אדום אופטימי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אדום אופטימי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אדום אופטימי כתב:
אני באמת לא מבין מה הוא רוצה לאמר.
הוא טוען שמי שהוביל את המחאה הם אלה שמובילים את העמותה עכשיו.
הוא גם טוען שכל מי שתמך באיטי גו הום בעצם תמך בשירי שואה. כך הוא כתב.
מכאן שכל או רוב מי שהוביל את המאבק שאלא הם חברי הנהגת העמותה כיום בוודאי תומכים בשירי שואה.
לא, מה שהוא טוען זה שאם מבחינתכם ראשי העמותה וחבריה תומכים בשירי השואה, אז גם ראשי המאבק תמכו מבחינתכם באותם שירים כי אלה אותם אנשים.
אין לי בעיה אם הטענה שלך. ד"א גם לא עם הבטענה של נרקוטיקה.
אני מסכים איתך שעל פי מה שנרקוטיקה כתב , שרצ'ו כל עוד לא יאמר אחרת תמך ועדיין תומך בשירי השואה.
ואני מסכים איתך שעל פי מה שנרקוטיקה כתב , להי, כל עוד לא תאמר אחרת, תומכת בשירי שואה .
וכן הלאה.
זה מה שאתם כתבתם. הוא כתב את זה בשביל להראות כמה מגוכחים אתם נשמעים.
אני לא יודע מה העמדה של ראצ'ו או ליהי על שירי השואה(אגב, ההחסרה של האותיות בשני השמות-זה מכוון?). כמו כן אני לא יודע מה העמדה של ברק אובמה על שירי השואה, כך שלדעתך הוא בטח תומך בהם. גם דייויד קמרון לא הביע התנגדות כך שהוא בטוח תומך בהם.
ליהי וראצ'ו גם לא הביעו התנגדות פומבית למצב בסוריה ולחוקים ההומופוביים שעוברים בארצות הברית, אז מבחינתך הם גם תומכים בדיקטטורה, רצח של מפגינים והומופוביה.
יקירי,
נעזוב את הפילוסופיה. ואנא אני לא מדבר בשם אחרים אז אל תיפנה אלי בלשון רבים.
לא מעניין אותי עם חברי ההנהלה הם ימניים או שמאלניים או הומואים או לסביות, וכמה מספרים הם יכולים לעשות בשעה.
בהחלט מעניין אותי מה דעתם בנושא שירי השואה. בהחלט מעניינת אותי השקפתם לגבי תרבות היציע ולא רק יכולתם לנהל קבוצת כדורגל( הרי הם לא מנהלים בשלב זה, כולה 10%)
ובקשר לשאלתך על טעויות הכתיב שלי הן לא מכוונות. כשל לימודי/בורות/וכדו'.
בעבר הסברתי מהיכן הכשל הדיקדוקי שלי מגיע. אתה מילדי הפורום החדשים ולכן לא מעודכן.
יקירי,
תפקידה של ההנהלה הזמנית של העמותה הוא לנהל אותה עד שתיבחר ההנהלה, שזה אומר לגייס את הכספים ולרכוש את האחוזים שהיא תוכל לקנות בתקופתה.
תפקידה הוא לא לנהל את הקבוצה(יכול ליהיות שזה יהיה התפקיד של חלק מהם אם הם ייבחרו לדירקטוריון, אבל בתור נציגי העמותה בקבוצה, ולא בתור הנהלת העמותה, ובטח לא זאת הזמנית), ובשום שלב התפקיד שלהם או של העמותה לא יהיה לנהל את הקהל, אלה בדיוק ההפך.
כך שיכולתם בניהול הקבוצה הרבה יותר רלוונטית מהדיעה שלהם על השקפתם על הקהל, שכן על בנושא הראשון יכול ליהיות שתיהיה להם השפעה משמעותית, בעוד שעל הנושא השני אין להם יותר השפעה מלכל אוהד אחר.
ולא באתי לרדת על השגיאות, אלא שאלתי בגלל שזה נפוץ בפורום ובכלל בעברית לכתוב שמות עם שגיאות כתיב מכוונות בתור עלבון(פרענק, בלעד, אלפקע, ישו).