bruno conti כתב:
kobster כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:
אני עכשיו עוד יותר משוכנע מקודם, זה נראה כאילו לא רוצים את ידין ועושים את כל המניפולציות האפשריות כדי שהצעד הזה יראה לגיטימי.
ואני משוכנע שפיתחת פראנויות מעידן טביב.
ואתה לא היחיד
אין פה שום קשר לפרנויות.
זה שאתה בוחר להאמין לכל מה שמפרסמים, גם אם אין לזה קשר למציאות, זו זכותך.
אם אתה מסתכל על כל מה שקרה עם אביחי מאז שנשאר בארץ בזמן המחנה, מה הסיבה האמיתית שלא רצו אותו ? מקצועית ? כלכלית ? אז למה מציעים לו חוזה חדש ?
אם באמת רוצים להשאיר אותו, למה עושים מו"מ דרך התקשורת ?
קצב הסוכן מצוטט וזה הולך ככה ״ יש לאביחי חוזה, שיכבדו אותו אנחנו לא מעוניינים בחוזה חדש״ .
יותר מזה?
לגבי שאר הדברים שאתה כותב על למה השאירו אותו וכל הסיפורים של מפגע חברתי וכו׳
אין לי מושג אני לא מקורב כמוך וכן אני ניזון מהתקשורת אך בוחר בקפידה את מה לקחת ואת מה לא .
ממה אתה ניזון? או עוד כל מיני ניזונים אחרים כאן שחולים על הקטע של לתת פיסות מידע ללא שום סימוכין משל היו
אחרוני הכתבים באתרי האינטרנט השונים שמחפשים רק מה לומר ולחדש ובעצם לא אומרים כלום! שזו בכלל תופעה שמורידה את הפורום הזה לביב של הביבים.
אני מקורב רק לאשתי.
מצד שני, אני מסתכל על הדברים קצת מעבר למה שמפורסם ומנסה להבין מה הולך מאחורי הקלעים.
עם ההנהלה החדשה-ישנה של הפועל זה לא כזה קשה, הטריקים נשארו אותם טריקים, למעט השימוש בשקלים בחוזים.
תחשוב על זה ככה - אם הסיבה להשארת ידין בארץ בזמן המחנה היא כלכלית אז :
1) למה הורידו את המחיר שלו ממליון יורו לרבע מליון ?
2) למה מנסים להביא שחקן עם משכורת גבוהה משל ידין ?
3) למה הציעו לו חוזה חדש, עם משכורת שמתקרבת למה שהוא מרוויח עכשיו ? ולמה חצי שעה אחרי שהוא סירב כבר התראיינו לאופירע ולכלכו עליו ?
4) למה בעונה שהיא גם ככה מוגבלת פיננסית, לא הולכים על בטוח ומנסים קודם כל להבטיח את ההעפלה לשלב הבתים שתכניס קרוב ל 10 מיליון שקלים ?
5) יודעים שיש בור בעמדת הבלם. אם מוכרים את נוסא, למה להשקיע גם בבלם וגם בקשר אחורי, כשסביר להניח ששחקן טוב גם יקבל שכר בהתאם ?
כולנו מסכימים שיש לאביחי ידין מקום מבחינה מקצועית. אז אם הסיבה היא לא מקצועית ולא כלכלית, מה היא ואיך פותרים אותה ?