villa crespo כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אם אין כסף - אז אין פתרון אחר.
אני בדעה שעדיף למכור אותם,גם בשביל לקבל עליהם תמורה כספית ששנה הבאה לא נקבל,וגם כדי לחסוך את הכסף מהשארתם.
כי בעוד כמה מחזורים שנפסיד ואז נתלונן למה אין לנו בלם ו/או קשר אחורי נורמלים פרט לאחד בכל תפקיד,נוכל להתסכל אל הקצה של שער 1,ושם נבין שיושב הפתרון שלנו,ושמכירה של אחד מהם או של שניהם וחיזוק הקבוצה בתמורה לכך בשחקנים מתאימים לה,יותר חשובה ממשחקי כבוד או מהפחד לחזק את מכבי/חיפה.
לפעמים זה נראה כאילו יש כאלה אוהדים שמוכנים לעניין של "תמות נפשי עם פלישתים" ומוכנים לחתום בתחילת העונה שלא אנחנו ולא מכבי ניקח אליפות,ולוותר על הסיכוי הבאמת רציני שלנו לקחת את התואר.
זאת לא תקופת שנות ה90 שידענו שיש לנו חתול בשק,ואז היית מוכן לעסקה כזאת.
עם הקבוצה הנוכחית צריך לשאוף לכל התארים,גם במחיר של שחרור שחקנים ליריבות שלך בעבור הבאתם של שחקנים אחרים שייתרמו לקבוצה.
איך שלא תסתכל על זה, להשאיר את טוטו תמוז זו ההחלטה הכי נכונה גם מקצועית וגם כלכלית (ואני רחוק מלאהוב את טוטו תמוז).
זה לא שיש עליו הצעות של מיליון דולר. זה שחקן ששילמת עליו גרושים ולמיטב ידיעתי אין לו חוזה מטורף. אם הפועל רוצה חלוץ, אז כל חלוץ אחר יעלה לה יותר ויהיה פחות טוב (בהתחשב בחלוצים הפנויים).
ועל זה ברור שצריך להוסיף את העניין שאסור לחזק את מכבי.
לגבי אביחי ידין, זה סיפור אחר. כי אני לא חושב שהוא כזה חיזוק לקבוצת צמרת. כאן זה באמת עניין עקרוני יותר.
הלוואי שהוא יישאר.
שלא יובן נכון.
יותר מאשמח אם גם הוא וגם ידין יישארו בקבוצה,ובטח שיש להם מקום בה,ועוד הרבה לפני כמה אחרים.
אבל אנחנו מדברים על סיטואציה כרגע שהם לא חלק מהקבוצה פרט לעניין הרשמי.
אז נכון שהם מתאמנים וכו',אבל אף אחד לא לוקח אותם בחשבון לגבי שום דבר.
עובדה,עומר דמארי הולך לשחק פצוע בחמישי,ואף אחד לא חשב לתת לטוטו לטוס לשם למקרה חירום של אם וכאשר.
ככה שלהגיד שיהיה להם שימוש בעתיד,זה לא ממש ריאלי כרגע,ולכן צריך להסתכל על העניין מנקודת מבט שונה,ולא מנקודת מבטח של שחקן נורמלי שרוצה לעזוב קבוצה.