תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההתנהלות מול ידין
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 08:50 
אחת הסיבות המרכזיות לסלידה/תיעוב של מרביתנו מטביב היתה הדר או ההתנהלות הנכלולית כלפי כל אחד.
איני יודע עם הכותרות האחרונות בONE או באתרים אחרים נכונים, אבל לקרוא את זה גם בטלויזיה לא עושה לנו שירות טוב בין אם יש בזה קורטוב של אמת ובין עם זה ספין מוחלט. לכן היתי מצפה שתהיה הודעה חד משמעית עי דובר הקבוצה, או מישהו מההנהלה. אני מאד מקווה שכל נושא האיומים וכו שכתובים בהודעה לא נכונים. יש מקום להודעה מידית של דובר הקבוצה או מנהלה במסיבת עיתונאים/דף כתוב וכו.

ניתן להבין את החלטת ההנהלה לא להמשיך בהתקשרות עם ידין.
לא ניתן להסכים ולהבין אימוץ נוהלי טביב.
גם אם "כך עושים כולם" במו"מ (כלומר משקרים, מפיצים דיסאינפורמציה, עושים מניפולציות, מכופפים ידים לשחקנים, מתעלמים מחוזה וכו ) אנחנו צריכים להתנהל אחרת.
גם אם המצב בעיתי, והשחקן בעונת החוזה האחרון, ויש רצון למצות המומ הכלכלי, עדיין חייבים להתנהל אחרת ציבורית.
ההתנהלות המוסרית, היא חלק חשוב מאד ברוח הפועל- ההחלטה של עמותת אוסישקין לא לעלות ליגה בקומבינה, היא הלפיד שלאורו אתם צריכים לעבוד.
עד עכשיו ההנהלה הנוכחית עובדת יפה, ועושה דברים שמעבר לציפיות ובאופן הגון. אני מצפה שכך זה ימשך.

מחשבה אחרת:
לאור הפציעה של שי והשבתתו הצפויה לכחצי שנה, היה רצוי מאד לשקול שנית את ההחלטה להיפרד מידין. הרי רציתם את ידין, ולפי הפירסומים הפער הוא כזה שניתן לגישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההתנהלות מול ידין
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 09:11 
צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
בכלל צריך לשים דברים על השולחן ולהציג את התמונה הכוללת.אני לא מנקה מאשמה את ההנהלה,אבל משהו בהתנהלות של אביחי ידין (וזה כנראה משהו באופי) בשנים האחרונות ובכל מיני מצבים וסיטואציות (גם תחת אלי גוטמן) הביא אותו בין השאר למצב הזה.
איך שהבנתי,הוא מראש ביחד עם טוטו לא היו מעוניינים להשאר בקבוצה,כך שאולי הניסיון של אביחי להציגו כקורבן הוא מעט מוטעה,ויכול מאוד להיות שההחלטה שלא להוציאו למחנה אימון היתה החלטה משותפת של הסוכן,השחקן והקבוצה.
יש להעמיד דברים על דיוקם.
אני זוכר לדוגמא את הברוגז שעשה כשביקשו ממנו לשחק בלם עקב מכת פציעות,כאילו שזה באמת אישי נגדו.
בכל מקרה,מה שלא יהיה אין שום הצדקה לסרב לשחק לדרבי.זו החלטה מבישה של אביחי שמקבל את השכר שלו הרב בזמן,כך שלא רק ההנהלה נעה איפשהו על גבול הפרת חוזה.
זה שאנחנו זוכרים מאבטחי כשחקן את זה שהוא עולה על הדשא אז הוא נותן הכל,זה עדיין לא אומר שאין לו כמה תכונות הרסניות שאולי באמת מחלחלות פנימה למרקם הקבוצתי.לא סתם מוותרים על שחקן כל כך איכותי.
ושוב-אביחי מלין על זה שלא הוציאו אותו למחנה אימונים.לפי מיטב ידיעתי זו גם החלטה שלו אז שישתדל להצמד לאמת.
הוא בקיץ היה מת לעוף מפה ואני מניח שבנה על הצעה מחו״ל.
לגבי ההנהלה-אין לה שום זכות להושיב אותו ביציע בגלל שהוא לא מעוניין להאריך את החוזה שלו,אבל כל ההתנהלות של אביחי: ההתחמקויות מאימונים על גבול ה״ההתחזות לחולה״ (לקח את הנעליים מראש מהארון יום לפני) הסירוב המביש לשחק בדרבי,כל זה יצר כלפיו אנטגוניזם כשחקן שפוגע במשמעת ומהווה דוגמא רעה לצעירים,שחקן שאם יתנו לו להמשיך כך להתנהג,בעצם יתנו פתח לשחקנים אחרים לזרוק זין על המועדון ועל המסגרת הקבוצתית כשמשהו פחות נראה להם.
שוב,אני לא מנקה את ההנהלה ואסור לה להושיב את השחקן ביציע כי לא הסכים להאריך את החוזה,אבל כמו שזה נראה כבר אין דרך חזרה וממש לא כדאי להחזיר את אביחי ידין למסגרת,גם אם שי נפצע (ולדעתי כמעט גמר את העונה) מה גם שהם שחקנים שונים מאוד במהותם.אביחי בעיקר גרזן,שי גם בונה משחק ולא בדיוק גרזן.
אתה רואה מצב שדג׳מבה וידין ישחקו ביחד? אם כבר צריך אותו כגיבוי לדג׳מבה וגם בזה אין לזלזל.
גיבוי לשי זה ארתור,לקס המוכשר,טועמה ורועי גורדנה שלצערי פצוע גם כבר הרבה זמן אבל יחזור בקרוב.
בכל מקרה לא אידיאלי.
כשחושבים אם להחזיר את ידין במצב שנוצר,לוקחים בחשבון כל מיני משתנים כשלא בטוח שהגורם המקצועי הוא המכריע.
תחשוב להבדיל אלף הבדלות למה עמרי קנדה המגן הימני הטוב בארץ שגם לא מרוויח המון כסף,נגרע מהסגל.
יש לצוות המקצועי והניהולי כל מיני שיקולים שלא תמיד אנחנו אנחנו מבינים הכל ורואים את התמונה המלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
גם כפיר אייזנשטיין וחנן ממן (שניצן מאמין בו,מכיר אותו,והוא שחקן טכני מוכשר וגם די פיזי הייתי אומר,ובעיקר-צעיר,טרי ומלא מוטיבציה) יכולים למלא את התפקיד של שי אבוטבול בעת הצורך.
כרגע משחק בתפקיד הזה נוסא אייגבור,ואם הוא ישאר במילא שי לא היה מיועד להרכב.
לדעתי גם כך הוא היה שחקן ספסל השנה,גם אם לא היה נפצע.
דובר גם על שנאה בין שי אבוטבול לאביחי ידין,אולי משום ששי חש שאביחי לוקח לו את התהילה.כך לפחות אני שמעתי.
למרות שהם מאוד שונים באופי משחקם,ואם כבר מי שהיה לוקח לשי את המקום בהרכב אשתקד זה רועי גורדנה ולא אביחי ידין שהיה באנקר.
אם נוסא לא ישאר,אני רואה את את חנן ממן או ברונו הברזילאי תופסים את מקומו.
לדעתי ניצן מחפש לבנות קבוצה מהירה,ושי על כל מקרה לא היה מתאים לתפיסה שלו ויותר היה משתלב כשחקן מחליף שנכנס כדי להרגיע ולהנהיג.
אני ממש לא מזזל בתכונות האלה של שי (גם אם יכנס ל-20 דקות.מישהו זוכר שהוא הציל לנו את משחק הבית מול זלצבורג כשכל רגע אנחנו סופגים את השני ועפים מליגת האלופות?) והפציעה שלו היא בהחלט מכה מאוד לא נעימה,אבל הוא לא היה מיועד לדעתי להרכב,ובכל מקרה אין לשקול את חזרתו של ידין בגלל הפציעה של שי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 10:25 
ידין טיפוס בעייתי ולא מאוד חכם, שמזמן חושב שהפועל קטנה עליו ועושה טובה שהוא משחק, לפעמים (לפעמים משחק, תמיד עושה טובה).
מטפלים בו באופן סביר לחלוטין גם ביחס לצורת הטיפול בשחקנים כאלה, שנה לפני תום החוזה, בחו"ל.

אני חוזר על ההצעה שלי - טרייד עם בית"ר דמשק, יש להם אחלה שחקן שם בעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
זה בית״ר ביירות.
ולאיזה שחקן התכוונת? אם לגרזסיץ׳ אז הוא זר,וגם נפצע לאיזה חודש.
התכוונת לרוצ׳ט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 10:42 
אני מאוד מקווה ש"רוח הפועל" זה לא להתכופף לשחקן שמשתין על האוהדים וההנהלה בפנים, ואחר כך עוד אמור לקבל מהאוהדים ליטופים. יפה מאוד הסיסמאות הנבובות, שחקן כמו ידין שהרוב כאן יודעים את ההתנהלות שלו, צריך לקבל כרטיס בכיוון אחד ליציע. כנראה שגם לא הבנת התנהלות טביבית מה היא, התנהלות טביבית מעלימה משכורות ללא הצדקה, קונסת שחקנים על פגיעה אישית בבוס (ולא בקבוצה) ובעיקר מתייחסת לשחקנים כסחורה שצריך למכור למרבה במחיר. ההנהלה הזאת דואגת קודם כל לקבוצה, הבדל מהותי מאדון טביב.
ידין קיבל הצעה להמשך התקשרות עם המועדון, וסירב, זכותו. אבל גם ביקשו ממנו לשחק בדרבי, כיום הוא שחקן הפועל, וככזה לא היתה לו שום סיבה לסרב, הוא לא בעמדה הזאת. בקיצור הגיע הזמן לשלב בין שחור ולבן, ולקבל שיש איזורים אפורים שמצריכים טיפול שמכבד אותך בתור מועדון, ולא משפיל אותו ואת אוהדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 10:50 
chimpfive כתב:
אני מאוד מקווה ש"רוח הפועל" זה לא להתכופף לשחקן שמשתין על האוהדים וההנהלה בפנים, ואחר כך עוד אמור לקבל מהאוהדים ליטופים. יפה מאוד הסיסמאות הנבובות, שחקן כמו ידין שהרוב כאן יודעים את ההתנהלות שלו, צריך לקבל כרטיס בכיוון אחד ליציע. כנראה שגם לא הבנת התנהלות טביבית מה היא, התנהלות טביבית מעלימה משכורות ללא הצדקה, קונסת שחקנים על פגיעה אישית בבוס (ולא בקבוצה) ובעיקר מתייחסת לשחקנים כסחורה שצריך למכור למרבה במחיר. ההנהלה הזאת דואגת קודם כל לקבוצה, הבדל מהותי מאדון טביב.
ידין קיבל הצעה להמשך התקשרות עם המועדון, וסירב, זכותו. אבל גם ביקשו ממנו לשחק בדרבי, כיום הוא שחקן הפועל, וככזה לא היתה לו שום סיבה לסרב, הוא לא בעמדה הזאת. בקיצור הגיע הזמן לשלב בין שחור ולבן, ולקבל שיש איזורים אפורים שמצריכים טיפול שמכבד אותך בתור מועדון, ולא משפיל אותו ואת אוהדיה.

מסכים עם כל מילה... ידין ירק לנו האוהדים בפנים, גם אם הוא נפגע מחלק מההתנהלות מולו, הוא היה צריך לעלות כמו גבר לשחק.
הוא וטוטו הם אלו שביקשו לעזוב לאירופה, ועכשיו שאין להם קבוצה הם מנסים ל"משוך" עוד שנה בקבוצה לקבל ממנה את הבמה
ובסוף לעזוב בחינם. ידין נתן הרבה להפועל בשנים האחרונות, והיה אחד השחקנים המחויבים כששיחק, אבל כנראה יש דברים בחדר
ההלבשה שאנחנו לא יודעים עליהם ואלו הוסיפו לרצון להפרד ממנו, ולמרות כל זה הוא קיבל הצעה יפה לכל הדעות לחוזה חדש,
והוא מה עושה- מבקש עוד קצת למרות שיודע את מצב הקבוצה...

לסיכום- להפרד ויפה שעה אחת קודם, להגיד תודה ולשלוח אותו לאירופה במחיר שיביא, אם לא יביא כזה שישב בינתיים ביציע
אני כאוהד עם כל האהבה אליו לא רוצה שחקנים לא מחויביים בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:22 
תסבירו לי פעם אחת ולתמיד את ההיגיון הזה של ההנפצה על כך שידין התבקש לשחק בדרבי וסירב?

ממתי מועדון שואל שחקנים אם הם רוצים לשחק או לא?
אם שחקן התבקש לשחק לפי הפרסומים וסירב אפשר לקנוס אותו בסכומים אסטרונומיים, עד שלא יוסבר לי מה ההיגיון מאחורי הפרסום הזה שמתפשט כמו שדה קוצים, מבחינתי זה נשמע כמו מסע הסתה מצד המועדון. איך בכלל הוא התבקש לשחק בדרבי אם הוא לא התאמן עם הקבוצה? מה הרעיון פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:28 
אין לי הסבר, ניזון מאותם אמצעי תקשורת כמו כולם, גם מישהו יכול להסביר לי את ההנפצה שידין שחקן שמנהלים נגדו מסע הסתה רק בגלל שההנהלה בחרה להתעמר בו בלי שום סיבה? שאלה טובה מדוע הוא לא מתאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:31 
chimpfive כתב:
אין לי הסבר, ניזון מאותם אמצעי תקשורת כמו כולם, גם מישהו יכול להסביר לי את ההנפצה שידין שחקן שמנהלים נגדו מסע הסתה רק בגלל שההנהלה בחרה להתעמר בו בלי שום סיבה? שאלה טובה מדוע הוא לא מתאמן.

הוא החסיר אימון אחד לאחר שקיבל אישור מהמאמן, אבל היי, שלא תתן לעובדות לבלבל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר,אתה מזמן תפסת צד מאז שהתחלפה ההנהלה.
אתה לא ממש מאמין למילה שיוצאת להם מהפה,ולפעמים זה מעוור אותך.
רובינו מנסים לנתח את הסכסוך הזה בצורה מעט יותר אובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
נתגלעה מחלוקת בין שחר מלפפון לעזרא.
נקווה לשד"ר רוסנובסקי והמנהל ישראל סטוייצ'ינקי יידאגו לסדר ולסולחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:33 
שחר כתב:
chimpfive כתב:

הוא החסיר אימון אחד לאחר שקיבל אישור מהמאמן, אבל היי, שלא תתן לעובדות לבלבל אותך.

לא הבנת אותי, אני לקחתי מהתגובה האחרונה שלך שהוא לא מתאמן, ובאמת שאלתי מדוע הוא לא מתאמן. אז הוא כן מתאמן? אז הוא החסיר אימון אחד ולכן אי אפשר לבקש ממנו לשחק בדרבי? בילבלת אותי לגמרי עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:35 
עזרא כתב:
שחר,אתה מזמן תפסת צד מאז שהתחלפה ההנהלה.
אתה לא ממש מאמין למילה שיוצאת להם מהפה,ולפעמים זה מעוור אותך.
רובינו מנסים לנתח את הסכסוך הזה בצורה מעט יותר אובייקטיבית.

לא תפסתי שום צד נגד שום הנהלה ,ההפך, מאוד מרוצה מהמהלכים שנעשו עד עכשיו, אני גם מנחש שידין הוא לא טלית שכולה תכלת וטיפוס בעייתי, אבל עדיין לא שמעתי הסברים הגיוניים לטיעונים שלכם.
מה שאני שומע זה כל מיני רכילויות מגעילות מעל ומתחת לפני הקרקע שבמועדון נורמלי לא היו יוצאות החוצה.
במקום להתייחס אלי, למה לא לענות לגופו של עניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

מחלוקת.לא סכסוך.
הכל נעשה בכבוד ואהבה.
זה לא מנע ממני לנסות לדחוף אותו בדרבי טוטו לתוך דוכן החתמה,על מנת לאלץ אותו לחתום בכוח.
עברנו טירונות של 3 חודשים ביחד אצל ברוך פיבן.בחיים לא יהיה פה סכסוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:38 
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:

לא הבנת אותי, אני לקחתי מהתגובה האחרונה שלך שהוא לא מתאמן, ובאמת שאלתי מדוע הוא לא מתאמן. אז הוא כן מתאמן? אז הוא החסיר אימון אחד ולכן אי אפשר לבקש ממנו לשחק בדרבי? בילבלת אותי לגמרי עכשיו...

למיטב הבנתי, הוא מתאמן בנפרד מהקבוצה, הוא גם לא יצא איתם למחנה האימון כפי שאתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:38 
יכול להיות שזה עניין רכילותי ואנחנו לא צריכים לשתף פעולה עם זה, אבל מה לעשות, אני ניזון מאמצעי תקשורת, ולא ממקורבים או רכלני מקורבים, ואני מנחש בדיוק כמוך שידין לא צדיק, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:39 
עזרא כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

מחלוקת.לא סכסוך.
הכל נעשה בכבוד ואהבה.
זה לא מנע ממני לנסות לדחוף אותו בדרבי טוטו לתוך דוכן החתמה,על מנת לאלץ אותו לחתום בכוח.
עברנו טירונות של 3 חודשים ביחד אצל ברוך פיבן.בחיים לא יהיה פה סכסוך.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:41 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:

למיטב הבנתי, הוא מתאמן בנפרד מהקבוצה, הוא גם לא יצא איתם למחנה האימון כפי שאתה יודע.

אז העובדות לא בילבלו אותי, שאלתי באמת מדוע הוא לא מתאמן, אם זו הוראה של ההנהלה / מאמן, אז זה סיפור אחד, אם זו החלטה של ידין, סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:45 
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:

אז העובדות לא בילבלו אותי, שאלתי באמת מדוע הוא לא מתאמן, אם זו הוראה של ההנהלה / מאמן, אז זה סיפור אחד, אם זו החלטה של ידין, סיפור אחר.

שוב, אני בניגוד לאחרים, לא מכיר או לפחות מתיימר להכיר את העובדות, קראתי בתקשורת שהוא נעדר מהאימון האחרון של לפני המשחק הנבחרת לאחר שקיבל אישור (ואח"כ מישהו הדליף שיום לפני הוא לקח את הנעליים שלו מהארון, אוי אוי אוי) ושבאותו השבוע הוא הגיע לאימון וספג קללות מאוהדינו התומכים.
שחקן כדורגל מקצועני לא יכול להחליט איפה הוא מתאמן, אני מניח שזה ברור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
אז שידין יספר מדוע הוא לא שיחק בדרבי.אם זה שטויות מה שמספרים שהוא לא הסכים לשחק בדרבי,אז שינקה את השם שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:53 
עזרא כתב:
אז שידין יספר מדוע הוא לא שיחק בדרבי.אם זה שטויות מה שמספרים שהוא לא הסכים לשחק בדרבי,אז שינקה את השם שלו.

זה להוכיח שאין לו אחות. מניח שיש הרבה משתנים מאחורי הקלעים שאנו לא יודעים , לכן לדעתי זה לא הוגן לשפוט מהעמדה הזו בכ"כ נחרצות כפי שאתם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 12:02 
האמת שזה טיעון משכנע, אין לי מושג מה הולך מאחורי הקלעים, וכנראה שאני מתנהג כמו אוהד טיפוסי שמשפיעים עליו בקלות. אבל שחר, גם אם מפעילים היגיון פשוט, אתה עדיין ניזון מתקשורת ורכילות, יכול להיות שהוא ביקש יכול להיות שלא, כך שגם לפתוח אשכול על ההתייחסות לידין מבוססת על רכילות ועל כך אני מגיב, ולא באופן נחרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 14:07 
שידין יחליט שהוא לא משחק בדרבי, זה כמו שדמארי יחליט שהוא לא משחק במחזור הראשון בליגה, וכמו שברונו יחליט שהוא לא משחק במחזור 4.
אין דבר כזה שהשחקן מחליט אם הוא משחק או לא. מישהו צריך לאשר לו לא לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 14:13 
חברים ,
אתם מפספסים את העיקר.

זה שהוא כנראה לא טלית שכולה תכלת , די ברור.
אני לא מסתכל עליו והתנהלותו, אני מסתכל עלינו.
ההנהלה צריכה להוציא מסר רשמי מסודר על ההתנהלות ולא לתת לכותרת להשחיר אותנו.
כן, לא לשחק במגרש שלו ובכלים שהוא רוצה, אבל לתת מידע אמין לנו אוהדי הקבוצה, וגם לכל שאר קוראי האתרים שממתיניםלכשלוננו ונפילתנו.

השקיפות - היא אחד העיקרים בניהול שאנחנו רוצים לראות.
100% אנטי ספינים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
תסבירו לי פעם אחת ולתמיד את ההיגיון הזה של ההנפצה על כך שידין התבקש לשחק בדרבי וסירב?

ממתי מועדון שואל שחקנים אם הם רוצים לשחק או לא?
אם שחקן התבקש לשחק לפי הפרסומים וסירב אפשר לקנוס אותו בסכומים אסטרונומיים, עד שלא יוסבר לי מה ההיגיון מאחורי הפרסום הזה שמתפשט כמו שדה קוצים, מבחינתי זה נשמע כמו מסע הסתה מצד המועדון. איך בכלל הוא התבקש לשחק בדרבי אם הוא לא התאמן עם הקבוצה? מה הרעיון פה?

בערך כמו זה שהוא שוחרר בגלל סיבות חברתיות והריסת המרקם החברתי בחדר ההלבשה, מה שלא מנע מההנהלה (לפי הפרסומים בלחץ המאמן) להציע לו חוזה חדש ל5 שנים נוספות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 21:52 
אני ממש לא מבין את התגובות באשכול הזה
המועדון צריך להתנהל מול שחקניו, ובכלל, תוך שהוא שומר על האינטרסים שלו מחד אך מגלה הגינות מאידך.
ההתנהלות מול ידין היא למופת, והשחקן הוא זה שמתנהל מול המועדון בצורה בלתי מכובדת.
כפי שראינו היום להפועל יש אופציות טובות בקישור האמצעי, מה שאומר שכוח המיקוח של הסופרסטאר מכפר סבא אינו כפי שהיה. אני מקווה לטובתו שהפנים את זה, אחרת צפויה לו עונה ארוכה בשער 1, ואחריה.. מי יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג מה העובדות לאשורן. אבל כל עוד שחקן פועל על פי חוזה, זכותו לא להסכים לחוזה "משודרג" המוצע לו אם תנאיו לא מקובלים עליו. השאלה היא אם לא נחצה כאן הגבול הדק בין משא ומתן לגועל נפש. ובכל מקרה להשתמש באוהדים כמנוף זה לא מקצועי, אפשר לכבס בפנים. זה מופנה כמובן לשני הצדדים ויועיל לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
מה לא מכובד בשחקן שרוצה לסיים חוזה ולא לשדרג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: