villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:
כמה בכיינים אפשר להיות.. באמת..
סגל אפור? ברצינות? מה רץ כבר בליגה שלדעתכם זה אפור?
כמה אפשר לפנטז על אותו סגל מרהיב ומדהים ומרטיט לבבות שהיה לנו בדאבל (שאגב, אחנו מפריזים גם בזכרונות ממנו. היו לא מעט משחקים שלא זזנו. שלא לדבר על עונה לאחר מכן שעם כל הכוכבים היינו בינוניים מאוד.)
יש לנו אחלה הגנה עם שני המגינים החדשים. קישור סבבה ותלוי מן הסתם ביכולת של אריק (מצד שני, איזו קבוצה לא תלויה בקשר האחורי שלה.. זה לא מה שאנחנו אומרים על חיפה כבר שנתיים?), אחלה של קישור התקפי ו2 חלוצים מצוינים ביחס לליגה. יש לנו שקט בהנהלה ויציעים מפוצצים. יש לנו חיבור עם המועדון והמון אהבה.
אבל אין לנו תואם ורמוט או תואם דה סילבה או תואם שכטר. איזה בעסה לנו.
אם אנחנו לא מתמודדים על אליפות בסגל הנוכחי, גם בלי נוסא, זה כשלון של המאמן, והמאמן בלבד.
לא, אנטבי, חיימובית ובאדיר זו לא הגנה לאליפות.
מחליף לנוסא אין בכל הסגל.
וקישור התקפי של אלרואי כהן, ממן וטועמה זה אפור מאד. ברונו קוטיניו עוד נראה מה הוא ייתן או לא ייתן.
ודמארי בלי 9 זה לא דמארי.
ואני ממש לא דורש אליפות. אני לא שוכח איפה היינו לפני חודשיים.
אבל אני לא מבין מה היה הקטע הזה עם נוסא. למה לעשות את זה בדקה ה- 90?
אנטבי מחליף, מה הבעיה בחיימוביץ'? ובאדיר אחרי הכל עדיין בלם מצוין (בטח עדיף על חסארמה בק"ש, ויש פה שטוענים שהם המועמדים הכי רציניים לאליפות).
אין מחליף לנוסא? אני חושב שהוא מוכשר מאוד, אבל אין שחקן בלי תחליף. במערכים מסוימים ועוד איך אפשר להסתדר בלעדיו.
ברונו עוד נראה? ואלה? כי בדר"כ כשקונים שחקן כבר יודעים באוגוסט את הסטטיסטיקה שלו לעונה הקרובה. ברור שאנחנו תלויים באיכות של השחקנים שקנינו!! איזו קבוצה לא?!
טועמה זה ממש לא אפור. הלואי עלי שחקן סטייל טועמה בכל קבוצה של הפועל בעתיד. ממן הוא אכן סימן שאלה, אבל אם מכבי היו קונים אותו אוי ואבוי איזה פחד היה עובר פה. שנה שעברה נבהלנו מקהת ודאבור.
מרעי הוא 9 קלאסי. סתם שתדע.
ולסיום, הקטע עם נוסא זה לא בדקה ה90. יצאו מתוך נקודת הנחה שלהביא שחקן בסטטוס של נוסא ולקוות שהוא יהייה מספיק מעורב בשביל להוביל אותנו לבתים זה סיכון. משאירים אותו למשימה מיוחדת ואחרי זה למכור. מה הבעיה עם זה?