ארתור אטדג'נוב-הכי בשל, חשוב שיקבל הזדמנויות ובתקווה שינצל אותם.לדעתי גם שנה שעברה היה צריך לשחק יותר.
אני מאד מחזיק ממנו
עדן שרם-חלוץ מעולה,מיקום מצויין, לא מוותר,חוש מצויין לשערים, אנטיליגנט.מאד מחזיק ממנו ואוהב אותו.מקווה שתינתן לו הזדמנות, אם כי נראה שרוב הזמן יהיה בנוער
גיל גילקרוב-חלוץ/קשר:יש לו נתונים פיזיים (גובה),חרוץ, משקיע,עושה הרבה עבודה.הבעייה שהסיום במסירה /לשער לוקה בחסר
ניר לקס-כשרוני מאד, אני מאד אוהב את הילד. צעיר מידי, עדיין צריך להתבשל עוד בנוער.שנה שעברה לא בא לידי ביטוי
כפיר אייזנשטיין-קשר אחורי מצויין,בעיטה טובה.החיסרון שהוא לעיתים מכדרר ייתר על המידה ושוכח שהוא יחסית איטי,"נעלם לעיתים".דווקא התאמן בשנה לפני הקודמת בבוגרים והורד בגלל שטות מצידו בחזרה לנוער בגלל בעיית משמעת.
הייתי מסכם שאצל כפיר הרבה תלוי בכפיר- מנטלית ובגרות
אלכס באסוק-במקור קשר והוסב בנוער בחלק השני של העונה לבלם.השאיר הרבה חורים, יחד עםנזאת שנה שעברה אינה בעיניי ממש מדד.בתחילת העונה התאמן בבוגרים (קשטן אהב את השחקן).אם עדיין בגיל נוער,אז עדיין יש לו מקום שם ולא להשאלה
היו עוד שני שחקנים בנוער כשרוניים שלדעתי בעקבות הבלאגן בשנה הקודמת חתמו בקבוצות אחרות-שון מלכה קשר,ויניב עזרייה בלם מצויין שנפצע דיי בתחילת העונה שלאחר מכן עם העדרותו, הגנת הנוער חטפה בצרורות.
בלם נוסף בנוער-פיליפ חייק שחקן נבחרת ישראל.בלם לא רע, אם כי קשה לי לשים את האצבע ולומר שהוא פוטנציאל.מי יודע אולי השנה נראה ממנו משהו
עמית אמזלג-קשר שמסומן ככישרון, משחק בנבחרת, חזר במהלך העונה מפציעה.לא ממש בלט.מקווה שהשנה נראה משהו.
תומר זלוצובר-חלוץ:מזכיר אותו בהקשר שלילי דווקא.שיחק בעיקר כמחליף
משחק בנעליים צהובות
כל בקשה ישירות, דרך חבריו לא זכתה להתייחסות מצידו
לא יודע אם הוא עוד בהפועל ואם כן -מקווה שיעוף לכל הרוחות
בהצלחה