תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול המעקב הרשמי אחרי כספי העמותה שהלכו לפח.
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
nirog כתב:
שלחתי מייל בענין לחיים רמון והבהרתי לו שאם בעונה הבאה לא יפסקו שירי שואה אבטל את תשלום "המניות".
השנה הכסף מקניית ה"מניות" הולך לארנקו של טביב ולא לתשלומי הקנסות אבל בעונה הבאה כספי ה"מניות" ילכו לשוטף ומהם ישולמו שירי השואה.

מה אתה רוצה מחיים רמון?

כאחד שרכש כמה "מניות" - אני עוזר לחיים גם העונה (להזרים כסף לטביב) וגם בעונה הבאה (להזרים כסף לשוטף)
הזלזול שלכם בבעלי ההון עושה חשק לישב בצד בחיבוק ידיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אחכה לחיים רמון מחוץ לבית,
כמו שלא הייתי מחוץ לבית של טביב.
רמת הפעילות שלי בהפועל מסתכמת בלהגיע למשחקים ולרשום בפורום הזה. אז אל דאגה.

וחוץ מזה, שאם הקבוצה תעלה באיחור ותקנס על כך, אז צריך לבדוק מי אשם בזה. אתה לא חושב כמוני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
Gili כתב:
nirog כתב:
שלחתי מייל בענין לחיים רמון והבהרתי לו שאם בעונה הבאה לא יפסקו שירי שואה אבטל את תשלום "המניות".
השנה הכסף מקניית ה"מניות" הולך לארנקו של טביב ולא לתשלומי הקנסות אבל בעונה הבאה כספי ה"מניות" ילכו לשוטף ומהם ישולמו שירי השואה.

מה אתה רוצה מחיים רמון?

כאחד שרכש כמה "מניות" - אני עוזר לחיים גם העונה (להזרים כסף לטביב) וגם בעונה הבאה (להזרים כסף לשוטף)

מה הקשר בין המשפט הראשון לשני?
ולגבי המשפט הראשון - אתה קנית זכויות הצבעה בעמותת האדומים, לא אחוזי שותפות עם חיים רמון. חיים רמון לא יושב בתפקיד יו"ר העמותה או משהו דומה, אלא בתפקיד בעלי המועדון, ותומך ברעיון העמותה (שוב, שמישהו יתקן אותי אם אני טועה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:05 
לא. 10,000 שקל מתקציב של 30 מיליון שקל זה רסיסי אחוזים שוליים שלא משפיעים על כלום. זה לא מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:06 
מי יצג אותנו בדיון? מושיק ביקש קנס גדול יותר?
איזה כיף קבוצת אוהדים וחלאות מלשינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בוא נדבר בסוף השנה,
נסכם את סך כל הקנסות,
ואז תגיד לי שזה לא מעניין אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני מודיע לך מעכשיו שזה לא מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, אבל אולי עד סוף השנה תשנה את דעתך.
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
כמה קנסות ואובדן הכנסה קיבלנו בעונות האחרונות, מישהו יודע?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:15 
תקללו את הבן אדם כמה שאתם רוצים, אבל וואלה, בבסיס הוא צודק.
אם אנחנו רוצים להיות הבעלים של הקבוצה אנחנו צריכים להכניס לעצמנו לראש שהכסף של הקבוצה זה הכסף שלנו.

ודוגרי המצב תמיד היה כזה.
קודם היה אפשר לעשות את "משחק המחשבה" הזה עם מנויים, היום זה עם כספי עמותה.
בשורה התחתונה כל כסף כזה שהולך לפח זה כסף שלנו שיכל ללכת למטרות הרבה יותר חשובות.
ההבדל היחיד הוא שאחרי כל מה שעברנו אפשר לצפות מהקהל לקצת יותר אחריות.

בתכלס בסוף האינרציה מנצחת גם ככה. אנשים עושים דברים מתוך הרגל או שבטיות בלי להבין בכלל למה.
אח"כ בדיעבד כל אחד כבר ימציא לעצמו את כל התירוצים והרציונליזציות בעולם ("זה לא אותו כסף").
מי שזה עוזר לו לישון בלילה, סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, סחתיין לפותח האשכול!
שנית, כדי שהקטנוניים ירגעו, תתחיל לספור במנויים.

אגב, עוד במכתב של חיים הוא כתב שחסרים כספים למחלקת הנוער כדי לכפר על העוולות של טביב. 10 אלף ש"ח נראה לי יכלו לקנות קצת ציוד למשל. אבל תן להם להמשיך להברבר ולהגיד שזה לא מזיז להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
נירוג,אתה כל כך מטומטם שזה עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:30 
אני החלטתי כבר לפני שנה לא לשיר את השיר הזה , אשכול כזה ממש עושה לי חשק לחזור לזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
ירדן כתב:
האדס כתב:
כן,
לי יש כשל בהבנה.

אני יודע שכספי העמותה הם לא חלק מתקציב המועדון.
אני, בניגוד אליכם חבורת רפי שכל שמאוננים על לשיר מכבי נאצים, מבין שכל כסף שהמועדון הזה מאבד היום, קשור לכסף שאני ואתם משקיעים בקבוצה מחר.

תתעוררו כבר מחלום השמולטראס שלכם.
אח"כ תגידו "אבל אין כסף לנוער!!!! והדשא בוולפסון צומח לא טוב!!!"

אולי תפסיק לקטר ותקשיב לעובדות?

לצורך העניין, אני מתנגד לשירי שואה בדיוק כמוך ואפילו מאותן סיבות. ובכלל, מתנגד לכל פעילות שתפגע לי בקבוצה.

אנחנו לא משקיעים כסף בקבוצה. מהכסף שלנו לא יקנו שחקנים, לא יפעילו את מחלקת הנוער וגם לא יקחו קנסות. פה זה לא הכדורסל.

שום גורם בעולם לא יכול למשוך כסף ככה מחיסכון העמותה. הכסף הזה לא יושקע בקבוצה, לא היום, לא אף פעם.

אבל העיקר שאנחנו מאוננים על שירי מכבי נאצים.
מה הקשר?!
הוא מסביר לך שכל שקל שהולך מהקבוצה בסופו של דבר פוגע גם בכיסנו, כי הוא ידרוש עוד תרומות מצד האוהדים.
אתה לא באמת יכול להתייחס לכסף שאנחנו מכניסים לקבוצה כמוגן רק כי הוא בחשבון אחר. לקחו 10,000 מחשבון הקבוצה? זה עוד 10,000 ש"ח שהעמותה תצטרך לגייס בשביל שהקבוצה לא תיכנס לחובות (למרות שהכסף של העמותה מיועד במקור לקניית חלקים מהמועדון, ולא לניהול השוטף).

תסלח לי, אתה פשוט ממציא דברים. ושוב, אני מתנגד לשירי שואה ומבין את הדאגה, ואישית בזמן שכולם צעקו למכבי אני לגמתי קולה.

אבל אתם פשוט ממציאים דברים שלא קשורים למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
nirog כתב:
Gili כתב:
nirog כתב:

מה אתה רוצה מחיים רמון?

ולגבי המשפט הראשון - אתה קנית זכויות הצבעה בעמותת האדומים, לא אחוזי שותפות עם חיים רמון. חיים רמון לא יושב בתפקיד יו"ר העמותה או משהו דומה, אלא בתפקיד בעלי המועדון, ותומך ברעיון העמותה (שוב, שמישהו יתקן אותי אם אני טועה).

אתה לא מדייק
3 מ"ש שעתידים להגיע מהעמותה לרמון (במסגרת ה-25%) עוזרים לחיים לגייס ה-12 מ"ש ע"מ לרכוש הקבוצה מטביב.
לו העמותה תגייס 3 מ"ש, חיים יצטרך לדאוג ל-9 מ"ש, ואם העמותה תגייס רק 2 מ"ש חיים יצטרך לדאוג ל-10 מ"ש. כך שהאוהדים בעלי ה"מניות" עוזרים לרמון בגיוס הכספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:44 
האוהדים עוזרים בעיקר לעצמם ולהפועל. זה לא משוואה מול רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:53 
לצערי הויכוח הזה הוא עקר, האפשרות היחידה שאני רואה היא ירידת השחקנים מהמגרש.
נכון שירי שואה הם לא גזענות, אך בדיוק כמו שמותר לשחקן שנפגע מנהמות לרדת מהמגרש, אני מאוד אשמח אם שחקני הפועל ת"א יודיעו שהם אינם מוכנים לשחק בצל קריאות "שואה".

וכן, כל הבולשיט על חופש הביטוי הוא נחמד, וכן אני מסכים שלא מדובר בגזענות וכן ההתאחדות מחפשת אותנו והכל נכון.

בשורה התחתונה השירים האלה הם גועל נפש ומוציאים חשק לבוא למשחקי כדורגל, ומרחיקים אוהדים פוטנציאלים שלנו (גם אם מדובר בטרמיפסטים).

זה נושא לעוס ולצערי אין עם מי לדבר. אין ספק שזה מגניב לשיר שירי שואה, אני עדיין אעדיף לשרוק בוז בזמן השירים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
צינות? עוד אשכול שירי שואה? לא מתאים לך לזיין ככה בשכל האדס.
האמרה פה פשוטה מאוד וזהה לאשכול המקביל- קנסות על שירי שואה זה כסף שיוצא מהקופה של הפועל, לה אנו נורא דואגים. זה לא משנה אם זה מהעמותה או מהמנויים.
כמו שנאמר כבר. או שאותם אנשים יפעלו ברצינות לביטול עונש על שירי שואה (בצדק לדעתי אבל זה לא משנה), אט שנסתמו כבר את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

הלוואי והמוקדנים בחודורוב היו חושבים כמוך שאני מטומטם ולא היו מתקשרים כל 48 שעות בבקשת תרומה למרות שכבר הצטרפתי.
אם הייתי תורם מנייה לכל אחד מהמוקדנים החביבים שהתקשרו אליי - היו יכולים להשאיר את נוסא איגיבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:56 
האדס כתב:
villa crespo כתב:
אני ועוד 3 אנשים שצירפתי לעמותה הצטרפנו בתנאי שנוכל לשיר את השירים האלה בדרבי, אז לפחות תעשה מאזן הוגן ותוריד 2000 ש"ח.

אילו אני הייתי מנהל את העמותה, היום הייתי מחזיר לך את הכסף.
אבל אני לא.
ואני אפילו לא בטוח שאלו שמנהלים אותה חושבים אחרת ממך.
:)

חלקם כן וחלקם לא. אתה יודע, גם שם וגם בשער 5 וגם בקרב אלו ששרים את זה, אין קבוצה הומוגנית של אנשים. יש דעות שונות.
אני, למשל, למרות מה שכתבתי (שרק בא להוכיח לך שהסכימה הזו של הכספים מיותרת), לא מרגיש שום אובססיה לשיר את השיר הזה. זה נראה לי מיותר לשיר את זה נגד רמה"ש וכשאני רואה את מכבי אני לא שולט על זה ושר. אם היה שיר אחר שהייתי יכול לשיר בדציבלים האלה, הייתי מעדיף אותו. אבל כשיש 100 איש שמעודדים ובשיר אחד הם הופכים פתאום לאלפים, אז לא חבל לוותר על ההזדמנות?
אין לנו פריבלגיה לוותר על שיר שאשכרה יותר מ- 100 איש שרים אותו.
מבטיח לכם שאף אחד לא היה מתעסק במכבי, אם היו 10,000 איש ששרים להפועל.
השאלה מה רוב שורקי הבוז היו מוכנים לעשות ולתת מעצמם כדי למנוע את השירים האלה. אז לשרוק בוז ולאיים בהחרמת העמותה זה נחמד, אבל לעודד את הפועל 90 דקות ולא להשאיר זמן לקללות הייתם מוכנים?
אני מוכן שאם שרים שואה למכבי וכל הקהל מתחיל לשיר להפועל, אז אני מצטרף לעידוד ולא לקללות.
ככה בכל פעם שיהיה שקט בקהל, ניתן 9 דפיקות בתוף. הקהל ירוויח. הפועל תרוויח וכולם יהיו מרוצים. אפילו אני.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 09 אוגוסט 2012, 17:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:57 
nirog כתב:
עזרא כתב:

הלוואי והמוקדנים בחודורוב היו חושבים כמוך שאני מטומטם ולא היו מתקשרים כל 48 שעות בבקשת תרומה למרות שכבר הצטרפתי.
אם הייתי תורם מנייה לכל אחד מהמוקדנים החביבים שהתקשרו אליי - היו יכולים להשאיר את נוסא איגיבור

יא אללה, איזה שפיץ.

רוי, הוספת אותו כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
עזרא כתב:

בוא תנסה להבין משהו:
זה ששמת 500 שקל לא הופך אותך לאיזה מלך. זה לא מקרה של "הלקוח תמיד צודק". אתה לא קנית מוצר.
אתה תרמת כסף להפועל תל אביב, כדי שהיא תוכל להשתחרר מאלי טביב ולעבור לבעלות העמותה. זה הכל.
כדי שלא תרגיש שהכסף נעלם, אתה מקבל משהו מוחשי בדמות זכות הצבעה על עניינים שונים.

כדאי שתפסיק עם הפוזה של "אני הבעלים" כי אין לזה שום אחיזה במציאות, ובבקשה, אל תשלח מיילים לחיים רמון. זה כבר באמת מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
nirog כתב:
עזרא כתב:

בוא תנסה להבין משהו:
זה ששמת 500 שקל לא הופך אותך לאיזה מלך. זה לא מקרה של "הלקוח תמיד צודק". אתה לא קנית מוצר.
אתה תרמת כסף להפועל תל אביב, כדי שהיא תוכל להשתחרר מאלי טביב ולעבור לבעלות העמותה. זה הכל.
כדי שלא תרגיש שהכסף נעלם, אתה מקבל משהו מוחשי בדמות זכות הצבעה על עניינים שונים.

כדאי שתפסיק עם הפוזה של "אני הבעלים" כי אין לזה שום אחיזה במציאות, ובבקשה, אל תשלח מיילים לחיים רמון. זה כבר באמת מביך.

הקטע של הכספי מנייה זה רק המחשה להסביר כמה כסף נזרק מכיס המועדון.
ב10 אלף שקל אפשר לעשות לא מעט דברים. כמו לקנות עוד 20 מניות, כמו להשקיע אותם בציוד, כמו לעשות איזה שיפוץ קטן בחודרוב.
כמו שאמרו, בינתיים זה "רק" 10 אלף.
תפסיקו להתקטנן, אתם אלו שנותנים נפח לכל האשכולות האלו. תפנימו ותמשיכו הלאה. האשכולות האלו הם נטו מתוך אהבת הפועל! אהבה לאוהדים שאתם מבאסים להם את ההגעה למגרש, שהם בלי ספק חלק מהפועל, איכפתיות מכספי המועדון וגם מלא לקבל איזה רדיוס, כי לא בא לנו להפסיד משחקים ביגלל השטויות שלכם.
תפסיקו להתווכח! תודו, אנחנו טועים, ותמשיכו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
IdanTheLittle כתב:
nirog כתב:
עזרא כתב:

בוא תנסה להבין משהו:

הקטע של הכספי מנייה זה רק המחשה להסביר כמה כסף נזרק מכיס המועדון.
ב10 אלף שקל אפשר לעשות לא מעט דברים. כמו לקנות עוד 20 מניות, כמו להשקיע אותם בציוד, כמו לעשות איזה שיפוץ קטן בחודרוב.
כמו שאמרו, בינתיים זה "רק" 10 אלף.
תפסיקו להתקטנן, אתם אלו שנותנים נפח לכל האשכולות האלו. תפנימו ותמשיכו הלאה. האשכולות האלו הם נטו מתוך אהבת הפועל! אהבה לאוהדים שאתם מבאסים להם את ההגעה למגרש, שהם בלי ספק חלק מהפועל, איכפתיות מכספי המועדון וגם מלא לקבל איזה רדיוס, כי לא בא לנו להפסיד משחקים ביגלל השטויות שלכם.
תפסיקו להתווכח! תודו, אנחנו טועים, ותמשיכו!

אתה מתפרץ לדלת פתוחה.
אני חושב ששירי שואה זה דבר מטומטם ואידיוטי. אין לזה שום ערך מוסף, וזה רק עושה לנו נזק.

אני מדבר ספציפית על נירו, שמנפנף ב"שמתי 500 שקל, תזהרו שאני לא אקח אותם חזרה!".
על מי הוא מאיים בדיוק? בזה שהוא פוגע בהפועל, הוא פוגע גם בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
teknoboy כתב:
nirog כתב:
Gili כתב:
nirog כתב:

מה אתה רוצה מחיים רמון?

אתה לא מדייק
3 מ"ש שעתידים להגיע מהעמותה לרמון (במסגרת ה-25%) עוזרים לחיים לגייס ה-12 מ"ש ע"מ לרכוש הקבוצה מטביב.
לו העמותה תגייס 3 מ"ש, חיים יצטרך לדאוג ל-9 מ"ש, ואם העמותה תגייס רק 2 מ"ש חיים יצטרך לדאוג ל-10 מ"ש. כך שהאוהדים בעלי ה"מניות" עוזרים לרמון בגיוס הכספים.

לא ממש. העמותה מגייסת כספים כדי לרכוש חלק מהמועדון מרמון.
חיים רמון מחפש רוכשים כדי שייקנו ממנו את המועדון. הוא לא צריך לדאוג לגייס כלום, כי 12 מיליון הש"ח שהוא צריך כבר מובטחים לו מהחבר שלו.
ובכל מקרה אין שום קשר בין הכספים האלה לתקציב המועדון (שממנו משולמים הקנסות האימתניים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:22 
Fez כתב:
תקללו את הבן אדם כמה שאתם רוצים, אבל וואלה, בבסיס הוא צודק.
אם אנחנו רוצים להיות הבעלים של הקבוצה אנחנו צריכים להכניס לעצמנו לראש שהכסף של הקבוצה זה הכסף שלנו.

ודוגרי המצב תמיד היה כזה.
קודם היה אפשר לעשות את "משחק המחשבה" הזה עם מנויים, היום זה עם כספי עמותה.
בשורה התחתונה כל כסף כזה שהולך לפח זה כסף שלנו שיכל ללכת למטרות הרבה יותר חשובות.
ההבדל היחיד הוא שאחרי כל מה שעברנו אפשר לצפות מהקהל לקצת יותר אחריות.

בתכלס בסוף האינרציה מנצחת גם ככה. אנשים עושים דברים מתוך הרגל או שבטיות בלי להבין בכלל למה.
אח"כ בדיעבד כל אחד כבר ימציא לעצמו את כל התירוצים והרציונליזציות בעולם ("זה לא אותו כסף").
מי שזה עוזר לו לישון בלילה, סבבה.

:ROSE:
אתה לא שר שירי שואה?!

villa crespo כתב:
האדס כתב:
villa crespo כתב:
אני ועוד 3 אנשים שצירפתי לעמותה הצטרפנו בתנאי שנוכל לשיר את השירים האלה בדרבי, אז לפחות תעשה מאזן הוגן ותוריד 2000 ש"ח.

אילו אני הייתי מנהל את העמותה, היום הייתי מחזיר לך את הכסף.
אבל אני לא.
ואני אפילו לא בטוח שאלו שמנהלים אותה חושבים אחרת ממך.
:)

חלקם כן וחלקם לא. אתה יודע, גם שם וגם בשער 5 וגם בקרב אלו ששרים את זה, אין קבוצה הומוגנית של אנשים. יש דעות שונות.
אני, למשל, למרות מה שכתבתי (שרק בא להוכיח לך שהסכימה הזו של הכספים מיותרת), לא מרגיש שום אובססיה לשיר את השיר הזה. זה נראה לי מיותר לשיר את זה נגד רמה"ש וכשאני רואה את מכבי אני לא שולט על זה ושר. אם היה שיר אחר שהייתי יכול לשיר בדציבלים האלה, הייתי מעדיף אותו. אבל כשיש 100 איש שמעודדים ובשיר אחד הם הופכים פתאום לאלפים, אז לא חבל לוותר על ההזדמנות?
אין לנו פריבלגיה לוותר על שיר שאשכרה יותר מ- 100 איש שרים אותו.
מבטיח לכם שאף אחד לא היה מתעסק במכבי, אם היו 10,000 איש ששרים להפועל.
השאלה מה רוב שורקי הבוז היו מוכנים לעשות ולתת מעצמם כדי למנוע את השירים האלה. אז לשרוק בוז ולאיים בהחרמת העמותה זה נחמד, אבל לעודד את הפועל 90 דקות ולא להשאיר זמן לקללות הייתם מוכנים?
אני מוכן שאם שרים שואה למכבי וכל הקהל מתחיל לשיר להפועל, אז אני מצטרף לעידוד ולא לקללות.
ככה בכל פעם שיהיה שקט בקהל, ניתן 9 דפיקות בתוף. הקהל ירוויח. הפועל תרוויח וכולם יהיו מרוצים. אפילו אני.
\
אני גם בעד שבמקום שריקות בוז יהיה שיר אחר, אבל בגדול רק האנשים בשער 5 יכולים להחליט על שיר ולסחוף אחרי את הקהל..
אולי אתה וחברייך שיושבים בשער 5 יעשו את זה?
מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:30 
מה יעזור שאנחנו נעודד? אנחנו מעודדים כל הזמן ואף אחד לא מצטרף.
זה צריך לבוא משורקי הבוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין , מה שאתם אומרים פה בעצם הוא:
"לא אכפת לי לקבל דוחו"ת חנייה כל פעם מחדש , כי גם ככה הכסף יוצא מאבא שלי וזה לא הכסף שאני חוסך"
מה אתם לא מבינים ,כספי הפועל חשובים לנו (כלל אוהדי הפועל) לא פחות מכספי העמותה , איזה חוסר התחשבות בכלל הציבור,אוהדי הפועל ת"א.
הפועל לא שלכם בדיוק כמו שלא הייתה של טביב (סליחה על ההשוואה), הפועל של כולנו ומשום כך אנחנו חייבים להתחשב בדעותיהם של האחרים , הזלזול שלכם ב-10,000 ש"ח מקומם!!! יש אנשים שצריכים לעבוד חודשיים בכדי להשיג סכום כזה (ברוטו) , ויש כאלו שצריכים לעבוד 20 חודשים (חיסכון של 500 ש"ח בחודש) בכדי לחסוך סכום כזה.
כסף של הפועל הוא כסף של הפועל נקודה. קצת התחשבות לא תזיק ,לא ברמה האנושית ולא ברמה החברתית. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 18:48 
villa crespo כתב:
מה יעזור שאנחנו נעודד? אנחנו מעודדים כל הזמן ואף אחד לא מצטרף.
זה צריך לבוא משורקי הבוז.

אתם מעודדים כל הזמן בזה אני מסכים איתך, אבל מבטיח לך שאם תנסה עם עוד כמה אנשים בשער 5 ב"גוש המעודד" להתחיל שיר מקביל יצטרפו אלייך גם בשער 2 ו 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:42 
טוב , בסדר .
הערתם אותי שוב .
לא הקנסות או כל עונש אחר אמור לגרום לאדם לעשות את הדבר הנכון .
מקסימום הוא יתיישר לחודש חודשיים הקרובים ואח"כ - חזל"ש .
הנקודה היא שהאנשים עצמם צריכים לקחת אחריות על מה שהם אומרים !
הסיבה שלא תמיד הדבר קורה קשורה בהרבה מאוד דברים .
לדעתי , פה - בגרות אישית !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: