|
מה שליברפול עשתה נקרא רכש? קודם כול ,ג'ו קול המזדקן,שאני מאוד מאוד אוהב אותו מהתקופה בצ'לסי,והוא גם ידוע כאוהד ילדות שלה,פשוט שחקן חלש.כבר לא מהיר כמו פעם,דריבל בינוני,והוא לא מתאים לקבוצה ששואפת למעלה. בוריני חלוץ צעיר ומוכשר,אך לא מספיק טוב להוביל קבוצה בפריימיר ליג עדיין. אסיאדי לא שיחק היום ,אבל אני גם לא חושב שבונים עליו אז בקיצור:פאביו אוריליו,דירק קאוט,מקסי רודריגז,בלאמי ואקוויליני עזבו,ורק 3 שחקנים בינוניים ומטה הגיעו. למה ציפיתם אפשר לשאול ?! השיפוט לא היה משהו זה נכון,למרות שאני כן חושב שהיה שם פנדל אחד לווסט ברום שהגיע,אבל ליברפול שיחקה חלש גם בלי החלטות השיפוט שחרצו את גורלה היום. חוץ מליברפול,ווסט ברום באמת קבוצה גדולה. לוקאקו צריך להיות דרוגבה הבא,שחקן יחסית מהיר למשקל שלו,פיזי בטירוף,סיומת נהדרת,משחק ראש,וגם מבין טוב את המשחק ומה קורה.חלוץ גדול הלוואי שיצליח.
משחק לא כול כך מרתק בין ניוקאסל לטוטנהאם.ניוקאסל פותחת טוב את העונה מבחינתה,אבל ממש לא ביכולת של העונה עברה. טוטנהאם,מאוד מאוד חלשה,בלי מודריץ' ובלי אדביור זה לא אותה קבוצה.הם חייבים חלוץ,ועוד קשר,וגם חיזוק בהגנה לא יזיק כי לטעמי גלאס הוא בדיחה.
מעניין מה יהיה מחר עם צ'לסי,שעוד צריכה להתחזק בקיץ ב2-3 שחקנים(מגן ימיני,חלוץ ואולי ויקטור מוזס שמחר אמור לשחק נגדנו).
_________________ "בתור ילד כבר הייתי אוהד שרוף של הפועל ת"א, מאז ומעולם היא היתה הקבוצה שלי כי גם שיחקתי בה מגיל 5. לא היתה לי אף פעם שום קבוצה בעולם חוץ מהפועל". - שי אבוטבול.
|