יותר לאחר שהתרגלנו לגוטמן ולכדורגל התכליתי שהיה לנו.
ברור שאני לא משווה, אבל זה פשוט צועק עליך מהמגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
בשביל מי שלא ראה את המסע"ת, למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:05 
ירדן כתב:
בשביל מי שלא ראה את המסע"ת, למה?

לא קשור.בעבר כבר תמכתי ברוזן המכביסט.הכלומניק מפ"ת(לא חשבתי שהוא מספיק טוב)וגילי(רק בגלל האהבה.לא חשבתי שהוא מוכן).
אז גם לשירזי מגיע קרדיט כל עוד הוא בהפועל.כישלון שלו,זה כישלון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
יפה, אבל עדיין לא הבנתי מה הביא לשינוי ולחשוב אחרת? או במילים אחרות, למה אני צריך לחשוב עליו אחרת.

כרגע הדעה שלי היא שניצן הוא מאמן בלי הרבה מושג, זה שישחקו איתו כדורגל מבריק שנה שעברה. אבל מה שכן יש לו זה מוטיבציה וחיבור לשחקנים. לדעתי זה עדיין לא מספיק בלבד כדי לאמן את הפועל, במיוחד כשחושבים שהשחקנים היו צריכים להתמודד עם קשטן לפניכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:11 
כי כישלון שלו,זה כישלון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
מן הסתם. כל כישלון של מאמן בהפועל הוא כישלון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:21 
ירדן כתב:
מן הסתם. כל כישלון של מאמן בהפועל הוא כישלון שלנו.

ועכשיו הוא המאמן שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק.
אני לא אוהב אותו, אני לא חושב שהוא מתאים.
אבל יותר מכל, אני מקווה שהוא יאכיל אותי הרבה כובעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא חושב שביחס לתנאים ששררו בקבוצה ומסביבה הוא אחד המאמנים שהוציאו הכי הרבה מקבוצה בארץ. לבוא בטענות להיעדר שיטה זה לא בהכרח מוצדק, אחרי הכל הוא קיבל קבוצה שהוא לא בנה על פי ה"אני מאמין" שלו, קבוצה שכשקיבל אותה הייתה אחת הגרסאות היותר אפורות ואנטי-כדורגל שאני זוכר בהפועל של העשור האחרון. השנה הוא בנה קבוצה לפי המערך שהוא רוצה לשחק איתו, ואחרי שיעבור מספיק זמן כדי שהדברים יתחברו אני מקווה ומאמין שנראה שיטת משחק ברורה יותר.

ניצן אף פעם לא יהיה טקטיקן כמו גוטמן, אבל מצד שני יש לו כמה תכונות מעולות שלגוטמן בחיים לא יהיו, למשל היחס הבין-אישי שלו עם השחקנים, תחום שבו גוטמן נפל הרבה פעמים. חוץ מזה, לניצן יש לידו את שביט, ואני באופן אישי מאוד התרשמתי מהדברים שלו בראיון עם האידיוט הצהוב, והבעיות לצד הפתרונות שהציע לבעיות שלנו בנוער קנו אותי ואני מקווה שהם ישארו במועדון עוד הרבה שנים (בכפוף להצלחות שלהם כמובן).

בהצלחה לצוות המקצועי, מקווה שיביאו אותנו למקום שיצדיק שירי אהדה כלפיהם בסופי משחקים מוצלחים, אבל דרוש הרבה זמן והרבה עבודה קשה עד שזה יקרה.

:hapoel:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:37 
תדעו לכם שהבנאדם הזה חלאה. מאמן 0, לא יודע להעמיד קבוצה על המגרש, קומבינטור שמתעסק כל היום ב"חרא".
איש מגעיל. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
בואו נתעלם מהבחור ההזוי הזה מעליי...

בכל מקרה,
גם אני כמוכם בעל הרבה ספקות לגבי יכולותיו של ניצן כמאמן הפועל, וזה נטו מהשיטת משחק שראיתי עד היום בהפועל, ולא בגלל ההישגים היפים שהוא הביא למרות כל הבלאגן שהיה שנה שעברה.
לגבי שיטת המשחק שספק אם היתה קיימת, יש לו הרבה הרבה נסיבות מקלות שימשיכו איתו לעוד חודש-חודשיים לפחות.
ניצן הגיע שנה שעברה אחרי דרור קשטן, וכמו שאמרו הקבוצה נבנתה בצלמו של קשטן ושיחקה פחות או יותר סגנון "קשטני" עד סוף העונה. שמעבר לעמידה מוצלחת על כר הדשא, בפן ההתקפי יותר מידי לא קרה.
אסור לשכוח ששנה שעברה ניצן לא קיבל שום חיזוק לטעמו כשהגיע, שלא לדבר על כל הבלאגן שהיה מסביב, לכן יותר מידי מהשיטת משחק שלו, היה לו קשה עד בלתי אפשרי להנחיל. הוא נאלץ לזרום עם המצב שהיה קיים ולדלג בין השלוליות, והוא עשה את זה יפה מאוד.

עוד אבל גדול, אפילו עצום, צריך לזכור שאנחנו כבני אדם מושפעים הרבה מאוד מזיכרון לטווח קצר. עד כה בגביע הטוטו לא ראינו אפילו קמצוץ של כדורגל איכותי. וגם כאן יש לניצן נסיבות מקלות. רוב הסגל החדש נחת רק בשבועיים האחרונים. בדרבי שיחקנו עם הרכב טלאים ובלי ספספל. זמן להנחיל שיטת משחק כזו או אחרת בטוח שלא היה.
לכן, עלינו לנהוג השנה במקסימום סבלנות!
תיהיו בטוחים שקבוצה שרצה בצמרת עם משחק שוטף כניראה שלא נקבל בחודש-חודשיים הראשונים. יקח לנו הרבה זמן להתחבר.
עוד נקודת תורפה תיהיה אם (טפו טפו טפו) נעלה לאירופה, והעומס שהתרגלנו אליו של ליגה ואירופה יחזור, ששוב מכבי וחיפה נעלמות כלא היו עוד לפני תחילת העונה מהמפעלים האירופאים (השנה לפחות לא היו להם הפתעות :) )
לסיכום, סבלנות סבלנות סבלנות!
זו תיהיה מילת המפתח מבחינתנו כאוהדים השנה!
הפועל נבנתה בזמן קצר ומוגבל, הסגל השתנה מאוד, הרכש נחת מאוחר מאוד וכניראה שבקרוב צפויים לנו עוד כמה שינויים בסגל. זה מצב רחוק מאופטימלי עבור מאמן!

וכמובן ששוב אסור לשכוח לרגע איפה היינו בשנה שעברה ובאיזה תהום יכולנו להיות. ככה שאת העונה הזו מבחינתנו כבר פתחנו בניצחון מרשים. מכאן, כל השאר זה בונוס! אסור להיות חזירים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
מחכה שיגמר לו כבר החוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
מאמן טוב
מתראיין גדול
הציל אותנו שנה שעברה מהתרסקות טוטאלית עם הגביע ואירופה למרות התנאים הבלתי אפשריים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 14:15 
פאביו כתב:

הציל אותנו שנה שעברה מהתרסקות טוטאלית עם הגביע ואירופה למרות התנאים הבלתי אפשריים.

ועל זה אני נותן לו את כל הקרדיט שיש...
יש לו עד מחזור 10 כדי להוכיח שהוא ראוי לאמן אותנו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 14:24 
nati כתב:
כי כישלון שלו,זה כישלון שלנו.

יש כאן מחשבות עמוקות שצריך זמן כדי לעכל ולרדת לעומקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 14:25 
10 מחזורים ראשונים אני לא אומר מילה עליו,אחריי 10 מחזורים ראשונים,נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פאביו כתב:

ועל זה אני נותן לו את כל הקרדיט שיש...
יש לו עד מחזור 10 כדי להוכיח שהוא ראוי לאמן אותנו :SMOKE:

בוא נעשה את זה 9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
ואחרי 10 מחזורים מה? נביא את מוריניו?
צאו מנקודת הנחה, שלהנחיל שיטה על קבוצה זה משהו שלוקח הרבה זמן, במיוחד קבוצה חדשה ולא מחוברת כמו שיש לנו היום.
קחו בחשבון שאולי יהיה לנו מפעל אירופאי שיגמור לנו את הכוחות.
קחו בחשבון שהרכש נעשה בלחץ אטומי.
קחו בחשבון שאף מאמן מטורף לא מחכה לנו בקוצר רוח.
בקיצור, קחו הרבה נשימות עמוקות לפני שתתחילו להטיל רפש. כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, לניצן יש הרבה נסיבות מקלות, וככל הניראה, כדורגל גדול לא ניראה תוך חודש אולי גם לא תוך חודשיים-שלוש. יש המון המון עבודה לעשות על הקבוצה! מה גם שהסגל שלנו רחוק מלהיות מושלם כרגע ואני אפילו לא צריך להסביר.
אלא אם כן תיקרה קטסטרופה, מאמן בוחנים על פי ההישגים שלו בסוף העונה. שחררו ממנו, זה יעשה רק טוב לכולנו!
אני מפחד פחד מוות ממה יקרה אם אחרי שני משחקים לא טובים בתחילת עונה כבר נתחיל לערוף ראשים. שום דבר טוב לא יקרה מזה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 15:23 
unknown כתב:

תשמע להפסיד 3 דרבים (אחד מהם בגביע השוקו) ברצף זה כבר יהיה באמת יותר מידי, במיוחד לאור השליטה שלנו בעיר בשנים האחרונות..
לכן מדברים כאן על מחזור 9..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 15:25 
אחלה נמשיך את המסורת משנה שעברה
ניתן למאמן כמה מחזורים ואז נעשה לו את המוות
מכבי זה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
unknown כתב:

תשמע להפסיד 3 דרבים (אחד מהם בגביע השוקו) ברצף זה כבר יהיה באמת יותר מידי, במיוחד לאור השליטה שלנו בעיר בשנים האחרונות..

עושה רושם שמכבי של השנה זה לא הסמרטוטים שהיו להם בכמה שנים האחרונות. לא חושב שהם הולכים לדהור לאליפות, אבל אנחנו כבר לא במצב של להסתכל עליהם מלמעלה.
את הדרבי האחרון, צריך להיות ממש ביקורתי בשביל להפיל על כתפיו של שירזי. הגענו עם 15 שחקנים, מרוב שלא היה לך ספסל.
המציאו שני קשרים אחוריים ברגע האחרון, נתנו לשחקני נוער שלא שיחקו כמעט בבוגרת לשחק. וגם את זה הפסדת בקושי ביגלל שטות של צעיר חסר ניסיון בדקה ה90. ממש לא נפלת מהם במשחק הזה למרות הרכב הטלאים.
בקיצור, תורידו לו כבר את החבל מהצוואר. שחררו!
השנה באים להנות, לא משנה מה יקרה. תורידו את הציפיות לריצפה, ככה יהיה טוב גם לנו וגם לקבוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 15:41 
פאביו כתב:

שאריות של גוטמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 15:46 
unknown כתב:
לירון האדום כתב:
unknown כתב:

עושה רושם שמכבי של השנה זה לא הסמרטוטים שהיו להם בכמה שנים האחרונות. לא חושב שהם הולכים לדהור לאליפות, אבל אנחנו כבר לא במצב של להסתכל עליהם מלמעלה.
את הדרבי האחרון, צריך להיות ממש ביקורתי בשביל להפיל על כתפיו של שירזי. הגענו עם 15 שחקנים, מרוב שלא היה לך ספסל.
המציאו שני קשרים אחוריים ברגע האחרון, נתנו לשחקני נוער שלא שיחקו כמעט בבוגרת לשחק. וגם את זה הפסדת בקושי ביגלל שטות של צעיר חסר ניסיון בדקה ה90. ממש לא נפלת מהם במשחק הזה למרות הרכב הטלאים.
השנה באים להנות, לא משנה מה יקרה. תורידו את הציפיות לריצפה, ככה יהיה טוב גם לנו וגם לקבוצה!

שמע את האמת את גביע הטוטו אני לא מחשיב, זה לא באמת מעניין, אבל הקטע הזה שאתה מנסה להוריד את הציפיות לא יילך, הפועל זה אימפריה, הפועל זה מועדון גדול שצריך להיאבק על התארים (והסגל הזה יכול להתמודד על התארים), אז אני רוצה שתהיה קבוצה טובה שתנצח ותתמודד חזק בצמרת.
יש פלוסים ומינוסים בכל מאמן, הפלוס הכי גדול שיכול להיות למאמן זה לא להפסיד דרבי ולכן ניר לוין צריך לחזור לאמן אותנו! :)

ועכשיו ברצינות- כפי שאמרתי לניצן מגיע כל קרדיט על העונה שעברה, אבל הנה עונה חדשה עם סגל שהוא בחר, עכשיו חובת ההוכחה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 16:01 
הפסד בדרבי הקרוב יהיה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
kobiko כתב:
פאביו כתב:

שאריות של גוטמן...

:LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
unknown כתב:
לירון האדום כתב:
unknown כתב:

שמע את האמת את גביע הטוטו אני לא מחשיב, זה לא באמת מעניין, אבל הקטע הזה שאתה מנסה להוריד את הציפיות לא יילך, הפועל זה אימפריה, הפועל זה מועדון גדול שצריך להיאבק על התארים (והסגל הזה יכול להתמודד על התארים), אז אני רוצה שתהיה קבוצה טובה שתנצח ותתמודד חזק בצמרת.
יש פלוסים ומינוסים בכל מאמן, הפלוס הכי גדול שיכול להיות למאמן זה לא להפסיד דרבי ולכן ניר לוין צריך לחזור לאמן אותנו! :)

ועכשיו ברצינות- כפי שאמרתי לניצן מגיע כל קרדיט על העונה שעברה, אבל הנה עונה חדשה עם סגל שהוא בחר, עכשיו חובת ההוכחה עליו.

אין ספק שאנחנו חייבים להיות בצמרת ולהאבק על תארים, אבל אני לא בא בציפייה לאליפות והשנה דרבי זה לא מה שהתרגלנו אליו. נצטרך לעבוד קשה בשביל לנצח.
ולא יעזור כלום, מאמן שופטים בסוף עונה, אלא אם כן תחזור קטסטרופה כמו אצל גיא לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 17:23 
אני חושב שיש לשירזי יכולת לזהות בעיות ולהגיב אליהן תוך כדי משחק ואין לו חשש לשנות שיטת משחק או חילופים בדקות מוקדמות יחסית.
אחד היתרונות שלו שיש לו יכולת ניהול משחק יחסית טובה ותגובה למתרחש במגרש בניגוד למאמנים אחרים שהולכים עם הראש בקיר כדי לא להודות בטעות שלהם.
חוץ מזה שאני לא רואה כרגע בשוק מאמנים פנויים טובים יותר, וצריך לתת לו קרדיט שהוא הצליח לשמור על קצת שפיות בטירוף שהיה שנה שעברה ולהוריד את השחקנים לקרקע במיוחד בחיפה אחרי הדרבי כשכולם היו בטוחים שנתרסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2012, 17:47 
שאלה אוף טופיק:
איך אלי כהן של עכו בשנה שעברה לא מצא קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: