Lion Den כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Lion Den כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
כן
הפתרון הוא פשוט לוותר לו, איך לא חשבנו על זה קודם!
שאביחי - ״אני הכוכב הכי גדול פה ושם זין על כולם, ורק תשחררו אותי למכבי״ - ידין, פשוט יגרד עוד עונה בסבבה ובשכר מפנק, ואחר כך ישתחרר ללא תמורה בתור בונוס.
והפועל? והאינטרסים של הפועל? למי איכפת מהם?
עכשיו תורי:

בסדר, מה שתגיד. אביחי שם זין על כולם, חושב שהוא הכוכב הכי גדול ורוצה להשתחרר למכבי.
לא כואב לך כשאתה בולע? על סמך מה אתה קובע את זה, נפיחה של 'גורם בכיר' בתקשורת?
בהיסטוריה של מאבק האינטרסים בין מועדון הכדורגל הפועל תל אביב מול שחקניו אביחי ידין לא המציא שום דבר חדש, כלום. רק הספין השתנה, או שבעצם נותן קאמבק לתחילת העשור הקודם.
הנהלה שמסיתה אוהדים לפגיעה בשחקן דרך התקשורת, ולו לשם מו"מ, היא הנהלה זונה. נקודה.
הנהלה זונה, הבנתי.
ואיך נקרא ל
״אוהדים״ שלוקחים אוטומטית את הצד של השחקן במקום זה של המועדון?
שמבחינתם שהמועדון ידפק שבע פעמים ושהשחקן יקבל את כל דרישותיו?
שקוראים ״הנהלה זונה״ לאותם אנשים שהצילו אותם על חשבונם וחשבון זיעתם ומאמציהם מאדם שעמד לפרק להם את הקבוצה?
אני קורא לאנשים כאלה כפויי טובה שצריכים להתבייש.
1. אני לרגע לא הטלתי ספק באהדתם של אלו שחושבים אחרת ממני. אתה צריך להתבייש לא רק בגלל שאתה תומך במה שמעוללים לידין, אלא גם בגלל זה.
2. לרגע לא אמרתי שהאינטרס האישי של שחקן עולה על זה של הקבוצה, אבל לפי איזו אמת מידה בדיוק ידין פגע במועדון?מן הסתם בנסיבות שנוצרו ידין חייב להתפשר על שכר נמוך משהיה לו, אך יש לו זכות לסרב להצעה, בעיקר אם זו ההצעה הראשונה שהגיעה אחרי ייבוש שעבר והשארתו בארץ.
אם מקללים אותו ובאימון ועולבים בו על גבי הפורום הזה רק בזכות הספין הפתטי של ההנהלה, אז ההנהלה הזאת פוגעת בשם, בתפקוד ובהצלחה של המועדון. כחבר עמותה אין אלא להיות נבוך מתפקוד שלה מתחילת חלון ההעברות ועפ"י כל קריטריון היא אכן זונה.
אבל כנראה שמותר להתעלל במותג הפועל תל אביב ולהיות חסין מביקורת כי תמיד אפשר לזרוק שטביב היה יותר גרוע, ואנחנו הרי כפויי טובה.
אתה פשוט בוחר להתעלם מכל מידע זמין, בשירות התיאוריה שלך שאינני מבין מנין שאבת אותה.
לאחר שהסתכסך עם בערך כל שחקן בקבוצה, ואני לא רוצה להרחיב בנושא, ולאור העובדה שזו עונתו האחרונה במועדון וההזדמנות האחרונה להרוויח על השבחתו (ואלוהים יודע שלולי הפועל הוא היה היום שחקן אלמוני בקבוצת תחתית שולית) אביחי ידין קיבל שחרור מהפועל, לך תמצא קבוצה. בהצלחה. יותר פייר מזה?
הקבוצה היחידה שהוא הצליח למצוא היתה מכבי, ההנהלה סירבה - זונות שכמותם.
הוא קיבל הצעה לחוזה ארוך טווח בסכומים ששחקנים אחרים רק חולמים לקבל, הוא הסכים לה, ואחר כך סירב ודרש לעבור למכבי.
הפועל אומרת לו: רוצה לסחוט אותנו? שב ביציע שנה. זכותך? זכותנו לא להרכיב אותך.
עכשיו מה בדיוק אתה רוצה?
מה עוד, חוץ מלפתוח רגליים ולהגיד לאביחי בוא תזיין אותנו, הפועל עדיין לא עשתה?
הנהלה זונה! הנהלה זונה! גועל נפש. תתבייש לך.