תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 07:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבלוג האדום של חיים רמון, באתר "האדומים"
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
גביזון כתב:
moshiko כתב:
מוזר שאלי טביב ועומר עצמוני חברי הנהלה וחיים רמון לא.

http://football.org.il/Clubs/Pages/Team ... AM_ID=2176

ברוך השם שאין אנשים כמוך בכדורסל, אחרת לא שלא היינו עולים 5 ליגות ועושים היסטוריה, לא היינו עולים ליגה אחת ועסוקים בהשמצות וחיפושים מתחת לקרקע.
תמציא תכנה שמחפשת בשבילך, יחסוך לך כאב ראש.

קודם כל לא התייחסת לגופו של עניין וזה לא מפתיע.
דבר שני כל השוואה בין המתווה של הכדורסל לזה של הכדורגל , צולעת. בכדורסל הוקם משהו מאפס על ידי אנשים איכותיים ונפלאים. גם בתקציבים נמוכים באופן משמעותי לעומת הכדורגל.
בכדורגל לעמותה יש משקל קטן (10% נכון לעכשיו) לגבי הקברניטים שמובילים את המהלך. השותפים אומנם הנם אוהדים "שרופים" אבל הרקורד שלהם בניהול המועדון, לא מרנין.

אם יצטרפו עוד אוהדים השליטה של הנפלאים תהיה עוד יותר גדולה.
לחפש תירוץ למה לא להכנס לעמותה תמיד יש, ואפילו בכדורסל היו, צריך לקחת צ'אנס במיוחד אחרי הבית ספר שאכלנו מטביב.
והסיכון לאבד משהו לאחר האיומים של טביב ומה שהיה צפוי לנו הוא אפסי.
תמיד אפשר לחזור לאנשים כמו טביב שכאלה לא חסר בכדורגל הישראלי, השאלה אם לא נמאס לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:44 
moshiko כתב:
mkorman1 כתב:
האדס כתב:
בוא נקרא לילד בשמו,
חיים רמון וקבוצת האוהדים הם הערבים לרכישה מטביב. אני לא כלכלן גדול אבל ההערכה שלי שאנחנו נצליח לגייס 3 מיליון שקלים. ורמון יצטרך לשאת בשאר הנטל.
כל עוד רמון לא מוצא מקור כלכלי לקניית הקבוצה, אי אפשר לצפות ממנו גם להשקיע שקל בקבוצה עצמה.

מה שאומר שכרגע האנשים היחידים שיכולים לעזור לקבוצה עצמה הם האוהדים שקונים מנויים,
שחקנים שימכרו בסכומים גבוהים,
והעפלה למפעל האירופי.

אם כל זה לא יקרה, מגדל הקלפים יקרוס.

נראה לצערי כנכון מאד

חיים רמון , כנראה, ערב ל-12 מיליון ש"ח מול טביב. יש הטוענים שקיימים ערבים מאחורי רמון אך לא יודע בפומבי.
בעצם רמון איננו ערב לכל הסכום. לפי דבריו, 5 מיליון ש"ח (הוא כתב על מיליון כל שנה, לא יודע בוודאות כמה שנים) יבואו מתוך הקבוצה. מה זה אומר? לא ברור ולא ברור איך המהלך מקבל אישור של הבקרה. אבל נניח שהכל כשר ומסודר. רמון ערב ל-7 מיליון ש"ח. כל הברבורים על תביעות שיחולו על טביב כנראה לא משמעותיים. מהסכום של 7 מיליון ש"ח יורדים הכספים שהעמותה תצליח לגייס. לפי הקצב הנוכחי במקרה הטוב ומאד אופטימי : 3 מיליון ש"ח. כלומר בעצם רמון נכון לעכשיו ערב ל 4 מיליון ש"ח.

ה5 זה בנוסף ל12 ככה שאין שום קשר בין מה שכתבת לבין המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:47 
segev כתב:
moshiko כתב:
mkorman1 כתב:
האדס כתב:
בוא נקרא לילד בשמו,
חיים רמון וקבוצת האוהדים הם הערבים לרכישה מטביב. אני לא כלכלן גדול אבל ההערכה שלי שאנחנו נצליח לגייס 3 מיליון שקלים. ורמון יצטרך לשאת בשאר הנטל.
כל עוד רמון לא מוצא מקור כלכלי לקניית הקבוצה, אי אפשר לצפות ממנו גם להשקיע שקל בקבוצה עצמה.

מה שאומר שכרגע האנשים היחידים שיכולים לעזור לקבוצה עצמה הם האוהדים שקונים מנויים,
שחקנים שימכרו בסכומים גבוהים,
והעפלה למפעל האירופי.

אם כל זה לא יקרה, מגדל הקלפים יקרוס.

נראה לצערי כנכון מאד

חיים רמון , כנראה, ערב ל-12 מיליון ש"ח מול טביב. יש הטוענים שקיימים ערבים מאחורי רמון אך לא יודע בפומבי.
בעצם רמון איננו ערב לכל הסכום. לפי דבריו, 5 מיליון ש"ח (הוא כתב על מיליון כל שנה, לא יודע בוודאות כמה שנים) יבואו מתוך הקבוצה. מה זה אומר? לא ברור ולא ברור איך המהלך מקבל אישור של הבקרה. אבל נניח שהכל כשר ומסודר. רמון ערב ל-7 מיליון ש"ח. כל הברבורים על תביעות שיחולו על טביב כנראה לא משמעותיים. מהסכום של 7 מיליון ש"ח יורדים הכספים שהעמותה תצליח לגייס. לפי הקצב הנוכחי במקרה הטוב ומאד אופטימי : 3 מיליון ש"ח. כלומר בעצם רמון נכון לעכשיו ערב ל 4 מיליון ש"ח.

ה5 זה בנוסף ל12 ככה שאין שום קשר בין מה שכתבת לבין המציאות

מדהים כמות השטויות שהוא מוציא מהמקלדת.
טונות של כתיבה, פסיקים ונקודות, כשהעובדה הבסיסית שמאחוריהם היא עומדת היא בכלל לא נכונה.

אז זה לא יפסול אותו מהדיון הזה, כי זה סה"כ פרט שמוסיפים לטקסקט (12 במקום 7) אבל זה נותן פרספקטיבה כמה לקחת אותך ברצינות. ה5+12 זה משהו שכל אוהד, גם חצי מנותק, כבר יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 17:16 
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
אני מאוד מוטרד מהתשובות המגומגמות לגבי העזיבה של טביב, האם היא אכן סופית ומוחלטת ביוני האחרון.

כמובן, לא ברור ואין שום הגיון לגבי העובדה שאנחנו לא יודעים מי הערבים ואם נקרא להם בשמם האמיתי, השותפים של עמותת האוהדים החל מסוף השנה.

הפוסט הזה הוא התחלה טובה, אבל עדיין יש יותר מידי דברים לא ברורים.

אכן ההצרה לגבי ידין היא חשובה מאוד, לאור העובדה שאני משוכנע שבגילו אין לו סיכוי להשיג חוזה בקבוצה טובה יחסית בחו"ל, מה שאומר שהוא יצטרך להמשיך ולשחק בהפועל תל טביב או להתפשר על איזו קבוצה בינונית בקפריסין או פולין.

שחר
טביב עזב בודאות ולא ישוב יותר לעולם
אחד שיודע

את זה כבר שמעתי ואני חוזר מאה פעם.

אם כך, למה הוא צריך את כאב הראש של להשאר רשום כבעלים של הקבוצה? יש לו ערבות בנקאית, הוא מכוסה שיילך הביתה וימשוך את השם שלו מכל דבר שקשור להפועל תל אביב.

אבל זה לא קורה, אז כנראה שהוא ממתין למשהו כדע להעביר את המניות, המשהו הזה הוא מן הסתם כסף וכל עוד ההליך הזה לא הושלם אני לא רגוע , חוזר על זה בפעם המיליון כמו תקליט שבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:31 
לפי איך שאני רואה את הדברים, בהנחה שרמון לא יחזיק בסכום שצריך לשלם בפעימה הראשונה ההסכם איתו בטל. ההסכם בין רמון לעמותה בטל כפליים במקרה כזה כי טביב או הנאמן שיחזיק בקבוצה במצב ביניים לא מחוייב לעמותה. זה שטביב לא רוצה או יכול לחזור להחזיק במועדון זה מצוין, אבל אם רמון לא יצליח לשלם את מה שהתחייב, נהיה בבעיה גדולה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:20 
אחלה, והקטע של ידין במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:17 
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
זה שלטביב יש ערבות בנקאית או אחרת לא אומר שהוא יכול לממש אותה מתי שהוא רוצה. מי שנתן את הערבות מצפה שימצא מקור כספי שיפטור אותו מהצורך לפרוע את הערבות. מה לא ברור?
זה עדיין לא הופך את מוסד הערבות לתכנית כבקשתך. טביב מחזיק בבעלות כבטוחה בדיוק כמו בעסקת ליסינג מימוני ברכב. כשיקבל את כל הכסף ישחרר.
עניין אחר, נדמה לי שרמון או מי שמדברר אותו טועה בכך שהוא חושב שהתמסכנות היא אמצעי לגבייית כספים. גישה הפוכה תביא לתוצאות המקווות. לא נכון להכניס אוהדים בפוסט טראומה לחרדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 01:34 
ItaiH6 כתב:

זה מזכיר לי אפשרות שהעלה מישהו בקופות של בלומפילד ברביעי שעבר כשבאתי לקחת את המנוי.
הוא בדיוק שאל את ליהי מה קורה אם הערב חוזר בו, מעדיף לסגור על פיצוי של חצי מיליון שקלים על הפרת חוזה במקום להוציא 6-10 מיליון שקלים בשביל לקבל את הפועל (שידוע שהוא גם ככה לא רוצה בעלות בה) ואנחנו נשארים תקועים עם טביב.

איתי,

אלא אם כן יש פירוש חדש למושג "ערבות", אז אתה יכול להסיר דאגה מלבך, לפחות בעניין הזה.
ברגע שאדם חתום על ערבות של 10 מליון ש"ח, זה לא חוזה שהוא יכול לבטל אותו ו"לסגור" על פיצוי של חצי מיליון ש"ח.
אם אתה חותם לי על ערבות של נניח, 2 מליון ש"ח (למשל על הלוואה לקניית בית), אם אני נאסף אל אבותי ולא מסוגל לשלם את הסכום, הבנק שאני חיב לו את הכסף יבוא אליך, ויקח ממך את 2 המליונים הללו, וגם אם תצטרך למכור את הבית שלך או העסק שלך בשביל זה. זו המהות של ערבות.
כלומר, אם באמת יש ערב או ערבים חתומים (ואני מניח שזה לא היה עובר את אישור ההתאחדות בלי זה), אז זו פינה אחת סגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 02:33 
אדום מטלי כתב:
ItaiH6 כתב:

זה מזכיר לי אפשרות שהעלה מישהו בקופות של בלומפילד ברביעי שעבר כשבאתי לקחת את המנוי.
הוא בדיוק שאל את ליהי מה קורה אם הערב חוזר בו, מעדיף לסגור על פיצוי של חצי מיליון שקלים על הפרת חוזה במקום להוציא 6-10 מיליון שקלים בשביל לקבל את הפועל (שידוע שהוא גם ככה לא רוצה בעלות בה) ואנחנו נשארים תקועים עם טביב.

איתי,

אלא אם כן יש פירוש חדש למושג "ערבות", אז אתה יכול להסיר דאגה מלבך, לפחות בעניין הזה.
ברגע שאדם חתום על ערבות של 10 מליון ש"ח, זה לא חוזה שהוא יכול לבטל אותו ו"לסגור" על פיצוי של חצי מיליון ש"ח.
אם אתה חותם לי על ערבות של נניח, 2 מליון ש"ח (למשל על הלוואה לקניית בית), אם אני נאסף אל אבותי ולא מסוגל לשלם את הסכום, הבנק שאני חיב לו את הכסף יבוא אליך, ויקח ממך את 2 המליונים הללו, וגם אם תצטרך למכור את הבית שלך או העסק שלך בשביל זה. זו המהות של ערבות.
כלומר, אם באמת יש ערב או ערבים חתומים (ואני מניח שזה לא היה עובר את אישור ההתאחדות בלי זה), אז זו פינה אחת סגורה.

ממה שהבנתי הוא פשוט צריך למכור קצת יותר כסאות מפלסטיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 06:39 
nati כתב:
אדום מטלי כתב:
ItaiH6 כתב:

איתי,

מי, הערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 07:25 
אדום מטלי כתב:
nati כתב:
אדום מטלי כתב:
ItaiH6 כתב:

איתי,

מי, הערב?

כן!

אבל זאת רק הרגשה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 07:25 
אדום מטלי כתב:
nati כתב:
אדום מטלי כתב:
ItaiH6 כתב:

איתי,

מי, הערב?

מוישה זוכמיר (עכשיו לך תעשה חיפוש בגוגל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: