תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי חיפה (ויש לנו על מי להישען?)
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 09:07 
ראצ'ו כתב:
יכול להיות שמכבי באמת תיקח אליפות בסוף, אבל רמת הלוזריות פה בפורום פשוט שוברת שיאים.

הלוזריות היא ההתעסקות במכבי ולא בזה שחושבים שהם יהיו טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 09:13 
Charlie כתב:
המשחק בגביע הטוטו אינו מדד לכלום.
הרכש של מכבי (שטרם הסתיים) מרשים ועם התקציב והקאדר שלה, הצוות המקצועי שלה (שאפשר לצחוק עליו אבל החבר'ה שם מקצועיים ומביאים מקצוענות מאירופה) והקהל הגדול שיתחיל לצאת מהחורים - זו בהחלט עומדת להיות העונה שלהם.
אי אפשר להשוות בין העונה הזו לגלקטיקוס למשל. היתה הרגשה באוויר שהגלקטיקוס זה פרוייקט נדון לכישלון. כך לפחות אני חשבתי באותו הקיץ שכולם הצטרפו למכבי. מעבר לכך מכבי לא נבנתה אז נכון, שלל קשרי-על אבל רועי דיין כחלוץ...
הפעם זה שונה. מכבי לא הימרה על שוער אלא הביאה את אניימה. לא הימרה על קשר אחורי זר והביאה את ראדי לצד אלברמן המצויין (ומכבי ידעה למחול על כבודה ולבקש ממנו להישאר אחרי שהודיעה שהוא לא ימשיך). מכבי לא הלכה על זר נוצץ ויקר שהתגלה כעצלן כמו מדוניאנין אלא על זר מקפריסין שהיה אחד הטובים בליגה שם אשתקד.
מכבי לא היססה לזרוק את הקפטן שלה והשחקן היקר בסגל שלה כי הוא לא התאים לג'ורדי.

ומעל לכל - השקט. תמיד הכל שם עובד בפירסומים וידיעות והבטחות וכו'. הפעם עובדים שם בשקט ובמקצועיות. אין ספק שמכבי של קיץ 2012 שונה בתכלית ממכבי של הגלקטיקוס או מכבי של שניידר. את ההבדל האמיתי תראו העונה בליגה. שלא תגידו שלא הזהרנו אתכם. הפעם זה אמיתי וזה הולך להיות כואב במיוחד.

את האוהדים הם החליפו?
את הכל הם כבר ניסו ואת כולם הם כבר החליפו חוץ מאת האוהדים.כל עוד הם לא החליפו את האוהדים אתה יכול לישון בשקט.

ד"א,אני מוכן להתערב שהם הרבה יותר מפחדים מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מכבי חיפה (ויש לנו על מי להישען?)
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 09:19 
הם לא מלחיצים אותי כמו שאני מודה שאני מקנא בדבר אחד, הניסיון להביא את החובבנות של הכדורגל הישראלי למקצוענות, הדבר היחיד שיכול עדיין לבאס אותי זה השלוש אימונים בשבוע ושעתיים ביום אימון כי אין מתקנים ראויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:12 
אחד האשכולות היותר מביכים שראיתי בפורום הזה אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:27 
nati כתב:
Charlie כתב:
הרכש של מכבי (שטרם הסתיים) מרשים ועם התקציב והקאדר שלה, הצוות המקצועי שלה (שאפשר לצחוק עליו אבל החבר'ה שם מקצועיים ומביאים מקצוענות מאירופה) והקהל הגדול שיתחיל לצאת מהחורים - זו בהחלט עומדת להיות העונה שלהם.
אי אפשר להשוות בין העונה הזו לגלקטיקוס למשל. היתה הרגשה באוויר שהגלקטיקוס זה פרוייקט נדון לכישלון. כך לפחות אני חשבתי באותו הקיץ שכולם הצטרפו למכבי. מעבר לכך מכבי לא נבנתה אז נכון, שלל קשרי-על אבל רועי דיין כחלוץ...
הפעם זה שונה. מכבי לא הימרה על שוער אלא הביאה את אניימה. לא הימרה על קשר אחורי זר והביאה את ראדי לצד אלברמן המצויין (ומכבי ידעה למחול על כבודה ולבקש ממנו להישאר אחרי שהודיעה שהוא לא ימשיך). מכבי לא הלכה על זר נוצץ ויקר שהתגלה כעצלן כמו מדוניאנין אלא על זר מקפריסין שהיה אחד הטובים בליגה שם אשתקד.

ומעל לכל - השקט. תמיד הכל שם עובד בפירסומים וידיעות והבטחות וכו'. הפעם עובדים שם בשקט ובמקצועיות. אין ספק שמכבי של קיץ 2012 שונה בתכלית ממכבי של הגלקטיקוס או מכבי של שניידר. את ההבדל האמיתי תראו העונה בליגה. שלא תגידו שלא הזהרנו אתכם. הפעם זה אמיתי וזה הולך להיות כואב במיוחד.

את האוהדים הם החליפו?
את הכל הם כבר ניסו ואת כולם הם כבר החליפו חוץ מאת האוהדים.כל עוד הם לא החליפו את האוהדים אתה יכול לישון בשקט.

הם לא החליפו את אובארוב!
הוא הבעיה שלהם ללא ספק

אגב, חיפה לדעתי לא תהיה קבוצה טובה השנה. אין להם סגל מספיק חזק לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:35 
דני גולפיטק כתב:
nati כתב:
Charlie כתב:

את האוהדים הם החליפו?

הם לא החליפו את אובארוב!
הוא הבעיה שלהם ללא ספק

אגב, חיפה לדעתי לא תהיה קבוצה טובה השנה. אין להם סגל מספיק חזק לדעתי.

כמה פעמים אמרתי לך,האיש היחיד שלא התחלף שם כבר מעל 30 שנה והוא בטוח האשם זה איש המשק(הבלונדני)שהתחיל בתור מביא כדורים. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
לוזרי כל העולם - התאחדו
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:56 
מי מתנדב לעשות לפריאל היצור המתת חסד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 12:45 
ראצ'ו כתב:
יכול להיות שמכבי באמת תיקח אליפות בסוף, אבל רמת הלוזריות פה בפורום פשוט שוברת שיאים.

סבבה. מסכים.
לא צריך להגיד את זה בקול רם.

אבל בחיאת,
עמוק בפנים כל אחד כאן היה מעדיף שחיפה תקח לפני המחלה.
וכשעתיד הקבוצה שלנו לא ברורה, זאת הופכת להיות תקווה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ערד, מישהו מכוחתינו בדרום יכול להגיד אם יש לנו על מי להישען? האם בנו קבוצה מספיק טובה להיות סינדרלה בגביע כדי שהמחלה לא יקחו
דאבל קל אחרי שכוחתינו בצפון חזרו עם בשורות רעות לגבי ההעירכות של חיפה לקחת אליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
מעניין כמה מכם זוכרים את המשחק ההוא בכפ"ס. עכשיו כולם גיבורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:

בלי קשר שהיחס שלי באופן כללי לאשכול הזה כאל אשכול בקנסו (מבלי לפגוע בפריאל שהוא איש יקר), על איזה משחק מדובר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

בלי קשר שהיחס שלי באופן כללי לאשכול הזה כאל אשכול בקנסו (מבלי לפגוע בפריאל שהוא איש יקר), על איזה משחק מדובר ?

2002-2003, מחזור אחרון ?

(מנחש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 13:14 
why כתב:
ראצ'ו כתב:

סבבה. מסכים.
לא צריך להגיד את זה בקול רם.

אבל בחיאת,
עמוק בפנים כל אחד כאן היה מעדיף שחיפה תקח לפני המחלה.
וכשעתיד הקבוצה שלנו לא ברורה, זאת הופכת להיות תקווה..

יש הבדל בין עמוק בפנים לבין "תקווה". אם זה לא הפועל זה בגדול לא מעניין. בסוף, שזה יגיע לפיניש, אולי תהיה לי העדפה. לבזבז על זה זמן ואנרגיה נראה לי מגוחך ובעיקר לוזרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
אל תספידו את ק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 14:41 
בינתיים כל מי שדיבר על כמה שמכבי פייבוריטית נתן סיבות לא רציונאליות (ניצחו אותנו בדרבי) ודיבר בקלישאות (מקצוענות, שקט וכו').
עד כמה שאני יודע מי שזוכה באליפות צריכה להיות הקבוצה הכי טובה, בינתיים מכבי בעיקר עשתה שינויים מאוד מינימליים בסגל שהביא אותה לכלום בעונה שעברה.
יכול להיות שהצוות שלהם עשה שם עבודה מופלאה, אבל במבחן היחידי שלהם עד כה הם נראו כמו בדיחה ונפלו מאיתנו בהרבה למרות ההרכב המצחיק שאיתו עלינו.
בקיצור, עד עכשיו לא מצאתי יותר מדי סיבות לחשוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 15:49 
אין ספק שמכבי הולכת השנה להיות אימפריה
הם הביאו מנג'ר על שנחשב לאליל בקפריסין .
מאמן קבוצת נוער בספרד שנחשב לכוכב ויכל לאמן כל קבוצה באירופה אבל בחר בסופו של דבר בצהובים.
צוות מתורגמנים, דיאטנים, סטטיסטיקאים ועוד דוברי שפות שונות שיתרמו להפיכת מכבי למותג בינלאומי.
שני שחקנים ספרדיים ידועים ששמעו עליהם בכל אירופה ועד היום מתפלאים איך נחתו בישראל , כבר בדרבי טוטו ראו איזו גאוני כדורגל הם.
כוכב העל הישראלי מהארן ראדי בן ה30 ששנים מסובב את כל הליגה על האצבע וכיכב בקבוצות אדירות דוגמת מכבי הרצליה וסכנין.
והקינוח הוא אניימה שהיה עילוי בצרפת ואפילו השתתף שנה שעברה ב3 משחקים .
אין ספק שהמזל הוא שמכבי לא באירופה , ככה יש סיכוי ליתר הקבוצות שם לזכות בטורניר .
אני כבר במקלט ..

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 08 אוגוסט 2012, 16:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 15:53 
תגידו לי,למה יש כאן אנשים שמשקשקים כל כך ממכבי ומחיפה כל עונה?

תגדלו ביצים כבר כוסיות,אף אחד לא מבטיח לכם בחיים ניצחון בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: