תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 08:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 560 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:01 
צ'רלי,
בונדר מלך, תותח, אחלה גבר, אדום, נשמה, וכו' וכו' מה שתרצה.
הוא לא היה שחקן כשהיה בהפועל, ואני לא רואה איך הוא נהיה שחקן על ידי זה ששיחק כדורגל שנה בליגת הקרחונים.
לעומת זאת - ג'וני היה שחקן גדול. כולנו יודעים מה יש לו ברגליים.
וכל זה לפני שהכנסנו לעניין את מרכיב הכסף - אני מבין שבונדר הרוויח 400 אלף יורו לעונה, ואת ג'וני אפשר להביא ב-150 אלף דולר. נראה לך הגיוני להוציא סכומים כאלה? על דני בונדר?
גם אני רוצה מגן ימני לשנים - אבל אם הבחירה היא בין סתימת חורים זמנית תוך כדי ציפיה למציאה בעתיד, לבין פשרה בינונית שתתפוצץ לכולנו בפנים - אני מעדיף את האפשרות הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:08 
Charlie כתב:
יש לי בעיה עם החשיבה של הפועל:
דג'מבה הוא שם גדול יותר מויקטור שהיה כבר סגור אצלנו ולא בא. אבל ויקטור הוא שחקן שעתידו לפניו, בחור בן 23 ששיחק בשנתיים האחרונות למעלה מ-40 משחקים בליגה הספרדית הראשונה בקבוצה ראויה כמו מאיורקה. דג'מבה הוא אולי שחקן שלא נופל ברמתו מויקטור, אבל ברור שהקריירה שלו בדעיכה מסויימת ובגיל 31 כבר רואים את הסוף. בעוד שויקטור יכול היה לתת כמה שנים טובות בהפועל או להימכר בחזרה לאירופה במחיר טוב, דג'מבה בא לסגור את החור של ידין לעונה הקרובה. לא חושב שיישאר מעבר.

כנ"ל בעמדת המגן הימני. בונדר הוא משלנו. בונדר שחקן ליגה טוב אולם כששיחק אצלנו כמגן ניכר היה שהוא מוגבל בפעולות ההתקפיות. אני מניח שברוסיה עבדו איתו על הפיזיות (שמעולם לא היתה חסרה לו) כמו גם היכולת שלו להרים כדור ולמסור קדימה. כלומר בונדר של 2012/13 אמור להיות טוב מזה שעזב את הפועל לפני שנה. הוא שיחק באופן סדיר בליגה טובה יותר מזו של לוזון והוא צעיר ויש לו פוטנציאל לסגור את עמדת המגן הימני למשך שנים, בערך כמו אנטבי בעשור הקודם.
פנסטיל עם כל האהבה אליו הוא לא אותו שחקן שעזב ב-2007 ולא משנה מה תגידו. הוא נושק ל-32 הוא לא שיחק תקופה ארוכה ועבר פציעה קשה. הוא מבוגר יותר מדני וגם הוא בא לעונה אחת לסגור את החור שנוצר עם סילוקו של קנדה. אתם שופטים את בונדר לפי מה שאתם זוכרים ממנו מ-2011 ואילו מהללים את פנסטיל לפי מה שראיתם ב-2007. הם לא אותם שחקנים, לטוב ולרע.

מעצבן שהפועל לא חושבת לטווח רחוק. לא חושבת על להביא זרים צעירים שיכולים לתת פה כמה שנים ואז למכור אותם לאירופה. לא חושבת על שחקן בית שיכול לשחק בסגל הרבה שנים ויוסיף לציביון הסגל ולהזדהות הקהל עם שחקני בית וכו'. אבל ככה זה שההנהלה זמנית ומחכה למיליונר שיקח את הקבוצה, המאמן זמני וחתום לעונה, אז ממילא הכל נעשה אד-הוק, מרכיבים משהו לצורך העפלה לליגה האירופית ואם נעפיל אז נחזק את הקבוצה כדי שנתמודד עוד עונה בצמרת.

מה יהיה ביוני 2013? למי אכפת עכשיו. ו זה ההבדל בין קבוצת כדורגל שמתכננת את העונה הקרובה על רקע תכנון רב שנתי ולבין אילתורים של הרגע האחרון, 24 שעות לפני סגירת חלון ההעברות האירופי...

כל התגובה הזו מבוססת על דברים שאתה לא יודע. אתה לא באמת יודע מי זה ויקטור ומה הרמה שלו. לפי מה שפורסם הוא לא רצה לבוא. אין פה מה לא להבין את הפועל.
את הניתוח של בונדר עשית על סמך איזו ספקולציה שאין לי מושג על מה אתה מבסס אותה ונתת לגביו תיאור ("שחקן ליגה טוב אולם כששיחק אצלנו כמגן ניכר היה שהוא מוגבל בפעולות ההתקפיות") שעושה איתו חסד גדול (ואני בורר מילותיי).
הפועל צריכים מגן ימני נורמלי. אחד כזה שיודע ללכת עם הכדור קדימה, להיכנס ל-16 ולעבוד על הקו עם הקשר. את זה בונדר לא יודע לעשות וקשה לי לראות איך שנה ברוסיה קידמה אותו לשם.

זה נכון שלהפועל יש בעיה בחשיבה לטווח הארוך וההוכחה הכי טובה היא שחיכו להגרלה בשביל לקבוע מה יהיה הסגל (גם מבחינה כלכלית זו חשיבה עקומה, כי אם רוצים כסף, צריך לשאוף לאליפות ולליגת האלופות), אבל לא אלה הדוגמאות שמוכיחות אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:27 
Charlie כתב:
יש לי בעיה עם החשיבה של הפועל:
דג'מבה הוא שם גדול יותר מויקטור שהיה כבר סגור אצלנו ולא בא. אבל ויקטור הוא שחקן שעתידו לפניו, בחור בן 23 ששיחק בשנתיים האחרונות למעלה מ-40 משחקים בליגה הספרדית הראשונה בקבוצה ראויה כמו מאיורקה. דג'מבה הוא אולי שחקן שלא נופל ברמתו מויקטור, אבל ברור שהקריירה שלו בדעיכה מסויימת ובגיל 31 כבר רואים את הסוף. בעוד שויקטור יכול היה לתת כמה שנים טובות בהפועל או להימכר בחזרה לאירופה במחיר טוב, דג'מבה בא לסגור את החור של ידין לעונה הקרובה. לא חושב שיישאר מעבר.

כנ"ל בעמדת המגן הימני. בונדר הוא משלנו. בונדר שחקן ליגה טוב אולם כששיחק אצלנו כמגן ניכר היה שהוא מוגבל בפעולות ההתקפיות. אני מניח שברוסיה עבדו איתו על הפיזיות (שמעולם לא היתה חסרה לו) כמו גם היכולת שלו להרים כדור ולמסור קדימה. כלומר בונדר של 2012/13 אמור להיות טוב מזה שעזב את הפועל לפני שנה. הוא שיחק באופן סדיר בליגה טובה יותר מזו של לוזון והוא צעיר ויש לו פוטנציאל לסגור את עמדת המגן הימני למשך שנים, בערך כמו אנטבי בעשור הקודם.
פנסטיל עם כל האהבה אליו הוא לא אותו שחקן שעזב ב-2007 ולא משנה מה תגידו. הוא נושק ל-32 הוא לא שיחק תקופה ארוכה ועבר פציעה קשה. הוא מבוגר יותר מדני וגם הוא בא לעונה אחת לסגור את החור שנוצר עם סילוקו של קנדה. אתם שופטים את בונדר לפי מה שאתם זוכרים ממנו מ-2011 ואילו מהללים את פנסטיל לפי מה שראיתם ב-2007. הם לא אותם שחקנים, לטוב ולרע.

מעצבן שהפועל לא חושבת לטווח רחוק. לא חושבת על להביא זרים צעירים שיכולים לתת פה כמה שנים ואז למכור אותם לאירופה. לא חושבת על שחקן בית שיכול לשחק בסגל הרבה שנים ויוסיף לציביון הסגל ולהזדהות הקהל עם שחקני בית וכו'. אבל ככה זה שההנהלה זמנית ומחכה למיליונר שיקח את הקבוצה, המאמן זמני וחתום לעונה, אז ממילא הכל נעשה אד-הוק, מרכיבים משהו לצורך העפלה לליגה האירופית ואם נעפיל אז נחזק את הקבוצה כדי שנתמודד עוד עונה בצמרת.

מה יהיה ביוני 2013? למי אכפת עכשיו. ו זה ההבדל בין קבוצת כדורגל שמתכננת את העונה הקרובה על רקע תכנון רב שנתי ולבין אילתורים של הרגע האחרון, 24 שעות לפני סגירת חלון ההעברות האירופי...

א. ויקטור לא הגיע בגללו. הפועל מאוד רצו אותו.
ב. להפועל לא הייתה אפשרות להתכונן בצורה נורמלית לעונה הזו וכולם יודעים למה.
ג. אם נוסא נשאר זו בדיוק המחשבה על יוני 2013.
ד. בונדר זה לא כזה חד משמעי כמו שאתה מצייר פה.
ה. ברור שחייבים לחשוב קדימה, אבל המחשבה הכי דחופה שיש לה משמעות גם ליוני 2013 היא המשחקים מול דודלאנג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
כמו שנאמר פה לא מעט,פנסטיל עם 10 אחוז יכולת עדיף על כל מגן ימני בליגה,אבל השאלה היא אם הוא לא מאכיל אותנו לקרדה ואחרי משחק ורבע נישאר עם שחקן פצוע,בלי כסף,ובלי אפשרות להחליף אותו במישהו אחר.

פנסטיל בשיא היכולת שלו, הוא לא מהמגינים הטובים ביותר ששיחקו בהפועל. מה עשיתם ממנו.
עם כל האהבה, רכש בעייתי ביותר וממש לא שידרוג היסטרי לעמדה (ואני מודע לכך שכמעט כל אחד יותר טוב מחוטבא).
אתם מדברים כאן על שחקן בן 32 שלא שיחק שנתיים כדורגל.
וגם כשהיה בהפועל, אמנם הפועל ואנחנו חייבים לו הרבה בתור אחד הגורמים העיקריים להישארות, אבל זה כי הוא כל הזמן דחף קדימה קבוצה שלא הייתה מסוגלת לעבור את החצי. בקבוצה קצת טובה יותר, זה לא רלוונטי ולא היה לו הרבה מעבר לזה.

לא נעים לי והכל אבל אתה לא ממש מדייק.
1) פנטסיל שיחק קבוע בפולהאם עד העונה שעברה. הוא עבר ללסטר בהעברה חופשית, נפצע ולא שיחק מאז אוקטובר, גם בגלל חילופי מאמנים. הוא בן 31 וחודשיים לא בן 32.
2) כל אחד במקום חוטבא זה חיזוק.
3) פנטסיל לא היה רק אחראי להישארות בליגה ב 2005 (כשהוא בכלל רוב הזמן שיחק קשר) אלא גם לקבוצה המעולה של קשטן ב 2006, עם סגנות וגביע.
4) לגבי אחד מהמגנים היותר טובים ששיחקו פה, זה כבר סובייקטיבי. לא מכיר עוד מגן מליגה הישראלית שעובר לפרמייר ליג ישירות, פותח קבוע בנבחרת שלו, משחק במונדיאל וגם הופך לקפטן הנבחרת עם הזמן. כנראה שהוא באמת לא שחקן משהו אם הוא הגיע לכל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
צ'רלי,
הוא לא היה שחקן כשהיה בהפועל, ואני לא רואה איך הוא נהיה שחקן על ידי זה ששיחק כדורגל שנה בליגת הקרחונים.
וכל זה לפני שהכנסנו לעניין את מרכיב הכסף - אני מבין שבונדר הרוויח 400 אלף יורו לעונה, ואת ג'וני אפשר להביא ב-150 אלף דולר. נראה לך הגיוני להוציא סכומים כאלה? על דני בונדר?
גם אני רוצה מגן ימני לשנים - אבל אם הבחירה היא בין סתימת חורים זמנית תוך כדי ציפיה למציאה בעתיד, לבין פשרה בינונית שתתפוצץ לכולנו בפנים - אני מעדיף את האפשרות הראשונה.

תהיתי כמה דקות יעברו עד שתתעורר... בהתחשב במיסרון שלך אלי ביום שישי עם השיר של ג'ון ג'ון, די ברור לי שגם אם מייקון היה מועמד, בשבילך רק פנסטיל.
עם זאת אני לא הייתי ממהר לקבוע שבונדר הוא פשרה בינוניות שתתפוצץ לכולנו בפנים. ייתכן מאד והאפשרות השניה תתפוצץ ותהיה כואבת שבעתיים.
כמו כן, אני לא קונה את זה שבונדר ידרוש מהפועל יותר מפנסטיל. מי שרוצה 400 אלף יורו לעונה שיישאר ברוסיה. מי שרוצה לחזור להפועל יקבל כמה שהתקציב מאפשר.

ראצ'ו ורוני -
אני פשוט חושש שמשהו לא טוב מסתתר מאחורי רצונו של פנסטיל לחזור לישראל. אם יתברר שהחשש לי מוצדק הפועל תפסיד פעמיים (בהנחה שנוסא נשאר) - היא גם החתימה מגן ימני לא נכון וגם נאלצה להחתים בלם ישראלי פחות טוב ולא בלם זר בגלל מצוקת מספר הזרים.
הלוואי שכולכם צודקים ויהיה לנו מגן-על בצד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:46 
Charlie כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
צ'רלי,

תהיתי כמה דקות יעברו עד שתתעורר... בהתחשב במיסרון שלך אלי ביום שישי עם השיר של ג'ון ג'ון, די ברור לי שגם אם מייקון היה מועמד, בשבילך רק פנסטיל.
עם זאת אני לא הייתי ממהר לקבוע שבונדר הוא פשרה בינוניות שתתפוצץ לכולנו בפנים. ייתכן מאד והאפשרות השניה תתפוצץ ותהיה כואבת שבעתיים.
כמו כן, אני לא קונה את זה שבונדר ידרוש מהפועל יותר מפנסטיל. מי שרוצה 400 אלף יורו לעונה שיישאר ברוסיה. מי שרוצה לחזור להפועל יקבל כמה שהתקציב מאפשר.

ראצ'ו ורוני -
אני פשוט חושש שמשהו לא טוב מסתתר מאחורי רצונו של פנסטיל לחזור לישראל. אם יתברר שהחשש לי מוצדק הפועל תפסיד פעמיים (בהנחה שנוסא נשאר) - היא גם החתימה מגן ימני לא נכון וגם נאלצה להחתים בלם ישראלי פחות טוב ולא בלם זר בגלל מצוקת מספר הזרים.
הלוואי שכולכם צודקים ויהיה לנו מגן-על בצד ימין.

דרך אגב, אני לגמרי איתך בחששות לגבי פנסטיל. אני מצפה מהצוות המקצועי שכשהוא מביא אותו, שיידע מה הוא מביא. יכול להיות שפנסטיל זה הימור גרוע.
אני התייחסתי בעיקר לבונדר. פה אין הימור ואין שדרוג. הבאת את בונדר, תשאיר את חוטבא. הרבה יותר זול ופחות או יותר אותה רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
villa crespo כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
כמו שנאמר פה לא מעט,פנסטיל עם 10 אחוז יכולת עדיף על כל מגן ימני בליגה,אבל השאלה היא אם הוא לא מאכיל אותנו לקרדה ואחרי משחק ורבע נישאר עם שחקן פצוע,בלי כסף,ובלי אפשרות להחליף אותו במישהו אחר.

פנסטיל בשיא היכולת שלו, הוא לא מהמגינים הטובים ביותר ששיחקו בהפועל. מה עשיתם ממנו.
עם כל האהבה, רכש בעייתי ביותר וממש לא שידרוג היסטרי לעמדה (ואני מודע לכך שכמעט כל אחד יותר טוב מחוטבא).
וגם כשהיה בהפועל, אמנם הפועל ואנחנו חייבים לו הרבה בתור אחד הגורמים העיקריים להישארות, אבל זה כי הוא כל הזמן דחף קדימה קבוצה שלא הייתה מסוגלת לעבור את החצי. בקבוצה קצת טובה יותר, זה לא רלוונטי ולא היה לו הרבה מעבר לזה.

לא נעים לי והכל אבל אתה לא ממש מדייק.
1) פנטסיל שיחק קבוע בפולהאם עד העונה שעברה. הוא עבר ללסטר בהעברה חופשית, נפצע ולא שיחק מאז אוקטובר, גם בגלל חילופי מאמנים. הוא בן 31 וחודשיים לא בן 32.
2) כל אחד במקום חוטבא זה חיזוק.
3) פנטסיל לא היה רק אחראי להישארות בליגה ב 2005 (כשהוא בכלל רוב הזמן שיחק קשר) אלא גם לקבוצה המעולה של קשטן ב 2006, עם סגנות וגביע.
4) לגבי אחד מהמגנים היותר טובים ששיחקו פה, זה כבר סובייקטיבי. לא מכיר עוד מגן מליגה הישראלית שעובר לפרמייר ליג ישירות, פותח קבוע בנבחרת שלו, משחק במונדיאל וגם הופך לקפטן הנבחרת עם הזמן. כנראה שהוא באמת לא שחקן משהו אם הוא הגיע לכל זה.

תרשה לי רק לתקן לך את סעיף 1, הוא לא שיחק רק בגלל חילופי מאמנים. בנבחרת גאנה הוא דווקא שיחק כמה משחקים בתחילת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
היום ב-18:30 יש אימון,
מעניין לדעת אם פנטסיל ואריק יקחו בו חלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין שהם יקחו חלק באימון. הם צריכים קודם לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזה. לא רואה את זה קורה בתוך 7 שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:11 
בקשר לחשיבה הזאת "קדימה" , בחלון העברות של ינואר נראה בדיוק אם מישהו במועדון הזה חושב קדימה או שעוד פעם יחכו עם ההכנות לעונה הבאה לסוף יולי- תחילת אוגוסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:18 
redead כתב:
בקשר לחשיבה הזאת "קדימה" , בחלון העברות של ינואר נראה בדיוק אם מישהו במועדון הזה חושב קדימה או שעוד פעם יחכו עם ההכנות לעונה הבאה לסוף יולי- תחילת אוגוסט

אפרופו חשיבה קדימה.
האם כל שחקני החיזוק בכושר משחק? האם הם מוחתמים בכדי שנעלה לשלב הבתים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:27 
noamw כתב:
redead כתב:

אפרופו חשיבה קדימה.
האם כל שחקני החיזוק בכושר משחק? האם הם מוחתמים בכדי שנעלה לשלב הבתים?

ברגע ש2 מהם נחתו היום בלילה לבדיקות , אז כנראה שכן הכוונה להחתים כמה שיותר מהר
יותר מאוחר היום נהיה יותר חכמים
כולי ציפיה לכותרת שאופירע כבר הכינה מראש על הפיצוץ במשא ומתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:41 
פנטסיל :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
רק לא לוותר על ברונו.
פעם מותר שיהיה לנו יותר מ-2 שחקנים שהם לא נגרים.
ומה יהיה אם בסוף נוסא כן יקבל הצעה שתמצא חן בעיניו ויעזוב?
חבל שזה בכלל עולה כשיקול כלשהו.
לפחות על במבה אפשר להבין שלא יוותרו וצריך עכשיו קשר אחורי רוצח,אפילו לפני בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
איך ידעתי שג'וני יהיה זה שישלם את המחיר :cry: ....

אבל איזה מגן ימני ישראלי כבר אפשר להביא? כי דני בונדר לא יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:45 
שישלימו כבר עם ידין ויפתרו את הסאגה הזאת וככה יש מקום לזר ופנטסיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:46 
אף אחד לא צריך להשלים עם שחקן שרוצה ללכת למכבי ומחליט לזרוק זין על המועדון שלא נותן לו.

בכל מקרה, לא דובר על זה שהמשכורת של בונדר ענקית ואין לנו כסף לעמוד בה? או על זה שחייבים למכור את נוסא כדי שיהיה כסף לשאר השחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:46 
oMeR1 כתב:
שישלימו כבר עם ידין ויפתרו את הסאגה הזאת וככה יש מקום לזר ופנטסיל...

איך אתה מציא להשלים איתו ? לתת לו חזוה של 500 אלף יורו ל5 שנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
מטומטמים מטומטמים מטומטמים :bang: :bang: :bang:
ציטוט:
"אולי עשינו טעות שהחתמנו את ברונו קטיניו כל כך מהר, מבלי לחשוב שיש סיכוי שנוסא יישאר"

אחר כך יבוא מר ערן ויטיף לנו שמי אנחנו בכלל שנזלזל בהפועל תל אביב המקצוענית הדגולה!
שכונה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:49 
ההנהלה התחלפה אבל עדיין עושים טעויות בחשיבה קדימה בהחתמת זרים. תמיד עמדת המגן הימני עושה בעיות, אולי שווה לוותר עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
בעסה.
כמו שראצ'ו כתב אתמול, כשהתקבלה ההחלטה להשאיר את נוסא היו שתי אופציות : ידין+ג'וני או דג'מבה+בונדר כי צריך להשאיר מקום לבלם זר.
גם היום, אני מעדיף את אופציה א' אבל כנראה שאנחנו הולכים לקבל בחזרה את דני.
עוד שחקן בית בהרכב זה לעולם לא מזיק, בפרט שכנראה ששי הולך להיות זה שישב על הספסל.
אם זה המקרה ונוסא ישחק עם דג'מבה בקישור האחורי כדאי שהאדמין יפנה הרבה מקום בשרת לאשכולות שידונו ביכולת ההגנתית של נוסא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:52 
אם הברונו הזה הוא בינגו ויהיה לנו אופציות התקפיות שכוללות גם אותו וגם את נוסא , אז שבאמת אלו יהיו הצרות שלנו
נחייה בלי מגן או בלי בלם זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן,

שיסגרו עם בלם לפני שמתחילים לשחרר שחקנים.

אגב אני חושב שבלם ישראלי מהרמה יכול להיות לא פחות טוב. וזול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
בעסה.
כמו שראצ'ו כתב אתמול, כשהתקבלה ההחלטה להשאיר את נוסא היו שתי אופציות : ידין+ג'וני או דג'מבה+בונדר כי צריך להשאיר מקום לבלם זר.
גם היום, אני מעדיף את אופציה א' אבל כנראה שאנחנו הולכים לקבל בחזרה את דני.
עוד שחקן בית בהרכב זה לעולם לא מזיק, בפרט שכנראה ששי הולך להיות זה שישב על הספסל.
אם זה המקרה ונוסא ישחק עם דג'מבה בקישור האחורי כדאי שהאדמין יפנה הרבה מקום בשרת לאשכולות שידונו ביכולת ההגנתית של נוסא...

באמת שאני לא מאמין שבונדר יחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל ראשון 12/8 (דיונים)
סמל אישי של המשתמש
ג׳וני :(
כואב לוותר עליו עד שהוא כבר הגיע לארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש ברור לי הקטע עם נוסא. אם בעקבות ההגרלה החליטו להשאיר אותו (חשבתי שגם הוא רצה ללכת), מדוע חתמו עם הברזילאי לפני ההגרלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

עם כל האהבה, רכש בעייתי ביותר וממש לא שידרוג היסטרי לעמדה ( ואני מודע לכך שכמעט כל אחד יותר טוב מחוטבא ).

החלק המודגש הוא החלק החשוב ביותר.
צריך מישהו שעדיף על חוטבא,גם אם אותו מישהו הוא לא מגדולי המגינים ששיחקו כאן,וגם למרות שהוא סוג של חתול בשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 11:01 
לא הייתי ממהר לשפוט לפי ספקולציות שמועלות באתרים השונים...
אין פה שום דבר חדש ואת הבעיה של עודף הזרים ידענו פה בפורום אתמול.
אין ספק שההגרלה שינתה לגמרי את התכניות ועם כל העצבים על חוסר המחשבה מראש - אם תהיה
אפשרות להשאיר את נוסא זה אולי ה"רכש" הכי חשוב שנעשה. כי זה גם עם משמעות כלכלית אדירה לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
לא ממש ברור לי הקטע עם נוסא. אם בעקבות ההגרלה החליטו להשאיר אותו (חשבתי שגם הוא רצה ללכת), מדוע חתמו עם הברזילאי לפני ההגרלה?

ככה זה שאתם אידיוטים מהעבר מקבלים החלטות גם היום.
מי לעזעזל מחליט בקבוצה הזאת משהו?
מישהו חושב שם צעד קדימה?
כי השילוב הזה של לובין/מוישיק/רמון כבר הוכיח בעבר כמה הוא גרוע,וגם עכשיו הוא מצליח לייצר כשלים ניהוליים על גבי הגב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 11:03 
יהלום אדום כתב:

אם הוא נשאר זה כי הוא החליט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 560 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: