תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 21:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 525 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אניימה למכבי ת"א???
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 04:15 
:ROSE:
bloodbrother כתב:
לירן כהן כתב:
בלאד, אניימה הולך למכבי. דווקא לשם מכל הקבוצות בעולם - דווקא ליריבה הכי שנואה.
וואלה גם אני עד עכשיו אהבתי את אניימה, הוא ריגש אותי וגרם לי לאושר בהמון רגעים בחיים.
הוא שוער מצויין, הוא אדם מצויין וסימפטי והכל,
אבל יש גבול שאותו אסור לחצות, ואניימה חצה אותו.
כאן הכעס רק מתחיל.

גם פליקס חלפון הלך למכבי. גם תומר שטיינהאור. גם גבי לסרי. ג'ון פנטסיל הגיע ממכבי. דוביד הגדול עבר מהפועל למכבי ובחזרה ואולי חוזר חלילה לא זוכר כבר. לנצח אוהב אותו על ההישגים שהביא להפועל והאישיות שלו.

אתה לא צריך לכעוס עליו, כי בשבילו מכבי היא לא יריבה שנואה. הוא שחקן כדורגל מקצוען, שבמקרה הביא להפועל הישגים עצומים, והוא גם אישיות עצומה, ולא רואה סיבה להפסיק לאהוב אותו. בדומה אולי לזה שאני לא אשנא חברים שלא חושבים כמוני פוליטית, או בכל נושא אחר. אני לא אוהב את העובדה שישחק במכבי. אפילו שונא את זה. אבל אוהב אותו לנצח.

:BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 04:29 
סמל אישי של המשתמש
צודק בלאד,ועדיין מקווה שהוא יתן להם ברז ברגע האחרון.
ידיעות נותנים הבוקר תקווה קלושה שכזו.
גם ברק יצחקי באותו המצב.שחקן כדורגל שרוצה להתפרנס.לא סמל ולא נעליים ולא חושב שאוהדי בית״ר עדיין מזיזים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 04:41 
זהו, לבלאד רק חסר איחולי הצלחה לוינסנט במכבי וזה מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

צודק. בהצלחה לוינסנט אניימה במכבי. שיתן את עונת חייו (רק בלי אליפות או גביע או נצחונות בדרבי), ויתקדם שוב לאירופה כמה שיותר מהר.

:HEART2: וינסנט אניימה :HEART2:

אגב, מהודעתך נראה לי שאחת או יותר מהאפשרויות האלו תקפה לגביך:
1. אתה מעולם לא אהבת את וינסנט. זכותך, אגב.
2. אתה לא מסוגל לחשוב או להרגיש בעצמך.
3. אתה מנסה למצוא חן בעיני הפורום ע"י ירידה אוטומטית על בלאד.

אני מהמר על 1, 2 ו3.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 07:30 
bloodbrother כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

רק שהפעם הוא צודק בכל מילה שהוא כותב. הגיע הזמן שעם כל האמוציות שיש סביב הכדורגל אנשים יתחילו להיות טיפה יותר מחוברים למציאות ולא לשפוט את כל העולם רק לפי אם מישהו עשה משהו שמתאים להם או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 07:33 
כמובן שכתבתי את זה לפני שהוא איחל ההצלחה לאניימה במכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
ויני לא יעשה לנו את זה , צאו מזה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אניימה למכבי ת"א???
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 07:43 
m0sad כתב:
ויני לא יעשה לנו את זה , צאו מזה !

הוא עובר בדיקות רפואיות במכבי ברגע זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 08:11 
מבחינתי זו ה״עסקה״ בין האוהד לשחקן בכדורגל המודרני, זה הכי לגיטימי בעולם ששחקן יעבור לשחק בכל קבוצה בעולם תמורת כסף גדול יותר או תמורת דקות משחק רבות יותר והתקדמות מקצועית, זו הקריירה שלהם והאחריות שלהם לעשות מה שטוב להם.
מצד שני זה גם הכי לגיטימי בעולם שהשחקן יהיה שרוף בקבוצה הקודמת שלו (בהנחה שהוא עבר ליריבה שנואה) ושהקהל שפעם העריץ אותו יפנה לו גב ויקלל אותו עד יומו האחרון בכדורגל.
זו ההחלטה שהשחקן צריך לקחת ולחיות איתה יש מחיר להחלטות האלה והוא חלק ממערכת השיקולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
bloodbrother כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

רק שהפעם הוא צודק בכל מילה שהוא כותב. הגיע הזמן שעם כל האמוציות שיש סביב הכדורגל אנשים יתחילו להיות טיפה יותר מחוברים למציאות ולא לשפוט את כל העולם רק לפי אם מישהו עשה משהו שמתאים להם או לא

מסכים לגמרי. הפעם אני עם בלאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד - מדובר בשחקנים מקצוענים, שזאת עבודתם, וזה הכי לגיטימי שהם יעבדו במקום שבו הם מקבלים את השכר והתנאים הטובים ביותר עבורם, וישאפו להתקדם.
מצד שני - זאת לא עבודה שנמשכת עד הפנסיה. הקריירה מתחילה בגיל 18 ונמשכת לכל היותר עשרים שנה. ואז, בגיל 40, הדבר העיקרי שנשאר לרוב הכדורגלנים הם הזיכרונות, רגעי התהילה והאהבה, שאיתם הם יצטרכו לחיות עוד 50 שנה (תוחלת החיים מתארכת...) ואשר ילוו אותם לכל מקום שאליו יילכו, מהקניות בסופרמרקט ועד מקום העבודה, מחוף הים ועד הרמזור בצומת.
לכן, כדורגלן לא צריך רק להביא בחשבון את הכסף המיידי שהוא עושה כרגע, אלא גם את העקבות שהוא מותיר אחריו.
אני חושב ששחקן כמו שמעון גרשון, למשל, כשהוא מסתכל כיום לאחור, היה בוחר להישאר סמל אדום ולא לעבור לבית"ר, למרות הפיתוי הכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 09:02 
אם הייתה בי עדיין טיפת תמימות שנשארה אחרי המעבר של גרשון לבית"ר היא תיעלם עם מעבר של ויני למכבי. ולא כי אני מבין את כללי המשחק והמסחור בכדורגל המודרני אלא כי אתה תמיד רוצה לחשוב שמישהו שונה, שהיה כאן איזה חיבור מיוחד בין השחקן לאוהדים, אבל זהו. צריך להגיד את האמת, כשהקשר בין השחקן למועדון מושתת אך ורק על כסף, זה מוריד הרבה מהכיף ומהטירוף שיש באהבה לקבוצת השחקנים שמשחקים נכון להיות עבורנו. הסמל, הצבע, ההסטוריה אין בכוחם כדי להחזיק אותי לפחות משולהב ונרגש כמו חיבור בין שחקנים לקבוצה שלי. יכול להיות שאני רומנטיקן יותר מידיי, אבל אם כל שחקן יכול לשחק בכל קבוצה אם רק ישלמו לו מספיק, זה מוריד לי לפחות דיי הרבה מכל העניין. ואני לא שוכח שהוא בא אלינו מיריבה עירונית, ואניח לא שוכח איך אהבתי את פנטסיל כשהיה אצלנו עם השגעונות שלו, אבל כשזה קורה לך עם שחקן שנתת לו את הנשמה והתחברת אליו, והוא פשוט שם עליי אלף זין והעדיף את טובתו הפיננסית על איך שאנחנו נרגיש. ואם זה כך אז שיילך אלף פעמים לעזאזאל, יידע רק כשלון כל הקריירה שלו, בתקווה שתיגמר מהר בעזרת פציעה שתשבית אותו רצוי רגע אחרי שהוא חותם במכבי, ובכללי- גם אם זה לא יצא לפועל בסופו של דבר- שיזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אניימה למכבי ת"א???
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 09:15 
Frank Serpico כתב:
redrony כתב:
bloodbrother כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

מסכים לגמרי. הפעם אני עם בלאד.

לא הבנתי איפה הבעיה. שאניימה יעשה מה שבראש שלו. זכותו.
אם הוא הולך למכבי אני מאחל לו שיישבור את השוקית. זכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 09:32 
לוגיקה היא דבר פתלתל.

היחס שלי לויני - אהבה או שנאה, קשור בצורה ישירה לשאלה איפה הוא משחק. הרי אם ויני היה השוער של מכבי, אף אחד מאיתנו לא היה אוהב אותו ורובנו היינו שונאים אותו.

אנחנו אוהבים את ויני בגלל ששיחק אצלנו ובגלל מה שתרם למועדון ובדיוק באותה מידה היחס שלנו אליו יתהפך ברגע שילבש צהוב.

ביום שהוא ילבש צהוב אני לא יודע אם אשנא אותו (לפחות עד לדרבי הראשון בו ישחק נגדנו) אבל כמובן שאייחל לכשלונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 09:49 
נועם שחם כתב:
לוגיקה היא דבר פתלתל.

היחס שלי לויני - אהבה או שנאה, קשור בצורה ישירה לשאלה איפה הוא משחק. הרי אם ויני היה השוער של מכבי, אף אחד מאיתנו לא היה אוהב אותו ורובנו היינו שונאים אותו.

אנחנו אוהבים את ויני בגלל ששיחק אצלנו ובגלל מה שתרם למועדון ובדיוק באותה מידה היחס שלנו אליו יתהפך ברגע שילבש צהוב.

ביום שהוא ילבש צהוב אני לא יודע אם אשנא אותו (לפחות עד לדרבי הראשון בו ישחק נגדנו) אבל כמובן שאייחל לכשלונו.

:ROSE:

מי זה היה שאמר "אחת הסיבות שאני כל כל אוהב כדורגל, היא שזה התחום היחיד בחיים שברור לי לגמרי בו מי הטובים, ברור לי לגמרי בו מי הרעים, ואחרי 90 דקות אני יודע בוודאות אם יש או אין אלוהים"?

אדום - טוב, צהוב - רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לוגיקה היא דבר פתלתל.

זה לא בהכרח נכון. אין מניעה לכבד שחקן, אפילו אם הוא במכבי. אפשר גם טיפה להתעלות ולשאול האם השחקן הוא אישיות חיובית, ללא קשר לקבוצה בה הוא משחק.
כמובן שהאינסטינקט מיד שולח אותנו לשנאה, אבל זה לא בלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
לוגיקה היא דבר פתלתל.

זה לא בהכרח נכון. אין מניעה לכבד שחקן, אפילו אם הוא במכבי. אפשר גם טיפה להתעלות ולשאול האם השחקן הוא אישיות חיובית, ללא קשר לקבוצה בה הוא משחק.

אני בחיים לא אבין את אלה שבאים לכדורגל בשביל התפתחות אישית וגדילה רוחנית.
מה "להתעלות"? אנחנו במקדש בודהיסטי או במגרש כדורגל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
טשיירה, ששיחק עונה בחיפה, נכנע ללחץ אוהדי חיפה ומסרב לחתום בהפועל.
לעומת זאת, אניימה, ששיחק בהפועל כמה וכמה עונות, וזכה לקבל כל כך הרבה אהבה מהאוהדים (ובצדק), לא שם על האוהדים שלנו וחותם ביריבה הכי גדולה.

לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אניימה יכול ללכת להזדיין גם אם יחתום וגם אם לא יחתום במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:27 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
לוגיקה היא דבר פתלתל.

אבל זה כל היופי בכדורגל יש שחור ויש לבן וזה חד משמעי!
מה אני באמת יודע או באמת אכפת לי אם שי אבוטבול הוא אדם טוב יותר או נחמד יותר משירן ייני? זה קשור לדיון בכלל?
אדום טוב! צהוב רע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
לעומת זאת, אניימה, ששיחק בהפועל כמה וכמה עונות, וזכה לקבל כל כך הרבה אהבה מהאוהדים (ובצדק), לא שם על האוהדים שלנו וחותם ביריבה הכי גדולה.

לא ברור.

א. אולי לא היה מספיק לחץ
ב. אולי הלחץ הוא שגרם לההוא שנבנה לו פסל להכריז שהוא מחפש אופציות בארופה ומכבי היא האופציה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

לא ברור.

אה הא. אני בטוח שהוא לא חתם רק בגלל האוהדים.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:40 
לירן כהן כתב:

לא ברור.

ברור אחושרמוטה.
אניימה שחקן כדורגל. זו הפרנסה שלו. זו ההצעה הכי טובה שיש לו כרגע (לטענתו היחידה). באמת עכשיו, שים בצד את זה שאתה אוהד הפועל, מה אתה מצפה שהוא יעשה, ינגן גיטרה ברחוב?

אתה אוהד הפועל וברור שזה לא קל לך לראות שחקן שאהבת עובר לקבוצה השנואה אליך. אפשר להבין את התסכול שלך, כמו שאפשר להבין את אניימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:41 
טישיירה לא חתם בהפועל בגלל חברה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

לא ברור.

אבל מסתבר שה"אהבה" הזאת, לפחות במקרה של רבים פה בפורום, היא לא באמת אהבה. הם לא פחות זונות שחקנים מאשר השחקנים זונות קהל.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
בוא נצא מנקודת הנחה שאם הוא לא חותם במכבי,
סביר להניח שהוא לא ינגן בגיטרה ברחוב, אלא ישאר על הספסל של ליל.
הכסף שלו לא נפגע,רק היכולת.
וכמו שנאמר קודם, אם את חיימוב רוצים באירופה, סביר להניח שגם אניימה יכול למצוא אופציה יותר מעניינת ממכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:45 
redrony כתב:
לירן כהן כתב:

לא ברור.

ברור אחושרמוטה.
אניימה שחקן כדורגל. זו הפרנסה שלו. זו ההצעה הכי טובה שיש לו כרגע (לטענתו היחידה). באמת עכשיו, שים בצד את זה שאתה אוהד הפועל, מה אתה מצפה שהוא יעשה, ינגן גיטרה ברחוב?

אתה אוהד הפועל וברור שזה לא קל לך לראות שחקן שאהבת עובר לקבוצה השנואה אליך. אפשר להבין את התסכול שלך, כמו שאפשר להבין את אניימה.

גיטרה הוא בכל מקרה לא ינגן ברחוב.
גם אם הוא לא ימצא קבוצה.את המיליון יורו שלו הוא יקבל העונה.
בכל מקרה הלב יישבר לראות אותו משחק אצלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אז אולי אניימה רוצה לנקום באוהדי הפועל שקללו אותו כשהיה פצוע. אני בטוח שאת זה הוא לקח ללב הרבה יותר מאשר את השירה בציבור בזמן משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 10:47 
IdanTheLittle כתב:
oMeR1 כתב:

:LOL2:

מה מצחיק? נראה לך שמעניין לו את הביצה האוהדים של מכבי חיפה? למה הוא נכנס למו"מ מהתחלה אם כך?
חברה שלו גרה בחיפה או משהו ואוהדת של מכבי חיפה או משהו כזה, והפעילו עליו ועליה לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 525 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: