תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 12:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יצאו עוד מנויים ל7
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
אדום נחמד כתב:
גאבור כתב:
bigi37 כתב:
כל הקטע בבעלות אוהדים היא לבוא לקראת האוהדים.

לא נכון

אתה צודק, אבל הוא לא התנסח נכון. המטרה היא כן לפעול בצורה שתקל על האוהדים.
בכל מקרה, אני לא מבין מאיפה נובע הרצון להנחות כל הזמן, כשברור שכל שקל שאנחנו מכניסים הולך לקופת הקבוצה, שהיא כאמור שלנו, ובלבד שהמחירים הוגנים. אם אתה כל כך רוצה הנחות, אתה יכול לוותר על החברות בעמותה. האמן לי שאף אחד לא יכעס. בכנות.

ב"לבוא לקראת האוהדים" הכוונה היא לא לעשוק אותנו כפי שהתרגלנו כבר - לא לקבוע מחירים מופקעים במשחקים באירופה, לא להקצות מספר מגוחך של כרטיסי נוער, לא לאפשר לספסרים לקנות כמות אדירה של כרטיסים במשחקים גדולים ולמכור אותם ב300 ש"ח, לא לתת ל"לאן" להתייחס אלינו כמו תתי-אדם וכו' וכו'.

סלח לי, אבל "אתה יכול לוותר על החברות בעמותה" זו דמגוגיה בתגובה לדבריי - הרי אמרתי בפירוש שלפי דעתי האחריות שלנו היא תרומת כספים לעמותה. בנוגע למשחק הספציפי הזה, אני אישית חושב שמחיר אחיד של 40 ש"ח הוא יותר חכם, אבל גם 80/40 (כשיש מספיק כרטיסי נוער) מקובל עליי. פשוט התייחסתי לדרך שבה חלק מהאוהדים חושבים ולא למקרה הספציפי, אני יכול לראות חלק מהם אומרים "בואו נעלה את המחיר ל-100 ש"ח כדי שנרוויח יותר כסף בתקופה הקשה הזאת".

בנוגע ללמה מחיר אחיד של 40 ש"ח הוא יותר חכם לדעתי - המטרה הגדולה שלנו (או לפחות שלי) היא שעמותת האוהדים תהיה קונצנזוס בקרב אוהדי הפועל. כלומר, שכל אוהד הפועל שמגיע מדי פעם למשחקים, ובטח אוהדים עם מנוי, ירכשו חברות בעמותה. לפי דעתי אחד השלבים הראשונים להשגת המטרה הוא להראות לכל האוהדים ה"פשוטים", שלא מעורבים בנעשה וגם לא נמצאים בפורום, שהנהלה של אוהדים באמת תביא לשיפור ביחס אליהם. אם במשך השנה המחירים ימשיכו להיות יקרים כרגיל, כרטיסי הנוער למשחקים גדולים ייגמרו תוך 5 דקות וספסרים ימכרו כרטיסים ב-300 ש"ח לדרבי, אז לפי דעתי נכשלנו. אתה יכול לחלוק איתי על קריטריון מסוים (למשל, יכול להיות שלפי דעתך מחירי הכרטיסים הם בסדר גמור), אבל אתה לא מסכים איתי מבחינת המחשבה?

ביגי, העמותה היא אמצעי. הקבוצה היא המטרה. אסור לשכוח את זה אפילו לשנייה.
לפגוע בתקציב הקבוצה בשביל האפשרות שאולי זה יגדיל את אחוזי הבעלות של העמותה (אפשרות שאני די מפקפק בה מבחינת עלות מול תועלת נקודתית) זה פשוט לא הגיוני.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 21:18 
האם בשביל שהקבוצה תצליח אתה מוכן שהכרטיסים יעלו 300 ש"ח (לא לפגוע בתקציב הקבוצה, בסה"כ), למשל?
ברור שהמטרה היא הפועל, אבל ברור גם שיש גבולות מסוימים. אני חושב שהנהלה טובה, ובפרט הנהלת אוהדים, חייבת להתייחס כמו שצריך לקהל. וכן, נהוג מדי פעם לתת הטבה או שתיים למנויים (מה עם הסרט של הדאבל??)
אני חושב שהתנהלות נבונה בעניינים האלו תביא לתמיכה בעמותה של אוהדים במעגל הרחב יותר, ובטווח הרחוק מדובר על יותר חברי עמותה ויותר תקציב לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
האם בשביל שהקבוצה תצליח אתה מוכן שהכרטיסים יעלו 300 ש"ח (לא לפגוע בתקציב הקבוצה, בסה"כ), למשל?
ברור שהמטרה היא הפועל, אבל ברור גם שיש גבולות מסוימים. אני חושב שהנהלה טובה, ובפרט הנהלת אוהדים, חייבת להתייחס כמו שצריך לקהל. וכן, נהוג מדי פעם לתת הטבה או שתיים למנויים (מה עם הסרט של הדאבל??)
אני חושב שהתנהלות נבונה בעניינים האלו תביא לתמיכה בעמותה של אוהדים במעגל הרחב יותר, ובטווח הרחוק מדובר על יותר חברי עמותה ויותר תקציב לקבוצה.

אני חושב שאמרתי קודם שהמחירים צריכים להיות סבירים
סתם ככה לתת כרטיסים חינם לאוהדים כדי "לבוא לקראתם" זה מגוחך.
ואגב, אני לא מבין מה דמגוגיה במה שאמרתי קודם. אם כבד עליך הכסף שצריך לשים על הקבוצה, שזה מנוי חברות בעמותה, אירופה ומשחקי חוץ, אתה יכול לוותר על חלק מהם.
בשורה התחתונה, הכי חשוב שלמועדון יכנס כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 21:54 
אדום נחמד כתב:
bigi37 כתב:

אני חושב שאמרתי קודם שהמחירים צריכים להיות סבירים
סתם ככה לתת כרטיסים חינם לאוהדים כדי "לבוא לקראתם" זה מגוחך.
ואגב, אני לא מבין מה דמגוגיה במה שאמרתי קודם. אם כבד עליך הכסף שצריך לשים על הקבוצה, שזה מנוי חברות בעמותה, אירופה ומשחקי חוץ, אתה יכול לוותר על חלק מהם.
בשורה התחתונה, הכי חשוב שלמועדון יכנס כסף.

לא מצליח להבין מה הקשר בין מה שאתה אומר למה שכתבתי כבר כמה הודעות... מי אמר שכבד עליי הכסף? מי אמר שצריך לחלק כרטיסים חינם? ושוב, אם הכי חשוב שלמועדון ייכנס כסף, תעלה ב15 ש"ח את מחירי הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
מחירי הכרטיסים צריכים להיות בקורלציה מסוימת עם תקציב הקבוצה, ועם יכולת ורצון האוהדים לשלם.
לתת כרטיסים חינם למשחק פליאוף זה איבוד מידי של 6 מליון שקל.
אמרת שצריך לבוא לקראת האוהדים, זה לא חלק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מחירי הכרטיסים צריכים להיות בקורלציה מסוימת עם תקציב הקבוצה, ועם יכולת ורצון האוהדים לשלם.

6 מליון שקל?
12,000 כרטיסים כפול מחיר ממוצע של 70 שקלים זה פחות ממליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:09 
אדום נחמד כתב:

כמה פעמים אני יכול להגיד - "מי אמר לתת כרטיסים חינם?!"... לפחות לא אני אמרתי
וגם כתבתי שאתה יכול שלא להסכים איתי בנוגע למחירי הכרטיסים ולחשוב ש-100 ש"ח זה גם סכום סביר לכרטיס, אבל אני בכלל לא התכוונתי ספציפית למחירי הכרטיסים למשחק הזה אלא להלך הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אדום נחמד כתב:

6 מליון שקל?

צודק.
ברח לי 0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רואה שחורות כתב:
אדום נחמד כתב:

6 מליון שקל?

צודק.
ברח לי 0.

אם היית מחשב עם מחשבון זה לא היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
אדום נחמד כתב:
רואה שחורות כתב:
אדום נחמד כתב:

6 מליון שקל?

צודק.
ברח לי 0.

אם היית מחשב עם מחשבון זה לא היה קורה.

מחשבון זה לחלשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
רוצו לקנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 11:24 
בגלל לאן עוד יישארו קרחות ב7 ...
לאן :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: