תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 17:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: על אוהדים שפוגעים בקבוצה שלהם... [שירי שואה]
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
redgr כתב:
למה לא זה נראה לי ברור לכולם.
אבל למה כן? להפועל תל אביב חסר שירים או אנשים בעלי יצירתיות שיכתבו שירים על מכבי שלא קשורים לשואה?
מה הקטע של ציון השואה בשירים שלנו? לא מובן לי.

אןו לנו שירים או קריאות נגד מכבי שיכולים לסחוף את הקהל חוץ מהקריאה שאני אורחק אם אכתוב אותה ואדום עולה בבלומפילד, והכי קרוב לשיר שלישי שסו את הקהל זה מספר 1 הוא גרמני.
כמו שכבר כתבתי-אני חושב שאם תמציאו קריאה קליטה, חריםה, וסוחפת היא תתפוס את מקומה של הקריאה לה אתם מתנגדים.

אז יאללה, מוחות יצירתיים - לעבודה!
האוהדים הכי יצירתיים בארץ - תוכיחו את זה.

(ואני, לא רק שאני לא יצירתי בגרוש, אני גם זקן טרחן, אז בבקשה בלי "תעשה אתה").

יש, לטענתכם, לפחות 5000 אוהדים שנגד השירים האלה. אחד מהם בטוח מספיק יצירתי בשביל זה.

קודם צריך להגיע למסקנה שמפסיקים.
ותאמין לי שהם שרים לי "על הזין הפועל" או כל אחד מהשירים העילגים שלהם, זה מצליח לעשות עליי יופי את העבודה. מספיק לשמוע אותם שרים ואני חוטף קריזה. לא צריך יותר מידי בשביל שהם יצליחו לעצבן אותי. לא חייבים להיות "קיצוני".
מה יקרה אצלנו דרבי הבא?
אתם תשירו,
אני ועוד חצי איצטדיון נשרוק לכם בוז. במקום לצאת נגד, נמשיך להתעסק במלחמות פנימיות ועל הדרך נחטוף קנס או רדיוס. תלוי בגחמות של בית הדין.

פה הטעות שלך-אתה מציג את זה כאילו יש איזשהו גוף מאורגן של שער 5 או האולטראס שקובעים מה כל אחד יצעק בכל רגע נתון. מה שקורה בפועל, במיוחד עם השיר הזה בדרבים, זה שכולם רוצים לבטא שנאה למכבי, והם רוצים שזה יהיה כמה שיותר חזק, אז הברירות שלהם זה או לשיר "פאק מכבי", "מוות לצהובים", "כל מכבי על הזין" או "כל צהוב צריך לשרוף" עם עוד 100 אוהדים למשך 10 שניות במקרה הטוב, או להתחיל את הקריאה הזאת עם עוד 2000-3000 אוהדים שיצעקו איתם וכמה מאות שישרקו בוז, ובמצב כזה האופצייה האחרונה ניראת הכי מוצלחת.
ברגע שאתה מכניס למשוואה קריאה אחרת, שכן יכולה לסחוף איתה אלפים, כולם(אולי פרט לאיזה 20 אנשים שחיים למען הפרובוקציה, אבל גם שם אני חושב שהרוב יעדיפו את טובת הפועל על הפרובוקציות) יעדיפו אותה. אם יהיה מגוון זה בכלל יוריד את השיר מהפרק.
כך, למשל, נגד בית"ר יש לנו אוסף שלם של שירים נגדם שכן תופסים, והפעם היחידה שהמילה הזאת מוזכרת נגדם היא בתגובה לשיר שביאליק כתב להם, "אמא שלכם זונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: על אוהדים שפוגעים בקבוצה שלהם... [שירי שואה]
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 00:06 
נו תפסיקו לזיין את המוח
למכבי הייתה שואה ותמיד תהיה שואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
בראא כתב:
נו תפסיקו לזיין את המוח
למכבי הייתה שואה ותמיד תהיה שואה

איך אני אוהד אנשים בוגרים שבאים לדון בדיון מעמיק.

ואם כבר, למה להיות יצירתיים? למה לא שרו בדרבי את בחורים שותים קצת יין?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:

פה הטעות שלך-אתה מציג את זה כאילו יש איזשהו גוף מאורגן של שער 5 או האולטראס שקובעים מה כל אחד יצעק בכל רגע נתון. מה שקורה בפועל, במיוחד עם השיר הזה בדרבים, זה שכולם רוצים לבטא שנאה למכבי, והם רוצים שזה יהיה כמה שיותר חזק, אז הברירות שלהם זה או לשיר "פאק מכבי", "מוות לצהובים", "כל מכבי על הזין" או "כל צהוב צריך לשרוף" עם עוד 100 אוהדים למשך 10 שניות במקרה הטוב, או להתחיל את הקריאה הזאת עם עוד 2000-3000 אוהדים שיצעקו איתם וכמה מאות שישרקו בוז, ובמצב כזה האופצייה האחרונה ניראת הכי מוצלחת.
ברגע שאתה מכניס למשוואה קריאה אחרת, שכן יכולה לסחוף איתה אלפים, כולם(אולי פרט לאיזה 20 אנשים שחיים למען הפרובוקציה, אבל גם שם אני חושב שהרוב יעדיפו את טובת הפועל על הפרובוקציות) יעדיפו אותה. אם יהיה מגוון זה בכלל יוריד את השיר מהפרק.
כך, למשל, נגד בית"ר יש לנו אוסף שלם של שירים נגדם שכן תופסים, והפעם היחידה שהמילה הזאת מוזכרת נגדם היא בתגובה לשיר שביאליק כתב להם, "אמא שלכם זונה".

אם פואד למשל עומד על הגדר ומסמן לכם לשתוק כי לא מתאים, הרוב ישתקו. איך אני?
רק צריך להחליט מבפנים. הבעיה שאין רצון, והבנתי את זה יופי מהאשכול הזה. חבל.
בכל מקרה,
כמו שאמרתי, דרבי הבא הוא דרבי ביתי. ויבאס גם אותי שברגע שנרצה להוציא את העצבים על מכבי, שער 5 ישיר שואה ושאר האיצטדיון ישרוק בוז. במקום שכולם יקללו אותם בצוותא ובכיף, נמשיך בקרבות פנימיים. אתם תממרמרו, אנחנו נתמרמר עוד יותר ונחזור לדבר כאן באשכול חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אם פואד למשל עומד על הגדר ומסמן לכם לשתוק כי לא מתאים, הרוב ישתקו. איך אני?
רק צריך להחליט מבפנים. הבעיה שאין רצון, והבנתי את זה יופי מהאשכול הזה. חבל.
בכל מקרה,
כמו שאמרתי, דרבי הבא הוא דרבי ביתי. ויבאס גם אותי שברגע שנרצה להוציא את העצבים על מכבי, שער 5 ישיר שואה ושאר האיצטדיון ישרוק בוז. במקום שכולם יקללו אותם בצוותא ובכיף, נמשיך בקרבות פנימיים. אתם תממרמרו, אנחנו נתמרמר עוד יותר ונחזור לדבר כאן באשכול חדש.

אין יותר מדי גיוון בשירים נגד מכבי לצערי
פאק מכבי זה נחמד,ולזה כולם מצטרפים
בחורים שותים קצת יין לא שיר זורם בכלל,לא הולך טוב
וזהו.

תכתבו שירים חדשים ואז אולי זה כן יירד מהפרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 17:48 
אז תשרקו בוז, אוי אוי אוי
אין לי בעיה להפסיק לשיר את השיר הזה, אבל בשביל אנשים כמוך שיוצאים נגד הקהל ובשביל אנשים כמו nirog שמאיימים שאם ימשיכו לשיר את זה הם יבטלו את החברות בעמותה(ממש עושה לי דווקא, אתה רק מזיין את הקבוצה שלך בסך הכל) אני אצרח אותו הרבה יותר חזק

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אז תשרקו בוז, אוי אוי אוי
אין לי בעיה להפסיק לשיר את השיר הזה, אבל בשביל אנשים כמוך שיוצאים נגד הקהל ובשביל אנשים כמו nirog שמאיימים שאם ימשיכו לשיר את זה הם יבטלו את החברות בעמותה(ממש עושה לי דווקא, אתה רק מזיין את הקבוצה שלך בסך הכל) אני אצרח אותו הרבה יותר חזק

יצאתי נגד תופעה שפוגעת בחצי מהקהל בבלומפילד. איך הסקת שאני יוצא נגד הקהל, גאון?

וכולכם ממשיכים לא לדבר לעניין.
אנחנו אכן חוזרים על אותן מנטרות, שזה פוגע בקבוצה, פוגע באוהדים יקרים, פוגע בכספי הקבוצה ושבתאכלס אין שום דבר מיוחד בשירים האלו שראוי למאבק כדי להשאיר אותם.
אבל תמשיכו לנסות להוציא אותי אוהד חרא, תמשיכו לנסות להוציא אותי טיפש ואחד שלא ראוי להתחשב בדעתו. זה מה שעושה מישהו שאין לו תשובה ראויה לנושא. מחפש סחור סחור איזה דברים אחרים לא בסדר.

אם יש מישהו שמעוניין לספר לי למה עדיף באופן כללי להמשיך עם השירים, אז שיעשה את זה.
קשה לי להאמין שאני יקבל תשובה ראויה, אבל ניראה. אני מהמר על או פרובקוטור שישבח את היטלר או על מישהו שימצא איזה שטות שרשמתי לא בסדר. אבל ניראה, אני נותן צ'אנס. כבר הגענו לשמונה מאות עמודים ואני עוד לא התייאשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:20 
איך הסקתי שאתה יוצא נגד הקהל? כי תחשוב איך נראה הקהל של הפועל מהצד אם חצי שר והחצי השני שורק בוז, ותחשוב כמה לגיטימציה זה נותן להכנס בנו בתקשורת ובבית הדין כי הרי "אפילו חלק מהקהל שורק בוז לשירים האלו".

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:31 
Red or Dead כתב:
איך הסקתי שאתה יוצא נגד הקהל? כי תחשוב איך נראה הקהל של הפועל מהצד אם חצי שר והחצי השני שורק בוז, ותחשוב כמה לגיטימציה זה נותן להכנס בנו בתקשורת ובבית הדין כי הרי "אפילו חלק מהקהל שורק בוז לשירים האלו".

עזבו את כל הטענות בעד ונגד כרגע
חיים רמון ביקש את זה ממכם,
האיש שבסופו של דבר כולנו חבים לא כרגע את השחרור מהנוכל,
שכל כך רציתם, וסחפתם אלפים אחריכם עד להגעתו.

תנו לא את הכבוד
ותכבדו את בקשתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:33 
אם אנשים לא נותנים כבוד לחבריהם ליציע, למה שיתנו כבוד לחיים רמון?
עזוב, זה אבוד.
הם ימשיכו עם הדווקא הזה שלהם, רק שהפעם הכסף לא ייצא מטביב הנוכל.
זוהי תגובתי האחרונה בנושא, כי באמת נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
שחר כתב:
ItaiH6 כתב:
האדס כתב:
לא מבין מה כל הזיבולי מוח האלו פה.
כן שואה לא שואה,
ביום ראשון האחרון קהל אוהדי הפועל ת"א זרק כספים של 20 חברי עמותה לפח.

אני מציע בכלל למקימי העמותה להכין טבלה נוספת, שמראה כמה חברי עמותה בזבזו את כספם בזכות שירי שואה, זריקת חפצים וכו.

להערכתי אנחנו מסוגלים להגיע ליעד המיוחל, ולהרוס את הפרוייקט שאנחנו בעצמנו בנינו.

:hapoel: :LENIN: :COMMY:

תתפלא אבל ביום ראשון נזרקו לפח כספים של 0 חברי עמותה.
נזרקו לפח כספים של 10 מנויים.

מבאס באותה מידה.

איזה כספים של איזה מנויים? ומי אמר שעמותה מוציאה כסף מהקופה שלה לשלם את הקנסות? (פעם 10 שאני שואל את השאלה הזאת פה ולא קיבלתי תשובה)

אני חושב שפואד צודק בוויכוח ביניכם.
לכן אני מקווה שיסגרו בפעם הבאה את השער שממנו שרים את השירים האלה לנניח 3 משחקים , ואז יגישו אלה ששרים את השיר עונש ישיר ולא עונש ארטילאי שנופל על "הקופה הציבורית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:47 
כבר סגרו את שער 5 ומה יצא מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
סגרו את שער 5 לא בגלל שירי שואה.
ואני אשמח אם יסגרו את השער שממנו ישירו את השירים האלה כדי לקרוא את בקשות הסולידריות של "המסכנים" מכלל הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:05 
pokara כתב:
Red or Dead כתב:

עזבו את כל הטענות בעד ונגד כרגע
חיים רמון ביקש את זה ממכם,
האיש שבסופו של דבר כולנו חבים לא כרגע את השחרור מהנוכל,
שכל כך רציתם, וסחפתם אלפים אחריכם עד להגעתו.

תנו לא את הכבוד
ותכבדו את בקשתו

אני אמרתי כבר קודם, אין לי בעיה להפסיק לשיר את השיר הזה(כמו שבכדורסל אני לא שר אותו בגלל הקנסות, ולמרות שאישית אין לי בעיה איתו ואני כן נצר למשפחה שעברה את השואה), אבל כל אלו שבאים לפה, יוצרים בקהל מלחמות, שורקים בוז(והבוז שהתחיל בשירי שואה הפך לבוז נגד המחאה כלפי טביב, רק כי אנשים הרגישו שיש להם כוח ורצו למחות נגד אותם האנשים ששרו שירי שואה), ומנפנפים בזה שהם קנו חברות בעמותה אז כאילו הם יותר טובים מכולם(כאילו שאני לא קניתי חברות והלכתי עם הקבוצה הזו לכל חור בארץ) ואם חס וחלילה לא יפסיקו לשיר הם יבטלו את החברות שלהם(ויפגעו כמובן במועדון כדי להאדיר את האגו של עצמם), הם אלו שגורמים לי דווקא לבוא ולשיר את זה בכל הכוח. בסופו של דבר אנחנו קהל אחד אבל אם ייצרו את הפילוג הזה ברור לי שאיזה צד אני אהיה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:26 
סוף סוף שמנו את האצבע על העילה האמיתית והיחידה לשירי השואה
פשוט כדי לעשות דווקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סוף סוף שמנו את האצבע על העילה האמיתית והיחידה לשירי השואה
פשוט כדי לעשות דווקא

הערכתי את תבונתך מאוד בעבר, חשבתי שהבנת זאת כבר לפני כמה שנים.
אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם.

עכשיו צריך לנסות להבין למה עושים את הדווקא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:37 
שטויות
זה שיר שמעצבן אותם ולכן הוא שיר נפלא
הדווקא, לפחות מבחינתי, תגיע רק בעתיד אם כל הדברים שרשמתי בהודעה הקודמת באמת יתממשו מצד המאיימים

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:42 
זו בדיוק הטעות שלך
זה בכלל לא מעצבן אותם ההיפך הם נהנים ממש לגרום לכם לשיר את הטמטום הזה
ואתם כל פעם נופלים מחדש במלכודת הזאת
מה שכן זה מעצבן את רב רובו של הקהל האדום שמכונים בפיכם אוהדי זבל
טרמפיסטים ומה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:45 
בווווווווז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
זו בדיוק הטעות שלך
טרמפיסטים ומה לא

אפשר להתווכח לגבי ההשפעה על של השיר הזה על הקהל שלנו ועל האם צריך לשיר אותו או לא, אבל את הקהל של מכבי השיר הזה מחרפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:17 
החתול של שרדינגר כתב:
mkorman1 כתב:
זו בדיוק הטעות שלך
טרמפיסטים ומה לא

אפשר להתווכח לגבי ההשפעה על של השיר הזה על הקהל שלנו ועל האם צריך לשיר אותו או לא, אבל את הקהל של מכבי השיר הזה מחרפן.

עזוב
אחרי שהוא נכנס לתת מודע שלנו "אתם שרים את זה רק כדי לעשות לקהל של הפועל דווקא"
עכשיו הוא גם נכנס לתת מודע של אוהדי מכבי

בוודאות השיר הזה מוציא אותם מהכלים. ולא יעזור לך גם אם תרשום 1000 פעם ההפך. יש דברים שהרחוב קובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
מתקשה להבין את הדיון סביב "האם זה פוגע בקהל שלהם או לא?"
מה זה רלוונטי בכלל אם זה פוגע/מרגיז/מעצבן את הקהל שלהם. ונניח שזה מעצבן 90% מהקהל של המחלה.
העובדות אומרות שזה מעצבן כ- 50% לפחות מהקהל של הפועל.

העובדות הן שכאשר מתחיל המאבק בטביב כ- 50% מהקהל שורק למאבק . אני מניח שחלקם הקטנטן תמך ממש בטביב ובא להגן עליו .
לטעניתי , שאינני יכול להוכיחה בגלל הסלידה ממי שחשבו שמובילים את המחאה.

כמובן שמקהלת האנטי תמשיך לעשות דווקא לאוהדי הפועל ויובילו את הפילוג במחנה האדום בשם הדווקא , בשם השינאה למכבי (סליחה השינאה לאוהדים של מכבי) .

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 10 אוגוסט 2012, 20:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
mkorman1 כתב:
זו בדיוק הטעות שלך
טרמפיסטים ומה לא

עזוב
אחרי שהוא נכנס לתת מודע שלנו "אתם שרים את זה רק כדי לעשות לקהל של הפועל דווקא"
עכשיו הוא גם נכנס לתת מודע של אוהדי מכבי

בוודאות השיר הזה מוציא אותם מהכלים. ולא יעזור לך גם אם תרשום 1000 פעם ההפך. יש דברים שהרחוב קובע.

עכשיו תורך להיכנס לתת מודע של קהל שלם?

קצת מודעות עצמית, חבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

אתה לא מרגיש דביל לרשום כזה דבר?
אתה באמת לא מבין למה חצי מהקהל שורק בוז? לא עושים את זה בשביל לעשות לכם דווקא. עושים את זה כהשיר באמת מפריע.

ועדיין לא קיבלתי סיבה הגיונית למה להמשיך בשיר, בלי פרובוקציות זולות או עלבונות אישיים נגדי. אני מחכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:53 
dr.avi כתב:
בלומי האדום כתב:
the worker כתב:
האמת שזה נאמר בהומור,אבל בכל מקרה המסקנה היא,שלא צריך להשתגע מאיזה שיר דבילי במגרש כדורגל.

לא ממש קשור לדיון, אבל קשור מאוד לסתם שירים במגרשי כדורגל ולשואה.

בשבת האחרונה, לאחר שסיימתי יום עבודה ארוך, הצטרפתי לחברתי ולעוד זוג חברים מגרמניה, לבילוי בבית יין אוסטרי טיפוסי.
בדרך חזרה תפסנו את הרכבת התחתית למרכז העיר, ומאחר והייתי הרוג מעייפות די בהיתי באוויר.
תחנה אחרינו נכנסה חבורה קולנית ביותר של צעירים וצעירות, לא משהו חריג בימי סופהשבוע.
הם התחילו לזמר, ולאחר מספר דק' שמעתי את השיר הבא:
"Eine U-Bahn, eine U-Bahn bauen wir, von St.Pauli bis nach Auschwitz, eine U-Bahn bauen wir!"
בתרגום חופשי: "רכבת תחתית, רכבת תחתית אנחנו בונים, מסט. פאולי עד אושוויץ, רכבת תחתית אנחנו בונים"
במילה אושוויץ האוזניים נעמדו, ואז הגיע הפינאלה:
"juden raus"
לא נראה לי שאת זה צריך לתרגם.
באותה שניה התנצלתי לפני זוג החברים, והסברתי שעל זה אני לא יכול להמשיך לשבת.
ניגשתי לחבורה, 3 בהמות שתויים, שהיתה מרחק מטרים ספורים ממני ושאלתי אם יש להם בעיה עם יהודים.
לא אכנס לכל הויכוח שהתפתח, אבל בסופו של דבר הצלחתי עם חברתי לגרש אותם מהתחתית.
שניה לפני כן, הם עוד ניסו לירוק עלי, לבעוט בי, וכשהדלתות נסגרו נעמדו שניים מהם והצדיעו במועל יד.
מיותר לציין, שלא היה אחד בקרון שנעמד לעזור לנו.
תמיד חשבתי מה תהיה תגובתי בארוע מסוג זה, והאינסטינקט אמר, אני אפרק להם את הצורה.
מסתבר שאצל אנשים נורמטיבים, גם בסיטואציות כאלו, אחד מול שלוש, אינסטינקטים אחרים פועלים וטוב שכך.
למחרת היום הגשתי תלונה במשטרה, רק בשביל הסיכוי הקלוש, שהצלמות ברכבת התחתית עבדו וקלטו את הארוע.
ההרגשה היתה חרא, אבל לפחות אני יודע שנעמדתי מולם, וסילקתי את הזבל מהרכבת לפני הגעתם ליעד.

למה אני מבלבל את המוח על תקרית ברכבת התחתית ?
לאחר בירור קצר, הסתבר לי שהשיר המדובר נמצא בשימוש די אקטיבי באיצטדיוני כדורגל בגרמניה ואוסטריה.
לא תמיד שרים עם סט. פאולי, אפשר גם עם קבוצות אחרות, ערים אחרות ולפעמים בלי קשר למציאות שמים שם את ירושלים.

עכשיו כשאני חושב על זה, אם כבר שרים שתהיה שואה למכבי ולא מתכוונים לכך, אז אפשר גם לבנות רכבת לירושלמים בלי להתכוון לכך.

אלו היו מספר מילים, על סתם עוד שיר דבילי במגרש כדורגל.

אפשר להמשיך בדיון!

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

סיפור מרתק וכל הכבוד על האומץ.

שאלתי היא, האם ביודעך שזה "רק שיר" ושהם אינם מתכוונים לנאמר בו, האם אתה מצטער שנהגת כפי שנהגת ?

זו היתה הפעם הראשונה שנחשפתי לשיר הזוועתי הזה, ובורסיה שלמעלה.
השורה שהרימה אותי מהכיסה היתה, "juden raus", בתרגום חופשי יהודים החוצה ולא השיר.
הכוונה שלי בסתם שיר, היא מאחר ומהבירור השטחי שלי, השיר די פופולרי באיצטדיוני הכדורגל בגרמניה ואוסטריה.
מבחינתי זה בכלל לא עוד שיר, ואני מאמין שחלק לא מבוטל מהדבילים ששרים אותו, מבינים למה הם בונים את המסילה לרכבת לאושוויץ ולאן הם שולחים את המיועדים.
ייתכן שהם לא ממש מתכוונים, וזו רק בדיחה על חשבון האוהדים היריבים, אבל זה מספיק פוגע.

מצטער שסילקתי זבל אנושי מהרכבת, שפגע בי בגלל שאני יהודי ?
אם סבתא שלי, עליה השלום, היתה לידי, הייתי שוחט אותם.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מה זה רלוונטי בכלל אם זה פוגע/מרגיז/מעצבן את הקהל שלהם. ונניח שזה מעצבן 90% מהקהל של המחלה.

העובדות הן שכאשר מתחיל המאבק בטביב כ- 50% מהקהל שורק למאבק . אני מניח שחלקם הקטנטן תמך ממש בטביב ובא להגן עליו .

כמובן שמקהלת האנטי תמשיך לעשות דווקא לאוהדי הפועל ויובילו את הפילוג במחנה האדום בשם הדווקא , בשם השינאה למכבי (סליחה השינאה לאוהדים של מכבי) .

מקהלת עושי הדווקא מכילה אולי 40 אנשים, שגם בהם יש הרבה שטובת הפועל יותר חשובה להם מהדווקא ויפסיקו עכשיו כשברור שזה הולך לפגוע בקבוצה.
ואני לא אומר שבגלל שזה מחרפן אותם צריך להמשיך לשיר את זה גם על חשבון פגיעה בקבוצה, אבל כשיש דיון או ויכוח על כל נושא, אין דבר יותר מרגיז מזה שאחד הצדדים משקר במודע או מבסס טענות על טעויות(ואני משתדל ליהיות אובייקטיבי ולהעיר על זה גם כשאני באותו צד שעשה את זה).

unknown כתב:
Red or Dead כתב:

אתה לא מרגיש דביל לרשום כזה דבר?
אתה באמת לא מבין למה חצי מהקהל שורק בוז? לא עושים את זה בשביל לעשות לכם דווקא. עושים את זה כהשיר באמת מפריע.

ועדיין לא קיבלתי סיבה הגיונית למה להמשיך בשיר, בלי פרובוקציות זולות או עלבונות אישיים נגדי. אני מחכה.

בגדול? כי אין לנו אלטרנטיבה ראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

זה הכל? בשביל זה אתם מתווכחים כאן אלף עמודים?
זה לא כזה סיפור, אתה יודע.
אז במידה ואני כותב לכם שיר חדש, אפשר לסיים עם הדיון הטיפשי ולסגור את זה כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
unknown כתב:

חסרים שירי עידוד?

למה, השיר הזה כל כך דוחף את השחקנים שלנו על הדשא שאין אף שיר אחר שמשתווה לו?

סך הכל, המטרה, אם אני זוכר נכון, היא לעודד את השחקנים שלנו על הדשא, אבל אולי מתישהו במלחמת האוהדים המתמשכת (והמגוחכת) הזאת אולי איבדתי את המטרה האמיתית...

במשחק הדבילי הזה בין שער חמש לשער אחת עשרה, קצת שכחנו למה אנחנו שם.

(אגב, השיר הזה באמת דוחף את השחקנים שלנו על הדשא? אולי גם הם, קצת כמו מרבית הישראלים, נרתעים מהשיר הזה? אולי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אדום אופטימי כתב:

מקהלת עושי הדווקא מכילה אולי 40 אנשים, שגם בהם יש הרבה שטובת הפועל יותר חשובה להם מהדווקא ויפסיקו עכשיו כשברור שזה הולך לפגוע בקבוצה.
ואני לא אומר שבגלל שזה מחרפן אותם צריך להמשיך לשיר את זה גם על חשבון פגיעה בקבוצה, אבל כשיש דיון או ויכוח על כל נושא, אין דבר יותר מרגיז מזה שאחד הצדדים משקר במודע או מבסס טענות על טעויות(ואני משתדל ליהיות אובייקטיבי ולהעיר על זה גם כשאני באותו צד שעשה את זה).
.

לא אכנס איתך לוויכוח כמה מונה קבוצת הדווקא. רק בפורום יש לא מעטים והגרעין הקשה של קבוצת הדווקא לא כותב בפורום או כמעט ואינו כותב בשנים האחרונות.
העובדה היא שחבורת הדווקא מצליחה לגרור אחריה מאות ואולי אלפים.
וכמו שכדי למגר את הנחש צריך למגר את ראשו כך צריך לטפל בחבורת הדווקא ע"י הטלת עונשים אישיים כאשר הקבוצה נפגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
ציטוט:

זה הכל? בשביל זה אתם מתווכחים כאן אלף עמודים?
זה לא כזה סיפור, אתה יודע.
אז במידה ואני כותב לכם שיר חדש, אפשר לסיים עם הדיון הטיפשי ולסגור את זה כאן?

כן, אני מאמין שאם יהיה שיר אחר שהוא לא פחות קליט וסוחף, שהמסר שלו יהיה חריף גם בלי ביוטיים שקשורים לשואה, הוא יתפוס את מקומה של הקריאה הזאת כך או אחרת. זה מה שאני אומר לך בערך מעמוד 2, רק שאתה כל פעם חוזר על אותה הודעה בדיוק בניסוח שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: