תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 16:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 726 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10-11/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
אני מקווה שיש להם בשרוול קשר אחורי ובלם קצת יותר מרשימים.
ממן פנטסיל ודנין חייבים לחתום כבר.

איזה שרוול בדיוק? עד יום שני מי שבא חייב לחתום, לעבור בבקרה ולרשום אותו באופ"א וזה כשמחר כל העולם בשבתון.

קודם כל יכול להיות שיש בלם אחר עוד לא הוזכר שמו.
זה השחקן היחיד שבאמת קצת מטריד.
ג'וני ודג'מבה הם שחקנים עם המון ניסיון ויכולת מוכחת, לפי מה שנראה שניהם צריכים טיפה להוריד חלודה אבל היכולת קיימת.
לגבי הבלם, אם הוא לא הצליח לסיים משחק אימון לפני שבוע-שבועיים זה הרבה יותר מטריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10-11/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:25 
בהנחה ומחתימים את כל השמות לא כולל הבלם עד יום שני, יש לנו זמן עד ה22 לרשום עוד שחקן אחד והוא יהיה בלם אני מניח... קודם נקווה שיעברו את הבדיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:25 
יובל כתב:
אם אתם חושבים שאפשר להסתדר עם מכירה של תמוז, שחקן של 20 שערים בעונה, בלי להביא לו מחליף, אתם חיים בסרט.
משחררים את כל הסגל ומביאים הימורים כמו ששחר אמר (ואפילו לא הימורים טובים). יש שניים וחצי שחקנים בכל הסגל שאפשר לדעת מה נקבל מהם. הוא אומר שזה אומץ, אני אומר שזה חוסר אחריות, וזה תיאור מאוד מאוד עדין.

למה צריך מחליף?
הפועל בונה על מערך של 4-5-1. שום חלוץ ברמה גבוה לא יגיע לכאן כדי לשבת על הספסל. מרעי מספיק טוב. הוא חלוץ ששם 9 גולים בקבוצת תחתית ואם היו מביאים חלוץ אחר עם בדיוק אותו רזומה הייתם אומרים שהוא חלוץ שני לגיטימי.
חייבים להחתים את ממן כי זה נראה שהם מתמהמהים. אם לא ממן, אפשר להביא קשר התקפי אחר. הדבר היחיד שמפריע לי זה ברונו במקום נוסא- פה נחלשנו, כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יותר מידי הימורים השנה:
חיימוביץ' שלא שיחק שנתיים, פנטסיל שלא שיחק שנה, דג'מבה ד'גמבה שהכושר הגופני שלו בדעיכה, בלם שלפני שבוע לא הצליח לסיים משחק אימון וברונו שנאמר עליו כבר הכל.

אני מקווה עבור שירזי שהוא טוב בהימורים. כל הכבוד על האומץ, בלי ציניות.

מסכים עם שחר.
השאלה היא בעיקר איך אנחנו נקבל את ההימורים האלו, והאם הייתה אופציה ללכת על קבוצה בעלת פוטנציאל דומה ללא הימורים?
האם יכלנו להביא באותו סכום :
בלם ישראלי אחר, מגן זר אחר, קשר אחורי אחר, קשר תוקף אחר?
מבלי לפגוע באיכות הקבוצה ובשאיפותיה המקצועיות? ודר"א היה נחמד אם רמון גם היה אומר מה השאיפות המקצועיות לשנה זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
oMeR1 כתב:
שחר כתב:
יותר מידי הימורים השנה:
חיימוביץ' שלא שיחק שנתיים, פנטסיל שלא שיחק שנה, דג'מבה ד'גמבה שהכושר הגופני שלו בדעיכה, בלם שלפני שבוע לא הצליח לסיים משחק אימון וברונו שנאמר עליו כבר הכל.

מצד שני, אין לנו יותר מדי ברירה כי אין כסף לרכוש שחקנים. השחקנים האלה הם הימור אבל רובם נחשבים לשחקנים טובים, מי יודע...

עוד פעם האין כסף הזה? איפה אתם חיים?

איך אתה יכול להוכיח אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:
oMeR1 כתב:
שחר כתב:
יותר מידי הימורים השנה:

מצד שני, אין לנו יותר מדי ברירה כי אין כסף לרכוש שחקנים. השחקנים האלה הם הימור אבל רובם נחשבים לשחקנים טובים, מי יודע...

איזה כסף יש לנו לרכוש 7 שחקנים בוא נגיד בחצי מיליון יורו כל אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
ווצ'יצ'ביץ' לא היה בן 30 כשהוא נחת פה והיה אחד השחקנים הכי טובים שלנו (ושנחתו בישראל אי פעם) עד שנפצע? תפסיקו עם הבולשיט הזה של הגיל. אשכרה אפשר לחשוב שכל שחקן בן 31 שווה לגיל 50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
oMeR1 כתב:
שחר כתב:
יותר מידי הימורים השנה:

חיים באותו עולם כמוך, לפיה ההנהלה מצהירה בריש גלי שאין כסף לרכש ושבעל הבית היה צריך להעמיד ערבות אישית של שש מיליון שקל כדי להעביר תקציב שלא כולל חוזה של אביחי ע"ס שני מיליון שקל.
זה מה שהם הצהירו, הם אלה שמוציאים את הכסף בסופו של דבר. אולי בחישובים שלך זה לא מסתדר אבל זו המציאות, אני מאמין שאם תשלח מייל או תדבר עם ראצ'ו ישירות תרוויח הרבה יותר מסתם לצעוק בפורום שיש כסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
אם אתם חושבים שאפשר להסתדר עם מכירה של תמוז, שחקן של 20 שערים בעונה, בלי להביא לו מחליף, אתם חיים בסרט.
משחררים את כל הסגל ומביאים הימורים כמו ששחר אמר (ואפילו לא הימורים טובים). יש שניים וחצי שחקנים בכל הסגל שאפשר לדעת מה נקבל מהם. הוא אומר שזה אומץ, אני אומר שזה חוסר אחריות, וזה תיאור מאוד מאוד עדין.

למה צריך מחליף?
הפועל בונה על מערך של 4-5-1. שום חלוץ ברמה גבוה לא יגיע לכאן כדי לשבת על הספסל. מרעי מספיק טוב. הוא חלוץ ששם 9 גולים בקבוצת תחתית ואם היו מביאים חלוץ אחר עם בדיוק אותו רזומה הייתם אומרים שהוא חלוץ שני לגיטימי.
חייבים להחתים את ממן כי זה נראה שהם מתמהמהים. אם לא ממן, אפשר להביא קשר התקפי אחר. הדבר היחיד שמפריע לי זה ברונו במקום נוסא- פה נחלשנו, כנראה.

זה סגל חלש מאוד שאין לו הצדקה. בונים על זר עם רקורד עלוב, שחקן בינוני כמו אלרואי כהן, ורכש בקליבר של מחמוד עבאס שיסחבו את הקבוצה. ואף חלוץ מוכח חוץ מדמארי. הבלוף הזה הולך להתפוצץ לכולם בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:
oMeR1 כתב:
שחר כתב:
יותר מידי הימורים השנה:

חיים באותו עולם כמוך, לפיה ההנהלה מצהירה בריש גלי שאין כסף לרכש ושבעל הבית היה צריך להעמיד ערבות אישית של שש מיליון שקל כדי להעביר תקציב שלא כולל חוזה של אביחי ע"ס שני מיליון שקל.
זה מה שהם הצהירו, הם אלה שמוציאים את הכסף בסופו של דבר. אולי בחישובים שלך זה לא מסתדר אבל זו המציאות, אני מאמין שאם תשלח מייל או תדבר עם ראצ'ו ישירות תרוויח הרבה יותר מסתם לצעוק בפורום שיש כסף...

אנחנו צריכים לעבור קבוצה מלוקסמבורג כדי להיות בפלוס של עשרה מיליון שקל. אין בעיה כלכלית. הבעיה שמפרקים את כל הסגל וממלאים אותו בשחקנים בינוניים והימורים שנידונו לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:35 
האמת שאני לא מכיר זר אחד שמגיע למדינה הזאת לליגת הפרמייר ליג העולמית הציונית והוא לא הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:36 
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:
oMeR1 כתב:
שחר כתב:
יותר מידי הימורים השנה:

אנחנו צריכים לעבור קבוצה מלוקסמבורג כדי להיות בפלוס של עשרה מיליון שקל. אין בעיה כלכלית. הבעיה שמפרקים את כל הסגל וממלאים אותו בשחקנים בינוניים והימורים שנידונו לכישלון.

אז כבר יש 12 מיליון? תעדכן את ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
יובל, אתה יכול בבקשה להביא לפה ניירת של החישובים הכספיים שלנו? אפשר להבין את החישוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יובל, אתה יכול בבקשה להביא לפה ניירת של החישובים הכספיים שלנו? אפשר להבין את החישוב?

כרגע אנחנו בגירעון של 8 מיליון שקל, כולל החוזים של נוסא, ידין ותמוז. מכירה של נוסא + ניכוי השכר שלו זה 6 מיליון. לעבור קבוצה מלוקסמבורג זה עוד 12 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
לא זכור לי כזה אשכול מידע בסופ"ש מעולם.
תענוג :ROSE:

טביב לא גונב בשבת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:
oMeR1 כתב:
שחר כתב:
יותר מידי הימורים השנה:

זה משהו אחר. לבנות תקציב ע"ס הכנסות עתידיות הצליח לנו בעונת הצ'מפיונס עם ערבות מאוד גבוהה של הטינופת.
זכותו של חיים רמון לא להמר ככה, מה גם שאני די בטוח שאין לו את סכומי הערבות האלה.
מה שכן אפשר לעשות זה להשאיר מקום לעוד זר אחרי שלב הפלייאוף ואז להנחית פה זר תותח כמו שעשו עם נמה בזמנו. פה אתה נכנס להימור שעם ואליד,חיימוביץ' ושושן אתה עובר את דודלאנג'.
לדעתי (וכנראה לדעתך) אנחנו יכולים לעבור אותם גם בלי בלם זר, בטח לאור מי שרוצים להביא, ואולי שווה לחכות קצת שנבטיח את העליה שלנו ואז להביא מישהו ברמה של דגלאס נניח. בלם תותח יעשה את ההבדל בסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:45 
יובל כתב:
dino כתב:

כרגע אנחנו בגירעון של 8 מיליון שקל, כולל החוזים של נוסא, ידין ותמוז. מכירה של נוסא + ניכוי השכר שלו זה 6 מיליון. לעבור קבוצה מלוקסמבורג זה עוד 12 מיליון.

יובל, אני מנסה להבין את הלך המחשבה שלך ולא מצליח. אתה חושב שמישהו עושה בכוונה? שלמישהו במערכת לא אכפת מהפועל?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:48 
יובל כתב:
dino כתב:

עוד לא מכרת את נוסא ולא את תמוז ועדיין לא עברת לשלב הבתים, כשיהיה את כל הכסף הזה יהיה הוגן לומר "יש כסף"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לעשות סדר ולהבהיר מה התפקיד של קואנטו (קשר אחורי? קשר שמאלי?) ומה התפקיד של דג'מבה שרוצים להביא (איזה קשר הוא?)

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:51 
chimpfive כתב:
יובל כתב:
dino כתב:

עוד לא מכרת את נוסא ולא את תמוז ועדיין לא עברת לשלב הבתים, כשיהיה את כל הכסף הזה יהיה הוגן לומר "יש כסף"

אם זה ככה,
הייתי מעדיף שבינתיים יוותרו על עמדה אחת. אפשר לעלות קבוצה מלוקסמבורג גם אם נוותר על קשר אחורי, ואז כשיהיה כסף יהיה אפשר להשקיע במישהו רציני.
צריך להתחזק אבל לא למהר לסגור את כל העמדות, כי יכול להיות שנוכל להביא שחקנים טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
זה עם השפם. כתב:
מישהו יכול לעשות סדר ולהבהיר מה התפקיד של קואנטו (קשר אחורי? קשר שמאלי?) ומה התפקיד של דג'מבה שרוצים להביא (איזה קשר הוא?)

מצבת הזרים המסתמנת:
אפולה אדל,שוער
ג'ון פנטסיל, מגן ימני
מתיאס בירסמיר, בלם
אריק דג'מבה דג'מבה, קשר אחורי
ברונו קוטיניו,קשר תוקף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
איפה המשחק היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
dino כתב:

יובל, אני מנסה להבין את הלך המחשבה שלך ולא מצליח. אתה חושב שמישהו עושה בכוונה? שלמישהו במערכת לא אכפת מהפועל?

לא, אני חושב שפועלים שם רע מאוד ועושים טעויות הרסניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל, תמוז כבר חצי שנה + לא רוצה להיות בהפועל, וכנ"ל ידין אם זה לא ברור לך אתה חיי בסרט.
היכולת שלהם בתקופה הזאת הייתה ביחס ישיר לרצונם לשחק בהפועל, והיא הייתה בגדול מתחת לכל ביקורת ככה שארתור הוא חיזוק לעומת ידין של החצי
שנה האחרונה, ומרעי הוא סוםר חיזוק לעומת טוטו של החצי שנה האחרונה. אם אתה חושב שהשארתם בכוח בקבוצה תשפר את היכולת אתה בכלל טועה,
כי אם יש דבר שהשבועים האחרונים הוכיחו מעבר לכל ספק שמקצוענים השניים האלו ממש לא, ולא תהיה להם שום בעיה לפגוע בקבוצה בשביל להתשחרר.

מכיוון שכך אפשר לבנות את הסגל של הפועל בהנחה שהם (ביחד עם קנדה למרות שהסיפור איתו לא ברור) לא חלק ממנו.
במצב הזה בסגל יש:
שוערים : אדל, קליינמן , ינקו.
בלמים : באדיר, חוטא, מור שושן.
מגן שמאל : אנטבי , שיש.
מגן ימין : חוטבא.
קישור אחורי : אבוטבול, גורדנה.
קישור שמאל : טועמה.
קישור ימין : אלרואי.
חלוצים : דאמרי, מרעי.

במצב הזה צריך חיזוק לעמדות הבאות:
בלמים : 2 שחקנים (זר + ישראלי).
מגן ימין : שחקן להרכב.
קישור אחורי : זר.
קישור שמאל : לפחות שחקן 1.
קישור ימין : לפחות שחקן 1.
חלוץ : לפחות שחקן אחד.

השחקנים שהביאו:
בלמים : חימוביץ, עוד לא החתימו זר, בודקים איזה שוודי ששיחק בפאו.
מגן ימין : פנסטיל - הגיע בהעברה חופשית.
מגן שמאל : דנין - חיזוק לעמדה למרות שלא היה "צריך".
קישור אחורי : עוד לא החתימו, בודקים אופציה של דג'מבה דג'מבה שיגיע בהעברה חופשית.
קישור שמאל : הביאו את טב"ח ואת ברונו שיכול לשחק גם באמצע.
קישור ימין : מביאים כנראה את ממן.
חלוץ : גם טב"ח וגם ברונו חצי חלוצים.

לדעתי יחסית לשוק וליכולות של הפועל מדובר ברכש סביר +, אבל זה רק לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יובל כתב:
dino כתב:

מה הקשר? זה בכלל לא הדיון. ממלאים את הסגל בכל מיני שחקנים בינוניים בזמן שמוכרים כל מי ששווה משהו, ואומרים לי "אין כסף". מה זה עוזר שנהיה בסוף אוגוסט עם מיליונים עודפים בקופה וסגל מלא בשחקנים בינוניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, שיש סיים חוזה בסוף העונה החולפת ולא חלק מהסגל.
בהתחלה הביאו את ברוכל אבל לא היו מרוצים ממנו ולכן הביאו את דנין.
שוכחים פה גם לצערי את רביעית השחקנים הצעירים שלנו (שרם,ארתור,אייזנשטיין ולקס) שכל אחד מהם שחקן סגל לגטימי ואף למעלה מכך. לא כל הפתרונות חייבים להגיע מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:02 
dino כתב:

ניירת צריך למצבים מורכבים, על פניו העסק נראה פשוט אחרי הבלוג של רמון שמדבר על גרעון בגודל של 8 ש"ח נכון לנקודת הזמן הזו .
התקציב עומד על 33 מש"ח בעוד צפי ההכנסות עומד על 25 מש"ח ,אם הבנתי נכון שחרור ומכירת נוסא את טוטו אמור לעזור בסגירת הגרעון הזה בעוד הכנסה מאירופה עם הישגיים ממוצעים יכול להביא אותך ל + של כמה מליונים .
הכנסה + הישגים מהטוטו והליגה 7.5 מליון
כרטיסים + מנויים לפי צפי של 9000 מנויים 13 מליון
אירופה + מיני מנוי + הישג ממוצע (2 ניצחונות ותיקו ) 11 מליון
גביע הטוטו + גביע יכול להניב עוד 1 ש"ח .
מכירה של נוסא 1.2 מליון יורו (6 מש"ח)
הגענו להכנסה שיכולה להסתכם ב 38.5 מש"ח וזה בלי מכירה של טוטו ידין ועוד סעיפים שלא רשמתי כמו פרסום (שכנראה ילך לסכום של רמון).
סה"כ אם הכל ילך בצורה טובה אפשר לסיים ברווח ש 5.5 מש"ח.
אנא תקנו אותי כל בעלי הידע אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
הכנסות מאירופה אמורות להגיע ל-13 מיליון.
שכחת כמה מיליונים מספונסרים.
קח בחשבון שמכירה של איגייבור גם מנכה את השכר שלו מסך ההוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:08 
מריו האדום כתב:
איפה המשחק היום?

רמת גן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2012, 16:14 
יובל כתב:
chimpfive כתב:
יובל כתב:
dino כתב:

מה הקשר? זה בכלל לא הדיון. ממלאים את הסגל בכל מיני שחקנים בינוניים בזמן שמוכרים כל מי ששווה משהו, ואומרים לי "אין כסף". מה זה עוזר שנהיה בסוף אוגוסט עם מיליונים עודפים בקופה וסגל מלא בשחקנים בינוניים?

יש לך נטייה לקבוע דברים בסיסמאות ובביטחון מלא בלי מקום לספק, וזה אפעס קצת לא רציני. איזה שחקנים "שווים" מכרו??? (בדגש על לשון עבר)
שולר סיים חוזה ועבר בתקופה של טביב
שיש, שוחרר (שחקן שווה?)
קנדה שוחרר
פרנסמן שוחרר בתקופה של טביב, באמת עוד אבידה נוראית
מירקו אורמש, זה השחקן השווה שאתה מדבר עליו?
להלה - בתקופה של טביב
עבאס, שחקן שווה?

ידין ותמוז ונוסא עדיין לא שוחררו. כאשר השניים הראשונים כבר הצהירו מעל לכל במה אפשרית שאין להם עניין להמשיך בקבוצה, ידין סירב לחוזה חדש, איזה הנהלה צריכה שחקנים שלא רוצים להשאר במועדון, שחקנים שברור שצריך למכור.
ההנהלה עושה אולי טעויות אבל לא משהו שאפשר להגדיר אותו טעות של חבורת גלמים שעושים דווקא או חסרי מוח או שיקול רציונלי.
לדעתי אתה זורע פה עובדות של שחור ולבן וזה ביחס לציפיות שלך מהקבוצה בלי שום שיקול לגבי מה שהקבוצה עברה בקיץ או המצב הכלכלי הנוכחי שלה. שתרצה לדבר על ההוווה ולא על העתיד שנתון בסימן שאלה אני חושב שאז יהיה ניתן לעשות דיון רציני.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 11 אוגוסט 2012, 16:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 726 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: