תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 04:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוריס קליימן
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד אדל בקבוצה,אדל צריך להיות השוער הראשון.
אבל אם חס וחלילה נראה שהעונה לא הולכת לשום מקום,צריך להתחיל להכניס אותו לרוטציה ולהריץ אותו,אפילו במשחק גביע השוקו שנשאר,ובמשחקי הגביע נגד קבוצות זניחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:22 
בוריס שוער נהדר עם פוטנציאל אדיר שגם מקרין המון בטחון. אתמול הוא עשה טעות קשה אבל ידע להתגבר עליה יפה וזה חשוב.
יש לו בעיה ביציאה לכדורי גובה וזו בעיה של כל שוער צעיר (מעבר לעובדה שהוא דיי נמוך).
אי אפשר לקחת צ'אנס על העמדה הכי חשובה אם רוצים קבוצה שתתמודד באירופה ועל האליפות. אם זה היה תלוי בי הייתי משאיל
אותו לעונה כדי שיתמודד שנה שלמה ואז נראה אם הוא מספיק טוב להיות שוער ראשון בהפועל. ואז הייתי מחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:25 
לא יודע כמה שנה בקבוצה בליגה לאומית תחזק אותו,
הגנות חלשות יותר, אימונים פחות רציניים ובכלל התנהלות פחות מקצוענית של המועדונים,
אני בספק כמה אפשר להשתפר שם.
תקנו אותי אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:26 
הוא היה עונה בכפ"ס לפני שנתיים ומחבר שלי אוהד כפ"ס בסוף העונה הוא היה על הפנים , בכלל כל הקבוצה הזאת שבתה בפלייאוף והיה לו תאקל עם האוהדים שם בסוף. אבל בסה"כ הוא אמר לי שבעונה עצמה הוא היה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
בוריס שוער נהדר עם פוטנציאל אדיר שגם מקרין המון בטחון. אתמול הוא עשה טעות קשה אבל ידע להתגבר עליה יפה וזה חשוב.
יש לו בעיה ביציאה לכדורי גובה וזו בעיה של כל שוער צעיר (מעבר לעובדה שהוא דיי נמוך).
אי אפשר לקחת צ'אנס על העמדה הכי חשובה אם רוצים קבוצה שתתמודד באירופה ועל האליפות. אם זה היה תלוי בי הייתי משאיל
אותו לעונה כדי שיתמודד שנה שלמה ואז נראה אם הוא מספיק טוב להיות שוער ראשון בהפועל. ואז הייתי מחתים אותו.

עוד שנה תישאר לו שנה אחת לחוזה. לא היינו כבר בסרט הזה?
עוד פעם ריבים על שחקן שמעדיף להיות חופשי בסוף העונה?
להחתים אותו עכשיו לחמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, אני שואל בשיא הרצינות.
האם לא ניתן להתחיל לשלב את קליינמן לאט לאט במהלך העונה?
לתת לו 6-7 משחקים בליגה, אם יש משחק עם "פחות" חשיבות באירופה לתת לו גם לשחק, גביע הטוטו שישחק,
שלבים ראשונים בגביע הוא יוכל לשחק וכו'.. ככה אפשר יהיה ל"ארגן" לו כ 15 משחקים השנה בהפועל ולפיהם לשפוט
את רמת ביצועיו. להסביר לו מראש שאלו הן משחקי המבחן שלו שידע שאם הוא נותן הופעות יפות האפודה שנה הבאה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:31 
מסכים.
משחקי בית מול קבוצות תחתית שישחק, גביע הטוט משחק אחרון שבוע הבא - שישחק.
גביע המדינה במדינה וההגרלה היא של קבוצות תחתית או מליגות נמוכות - שישחק.
15 משחקים בעונה זה מצויין לשוער שני ויכול לתת אינדיקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
די כבר עם השטויות האלה, לא משחקים עם עמדת השוער במהלך העונה
בטח לא כשיש לך שוער מנוסה וטוב כמו אדל.
להחתים אותו לחמש שנים ולהשאיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:33 
el dudernio כתב:
לתת לו 6-7 משחקים בליגה, אם יש משחק עם "פחות" חשיבות באירופה לתת לו גם לשחק, גביע הטוטו שישחק,
שלבים ראשונים בגביע הוא יוכל לשחק וכו'.. ככה אפשר יהיה ל"ארגן" לו כ 15 משחקים השנה בהפועל ולפיהם לשפוט
את רמת ביצועיו. להסביר לו מראש שאלו הן משחקי המבחן שלו שידע שאם הוא נותן הופעות יפות האפודה שנה הבאה שלו.

שכחתי שהפועל תל אביב זו ברצלונה שדורסת את כל הליגה ויכולה להרשות לעצמה לקחת סיכונים במשחקים בליגה.
"אליפות לוקחים בנצחונות על הקבוצות הקטנות" זה הרבה מעבר לקלישאה.

המבחן הכי גדול של שוער זו יציבות. לתת משחק גדול פה ושם גם אני בכושר שלי היום מסוגל. השאלה איך מחזיקים עונה שלמה
וזה המון עניין של בגרות, נסיון ואופי. כדי להיות מסוגלים לתת תשובה על זה צריך לראות את בוריס משחק עונה שלמה, ולכן
רצוי היה לאפשר לו להיות מושאל לקבוצה כדי שיחזור שנה הבאה כשוער ראשון (ואני מסכים שצריך להחתים אותו ל-5 שנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
el dudernio כתב:

שכחתי שהפועל תל אביב זו ברצלונה שדורסת את כל הליגה ויכולה להרשות לעצמה לקחת סיכונים במשחקים בליגה.
"אליפות לוקחים בנצחונות על הקבוצות הקטנות" זה הרבה מעבר לקלישאה.

המבחן הכי גדול של שוער זו יציבות. לתת משחק גדול פה ושם גם אני בכושר שלי היום מסוגל. השאלה איך מחזיקים עונה שלמה
וזה המון עניין של בגרות, נסיון ואופי. כדי להיות מסוגלים לתת תשובה על זה צריך לראות את בוריס משחק עונה שלמה, ולכן
רצוי היה לאפשר לו להיות מושאל לקבוצה כדי שיחזור שנה הבאה כשוער ראשון (ואני מסכים שצריך להחתים אותו ל-5 שנים).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
לא להשאיל את בוריס, חשוב שיהיה שוער טוב על הספסל. רק לתת לו דקות בכמה שיותר אפשרויות (כמו שראצ'ו אמר, לא במשחקי ליגה) ולהבטיח לו שמהעונה הבאה הוא שוער ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:
ראצ'ו כתב:

עוד שנה תישאר לו שנה אחת לחוזה. לא היינו כבר בסרט הזה?
עוד פעם ריבים על שחקן שמעדיף להיות חופשי בסוף העונה?
להחתים אותו עכשיו לחמש שנים.

הוא לא רוצה. זה בדיוק מה שקרה אתמול. לא נעים להגיד על שחקן כזה נחמד ומוכשר ? אבל תפס תחת, ו? השמיט גול. הוא כבר מחפש אירופה. בבקשה לעבוד קצת קודם. נגמרו הסיפורים של ימי טביב. מי שלא רוצה שילך מי שרוצה שישב עם ידין ביציע או עם טוטו בבית קפה וידבר על מונאקו ומי שרוצה שישחק עם חוזים נורמאלים. מספיק שיראו למשל את באדיר עוד מעט יביאו את הפילפינית שלו למגרש והוא לא מדבר הסכים בניגוד לכל הגיון לשחק עוד עונה במחיר של ילדים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
לא להשאיל את בוריס, חשוב שיהיה שוער טוב על הספסל. רק לתת לו דקות בכמה שיותר אפשרויות (כמו שראצ'ו אמר, לא במשחקי ליגה) ולהבטיח לו שמהעונה הבאה הוא שוער ראשון.

אני יודע שזה לא הכי בטוח, אבל אני דיי מחזיק מינקו....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 11:59 
הנכס הכי חשוב שלנו.
דביל מי שלא יעשה הכל כדי לשמור עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 12:01 
קלינמן כתב:
הנכס הכי חשוב שלנו.
דביל מי שלא יעשה הכל כדי לשמור עליו.

זה קצת מחשיד ברגע שאתה כותב את זה על עצמך..
בכל מקרה , כן מן הסתם להריץ אותו במשחקי גביע הטוטו
אם יצא מצב שנאבד סיכוי בליגה/אירופה , אפשרי גם להריץ אותו שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:

כמה דקות אפשריות לא במשחקי ליגה יש לדעתך?
בשבוע הבא משחק אחרון בגביע הטוטו, במקרה הטוב יהיה משחק גביע אחד נגד קבוצה מליגה א'.
ברור שזה כייף שיש שוער כמוהו על הספסל, אבל בראיה לטווח ארוך זה לא טוב, בטח לא בשבילו אבל גם בשבילנו.
בדיוק בשביל זה צריך מנהל שיתווה דרך מקצועית ולא רק מאמן שחושב על איך לשמור על התחת שלו לעונה אחת.

אני מבין שכרגע הוא לא רוצה לחתום וההנהלה צריכה לחשוב טוב טוב מה היא עושה בעניין הזה.
צריך למצוא פתרון יצירתי. למשל להחתים אותו עכשיו, להשאיל, ולהבטיח לו שאם בעונה הבאה הוא לא יהיה שוער ראשון הוא יוכל להשתחרר מהחוזה בדרך כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: