תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גלקסי 2 או אייפון 4S ?
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
שלום,
יש לי סמסונג גלקסי 1 כבר כמעט שנתיים, והחלטתי שממש אבל ממש נמאס לי ממנו.
אין רום ומערכת הפעלה שלא החלפתי ולא ניסיתי יש יותר מהירים יש פחות מהירים, גם הכי מהיר כבר לא מספק אותי , מצלמה חרא, נתקע הרבה ופשוט פלאפון מגעיל.

הציעו לי הצעות ממש טובות של החלפה עם הגלקסי 1 בתמורה להוסיף עוד קצת כסף ולהביא גלקסי 2 או אייפון 4S 16 ג'יגה.

ואני מתלבט, כי מצד אחד תמיד אבל תמיד רציתי אייפון, מצד שני הגלקסי 2 הוא מכשיר מעולה...
הדבר שהכי הפריע לי באנדרואיד זה שאין לו אפליקציות בכלל, ולאייפון יש אינסוף משחקים ועוד משחקים מדהימים פשוט.. והאייפון פשוט ט-ס זה מה שטוב בו.
לא יודע מה עדיף בקיצור אשמח אם תעזרו לי להחליט. למרות שאני פוזל הרבה יותר לכיוון ה4S כי פשוט נמאס לי כבר מהאנדרואיד הזה.. בלי קשר אם הגלקסי יהיה מהיר יותר או פחות.. אין לאנדרואיד אפליקציות יפות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גלקסי 2 או אייפון 4S ?
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:25 
גלקסי 2 זה בערך 10 רמות מעל כל אייפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
סתם מתוך סקרנות, איזה אפליקציות היית רוצה שיהיו ואין?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

למען ההגינות, באופן די קבוע 2-3 המשחקים הכי פופולאריים באייפון לא קיימים באנדרואיד(סונג פופ די יוצא מן הכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
teknoboy כתב:

למען ההגינות, באופן די קבוע 2-3 המשחקים הכי פופולאריים באייפון לא קיימים באנדרואיד(סונג פופ די יוצא מן הכלל).

אז אתה אומר שכל המשחקים נכתבים לאייפון ואז עוברים המרה לאנדרואיד?
ככה זה גם בסוגי יישומים אחרים?

ועדיין מעניין אותי מה חסר לפותח האשכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
אייפון 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 14:42 
הייתי אומר שבתקופה כזאת כדאי קצת לחכות (לפחות חודש-חודשיים) עד שייצא אייפון 5.
ככה גם תהיה לך יותר בחירה, וגם אם תחליט על 4S הוא יהיה יותר זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע להגיד ממש להגיד איזה אפליקציות יש ואיזה אין , מה שאני יודע זה שמהכרות שיצא לי ומשחקים ששיחקתי אצל חברים באייפון אין את זה לאנדרואיד, אם זה טמפל ראן שטוב שלא אחרי חצי שנה רק הוא הגיע לאנדרואיד, אם זה המשחק הזה של הרכבות, אם זה הסונג פופ הזה , יש המון דברים, בלי קשר האייפון מריץ משחקים הרבה יותר טוב והרבה יותר מהיר והרבה יותר כיף.
מבחינת יופי הוא הרבה יותר יפה לדעתי, הגלקסי 2 הוא ענקי, כמעט 10 אינץ' יותר גדול מהאייפון, לא מבין למה צריך כזה גודל מכשיר.
היה לי עד עכשיו גלקסי, האייפון תמיד עשה לי את זה, כל כך מהיר זה מחרפן, הכל עובד כל כך חלק, בלי לשבור תראש יותר מידי.. אתה נהנה נטו, לא צריך להתעסק עם כל מיני תקיעות וחארטות כאלה.. יש לך סמארטפון שאתה יכול לנצל כמו שצריך..
ולגבי האייפון 5- מאיפה לכם שיוצא אייפון 5 בכלל ? יש לכם מקור שבאמת אומר שהוא ייצא עוד חודשיים ולא עוד שנתיים? תמיד יש הנפצות על האייפון 5 הזה ואני לא באמת בטוח שמישהו יודע מתי הוא באמת ייצא ואני די מאמין שעם הנאחס שלי גם אם אני אחכה עכשיו לאייפון 5 גם עוד חצי שנה הוא לא ייצא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
http://www.doctor-iphone.co.il/tag/%D7% ... 5%D7%9F-5/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 15:42 
אייפון 5 עומד לצאת בספטמבר-אוקטובר. מספיק לקרוא בכל מיני אתרים כדי לדעת את זה (זו לא שמועה).
ויש סיבה שאתה מתעלם מגלקסי 3? הבנתי שהוא ממש עולם אחר לעומת ה-2, מהיר "כמו אייפון" ויותר מזה.
התשובה של אפל לגלקסי 3, תהיה בעוד כחודש-חודשיים עם האייפון 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
גלקסי 3 זה המכשיר הכי מהיר שקיים כיום.
גלקסי 2 עם אנדרואיד 4 (ומתישהו 4.1) עדיף על כל אייפון שהוא לא 5 (רק כי אין לנו מושג מה מגיע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 17:06 
חזוקה כתב:
אני לא יודע להגיד ממש להגיד איזה אפליקציות יש ואיזה אין , מה שאני יודע זה שמהכרות שיצא לי ומשחקים ששיחקתי אצל חברים באייפון אין את זה לאנדרואיד, אם זה טמפל ראן שטוב שלא אחרי חצי שנה רק הוא הגיע לאנדרואיד, אם זה המשחק הזה של הרכבות, אם זה הסונג פופ הזה , יש המון דברים, בלי קשר האייפון מריץ משחקים הרבה יותר טוב והרבה יותר מהיר והרבה יותר כיף.
מבחינת יופי הוא הרבה יותר יפה לדעתי, הגלקסי 2 הוא ענקי, כמעט 10 אינץ' יותר גדול מהאייפון, לא מבין למה צריך כזה גודל מכשיר.
היה לי עד עכשיו גלקסי, האייפון תמיד עשה לי את זה, כל כך מהיר זה מחרפן, הכל עובד כל כך חלק, בלי לשבור תראש יותר מידי.. אתה נהנה נטו, לא צריך להתעסק עם כל מיני תקיעות וחארטות כאלה.. יש לך סמארטפון שאתה יכול לנצל כמו שצריך..
ולגבי האייפון 5- מאיפה לכם שיוצא אייפון 5 בכלל ? יש לכם מקור שבאמת אומר שהוא ייצא עוד חודשיים ולא עוד שנתיים? תמיד יש הנפצות על האייפון 5 הזה ואני לא באמת בטוח שמישהו יודע מתי הוא באמת ייצא ואני די מאמין שעם הנאחס שלי גם אם אני אחכה עכשיו לאייפון 5 גם עוד חצי שנה הוא לא ייצא..

אם אתה כל כך רוצה אייפון, תקנה אייפון.
לא מבין מה הבעיה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:23 
הייתי בהתלבטות דומה ואז שמתי לב שעל כל מכשיר אומרים "הוא גולש כמעט כמו אייפון" "יש לו מסך מגע כמו של אייפון",
אז אמרתי לעצמי למה לקנות כמעט כמו אייפון אם אפשר לקנות את המקור?
בקיצור, לך על אייפון, יש לי 4S וזה תענוג של מכשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 19:46 
גלאקסי 3. תענוג של מכשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
דה רוסי כתב:
הייתי בהתלבטות דומה ואז שמתי לב שעל כל מכשיר אומרים "הוא גולש כמעט כמו אייפון" "יש לו מסך מגע כמו של אייפון",
אז אמרתי לעצמי למה לקנות כמעט כמו אייפון אם אפשר לקנות את המקור?
בקיצור, לך על אייפון, יש לי 4S וזה תענוג של מכשיר.

מה? מי אומר את השטות הזאת?
כמדומני, גלאקסי S2, גלאקסי S3, נקסוס גלאקסי, גלאקסי נוט, HTC סנסיישן, ושלושת הדגמים החדשים של HTC ONE, עולים על כל איפון שיצא עד היום, מי פחות(הS2 והסנסיישן עם אנדרואיד 4 "רק" מתעלים על האיפון 4S בכל אספקט) ומי יותר(הONE X והS3 כשהם מריצים אנדוראיד 4 והנקסוס גלאקסי כשהוא מריץ 4.1 גורמים לאיפון 4S להראות כמו צעצוע זול, וכשהשניים הראשונים יריצו את הגרסא החדשה הביצועים שלהם ישתפרו אפילו יותר).
היתרון היחיד שיש לאיפון היום זה שעדיין היוצרים של חלק מהמשחקים מתעלמים מהפלטפורמה הכי פופולארית בעולם לסמארטפונים.(ואגב, זה עובד גם הפוך-לא מעט משחקים יוצאים לאנדרואיד לפני שהם מחכים שאפל יקבלו אותם, ובלא מעט מקרים מדובר במשחקים מעולים, גם אם הם זוכים לפחות חשיפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אני אסביר לכם מה הענין.
יש לי עכשיו גלקסי 1, ונשבר לי ממנו לגמרי, ויש לי הזדמנות לתת אותו, להוסיף 800 שקל ולקבל או את הגלקסי 2, או את האייפון 4S, שזו עסקה שווה לי בטירוף.
במיוחד אחרי שכל כך , אבל כל כך נמאס לי מהגלקסי.
עכשיו על הגלקסי יש לי התחייבות בסלקום שהיא נגמרת עוד בערך שנה וחודשיים, משהו כזה, ואני לוחם אין לי איזה 4 וחצי אלף שקל עכשיו לשים על אייפון 5 ברגע שהוא ייצא.
אז בינתיים אני מנצל את העסקה הזאת שאני כל כך נחוש לעשות ולסיים עם זה ולהפטר מהגלקסי 1, ובעוד שנה בערך שתסתיים ההתחייבות, או שאביא מסלקום את האייפון 5 , או שאמכור את ה4S ובמה שנותר אחליף למשהו אחר.
עכשיו מבינים למה זה לא עוזר לי לחכות לאייפון 5 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
אני אסביר לכם מה הענין.
יש לי עכשיו גלקסי 1, ונשבר לי ממנו לגמרי, ויש לי הזדמנות לתת אותו, להוסיף 800 שקל ולקבל או את הגלקסי 2, או את האייפון 4S, שזו עסקה שווה לי בטירוף.
במיוחד אחרי שכל כך , אבל כל כך נמאס לי מהגלקסי.
עכשיו על הגלקסי יש לי התחייבות בסלקום שהיא נגמרת עוד בערך שנה וחודשיים, משהו כזה, ואני לוחם אין לי איזה 4 וחצי אלף שקל עכשיו לשים על אייפון 5 ברגע שהוא ייצא.
אז בינתיים אני מנצל את העסקה הזאת שאני כל כך נחוש לעשות ולסיים עם זה ולהפטר מהגלקסי 1, ובעוד שנה בערך שתסתיים ההתחייבות, או שאביא מסלקום את האייפון 5 , או שאמכור את ה4S ובמה שנותר אחליף למשהו אחר.
עכשיו מבינים למה זה לא עוזר לי לחכות לאייפון 5 ?

דבר ראשון-אם מה שחשוב לך זה האיכות, לך על הSGS2, חד משמעית. מצד שני, אם שניהם עולים לך אותו הדבר ואתה מתכוון להחליף אותם בקרוב, יכול ליהיות שכדאי לך דווקא ללכת על האיפון כי הוא יותר יקר וכנראה גם תוכל למכור אותו ביותר עוד שנה.
דבר שני-אל תחשוב לקנות עוד מכשיר אצל סלקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
שלום,
אין רום ומערכת הפעלה שלא החלפתי ולא ניסיתי יש יותר מהירים יש פחות מהירים, גם הכי מהיר כבר לא מספק אותי , מצלמה חרא, נתקע הרבה ופשוט פלאפון מגעיל.

הציעו לי הצעות ממש טובות של החלפה עם הגלקסי 1 בתמורה להוסיף עוד קצת כסף ולהביא גלקסי 2 או אייפון 4S 16 ג'יגה.

ואני מתלבט, כי מצד אחד תמיד אבל תמיד רציתי אייפון, מצד שני הגלקסי 2 הוא מכשיר מעולה...
הדבר שהכי הפריע לי באנדרואיד זה שאין לו אפליקציות בכלל, ולאייפון יש אינסוף משחקים ועוד משחקים מדהימים פשוט.. והאייפון פשוט ט-ס זה מה שטוב בו.
לא יודע מה עדיף בקיצור אשמח אם תעזרו לי להחליט. למרות שאני פוזל הרבה יותר לכיוון ה4S כי פשוט נמאס לי כבר מהאנדרואיד הזה.. בלי קשר אם הגלקסי יהיה מהיר יותר או פחות.. אין לאנדרואיד אפליקציות יפות..

תקף רק לגבייך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
חזוקה כתב:
שלום,

תקף רק לגבייך?

למה אתה מתכוון?
זה מבנאדם פרטי לא חברה סלולארית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
אני בדרך כלל ממליץ על הsgs2, אבל אם אתה כל כך חם על האייפון - לך עליו.
בכל מקרה, שניהם מכשירים מעולים ואתה לא תצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
Idandosh כתב:
חזוקה כתב:
שלום,

תקף רק לגבייך?

למה אתה מתכוון?
זה מבנאדם פרטי לא חברה סלולארית.

יש לי גם גאלאקסי 1 ונמאס לי ממנו, אני רוצה אייפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: