תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 23:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: על אוהדים שפוגעים בקבוצה שלהם... [שירי שואה]
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 02:48 
RedAlert כתב:
אני עדיין לא מבין למה אתם טוענים שהעונשים באים בגלל שרי שירי השואה
הרי,שרו אותם שנים,ולא קיבלנו על זה כולם
בבירור העונשים מגיעים עכשיו רק בגלל שהתחלתם לשרוק בוז
פתאום נזכרתם,עכשיו כול עונש נקבל עליכם בלבד.

שתהיה שואה למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: על אוהדים שפוגעים בקבוצה שלהם... [שירי שואה]
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
פואד כתב:
וואלה לא שווה להפסיד כסף...אבל הוויכוח פה זה על המילה שואה, אם לא יתנו יותר קנסות על המילה שואה תשבו בשקט? לא נראה לי.

אני לא נגד השירים האלה ואני מוצא אותם מאוד משעשעים
אבל אני גם לא נגד רימוני עשן

אני נגד כל דבר שגורם לקבוצה להיות עם פחות כסף לשחקנים

למקרה שפספסת, ההתאחדות מסמנת מראש את המטרה של הקנסות, ורק אז מחפשת את התירוצים לתת אותן לקבוצות, וכשמדובר בשק החבטות של התקשורת אז זה בכלל קל להם, ואין להם שום בעיה להמציא נהמות לעבר שחקן שחור של הפועל חיפה שבמקרה עבר ליד קאלה כשקיללו אותו, או שקללות לשחקן שחור של הכח רמת גן שרץ לחגוג מול היציע של הפועל הן על רקע גזעני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:

למה לא קם הראשון שיגיד שהשיר על אובארוב הוא נוראי או על מזרחי?
הכל אותו חרא אני חושב ש2 השירים שרשמתי מצויינים והשיר הזה שתהיה שואה למכבי הוא סתם.
!

מאחר וביקשת זאת אז הינה אני פה כמו שהייתי לפני 10 שנים.
השר על אוברוב ממש לא במקום.
השיר על אסונו של קמרי כנ"ל.
את השיר על שימון ופאנן אני לא אוהב, לא מצטרף ועדיין גם לא שורק לו בוז.
אז ביקשת , והתייצבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
אדום אופטימי כתב:
ראשית אני מכבד את דעתך.
שנית, אם אתה מאמין שתזיז מילימטר בנושא מ"בפנים" אז שיהיה בהצלחה בדרך שבחרת.
ניפגש בעוד עשר שנים, אני מאחל לשנינו, בריאים ושלמים ותראה שאנו באותו מצב בו היינו לפני 10 שנים.

את האמירה" מבפנים" קשה לי לקבל , שכן היא בעיני מס שפתיים ולא אמירה שיש בה ממש.

אולי לא דייקתי במה שכתבתי.
אני לא חושב שיש לי סיכוי להלחם בזה "מבפנים" אני חושב שעניין העמותה הוא חשוב לעין ערוך ולא קשור למלחמות האוהדים.
את החברות שלי בעמותה עשיתי ביום שהיא יצאה כמו שאת המנוי שלי אני קונה ביום שהוא יוצא מבחינתי זה לא משהו שהוא בכלל עומד לדיון.
אפשר להתווכח ואפשר לנהל דיון וגם להתעצבן ועדיין להיות חלק בלתי נפרד מהקהל הזה ומהקבוצה הזאת.

אני מסכים עם גישתך לגבי הוויכוח /הדיון.
אתה מקשקש כמוני על הנושא כבר 10 שנים ואולי יותר.
נו וב? מה אתה עושה בנידון . הרי כממעט בכל אשכול שניפתח בנושא אתה פורס את משנתך ומתדיין על הנושא אם אותם תמימים . לפעמים גברות אחרות בשינוי אדרת אולם בסופו של דבר עם אותם אנשים המגינים בחירוף על ערכי הדמוקרטיה הנעלים כמו חופש הקילול וחופש השינאה.
ידידי, ראבק, לפחות תפסיק לקטר על התופעה ובכל זמן להיכנס לוויכוחים מפולפלים. לטעמי זה לא הולך ביחד. אני מרגיש שייך למחנה האדום, מרגיש עצמי אוהד הפועל אבל מצד שני זוכר שהקבוצה צריכה אותך ואותי , הקהל צריך אותך ואותי לא פחות ממה שהוא צריך אותם והם שמקבלים את האורגזמה מכל מיני נושאי אווירה צריכים אותך פי אלף ממה שאתה צריך אותם. לא, איני מתכוון שתצא למלחמה מולם. אני מציע שלא תשתף איתם פעולה. ואתה כן משתף איתם פעולה במישרין או בעקיפין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 06:02 
נראה לי שאנשים פה טיפה איבדו את זה.
גם אם אני חושב 180 מעלות מהמשתמש טיש בנושא הזה
מבחינתי אנחנו עדיין חברים, אני אגיד לו שלום ואתן לו חיבוק כשאראה אותו במשחק של הפועל.
מבחינתי אנחנו ממש לא אויבים ולא אני ולא הוא מטרה שיש "למגר" או וואטאבר. כולה אנשים שחושבים אחרת בנושא מסויים, אבל עדיין חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:31 
19 כתב:
מבחינתי אנחנו עדיין חברים, אני אגיד לו שלום ואתן לו חיבוק כשאראה אותו במשחק של הפועל.
מבחינתי אנחנו ממש לא אויבים ולא אני ולא הוא מטרה שיש "למגר" או וואטאבר. כולה אנשים שחושבים אחרת בנושא מסויים, אבל עדיין חברים.

או בקיצור..
תראה לי אחד שמתנגד בחירוף נפש לשירי השואה שהוא לא סאחי.
שתחררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:34 
the worker כתב:
19 כתב:

או בקיצור..
שתחררו.

אחלה, תראה בנאדם נורמאלי אחד שתומך בהם "בחירוף נפש", ושהוא לא איזה שרוט, פרח, או סתם ילד נגרר וחסר חוט שידרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:46 
נועם שחם כתב:
the worker כתב:
19 כתב:

או בקיצור..
שתחררו.

אחלה, תראה בנאדם נורמאלי אחד שתומך בהם "בחירוף נפש", ושהוא לא איזה שרוט, פרח, או סתם ילד נגרר וחסר חוט שידרה.

האמת שזה נאמר בהומור,אבל בכל מקרה המסקנה היא,שלא צריך להשתגע מאיזה שיר דבילי במגרש כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:46 
Frank Serpico כתב:
אבו-דגל כתב:
אני לא שר וזה לא מעניין אותי לשיר שתהיה שואה למכבי זה כמו לשיר אמא שלכם זונה - 2 שירים שהצד השני פשוט צוחק מהם.

אתה טועה אם אתה חושב שהשיר הזה נועד לאוזני האוהדים ביציע ממול - השיר הזה נועד בראש ובראשונה לאוזני חבריהם ליציע של אלו ששרים אותו. אל תטעה בזה.

איך זה מסתדר עם העובדה ששרו את זה שנים גם כשזה לא עורר התנגדות?
תפסיקו לעוות את המציאות.

השיר הזה מפלג אני מסכים. לאוזני חבריהם ליציע? אתה עכשיו גם איזה פסיכיאטר על שמתחבר לתת מודע של אנשים?
אתם מגוחכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:55 
נועם שחם כתב:
the worker כתב:
19 כתב:

או בקיצור..
שתחררו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
19 כתב:

או בקיצור..
שתחררו.

קיבלת
ואני יכול להגיד לך שהפורום הזה הוא לא מדד לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 14:52 
the worker כתב:
נועם שחם כתב:
the worker כתב:
19 כתב:

או בקיצור..
שתחררו.

האמת שזה נאמר בהומור,אבל בכל מקרה המסקנה היא,שלא צריך להשתגע מאיזה שיר דבילי במגרש כדורגל.

יכול להיות. אבל ברגע שזה מגיע לעונשים למועדון, קנסות וכו', אז כנראה שצריך להפסיק עם זה, ולא חשוב אם אתה מזדעזע מהשיר, אדיש כלפיו, או אוהב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
צודק נועם שחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
the worker כתב:
19 כתב:

או בקיצור..
שתחררו.

קיבלת
ואני יכול להגיד לך שהפורום הזה הוא לא מדד לכלום.

אתה כאילו מעיד על עצמך שאתה לא סאחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
על מה קיבלנו קנס 10000 ש"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 16:56 
אם תאספו את כל הקנסות שהפועל קיבלה ב10 השנים האחרונות תקבלו שכר ליצחקי, ורמוט או .. אניימה.

10,000 ש"ח. 20 מנויים שהלכו לפח. 20. 1% שלם.

אז אם נראה לאלו ששרים שירי שואה שזה כ"כ מוצדק, שיצאו למאבק מנומס ומנומק וכשהמצב ישתנה - שיחזרו לשיר.
כל עוד הם לא עושים זאת, שיסתמו את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 17:10 
קודם כל, זה הרבה פחות מאחוז. אפילו לא חצי אחוז.
וחוץ מזה, אתה מוזמן לבדוק כמה קנסות כבר קיבלנו על השירים האלה. פחות מ100 אלף שקל, שזה לא מספיק אפילו לגל שיש. אני נגד לשיר את זה(בגלל העונשים), אבל חלאס עם הדמגוגיה.

קיבלנו הרבה יותר קנסות על איחור למגרש, התנהגות בלתי ספורטיבית, זריקת טרופית, רימוני עשן ונהמות לשחקן שחור שלא היו ולא נבראו. אבל כשמחפשים הם תמיד ימצאו.

לספור לך כמה כסף הפועל הפסידה בגלל שהקהל הטיפש של הפועל לא הבין עד הדקה האחרונה שטביב גונב אותם והיו בטוחים שהוא צודק כשהוא יוצא נגד שער 5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 17:17 
אבל שירי השואה זה לא האישיו, אין בהם איזשהו טעם מחאתי או איזשהו מפגן חופש ביטוי, ידוע שעל השירים האלה מקבלים קנסות מהתאחדות ועונשים אז למה לא להפסיק עם זה פשוט? מה העיקרון מאחורי להמשיך לשיר אותם? אפשר לחשוב שזה מוסיף לאווירה או משהו, חבל על הכסף והעונשים שנקבל כדי להבהיר נקודה שהיא מה? "שתהיה שואה למכבי?" זה אידיוטי וחבל על הכסף, כל עוד זה לא עולה כלום מילא אבל עכשיו שאנחנו נענשים על זה בהרבה כסף, אין היגיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
על מה קיבלנו קנס 10000 ש"ח?

באשמתי ובאשמת האוהדים ששורקים בוז לשירי השואה!
רק ביגללנו, אחרת היו שוכחים מזה!
מצטער חבר'ה, לוקח אחריות...
ציני, הא?

ולעניין,
מעודד לשמוע את הדברים של רותם גרוסמן בכתבה של וואן, אולי עוד משהו יזוז כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 18:32 
לא יקרה כלום
יגרשו בסוף את אלה שנגד שירי השואה
ולא ההיפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 18:35 
לך תצא על מרעי ושרוק לו בוז בכל נגיעה בכדור (חס וחלילה לצאת על ההתאחדות) על זה שקיבל 2 משחקים הרחקה כי העז להגיד לכבוד הכל יכול הקוון שאין לא מושג! ואווו אין לא מושג... ממש שואה המילה הזאת.

תמשיכו לשתוק ונמשיך לקבל את הקנסות האלה ואת העונשים לשחקנים , הפתרון לא להילחם בקהל שלך או בשחקנים שלך... הפתרון הוא לצאת נגד ההתאחדות! לחיפה ובית"ר זה עזר, עוזר ויעזור! אחרי שתנסה לפתור את העניין בהתאחדות תבוא ותגיד שזה מפריע לך המילה הזאת ולא בגלל שמקבלים קנסות על כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 18:40 
חוץ מזה הוכחתם שלרובכם הגדול לא אכפת מהמילה שואה, אכפת לכם מהקנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
פואד לביתר זה עזר?
הם שיחקו אותה גברים וההתאחדות נכנסה בהם עם עונשים כבדים, לא פלא שלהרבה אנשים נמאס שם.
רק חסר שנגיד שלשיר שואה זה עקרון.
אני גם שרתי שירי שואה, בי זה לא פוגע, אבל טובת הפועל מעל לכל, והקנסות האלה כן פוגעים בנו.
היום אבא שלי שאל מתי זה יפסק, לא כי זה מזיז לו, כי הוא קנה חברות בעמותה\מניה\מה שלא יהיה בכספי הפנסיה שלו בשביל לעזור להפועל, תאמין לי לא היה לי מה להגיד לו.
ההתאחדות מטומטמת וצריך לפרק אותה, אבל לא צריך לתת להם תירוצים, אנחנו פוגעים רק בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 18:54 
גביזון כתב:
פואד לביתר זה עזר?
הם שיחקו אותה גברים וההתאחדות נכנסה בהם עם עונשים כבדים, לא פלא שלהרבה אנשים נמאס שם.
רק חסר שנגיד שלשיר שואה זה עקרון.
אני גם שרתי שירי שואה, בי זה לא פוגע, אבל טובת הפועל מעל לכל, והקנסות האלה כן פוגעים בנו.
היום אבא שלי שאל מתי זה יפסק, לא כי זה מזיז לו, כי הוא קנה חברות בעמותה\מניה\מה שלא יהיה בכספי הפנסיה שלו בשביל לעזור להפועל, תאמין לי לא היה לי מה להגיד לו.
ההתאחדות מטומטמת וצריך לפרק אותה, אבל לא צריך לתת להם תירוצים, אנחנו פוגעים רק בנו.

בית"ר לעומת מה שהם עושים זה עזר מאודדדדדדד אם כל מה שה עושים גם בהנהלה וגם האוהדים היו עושים בכפר סבא היו מורידים את כפר סבא ליגה מזמן.

דבר שני... אם מישהו יחכה לך כל יום מתחת לבית לתת לך כאפה לפנים כל פעם שאתה יורד למטה, מה היית עושה? מפסיק לרדת למטה כי ככה אתה לא נותן לו סיבה ומצב לתת לך את הכאפה? אין כזה דבר לא לתת תירוץ... אתה ממשיך בחיים שלך וממשיך לרדת למטה כמו תמיד ולא יושב בבית כל היום כדי לא לתת תירוץ למישהו להביא לך כאפה. גם האוהדים לא צריכים לשתוק בגלל שאיזה בן זונה בהתאחדות לא מרשה מה שמדינת ישראל כן מרשה (ועזוב אותי מהוויכוח אם זה מגעיל המילה הזאת או לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 18:56 
עוד דבר... מי אמר לכם שהכסף יוצא כרגע או יצא בעתיד מהעמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:01 
גביזון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, אנשים פה אשכרה מצפים מחבריהם ליציע לעזור להם במאבק מול ההתאחדות על מנת
שזו לא תיתן עונשים על קריאות השואה וכך זכותם "הלגיטימית" לקריאות אלה לא תיפגע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:14 
dr.avi כתב:
אני לא מבין, אנשים פה אשכרה מצפים מחבריהם ליציע לעזור להם במאבק מול ההתאחדות על מנת
שזו לא תיתן עונשים על קריאות השואה וכך זכותם "הלגיטימית" לקריאות אלה לא תיפגע ?

תשמע... לפי מה שהרוב פה אומרים זה שהקנסות מפריעות להם ולא המילה עצמה.

חוץ מזה כן צריך לצאת נגד ההתאחדות שמנסה למלא את הקופה שלה על חשבוננו שלא בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:59 
the worker כתב:

לא ממש קשור לדיון, אבל קשור מאוד לסתם שירים במגרשי כדורגל ולשואה.

בשבת האחרונה, לאחר שסיימתי יום עבודה ארוך, הצטרפתי לחברתי ולעוד זוג חברים מגרמניה, לבילוי בבית יין אוסטרי טיפוסי.
בדרך חזרה תפסנו את הרכבת התחתית למרכז העיר, ומאחר והייתי הרוג מעייפות די בהיתי באוויר.
תחנה אחרינו נכנסה חבורה קולנית ביותר של צעירים וצעירות, לא משהו חריג בימי סופהשבוע.
הם התחילו לזמר, ולאחר מספר דק' שמעתי את השיר הבא:
"Eine U-Bahn, eine U-Bahn bauen wir, von St.Pauli bis nach Auschwitz, eine U-Bahn bauen wir!"
בתרגום חופשי: "רכבת תחתית, רכבת תחתית אנחנו בונים, מסט. פאולי עד אושוויץ, רכבת תחתית אנחנו בונים"
במילה אושוויץ האוזניים נעמדו, ואז הגיע הפינאלה:
"juden raus"
לא נראה לי שאת זה צריך לתרגם.
באותה שניה התנצלתי לפני זוג החברים, והסברתי שעל זה אני לא יכול להמשיך לשבת.
ניגשתי לחבורה, 3 בהמות שתויים, שהיתה מרחק מטרים ספורים ממני ושאלתי אם יש להם בעיה עם יהודים.
לא אכנס לכל הויכוח שהתפתח, אבל בסופו של דבר הצלחתי עם חברתי לגרש אותם מהתחתית.
שניה לפני כן, הם עוד ניסו לירוק עלי, לבעוט בי, וכשהדלתות נסגרו נעמדו שניים מהם והצדיעו במועל יד.
מיותר לציין, שלא היה אחד בקרון שנעמד לעזור לנו.
תמיד חשבתי מה תהיה תגובתי בארוע מסוג זה, והאינסטינקט אמר, אני אפרק להם את הצורה.
מסתבר שאצל אנשים נורמטיבים, גם בסיטואציות כאלו, אחד מול שלוש, אינסטינקטים אחרים פועלים וטוב שכך.
למחרת היום הגשתי תלונה במשטרה, רק בשביל הסיכוי הקלוש, שהצלמות ברכבת התחתית עבדו וקלטו את הארוע.
ההרגשה היתה חרא, אבל לפחות אני יודע שנעמדתי מולם, וסילקתי את הזבל מהרכבת לפני הגעתם ליעד.

למה אני מבלבל את המוח על תקרית ברכבת התחתית ?
לאחר בירור קצר, הסתבר לי שהשיר המדובר נמצא בשימוש די אקטיבי באיצטדיוני כדורגל בגרמניה ואוסטריה.
לא תמיד שרים עם סט. פאולי, אפשר גם עם קבוצות אחרות, ערים אחרות ולפעמים בלי קשר למציאות שמים שם את ירושלים.

עכשיו כשאני חושב על זה, אם כבר שרים שתהיה שואה למכבי ולא מתכוונים לכך, אז אפשר גם לבנות רכבת לירושלמים בלי להתכוון לכך.

אלו היו מספר מילים, על סתם עוד שיר דבילי במגרש כדורגל.

אפשר להמשיך בדיון!

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 20:12 
שירי שואה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: