אדום אופטימי כתב:
רמתיים יקר,
לדעתי אתה טועה.
אגיב וכאן אעצור כי איני יכול להיות בטוח שאני לגמרי אוביקטיבי כדי לנהל איתך דיון הגון, למרות שאני מתאמץ להיות כזה, וכמו כן לא צריך תגובות מיותרות של "הנשמות הטובות"
בנוקייה היציעים כולל חדרי הצפייה הם של כ- 10,500 צפים.כל השאר זה על הפרקט עד סה"כ 11000-11,500.
ברוב ההופעות שאינם בתחום הספורט , המספר מוגבל לכ-7000, שכן יציע אחד לפחות (מאחורי הסלים בד"כ 5-7) מופקע לצורכי הפקה/במה ועוד. לא זוכר שהיתה הופעה ב-3 שנים האחרונות שבה היו יותר מ-7000 כרטיסים/צופים.
לדוגמא בימים אלה יש קרקס מחו"ל - כאשר לכל הופעה נימכרו פחות מ- 5000 כרטיסים למרות שהביקוש מטורף. (פתחו עוד 3 הופעות נוספות שלא תוכננו וגם אליהם כמעט אזלו הכרטיסים או שכבר אזלו) בגלל סטנדרט של במה של הקרקס בהופעותיו ברחבי העולם.
יש לך טעות אם אתה חושב שעומס ההופעות על נוקיה הוא גבוהה. ברוב החודשים של השנה חוץ מכדורסל אין במקום פעילות. אמנם לפני שנתיים נכנס לתפקידו מנכ"ל חדש שעושה רושם שמפתח את הנושא, זה הקייץ הראשון בשלושת השנים האחרונות שבו יש פעילות בהיכל (חוץ מניבחרת ישראל בכדורסל).
לדעתי חייבים לבנות לפחות אולם נוסף בת"א של כ- 3000-4000 מקומות שיאפשרו הופעות של כ- 2000-2500 צופים בנוסף לאפשרות של גני התערוכה , ונמל ת"א שגם בו יש מקום או שניים אפשריים להופעות קטנות יחסית.
לדעתי כל עוד עריית ת"א לא תמצה את הפוטנציאל הלא ממומש של נוקיה ( הסברתי קודם) הסיבה היחידה שלה לקחת בחשבון את הצורך באולם למופעים קטן יותר בשיקולי הקמת אולם ספורט קטנים עד לא קיימים. אני בהחלט , ללא כל קשר להפועל חושב שחייב להיות בת"א אולם של 3-4 צופים עבור פעילות הספורט ולהערכתי הצנועה הוא לא יזדקק כמעט למופעים.
להערכתי האולםפ שיוקם ינוהל במסגרת החברה המתפעלת את נוקיה+ בלומפילד ולא יהיה של הפועל בלבד, אבל זאת רק הערכה בתוספת מידע שיטחי שיש לי ממנכ"ל בלומפילד+ נוקיה הנוכחי.
מדוע שלא תהיה אוןבייקטיבי?
ואם לא הבנת מדברי אז השיקול העיקרי הוא אכן הופעות קטנות יותר
לא מזמן חיפשנו מקום להרמת מופע מחו"ל והעלויות המטורפות ביד ושם טירפדו את העניין וגרמו לנו לחפש אולמות בערים אחרות
אני גם חושב שאין צורך באולם כדורסל מעבר ל4000 צופים אך שיבואו אי פעםם לבנות אותו חייבים לתת את הדעת בעניני אקוסטיקה ומיזוג