הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Charlie כתב:
אני מנסה להבין מאין הגיעה האקסיומה הזו שחייבים בלם זר. עד שהגיע פאהס ב-2007 לא היה בלם זר בהפועל בעידן החדש (זה שאחרי ההסתדרות אז אל תזכירו לי את לאונרדו...). פאהס היה שחקן טוב אז התחילה שושלת של בלמים זרים: פאהס-דוס סנטוס-טופוזאקוב-דוגלס-פצ'אלקה-פרנסמן-שולר.
אבל יש חוק איפשהו שמחייב אותנו להתחזק דווקא בבלם זר? מישהו מבטיח שאותו בלם זר שיגיע לא יהיה כמו דומיו במכבי ת"א או במכבי חיפה שעלו מיליונים ולא עשו הרבה (מלבד טישיירה ולכן אני מצר שהוא לא הגיע בסוף)? כולנו חושבים על בלם סטייל דוגלס אבל שישאלו את שחר, מיץ' ושניידר כמה כסף הם שרפו על בלמים דמיקולו שעלו הון תועפות.
אז יבואו ויבקרו אותי עכשיו על הרעיון והבחירה, אבל אם אני חיים רמון, אני נוסע עכשיו למשרדי " איתורן " ואומר לאיזי שבמקום לריב עם מכבי ועם השחקן - שימכור לי את טיבי . הרי השחקן וק"ש יתחילו עוד מעט בבוררות, לא בטוח שמכבי תחכה לו. טיבי לא רוצה לשחק בק"ש, אין לו פרצוף לזה, בטח שלא אצל אחד כמו איזי ואני בספק אם איזי וק"ש רוצים אותו עדיין. סעיף היציאה עומד על 350 אלף דולר שזה בערך 280 אלף יורו. מדברים פה על זר שבדי שלא זוכר מתי הוא גמר 90 ד"ק ומוכנים לשלם לו 350 אלף יורו. שיקחו את התקציב הזה וישלמו לשרצקי ויביאו את טיבי ונגמר הסיפור. אני מניח שיש פה כאלה שיציעו שלא לשלם לאיזי דבר, רק שיקח את ידין והחוזה שלו, סעיף היציאה המעודכן של ידין מהשבועות האחרונים לא שונה בהרבה מזה של טיבי. טרייד אמנם עם קבוצת צמרת אבל לא עם יריבה כמו מכבי חיפה או מכבי ת"א.
שתי ציפורים במכה אחת.
אבל במקום זה מציעים לוותר על קשר אחורי או מגן ימני או קשר קדמי בשביל בלם זר שאלהים יודע איך הוא, כיצד יתאקלם וכו', כשרוב הסיכויים שהוא לא יהיה דוגלס מס' 2, אלא שולר מס' 2. ואז גם נהיה ללא בלם טוב וגם נהיה חסרים בקישור האחורי/קדמי או באגף ימין של ההגנה. סוף מעשה במחשבה תחילה.
כן, רק המכביסט הגרמני הבן זונה הזה ישחרר לך את השחקן שאתה צריך ברגע האחרון
הוא אמנם ראוי לכל הקילולים שאתה מרעיף עליו פה, אבל הוא כועס על מכבי על התרגיל שעשו לו.
לא בטוח שהוא יתנגד לתקוע למחלה איזה תרגיל בסגנון הזה.
חוצמיזה שהוא עדיין חייב לנו על הבוננזה שסידרנו לו על אלרואי