תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 05:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: על אוהדים שפוגעים בקבוצה שלהם... [שירי שואה]
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הוא צודק... אלא אם כן אתה לא באמת מתכוון למה שאמרת וה"שתיפול עליהם פצצה" הייתה סתם מטבע לשון מוקצנת בכוונה בשביל להראות כמה הם מעצבנים אותך, ואתה לא באמת מתכוון מילולית שתיפול עליהם פצצה שתגבה עשרות קורבנות .

אני בטוח שאפשר לכוון טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:08 
19 כתב:
הוא צודק... אלא אם כן אתה לא באמת מתכוון למה שאמרת וה"שתיפול עליהם פצצה" הייתה סתם מטבע לשון מוקצנת בכוונה בשביל להראות כמה הם מעצבנים אותך, ואתה לא באמת מתכוון מילולית שתיפול עליהם פצצה שתגבה עשרות קורבנות.

מזל שאתה פה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:10 
טיש כתב:
19 כתב:
הוא צודק... אלא אם כן אתה לא באמת מתכוון למה שאמרת וה"שתיפול עליהם פצצה" הייתה סתם מטבע לשון מוקצנת בכוונה בשביל להראות כמה הם מעצבנים אותך, ואתה לא באמת מתכוון מילולית שתיפול עליהם פצצה שתגבה עשרות קורבנות.

ומזל שאני לא שער שלם בבלומפילד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:11 
טיש כתב:
19 כתב:

כאילו כמו שאלה ששרים שואה למכבי לא באמת מתכוונים להכניס אותם לגטאות, ומשם ברכבות למחנות השמדה? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
טיש יקר,
אתה צעיר יחסית ועדיין יש לך רוח במפרסים.
בחיית 10 שנים לפחות אתה כותב דברים דומים האם הצלחת לשכנע אחד בפורום?? אחד ??
בשלבים הראשונים של המאבק בטביב הפגין לפחות מחצית מהקהל כוח מול חבורת השונאים המקצועית שאוהדת את הפועל אבל יש לה נושאים קדושים חשובים אחרים כמו חופש הקילול וחופש השינאה וחופש השילוט ועוד.
עד שלא נוצר כח כנגד והראה להם שהם יכולים לקשקש בזנב כמה שהם רוצים, יכולים להיות מאורגנים כמה שהם רוצים, ועוד כהנה וכהנה סופרךטיבים הם לא נירגעו.
גם אז טענתי שזו הפוגה ולא משב רוח חדש.
אז כביכול הסתיים המאבק בטביב, כך הם חושבים. הם חושבים שטביב כבר לא בהפועל , ואז הופה חוזרים לסורם.

הוויכוחים בפורום לא יקדמו שום דבר, הרי המנטרות משני הצדדים חוזרות על עצמן כבר לפחות 10 שנים.
כח (לא פיזי כמובן) הוא הקובע.

לך יש כוח לא להיות חבר עמותה כל עוד התופעה קיימת ולא נעשה המינימום כדי להוקיעה בפרהסיה ולא בקומבינה.
לך יש את הכח לשרוק להם בוז בכל היזדמנות , וכשאני אומר לשרוק להם בוז אתה יודע בדיוק מי זה הם.
לך יש את הכח לא ליתרום להם אגורה שחוקה ולשכנע אחרים להיצטרף לדרכך.
לך יש את הכוח שהם יהיו אלה שמפלגים את הקהל ולא אאשמות שווא שאנשים מסוגך ומסוגי הם אלה שכביכול יוצרים את הפילוג.

במקום זאת כבר 10 שנים לפחות אנו מקשקשים בפורום , השאלה מה אנחנו עושים בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
לא להאמין שעוד פעם האשכול המטורחן הזה הגיע לכ"כ הרבה עמודים
נתרום את תרומתי הצנועה למאגר הביטים המיותר...
במקור אין לי בעיה עם שירי השואה, זה התחיל כדבר ייחודי - שרו לנו שירים עם טינופים שונים ומשונים
ואנחנו אוהדי הפועל, הציניים והמתוחכמים הראנו להם שזה לא מזיז לנו ואם רוצים מלחמת טינופים, אז נשחט איזה פרה קדושה ונראה אם הם באמת כאלה חסרי גבולות כמו שהם מנסים להציג את עצמם.

אבל היום זה כבר עולה לנו בעונשים (קנסות, נקודות, רדיוסים) וזה לא שווה את המחיר, הבדיחה כבר על חשבוננו
חייבים להפסיק עם זה, זה מיותר ומעוד קטע אוונגרדי שלנו, זה הפך לפיפי קקי של ילדי שער חמש שבטוחים שהם מאוד אנרכיסטים שהם לא שמים זין על אפחד.
מיותר לגמרי.

(באפן אישי, הייתי שמח אם כל הקילולים והאלימות לא היו מנת חלקנו, אבל זה לא ריאלי וזה הכדורגל,
נעשה לילדים שיחת הכנה לפני שנביא אותם פעם ראשונה למשחק, זאת תהיה הכנה טובה לשיחת אמצעי המניעה בעוד עשר שנים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
סלח לי, אבל אתה אדם חצוף. התגובות שלך פה מזלזלות ופוגעניות, אתה חוזר על אותן מנטרות בלי לנסות לנהל דיון, מחלק לכולם פה ציונים וגם מנבל את הפה ועוד יש לך יומרה לחנך אוהדים. אולי תחנך את עצמך קודם?

עושה רושם שהוא בדיוק עושה מועדי ב'.
אולי כשהוא יגמור לחרוש יזדמן לו ללמוד קצת דרך ארץ, או אולי זה יקרה כשהוא יתבגר.

על איזה דיון אתה מדבר? אני מתחילת האשכול באמת זורק את אותן טענות, ועדיין אף אחד לא קם וניסה להתנגד להן. כניראה שאני צודק, אבל אתם מעדיפים להשאר בשלכם, לכן אני אומר שאתם שמים עלינו זין. אה, וגם כי לא איכפת לכם מאנשים שזה כן פוגע בהם...
אגב, "שמים זין" זו המילה שהפכה אותי לחצוף? או שמא זה שאמרתי שאתם מדברים בולשיט כי עד ל2 העמודים האחרונים לא התנהל כאן דיון רציני?

אגב, אני באמת אשמח לדעת למה אתה לא שר את השיר. ואם אתה מוצא בו מקום לבעיה, למה אתה מגן על מי שכן שר אותו? (לצאת נגד מי שמנסה למגר את השיר, זה בעיני להגן על אלו ששרים)

וטנקובוי, אני שמח שאתה מתעניין בי, אבל אני עוד במועדי א'. תודה.

אה,
ולאף אחד לא איכפת ממה שאומרים עלינו בטלויזיה.
איכפת לי ממה שמספיק אנשים, אוהדי הפועל שלא רושמים כאן, שאני מדבר איתם ביום יום אומרים לי.
אותם אנשים שיושבים בתוך החצי השני של האיצטדיון ששורק לכם (לא אתה נעם) בוז בכל פעם שאתם מתחילים לשיר. שזו גם הוכחה לעובדה שזה כן מפריע ללא מעט אוהדי הפועל.

נערך לאחרונה על ידי unknown בתאריך 07 אוגוסט 2012, 21:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:28 
19 כתב:
טיש כתב:
19 כתב:

כאילו כמו שאלה ששרים שואה למכבי לא באמת מתכוונים להכניס אותם לגטאות, ומשם ברכבות למחנות השמדה? ;)

טוב זה היה דיי צפוי האמת...
וזה לא משנה אם הם באמת מתכוונים או לא וגם אתה בטח מבין את זה.
זה גם לא משנה למשל אם מישהו באמת שמח נגיד במצבו של מני לוי לדוגמא
או במותה של עדי קמרי
או באמת רוצה להרוג ערבים
או לשרוף כפרים
וגם כנראה שלא כולם חושבים ששחורים הם סוג של קופים
אבל יש דברים שהם פשוט לא לעניין
כמו הדיון הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
19 כתב:
טיש כתב:
19 כתב:

טוב זה היה דיי צפוי האמת...
וזה לא משנה אם הם באמת מתכוונים או לא וגם אתה בטח מבין את זה.
זה גם לא משנה למשל אם מישהו באמת שמח נגיד במצבו של מני לוי לדוגמא
או במותה של עדי קמרי
או באמת רוצה להרוג ערבים
או לשרוף כפרים
וגם כנראה שלא כולם חושבים ששחורים הם סוג של קופים
אבל יש דברים שהם פשוט לא לעניין
כמו הדיון הזה...

זה הם רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:33 
אדום אופטימי כתב:
טיש יקר,
אתה צעיר יחסית ועדיין יש לך רוח במפרסים.
בחיית 10 שנים לפחות אתה כותב דברים דומים האם הצלחת לשכנע אחד בפורום?? אחד ??
בשלבים הראשונים של המאבק בטביב הפגין לפחות מחצית מהקהל כוח מול חבורת השונאים המקצועית שאוהדת את הפועל אבל יש לה נושאים קדושים חשובים אחרים כמו חופש הקילול וחופש השינאה וחופש השילוט ועוד.
עד שלא נוצר כח כנגד והראה להם שהם יכולים לקשקש בזנב כמה שהם רוצים, יכולים להיות מאורגנים כמה שהם רוצים, ועוד כהנה וכהנה סופרךטיבים הם לא נירגעו.
גם אז טענתי שזו הפוגה ולא משב רוח חדש.
אז כביכול הסתיים המאבק בטביב, כך הם חושבים. הם חושבים שטביב כבר לא בהפועל , ואז הופה חוזרים לסורם.

הוויכוחים בפורום לא יקדמו שום דבר, הרי המנטרות משני הצדדים חוזרות על עצמן כבר לפחות 10 שנים.
כח (לא פיזי כמובן) הוא הקובע.

לך יש כוח לא להיות חבר עמותה כל עוד התופעה קיימת ולא נעשה המינימום כדי להוקיעה בפרהסיה ולא בקומבינה.
לך יש את הכח לשרוק להם בוז בכל היזדמנות , וכשאני אומר לשרוק להם בוז אתה יודע בדיוק מי זה הם.
לך יש את הכח לא ליתרום להם אגורה שחוקה ולשכנע אחרים להיצטרף לדרכך.
לך יש את הכוח שהם יהיו אלה שמפלגים את הקהל ולא אאשמות שווא שאנשים מסוגך ומסוגי הם אלה שכביכול יוצרים את הפילוג.

במקום זאת כבר 10 שנים לפחות אנו מקשקשים בפורום , השאלה מה אנחנו עושים בפועל.

בגדול אתה צודק אבל לא כל מה שהזכרת קשור בהכרח לעניין.
אני חבר עמותה עם ובלי קשר לעניין הזה
אני מעדיף לנהל את המלחמות שלי מבפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
ראשית אני מכבד את דעתך.
שנית, אם אתה מאמין שתזיז מילימטר בנושא מ"בפנים" אז שיהיה בהצלחה בדרך שבחרת.
ניפגש בעוד עשר שנים, אני מאחל לשנינו, בריאים ושלמים ותראה שאנו באותו מצב בו היינו לפני 10 שנים.

את האמירה" מבפנים" קשה לי לקבל , שכן היא בעיני מס שפתיים ולא אמירה שיש בה ממש.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 07 אוגוסט 2012, 21:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אנשים שלא יעשו חברות בעמותה בגלל השטות הזאת הם אנשים אגוצנטריים שלא קשורים למציאות, ולפעמים אני מקבל את ההרגשה שמשתמשים בקבוצה ככלי לעקרונות והאינטרסים האישיים שלהם, לא משנה כמה הם צודקים, ולא טובת הקבוצה, שהיא רק שחקן משנה במקרה הזה. ואני חושב במאה אחוז שהתופעה עושה הרבה יותר נזק מאשר תועלת.

עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ראשית אני מכבד את דעתך.
שנית, אם אתה מאמין שתזיז מילימטר בנושא ןמ"בפניפ" אז שיהיה בהצלחה בדרך שבחרת.
ניפגש בעוד עשר שנים, אני מאחל לשנינו, בריאים ושלמים ותראה שאנו באותו מצב בו היינו לפני 10 שנים.

בוא נגיד שהגזירות החדשות יעלימו קצת את התופעה, אבל רק למראית עין. לצערינו זה לא יגיע ממקום אמיתי.
אין מה לעשות, מדובר כאן בחבורה של אנשים שנהנים לעשות דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים שהנושא הזה כבר כל כך לא מעניין אף אחד ועדיין מטחנת המים ממשיכה לעבוד שעות נוספות כאן.

אני לא שר וזה לא מעניין אותי לשיר שתהיה שואה למכבי זה כמו לשיר אמא שלכם זונה - 2 שירים שהצד השני פשוט צוחק מהם.

למה לא קם הראשון שיגיד שהשיר על אובארוב הוא נוראי או על מזרחי?
הכל אותו חרא אני חושב ש2 השירים שרשמתי מצויינים והשיר הזה שתהיה שואה למכבי הוא סתם.

שכל אחד יהיה אחראי על הפה שלו לשפוט לפי ערכיו מה ראוי לשיר או מה לא, אבל שלא יבואו כאן להשתטח כמו על קברי צדיקים כי זה פשוט לא מעניין, צריך להיות לא שפוי כדי להאמין שעוד אשכול מספר 1000 זה מה שישנה משהו, זה בערך כמו שמחר יהיה שלום.

יאללה לזיין את השכל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
אדום אופטימי כתב:
ראשית אני מכבד את דעתך.

בוא נגיד שהגזירות החדשות יעלימו קצת את התופעה, אבל רק למראית עין. לצערינו זה לא יגיע ממקום אמיתי.

את התופעה צריך להכריע !! כמובן במסגרת מנופי הכוח הקיימים ובדרך חוקית בלבד.
היו כאלה שהתפתו לחשוב בשלהי העונה הקודמת שהנושא כמעט נעלם מהעולם., אני טענתי אז שזו אחיזת עיניים.

אותם אוהדים שעושים לטענתך "דווקא" צריכים אותך הרבה יותר ממה שאתה צריך אותם.
למזלך ולמזלי הם אוהדי הפועל ובמידה מסויימת אולי בלי הפועל לחלקם אין חיים. הם צריכים את הפועל לא פחות ממך וממני.
לכן אנחנו צריכים לעשות מה שאנחנו יכולים , וכל רעיון יתקבל בברכה, ומצד שני להתפלל שהקנסות והעונשים יהיו כמה שיותר גדולים כדי
1. שהנהלת הקבוצה תעשה אולי משהו.
2. שאוהדים בעלי מינויים שיפסידו כמה משחקים הוענה יתעוררו ויעשו משהו.
3. שיהיו ביטולים מצד נירשמים לעמותה עד שהנלת העמותה כגוף או מנהלים פעילים בה יפעלו באופן פרטי למיגור התופעה באופן נחוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:11 
אדום אופטימי כתב:
unknown כתב:
אדום אופטימי כתב:
ראשית אני מכבד את דעתך.

את התופעה צריך להכריע !! כמובן במסגרת מנופי הכוח הקיימים ובדרך חוקית בלבד.
היו כאלה שהתפתו לחשוב בשלהי העונה הקודמת שהנושא כמעט נעלם מהעולם., אני טענתי אז שזו אחיזת עיניים.

אותם אוהדים שעושים לטענתך "דווקא" צריכים אותך הרבה יותר ממה שאתה צריך אותם.
למזלך ולמזלי הם אוהדי הפועל ובמידה מסויימת אולי בלי הפועל לחלקם אין חיים. הם צריכים את הפועל לא פחות ממך וממני.
לכן אנחנו צריכים לעשות מה שאנחנו יכולים , וכל רעיון יתקבל בברכה, ומצד שני להתפלל שהקנסות והעונשים יהיו כמה שיותר גדולים כדי
1. שהנהלת הקבוצה תעשה אולי משהו.
2. שאוהדים בעלי מינויים שיפסידו כמה משחקים הוענה יתעוררו ויעשו משהו.
3. שיהיו ביטולים מצד נירשמים לעמותה עד שהנלת העמותה כגוף או מנהלים פעילים בה יפעלו באופן פרטי למיגור התופעה באופן נחוש.

הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
זה מדהים שהנושא הזה כבר כל כך לא מעניין אף אחד ועדיין מטחנת המים ממשיכה לעבוד שעות נוספות כאן.

אני לא שר וזה לא מעניין אותי לשיר שתהיה שואה למכבי זה כמו לשיר אמא שלכם זונה - 2 שירים שהצד השני פשוט צוחק מהם.

הכל אותו חרא אני חושב ש2 השירים שרשמתי מצויינים והשיר הזה שתהיה שואה למכבי הוא סתם.

שכל אחד יהיה אחראי על הפה שלו לשפוט לפי ערכיו מה ראוי לשיר או מה לא, אבל שלא יבואו כאן להשתטח כמו על קברי צדיקים כי זה פשוט לא מעניין, צריך להיות לא שפוי כדי להאמין שעוד אשכול מספר 1000 זה מה שישנה משהו, זה בערך כמו שמחר יהיה שלום.

יאללה לזיין את השכל!

זה לא מעניין אותי מה שרים, עד שאני רואה שזה פוגע בצד שלי. בצד של הפועל.
שוב פעם, אני יכול להכיר גם לך יותר מידי אוהדים, ששונאים בכל ליבם את השיר הזה. ביגללם גם לי השיר הזה התחיל לצרום באוזן, במיוחד לנוכח הדווקא שנעשה מצד אותם אוהדים לעבר חלקים אחרים בקהל. כוחנו באחדותנו לא?
אותם אוהדים שדיברתי עליהם פיתחו סלידה גדולה לעבר שער 5 והיושבים בו. וקשה להם נורא לשתף איתנו פעולה ביגלל זה. זה מה נקרא "שיר מפצל קהל".
עכשיו גם שנתחיל לקבל קנסות ורדיוסים, זה מה יקרה "פגיעה במועדון".
כמו שאמרו קנס של 20 אלף שווה כסף של 20 חברי עמותה שהלך לפח (או לכיס של לוזון), אפילו אם זה לא לאותן מטרות.
ואם הנושא הזה נישאר רלוונטי כבר שנים, הגיע הזמן שיקרה איתו משהו.

ואופטימי,
אני מאמין ששלושת הדברים יקרו עם הרדיוס הראשון.
אין מה לעשות, נגד טמטום נלחמים בטמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין לא מבין למה אתם טוענים שהעונשים באים בגלל שרי שירי השואה
הרי,שרו אותם שנים,ולא קיבלנו על זה כולם
בבירור העונשים מגיעים עכשיו רק בגלל שהתחלתם לשרוק בוז
פתאום נזכרתם,עכשיו כול עונש נקבל עליכם בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:32 
RedAlert כתב:
פתאום נזכרתם,עכשיו כול עונש נקבל עליכם בלבד
.

תרשה לי- :LOL2:
אנחנו מביאים לעונשים?? אתה רציני?
ואתה יודע נגיד ואתה צודק, אז אני שמח כי רק ככה אולי תבינו שצריך להפסיק לשיר את השיר הזה !
השיר היחיד שגורם לפילוג בקהל, השיר היחיד שיש לו כ"כ הרבה מתנגדים אבל אתם אוהבים לעשות "דווקא" ולהראות למי יש יותר גדול...
כי אתם אוהדים אמיתים יותר, כי אתם הפועל ואנחנו לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:34 
אדום אופטימי כתב:
ראשית אני מכבד את דעתך.
שנית, אם אתה מאמין שתזיז מילימטר בנושא מ"בפנים" אז שיהיה בהצלחה בדרך שבחרת.

אולי לא דייקתי במה שכתבתי.
אני לא חושב שיש לי סיכוי להלחם בזה "מבפנים" אני חושב שעניין העמותה הוא חשוב לעין ערוך ולא קשור למלחמות האוהדים.
את החברות שלי בעמותה עשיתי ביום שהיא יצאה כמו שאת המנוי שלי אני קונה ביום שהוא יוצא מבחינתי זה לא משהו שהוא בכלל עומד לדיון.
אפשר להתווכח ואפשר לנהל דיון וגם להתעצבן ועדיין להיות חלק בלתי נפרד מהקהל הזה ומהקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
RedAlert כתב:
.

ואתה יודע נגיד ואתה צודק, אז אני שמח כי רק ככה אולי תבינו שצריך להפסיק לשיר את השיר הזה !
השיר היחיד שגורם לפילוג בקהל, השיר היחיד שיש לו כ"כ הרבה מתנגדים אבל אתם אוהבים לעשות "דווקא" ולהראות למי יש יותר גדול...

הוא צודק זאת באמת הסיבה שעכשיו אנחנו מקבלים על זה עונשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
דל פיירו כתב:
לירון האדום כתב:
RedAlert כתב:
.

הוא צודק זאת באמת הסיבה שעכשיו אנחנו מקבלים על זה עונשים

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 00:35 
לפני שתתחילו לספר לנו על זה שיש אנשים שמונעים רק משנאת מכבי ולא מאהבת הפועל,שימו לב שזה לא קורה לכם,רק בצורה הרבה יותר פאתטית.
יש כאן אנשים שנראה שהלוחמה המהוללת שלהם בשירי השואה היא מה שמניע אותם ולא האהבה לקבוצה.

כדי לקרוא לאנשים לא לעשות חברות בעמותה,צריך באמת להיות דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
לפני שתתחילו לספר לנו על זה שיש אנשים שמונעים רק משנאת מכבי ולא מאהבת הפועל,שימו לב שזה לא קורה לכם,רק בצורה הרבה יותר פאתטית.
יש כאן אנשים שנראה שהלוחמה המהוללת שלהם בשירי השואה היא מה שמניע אותם ולא האהבה לקבוצה.

חבוב, אתה ממציא מציאות.
היה כאן אחד שהבטיח שיבטל חברות בעמותה אם זו לא תצא נגד שירי השואה.
מעבר לזה, כל המתנגדים כאן טענו שני דברים: א' שהם תומכים בעמותה, ב' ששירי השואה גורמים לפיצול בקהל ומרחיקים אנשים מלהצטרף לעמותה. אתה לא תצליח להבין את זה, אבל זו עובדה.
עכשיו אתה מוזמן לחפש בכל העמודים כאן ולחפש קריאה אחת לא לעשות חברות בעמותה. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 00:47 
אדום אופטימי כתב:

זה סבבה?

וחוץ מזה גם אם לא נאמר מפורשות ההתעסקות הטיפשית הזאת באיזה שיר שרו ואיזה לא ועוד מאנשים שהקשר בינם לבין עידוד הוא מקרי בהחלט,היא לא יותר מאשר מצחיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:

יאללה לזיין את השכל!

גבר , יכולת לתמצת את זה ב-4 מילים : "אני שם עליכם זין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
לא להאמין שעוד פעם האשכול המטורחן הזה הגיע לכ"כ הרבה עמודים
נתרום את תרומתי הצנועה למאגר הביטים המיותר...
במקור אין לי בעיה עם שירי השואה, זה התחיל כדבר ייחודי - שרו לנו שירים עם טינופים שונים ומשונים
ואנחנו אוהדי הפועל, הציניים והמתוחכמים הראנו להם שזה לא מזיז לנו ואם רוצים מלחמת טינופים, אז נשחט איזה פרה קדושה ונראה אם הם באמת כאלה חסרי גבולות כמו שהם מנסים להציג את עצמם.

אבל היום זה כבר עולה לנו בעונשים (קנסות, נקודות, רדיוסים) וזה לא שווה את המחיר, הבדיחה כבר על חשבוננו
חייבים להפסיק עם זה, זה מיותר ומעוד קטע אוונגרדי שלנו, זה הפך לפיפי קקי של ילדי שער חמש שבטוחים שהם מאוד אנרכיסטים שהם לא שמים זין על אפחד.
מיותר לגמרי.

(באפן אישי, הייתי שמח אם כל הקילולים והאלימות לא היו מנת חלקנו, אבל זה לא ריאלי וזה הכדורגל,
נעשה לילדים שיחת הכנה לפני שנביא אותם פעם ראשונה למשחק, זאת תהיה הכנה טובה לשיחת אמצעי המניעה בעוד עשר שנים...)

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 01:28 
unknown כתב:
the worker כתב:

מעבר לזה, כל המתנגדים כאן טענו שני דברים: א' שהם תומכים בעמותה, ב' ששירי השואה גורמים לפיצול בקהל ומרחיקים אנשים מלהצטרף לעמותה. אתה לא תצליח להבין את זה, אבל זו עובדה.

מי שדבר כזה משפיע עליו מחפש תירוץ
ותמיד ימצא סיבה מה לא טוב בשביל לא להוציא כסף
ובגדול, הוא בעיקר מחפש מה הקבוצה יכולה לתת לו ולא להפך. שיישאר בבית עם הכסף שלו. לוחם צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:

אתה טועה אם אתה חושב שהשיר הזה נועד לאוזני האוהדים ביציע ממול - השיר הזה נועד בראש ובראשונה לאוזני חבריהם ליציע של אלו ששרים אותו. אל תטעה בזה.

וברור שהצד השני צוחק מהשיר הזה - זה השיר היחיד שגורם לפילוג בקהל של היריבים שלהם. זה השיר היחיד שעלול להרוס אותנו. והם רק צריכים להסתכל ולהתפוצץ מצחוק.

ולעניין - התופעה הזאת תיפסק לחלוטין רק ביום שבו מישהו או מישהם יישאו באחריות אישית, כספית או יציעית, על מעשיהם - ביום הזה זה ייפסק באחת, כאילו מעולם לא היה. כל עוד אותם אוהדים פחדנים מתחבאים מאחורי החצאית של שאר הקהל, ומשיתים על כל השאר עונשים קולקטיביים, שום דבר לא עתיד להשתנות.

וככל שהיום הזה יקדים לבוא - כך ייטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 02:43 
ציטוט:
השיר הזה נועד בראש ובראשונה לאוזני חבריהם ליציע של אלו ששרים אותו.

אין לך מושג על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: