טיש כתב:
19 כתב:
קודם בקשר לניצולי השואה, מבן אדם שלא נוקף אצבע בשבילם בחיי היום יום שלו, כשהם חיים פה כמו כלבים, אני לא מוכן לשמוע שום ביקורת על השיר הזה בהקשר הזה, שיילך למרק את המצפון שלו במקום אחר. מדינה של קליק קליק. אנשים בלי אוכל ותרופות, המדינה רק מחכה שהם ימותו, ואבירי המוסר נלחמים בחירוף נפש על זה שלא יזכירו מילה בשיר במגרש כדורגל. כל הכבוד לכם, אולי שנה הבאה ייטעו על שמכם עץ ביער החיים.
עכשיו, גם לי השיר הזה לא מזיז ולא איכפת לי ממנו לפה או לשם, כי הרי, זה כולה שיר במגרש כדורגל.
אבל אתה באמת שואל למה לא מתחשבים? מי מתחשב פה במישהו?
אני אומר לך שאותי מרתיח כשמקללים שחקנים של הפועל אחרי הפסדים, והדבר הזה גרר לא פחות "פילוג" בקהל בעקבותיו.
אז מה? אני בא ומאיים פה שאני "אתפלג" מחלקים אחרים בקהל? לא נראה לי, אז אני בולע רוק, סופר עד 10, ועובר. אמרתי קודם, מי ששירים או בכלל דברים שאנשים צועקים במגרש כדורגל משפיעים עליו עד כדי כך, שיילך לפסיכולוג. מחכים לו חיים קשים מאד מאד. חבל.
זה בולשיט כי אם שער שלם בבלומפילד יעמוד ויצעק ״שי אבוטבול בן זונה״ כל משחק אני בטוח שאתה לא תבלע רוק ותמשיך.
אל תשווה עידוד מאורגן לצעקות של יחידים אפילו אם הם רבים.
מה נראה לך שאני אעשה? אאיים ב"פילוג" שאלוהים יודע מה זה אומר בכלל?
והיו מקרים שרוב האצטדיון שרק בוז וקילל. אז מה? בן אדם, זה אוהדים במגרש כדורגל. הם שרקו בוז וקיללו, אני עמדתי בשקט אם חשבתי שהפועל היו בושה, ועודדתי אם חשבתי שמגיע להם עידוד.
התשובה שנותנים לזה (ובצדק), שזכותו של מי שקנה כרטיס לצעוק מה שהוא רוצה.
למה בי לא מתחשבים? למה מה שמפריע לך יותר חשוב ממה שמפריע לי? על מה שמפריע לי היו מכות לא פעם ולא פעמיים ביציע גם בעבר.