Charlie כתב:
אני לא יודע את כל העובדות לאשורן, אולם יש פרטים שדלפו החוצה ועוזרת לנו לנסות ולהבין מה קרה שם באמת;
זה התחיל כבר בקיץ שעבר כפורסם שקבוצה גרמנית עוקבת אחריו ורוצה לבחון אותו במשחק האימון שהיה לה נגד הפועל במסגרת מחנה האימונים. קשטן, במקרה או שלא במקרה, לא שילב את ידין במשחק והדבר גרם כנראה לגרמנים לסגת מהרעיון. השחקן השתולל כבר במחנה האימונים ולמעשה "נשרף" בעיניו של קשטן.
אח"כ באו הפירסומים על כך שהוא מסית שחקנים (למשל את אבוטבול בנושא השכר) והשיא היה כמובן שקשטן האשים אותו שהוא המדליף מחדר ההלבשה וקנס אותו בעשרות אלפי שקלים.
בין לבין ידין "סירב" לשחק כבלם לאחר שפצ'אלקה ופרנסמן נפצעו ואז באה גם ההתנהגות המבישה שלו בדרבי השני ("פרחח" כינה אותו אז המאמן שירזי) שהובילה להרחקה ארוכה שפגעה בקבוצה וכמעט עלתה לה במקום לאירופה.
בסוף עונה ידעו ידין וסוכניו להפיץ כי לאחר המשחק הטוב שלו בנבחרת נגד גרמניה הוא צפוי לקבל הצעות כאלה ואחרות ואין בכוונתו להמשיך בהפועל. בלי קשר לשאלה האם ניצן רצה אותו או האם ההנהלה רצתה אותו, הוא כבר הודיע שהוא לא רוצה את הפועל. במסגרת הודעתו שהוא לא ממשיך ובקרוב יביא קבוצה שתשלם עבורו, הוחלט כי אין בשביל מה להוציא אותו למחנה האימונים.
לאחר מכן, משהבין ידין שאין קבוצה בנמצא, קיים מגעים עם הפועל וכשהוזמן לסגור עניין שלף לפתע הצעה לחוזה שקיבל מלא אחרת ממכבי ת"א. כך לא מנהלים מו"מ ובטח שלא באים לראשי הפועל עם הצעה חתומה מהיריבה השנואה.
לאחר מכן כבר היחסים התקלקלו לגמרי וכללו הכפשות בתקשורת, היעדרויות מאימונים, חוסר רצון להימנות על הסגל בדרבי הטוטו ושאר פירסומים.
עם זאת, חשוב לציין, כי היו לא מעט מקרים שסכסוכים הרבה יותר מתוקשרים מזה הסתיימו בחזרתו של השחקן למועדון לרבות להרכב. רק לאחרונה היה את הסיפור של דווידוביץ' עם מכבי חיפה, בוזגלו עם מכבי ת"א ובחו"ל אני נזכר בטבס ומנצ'סטר סיטי. כך שכל עוד השחקן מחזיק בחוזה בהפועל, הכל אפשרי, כולל מצב שבו יפתח במשחק הבית הראשון נגד הפועל חיפה...
אני פספסתי את הקטע עם החוזה של ידין ממכבי... מישהו יכול להביא מאיפה הגיעו לזה? הייתה כתבה?