תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 13:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 532 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הישרדות סלבס
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
ענת הראל סתם אפס
ולארונוב בכלל יש פה ג'ורה. הגעיל אותי שהוא דיברה על החיצוניות של בוקי (הזכירה שהוא שמן)

איכשהו,
נראה לי שאם שגב יגיע לגמר הוא יהיה הזוכה כי הוא רכש לעצמו הכי מעט אוייבים (אם כבר מישהו, אז זה אושרי ואולי תורג'מן אם יודח ע"י משה)

אגב,
המנצח בדו-קרב בין איתי למשה מגיע לאי לעוד הדחה או שאוטומאטית מעפיל לגמר ?

אגב 2,
יש למישהו ניחוש מה הולך להיות הקאץ' בצמיד הווטו בפרק הקרוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי בעבר, אף אחד מהם לא מושלם.
בוקי הוא אדם גס ובוטה. כזה שקשה להיות לידו הרבה זמן.
אבל שלישית המוסקטרים שהוא פרק הם השפל האנושי. מזלזלים במי שמתחשק להם, מטנפים את הפה ויורדים לפסים אישיים. אין לזה כלהצדקה. בטח ובטח בהתחשב בעובדה שה״גניבה״ היא חוקית. כמו ששחקן כדורסל יבכה שחטפו לו כדור. באמת שנדהמתי מהצורה שאנה וענת דיברו אליו ועליו. להצדיק סוג כזה של יחס, צריך להיות אדם די שפל. עם כל הכבוד לך ואין לי כלום נגדך, מר נעם שחם.

ולא, אני לא מצדד בהוקי כי הוא זיין את אנה ענת ואיתי. המהלך הזה ראוי להגנה כי הוא חלק מהמשחק. באמת שאני לא מבין על מה המהומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:55 
אדום נחמד כתב:
כמו שאמרתי בעבר, אף אחד מהם לא מושלם.
בוקי הוא אדם גס ובוטה. כזה שקשה להיות לידו הרבה זמן.
אבל שלישית המוסקטרים שהוא פרק הם השפל האנושי. מזלזלים במי שמתחשק להם, מטנפים את הפה ויורדים לפסים אישיים. אין לזה כלהצדקה. בטח ובטח בהתחשב בעובדה שה״גניבה״ היא חוקית. כמו ששחקן כדורסל יבכה שחטפו לו כדור. באמת שנדהמתי מהצורה שאנה וענת דיברו אליו ועליו. להצדיק סוג כזה של יחס, צריך להיות אדם די שפל. עם כל הכבוד לך ואין לי כלום נגדך, מר נעם שחם.

ולא, אני לא מצדד בהוקי כי הוא זיין את אנה ענת ואיתי. המהלך הזה ראוי להגנה כי הוא חלק מהמשחק. באמת שאני לא מבין על מה המהומה

אין לי בעיה כשאדם שפל מקבל יחס מבזה. אתה לא יכול להתנהג בצורה מכוערת ולחשוב שלא יהיו לזה השלכות.

אגב, גניבת פסלון זה בניגוד לחוקי הפורמט וזה לא "חלק מהמשחק". בכל מקרה, וגם אם זה היה לפי חוקי הפורמט, לגיטימי לגמרי שיתעצבנו עליו במצב כזה. אתה לא יכול לשחקן מלוכלך ולצפות שישתקו לך על זה.

לגבי "טינוף הפה" ו"פסים אישיים" - בוקי זה הבנאדם האחרון שיכול להתלונן על זה. לו יש את הג'ורה הכי גדולה מלכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
כל דבר שיכול לפגוע בשלישיית התיעוב, מבורך.
שעזאם הזמין את אנה אליו הביתה, במקום תודה היא ענתה יש שם חשמל בכלל? שתמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להבין מה ענת ואנה רוצות משגב? הן הרי כל הזמן אמרו ואומרות שלשקר מותר ולגנוב אסור. אבל שגב לא גנב, אלא רק שיקר. אז מה הבעיה שלהן איתו? זה רק מוכיח שהתגובה שלהן היא לא כי עשו להם משהו לא מוסרי בעיניהן, אלא פשוט כי הערימו עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:59 
סנוקר פיקדילי כתב:
אגב,

אגב 2,

אין לי מושג אבל הימור שלי- תיהיה משימה פיזית בין פרסטר לתורג'י שכמובן תורג'י ייקח, הוא בטח יחזור לאי ולמועצת שבט כאשר הוא מוגן מהדחה ואז בוקי יעוף..

לדעתי אחרי כל הבלגן שהיה עם "הגניבה" בהפקה אמרו אז באותו זמן לתורג'י שלא ידאג כי הוא חוזר מהר לשבט ויהיה גם מוגן מהדחה ואז תורג'י התרצה ועשה פחות בלגן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 21:34 
לירון האדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:
אגב,

אגב 2,

אין לי מושג אבל הימור שלי- תיהיה משימה פיזית בין פרסטר לתורג'י שכמובן תורג'י ייקח, הוא בטח יחזור לאי ולמועצת שבט כאשר הוא מוגן מהדחה ואז בוקי יעוף..

לדעתי אחרי כל הבלגן שהיה עם "הגניבה" בהפקה אמרו אז באותו זמן לתורג'י שלא ידאג כי הוא חוזר מהר לשבט ויהיה גם מוגן מהדחה ואז תורג'י התרצה ועשה פחות בלגן...

דווקא בד"כ אלו שחוזרים מהאי מגיעים למשימת כוח רצון כזו שרק אם הם מנצחים פה הם חוזרים לאי. או ככה לפחות היה שנה שעברה למיטב זכרוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אפשר להבין מה ענת ואנה רוצות משגב? הן הרי כל הזמן אמרו ואומרות שלשקר מותר ולגנוב אסור. אבל שגב לא גנב, אלא רק שיקר. אז מה הבעיה שלהן איתו? זה רק מוכיח שהתגובה שלהן היא לא כי עשו להם משהו לא מוסרי בעיניהן, אלא פשוט כי הערימו עליהם.

הן פשוט קושרות את שגב לגניבה של בוקי. גם לי במקומן היה מאוד הגיוני שזה שיתוף פעולה של שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אין לי בעיה כשאדם שפל מקבל יחס מבזה. אתה לא יכול להתנהג בצורה מכוערת ולחשוב שלא יהיו לזה השלכות.

אגב, גניבת פסלון זה בניגוד לחוקי הפורמט וזה לא "חלק מהמשחק". בכל מקרה, וגם אם זה היה לפי חוקי הפורמט, לגיטימי לגמרי שיתעצבנו עליו במצב כזה. אתה לא יכול לשחקן מלוכלך ולצפות שישתקו לך על זה.

לגבי "טינוף הפה" ו"פסים אישיים" - בוקי זה הבנאדם האחרון שיכול להתלונן על זה. לו יש את הג'ורה הכי גדולה מלכולם.

הוא לא אדם שפל, ולא הראה שפלות בשום מצב. כן, הוא גס ובוטה, אבל הוא לא השפיל אף אחד כמו שעשו לו בפרק האחרון. הוא אמנם לא יכול לצפות שיהייו חברים שלו ויאהבו אותו. אז מה?

אגב, גניבת הפסלון זה בניגוד לחוקי הפורמט האמריקאי. בישראל זה מותר ובזה זה נגמר. ולגיטימי שיכעסו, כמו שתמיד כועסים שעושים למישהו תרגיל. אבל יש להתעצבן שעשו לך תרגיל במשחק, ויש להשפיל בנאדם ברמה כזו. אין לזונות האלה טיפת כבוד.

ולגבי המשפט האחרון, שבעצם שיקוף של הראשון. בוקי לא ירד לפסים אישיים מול אף אחד. הכי הרבה זה שהוא אמר וואחש על איתי תורג'מן, וגם זה רק בצילומים האישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ולגבי המשפט האחרון, שבעצם שיקוף של הראשון. בוקי לא ירד לפסים אישיים מול אף אחד. הכי הרבה זה שהוא אמר וואחש על איתי תורג'מן, וגם זה רק בצילומים האישיים.

פשוט שקר,
אם יש שם בן אדם שגלש לפסים אישיים זה בוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 00:06 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

הוא לא אדם שפל, ולא הראה שפלות בשום מצב. כן, הוא גס ובוטה, אבל הוא לא השפיל אף אחד כמו שעשו לו בפרק האחרון. הוא אמנם לא יכול לצפות שיהייו חברים שלו ויאהבו אותו. אז מה?

אגב, גניבת הפסלון זה בניגוד לחוקי הפורמט האמריקאי. בישראל זה מותר ובזה זה נגמר. ולגיטימי שיכעסו, כמו שתמיד כועסים שעושים למישהו תרגיל. אבל יש להתעצבן שעשו לך תרגיל במשחק, ויש להשפיל בנאדם ברמה כזו. אין לזונות האלה טיפת כבוד.

הא? אושרי כהן?

ואגב, ראיתי עכשיו את הפרק עד למשימת הבאולינג, ומה שאני רואה זה שבוקי רק מתגרה בהן. כמו שאמרתי, הוא איש קטן ומרגיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 08:36 
מה לא ירד לפסים אישיים. לקרוא לו משתמט זה שם חיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 15:13 
על אושרי הוא פתח פה על כלום. רמאי, שקרן. על מה? אפס של בן אדם בוקי ועוד יותר אפס שגב.
אין מספיק מילים לתאר כמה סמרטוט איתי שגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
אבל הסמרטוט הזה כנראה ייזכה (אם יגיע לגמר ותורג'י יחזור מ-אי המתים) כי הוא רכש לעצמו הכי פחות אוייבים (חוץ מכהן לא מוצא עוד מישהו ששונא אותו, אולי אם ייעשה קטע מסריח שיביא להדחת בוקי במוצ"ש. לא אופתע אם זה ייקרה)

ובתכל'ס, אם הגמר זה יהיה השליישיה ושגב אז אני מעדיף ששגב ייקח.
למרות שהוא סחבה מתרפסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 15:47 
בכל זאת..הגוף של אנה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
נטלי דדון הכי כוסית שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:40 
איתי שגב בכלל לא סמרטוט, הוא משחק את היד שחילקו לו, והוא משחק אותה בסדר.
במשחק הזה לא "יוצאים גבר", במשחק הזה מתקדמים כמה אפשר, איך שאפשר. אלה ש"יוצאים גברים" ופותחים פה על מי שמגיע לו, הולכים הביתה מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
איתי שגב בכלל לא סמרטוט, הוא משחק את היד שחילקו לו, והוא משחק אותה בסדר.
במשחק הזה לא "יוצאים גבר", במשחק הזה מתקדמים כמה אפשר, איך שאפשר. אלה ש"יוצאים גברים" ופותחים פה על מי שמגיע לו, הולכים הביתה מהר.

מה יצא לו מזה שאחרי שבוקי חשף את הפסלון הוא הסתובב ואמר לבנות שהוא ידע מזה? כאילו, מה חשבת לעצמך? במילא הן יהיו חמות אך ורק עליו גם אם לא תאמר. אז בשביל מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:47 
כי הוא ניסה לצאת בסדר איתן, ולשמור לעצמו אופציה להדיח ביחד איתן את בוקי. זה לא העולם האמיתי פה, לא רבים עם אנשים, ומנסים לשמור את כל האופציות פתוחות כל הזמן. גם אם מבחוץ אתה נראה "סמרטוט". זה משחק, זו המהות של המשחק, לא לריב, לא להסתכסך ולדאוג שכמה שפחות אנשים ישימו את השם שלך בכל הצבעה.

בינתיים הוא בשלישייה האחרונה, בלי לנצח כמעט משימות.
הוא היחיד שמשחק שם כמו בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
19, הימור שלך לרביעיית הגמר + זוכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:50 
אני מניח ששולחים את בוקי נאה הביתה בהדחה הקרובה.
אחד משני המיותרים יחזור, לא שזה באמת מעניין מי מהם זה יהיה. לאף אחד מהם אין ממש סיכוי.

המושבעים מצביעים לארבעה מתמודדים? או שמישהו בחוץ לפני?

האמת שכבר לא איכפת לי, רק שייגמר כבר. מפרק לפרק זה נהיה יותר ויותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני מניח ששולחים את בוקי נאה הביתה בהדחה הקרובה.
אחד משני המיותרים יחזור, לא שזה באמת מעניין מי מהם זה יהיה. לאף אחד מהם אין ממש סיכוי.

המושבעים מצביעים לארבעה מתמודדים? או שמישהו בחוץ לפני?

האמת שכבר לא איכפת לי, רק שייגמר כבר. מפרק לפרק זה נהיה יותר ויותר גרוע.

בוקי למה? משום מה אני לא אופתע אם שגב ייעשה מעשה מלוכלך וכסולחה עם הבנות יעיף את בוקי.

אם אני זוכר נכון,
מגיעים 4 לגמר ונערכת ביניהם משימה פיזית (כמדומני יצירת אש מזרדים כמו שהיה בקרב בין אנה לגבריאלי), ואחד מודח
ואז מתחיל גמר האמיתי בין 3 שכולל טריבונה של כל המודחים
איך הולכת ההצבעה שלהם, אגב? זה החלטה של כולם או כל אחד הולך ושם בקלפי שם את השם של מי שהוא רוצה שייזכה ?
ואיפה נכנס פה עיניין ה-SMSים אני לא הצלחתי להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:59 
בגמר של השרדות יהיו שלושה משתתפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:11 
שגב, בהתחשב בכל הטוויסטים בדיעבד, משחק משחק אדיר. ממש ממש לא סמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
בגמר של השרדות יהיו שלושה משתתפים.

אז יהיו עוד 2 הדחות (מחר + אחרי שיחזור מתמודד מאי המתים) או שמחר זאת ההדחה האחרונה (והמתמודד מאי המתים יגיע ישירות לגמר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 20:46 
אנה וענת :LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 20:57 
בוקי ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
ניב כתב:
בוקי ענק

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
אנה שחצנית מגעילה.
אבל כוסית.

ענת כיף לה לדבר פתאום אחרי שהיא סוף סוף בעמדת נחיתות ואין עליה את השרשרת.

איתי ובוקי :HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
אנה הביתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 532 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: