תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 12:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 326 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 6/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:15 
באמת שאין לי מושג מה הקטע עם ידין,
אבל דבר אחד ברור אתם חולים על שחקנים ומאמינים להם לכל דבר,
כמו שלא האמנתם שאניימה לא פצוע בזמנו אפילו שהכל הראה שזה נכון כולל רופא הקבוצה,
או שלורמוט היה חשוב להפסיק לשחק אחרי החצי גמר מול ק"ש שזה היה המשחק הכי טוב שלו בכל אותה עונה וכולה חודש וקצת אח"כ כבר התאמן כמו פנתר בקייזרסלואטרן.
או ששכטר לא יכל לשחק או להיות בסגל בגמר הגביע ושבועיים אח"כ התאמן כבר בקייזרסלואטרן.
שחקנים שלא גדלו אצלנו לא אוהדים אותנו, לא אוהבים אותנו ובקושי סופרים אותנו - לכל היותר נוח להם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:20 
19 כתב:
בשנה הבאה הוא יילך בחינם, לאן שהוא רוצה. לא לאן שהפועל תסכים למכור אותו. זה כוח רציני שיהיה לו בידיים.
כמו ואן פרסי שלא מאריך חוזה בארסנל, כמו אפלאיי שלא האריך באיינדהובן, כמו ביבראס שלא האריך בהפועל לפני המעבר לקאזאן, קגוואה שסירב להאריך בדורטמונד, וכמו עוד מיליון שחקנים אחרים.
אפשר לחשוב שהוא עושה פה איזה תרגיל מסריח. חתמו איתו לאיקס שנים, הן הולכות להסתיים, זה לא כאילו היה ברור שזה יקרה מתישהו? שחקנים מסיימים חוזים בעולם וממשיכים הלאה. ביג דיל.

הוא לא עושה שום תרגיל מסריח
אבל לפחות סוף סוף אנשים כאן ייכנסו לפרופורציות אחרי שעשו ממנו יקיר המועדון
ועוד שניה בנו לו פסל ליד הפסל של ויני.
עוד בן אדם ושחקן בינוני שהתמזל מזלו לשחק בהפועל של גוטמן ולהנות מתדמית אוברייטד נצחית
שיעוף קיבינימט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
איזו התנהלות שערורייתית, אלוהים.
גם אם אתם רוצים להציע לו חוזה חדש למה זה ישר מפורסם ? למה ההתבטאות הזו שידין אוהב את הכסף ולא אוהב את המועדון ? מי זה הגורם המפגר הזה שפתח את הפה ?
בחיי, הדבר הראשון שההנהלה הזו צריכה לעשות זה קורס ביחסי אנוש. זבובים תופסים עם דבש, לא עם חומץ.
אני אומר ההפך- אם באמת רוצים להשאיר את ידין ולא רק רוצים למצוא חן בעיני האוהדים שיתנו לו את מה שהוא מבקש (מה גם שזו לא בקשה מוגזמת לדעתי, הוא עדיין מוריד מהחוזה הקיים שלו).

כנראה אותו אחד שהחליט לא לתת לו לצאת למחנה אימונים, אותו אחד שגרם לו ולעוד שניים להבין שהם לא רצונים בקבוצה.
עכשיו מחפשים לתקן נזקים אחרי שהבינו שהאלטרנטיבה לידין לא ממש ששה להגיע.
חבל שקודם עודים ואחרי זה חושבים (אם יש שם מישהו משסוגל לחשוב בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:26 
שחר כתב:
אני עכשיו עוד יותר משוכנע מקודם, זה נראה כאילו לא רוצים את ידין ועושים את כל המניפולציות האפשריות כדי שהצעד הזה יראה לגיטימי.

ואני משוכנע שפיתחת פראנויות מעידן טביב.
ואתה לא היחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
אביחי ידין טיפש אם חותם על חוזה חדש עם הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ב' 6/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:28 
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
מצוין. אז הוא ישב שנה ביציע, הקבוצה מחויבת לתת לו להתאמן (כמו שעשו בזמנו עם אסולין ועובד) ובסיום העונה הוא חותם אצל המחלה ומשתין על כולנו.
שנה אחרי זה אתה מקבל בדרבי את הקשר הישראלי הכי טוב בליגה עם רצון עז לנקמה.
מה שצריך עכשיו זה לקרב את ידין ולדבר אל הלב שלו בלי כל התקשורת הזו. אלא אם כן שחר צודק במה שהוא אמר ולא באמת רוצים להשאיר את אביחי פה.

נו, באמת.
שנה ששחקן יושב ביציע, גם עם אימונים עם הקבוצה (למרות שאפשר לשלוח אותו לאימוני ריצה), לא ישאר באותה יכולת ולא יהייה השחקן הטוב בארץ בעמדתו. וגם היום אין קונצנזוס על היכולת שלו.
הוא יכול לסחוט את המועדון? מצוין, אבל המועדון יכול לסחוט אותו בחזרה. למה כשהוא עושה את זה זה מובן ולגיטימי, אבל אם המועדון יעשה את זה זה יהייה מכוער ולא ראוי?

במה הוא סוחט את המועדון ?
מה אתה היית עושה אם במקום העבודה שלך היו מוציאים לך שם של צרה צרורה, מונעים ממך לקחת חלק בפעילויות של החברה, מנסים להעיף אותך בכל מיני דרכים ולמצוא לך מחליף, ואז כשלא מוצאים מחליף, מבקשים ממך להישאר תמורת סכום נמוך יותר ממה שאתה מרוויח כעת מתוך הזדהות עם המועדון, ואז כשאתה מסרב עוד מוציאים את זה החוצה ומכפישים את שמך שוב.
שוב, כל ההתנהלות הזו רק מלמדת על כך שלא באמת רוצים את ידין בהפועל. אין לי בעיה עם זה, רק שיהיו גברים, יגידו את זה בפה מלא וישמרו על הכבוד העצמי שלהם ועל הכבוד שהאוהדים רוחשים להם.
כרגע, לא רק שהם לא משאירים את ידין, הם יוצאים שקרנים ומניפולטיביים.

טור של פרשן ללא עובדה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:

הוא לא יחתום.
להערכתי יביאו קשר זר וידין ילך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ב' 6/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:30 
19 כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
בשנה הבאה הוא יילך בחינם, לאן שהוא רוצה. לא לאן שהפועל תסכים למכור אותו. זה כוח רציני שיהיה לו בידיים.
כמו ואן פרסי שלא מאריך חוזה בארסנל, כמו אפלאיי שלא האריך באיינדהובן, כמו ביבראס שלא האריך בהפועל לפני המעבר לקאזאן, קגוואה שסירב להאריך בדורטמונד, וכמו עוד מיליון שחקנים אחרים.
אפשר לחשוב שהוא עושה פה איזה תרגיל מסריח. חתמו איתו לאיקס שנים, הן הולכות להסתיים, זה לא כאילו היה ברור שזה יקרה מתישהו? שחקנים מסיימים חוזים בעולם וממשיכים הלאה. ביג דיל.

אין שום בעיה
אבל גם לנו יש כח ביד
אנחנו יכולים להוריד משמעותית את המניות שלו ע"י זריקתו ליציע
זה משחק עם שני משתתפים, לא כמו שנדמה לנו לפעמים שרק השחקן הוא בעל הכח.
הוא צריך להתגמש, לא רק אנחנו.

מצוין. אז הוא ישב שנה ביציע, הקבוצה מחויבת לתת לו להתאמן (כמו שעשו בזמנו עם אסולין ועובד) ובסיום העונה הוא חותם אצל המחלה ומשתין על כולנו.
שנה אחרי זה אתה מקבל בדרבי את הקשר הישראלי הכי טוב בליגה עם רצון עז לנקמה.
מה שצריך עכשיו זה לקרב את ידין ולדבר אל הלב שלו בלי כל התקשורת הזו. אלא אם כן שחר צודק במה שהוא אמר ולא באמת רוצים להשאיר את אביחי פה.

אפשר תמיד לתת לו להתאמן עם הנוער...
אולי אם היו מציעים לו להאריך חוזה לא שנה לפני הסוף, ולא ישר אחרי שלא הוציאו אותו למחנה אימון וסיפרו עליו שהוא מפגע חברתי, היה סיכוי שלהשאר במועדון עוד כמה שנים היה נראה לו אטרקטיבי ושמישהו באמת מעוניין שהוא יישאר.

אשכרה מציעים להעניש אותו (ולפגוע בהפועל על הדרך, כי ישלמו משכורת אחת הגבוהות בקבוצה לשחקן שבכלל לא משחק) על זה שהוא רוצה לקיים את החוזה שלו כמו שכתוב, עד הסוף.

קודם כל, להנהלה לא ממש הייתה ברירה אלא להציע לו חוזה שנה לפני הסוף כמו שאתה יודע.
חוץ מזה, אתה אומר: "סיפרו עליו שהוא מפגע חברתי". כלומר אתה רומז שהוא לא כזה וההנהלה הפיצה עליו שמועות כאלו. מאיפה הבאת את זה? אני דווקא שמעתי שהוא כן כזה.
וזה לא בדיוק להעניש אותו, אתה עושה את זה יותר אמוציונאלי ממה שזה. בסך הכל אני לא רוצה שהפועל יצאו פראיירים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:31 
bruno conti כתב:
שחר כתב:
אני עכשיו עוד יותר משוכנע מקודם, זה נראה כאילו לא רוצים את ידין ועושים את כל המניפולציות האפשריות כדי שהצעד הזה יראה לגיטימי.

ואתה לא היחיד

את הפארנויות מהשיטת האלה של אותם אנשים כבר פיתחתי הרבה לפני טביב. אני מתפלא שהם לא פרסמו את החוזה החדש שהם הציעו לו בשקלים כדי שזה ייראה אפילו עוד יותר מרשים כמו שהם היו עושים בעבר, כנראה שיש עוד חלודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:32 
אם הוא כן כזה, אז מי חסר האחריות שרוצה להשאיר אותו לעוד 5 שנים במועדון? אי אפשר להחזיק את המקל משני הקצוות שלו.

ולשלם לשחקן את אחת המשכורות הכי גבוהות בקבוצה, בלי שהוא ישחק דקה נשמעת לי כמו ההגדרה המדוייקת של לצאת פראייר.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 06 אוגוסט 2012, 23:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
שחר כתב:

ואתה לא היחיד

אין פה שום קשר לפרנויות.
זה שאתה בוחר להאמין לכל מה שמפרסמים, גם אם אין לזה קשר למציאות, זו זכותך.
אם אתה מסתכל על כל מה שקרה עם אביחי מאז שנשאר בארץ בזמן המחנה, מה הסיבה האמיתית שלא רצו אותו ? מקצועית ? כלכלית ? אז למה מציעים לו חוזה חדש ?
אם באמת רוצים להשאיר אותו, למה עושים מו"מ דרך התקשורת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

gigs כתב:
אביחי ידין- נתן את הנשמה שלו כמה שנים וזה רק כי זה האופי שלו כשחקן.
לא הכרתי אותו אף פעם מחוץ למגרש, אבל אני יכול לסכם את זה ככה, אביחי עם כל הכבוד למה שנתן
צריך ללכת מהקבוצה ויפה שעה אחת קודם.
שחקן שלא מוכן אפילו לעלות אתמול לדרבי ולתת קצת ממה שיש לו, שחקן שלא מוכן ללכת לקראת הקבוצה
שנתנה לו את הבמה בשנים האחרונות. אותו אחד צריך או לשבת ביציע ונראה מי ייקח אותו שנה הבאה,
או להביא הצעה מאירופה שכל כך מחכה לו (כנראה שלא...).

דרך אגב לידין אין הצעות מאירופה רק בגלל הסוכנים שלו, האחים קצב עובדים רק עם גרמניה/ספרד/אנגליה
אם הוא היה שייך לדודו דהאן כבר מזמן היתה לו קבוצה.

לא רוצה שחקנים כמוהו בקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:33 
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
גם אם אתם רוצים להציע לו חוזה חדש למה זה ישר מפורסם ? למה ההתבטאות הזו שידין אוהב את הכסף ולא אוהב את המועדון ? מי זה הגורם המפגר הזה שפתח את הפה ?
בחיי, הדבר הראשון שההנהלה הזו צריכה לעשות זה קורס ביחסי אנוש. זבובים תופסים עם דבש, לא עם חומץ.
אני אומר ההפך- אם באמת רוצים להשאיר את ידין ולא רק רוצים למצוא חן בעיני האוהדים שיתנו לו את מה שהוא מבקש (מה גם שזו לא בקשה מוגזמת לדעתי, הוא עדיין מוריד מהחוזה הקיים שלו).

כנראה אותו אחד שהחליט לא לתת לו לצאת למחנה אימונים, אותו אחד שגרם לו ולעוד שניים להבין שהם לא רצונים בקבוצה.

אם היו רוצים באמת לתקן נזקים לא היו רצים לאופירע ומטנפים עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:35 
19 כתב:
אם הוא כן כזה, אז מי חסר האחריות שרוצה להשאיר אותו לעוד 5 שנים במועדון? אי אפשר להחזיק את המקל משני הקצוות שלו.

ולשלם לשחקן את אחת המשכורות הכי גבוהות בקבוצה, בלי שהוא ישחק דקה נשמע לי כמו ההגדרה המדוייקת של לצאת פראייר.

יכול להיות שהם הבינו שכרגע אין ממש קופצים על ידין ואין להם ברירה אלא להישאר איתו.
אתה מודע לזה שאף שחקן מעולם לא נשאר להתאמן עם הנוער שנה שלמה? בסך הכל מדובר בדרך לנצל את הכוח שלהפועל יש בעסק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

בדיוק כמו שאמרתי הוא סומן ,הוציאו חוזה עליו ויאללה לגרדום ,לא שהוא טלית שכולה תכלת אבל בימינו קשה קצת למצוא טליתות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

בדיוק, חשבתי שבעידן השקיפות!!! החדש כבר לא יהיה "גורם בכיר"...
שום דבר לא השתנה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 06 אוגוסט 2012, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

הם רוצים לתקן נזקים.
מול הקהל ולא מול ידין. וזה אפילו עובד להם, תסתכל כל מה שקורה פה ובטוקבקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:38 
הוקיץ' כתב:
19 כתב:

ולשלם לשחקן את אחת המשכורות הכי גבוהות בקבוצה, בלי שהוא ישחק דקה נשמע לי כמו ההגדרה המדוייקת של לצאת פראייר.

יכול להיות שהם הבינו שכרגע אין ממש קופצים על ידין ואין להם ברירה אלא להישאר איתו.
אתה מודע לזה שאף שחקן מעולם לא נשאר להתאמן עם הנוער שנה שלמה? בסך הכל מדובר בדרך לנצל את הכוח שלהפועל יש בעסק הזה.

להפועל אין שום כוח בשום נושא ,שחקנים הם לא עבדים ,אם שחקן לא רוצה להיות הוא לא יהיה הוא רק צריך לשאת בתוצאות של פעולותיו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:38 
הוקיץ' כתב:
19 כתב:

אם ההצעה היא לנקוט בצעד שברור לשני הצדדים שהוא חסר שיניים, וגם אם הוא לא יחתום על החוזה, הוא עדיין ישחק, אז אני באמת לא מבין את התועלת חוץ ממשחקי כבוד שלא עושים על אף אחד רושם.

אם הוא יושב ביציע שנה שלמה, אז הפועל יורים לעצמם ברגל, ואם זה רק הצהרתי לשבועיים - שלושה, אז בשביל מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ב' 6/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:39 
פאק אוף אביחי, אתם כל כך עבדים של האיש הזה שלא שם זין על המועדון הזה

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 06 אוגוסט 2012, 23:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:41 
לא אמרתי שצריכים לייבש אותו שבועיים ואז להחזיר אותו, אלא להשתמש בכוח על מנת לגרום לו להבין שכדאי לו להתגמש לטובת כל הצדדים.
לגיטימי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
יצא לי החשק לראות את ידין בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:42 
kobster כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:

ואתה לא היחיד

אין פה שום קשר לפרנויות.
זה שאתה בוחר להאמין לכל מה שמפרסמים, גם אם אין לזה קשר למציאות, זו זכותך.
אם אתה מסתכל על כל מה שקרה עם אביחי מאז שנשאר בארץ בזמן המחנה, מה הסיבה האמיתית שלא רצו אותו ? מקצועית ? כלכלית ? אז למה מציעים לו חוזה חדש ?
אם באמת רוצים להשאיר אותו, למה עושים מו"מ דרך התקשורת ?

קצב הסוכן מצוטט וזה הולך ככה ״ יש לאביחי חוזה, שיכבדו אותו אנחנו לא מעוניינים בחוזה חדש״ .
יותר מזה?
לגבי שאר הדברים שאתה כותב על למה השאירו אותו וכל הסיפורים של מפגע חברתי וכו׳
אין לי מושג אני לא מקורב כמוך וכן אני ניזון מהתקשורת אך בוחר בקפידה את מה לקחת ואת מה לא .
ממה אתה ניזון? או עוד כל מיני ניזונים אחרים כאן שחולים על הקטע של לתת פיסות מידע ללא שום סימוכין משל היו
אחרוני הכתבים באתרי האינטרנט השונים שמחפשים רק מה לומר ולחדש ובעצם לא אומרים כלום! שזו בכלל תופעה שמורידה את הפורום הזה לביב של הביבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:44 
אם הוא לא חותם, ביציע או משחק? שאלה פשוטה.

אם הוא ביציע אתה פוגע בעצמך, אם הוא משחק, אז על מי בדיוק אתה עושה שרירים פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא אמרתי שצריכים לייבש אותו שבועיים ואז להחזיר אותו, אלא להשתמש בכוח על מנת לגרום לו להבין שכדאי לו להתגמש לטובת כל הצדדים.
לגיטימי לחלוטין.

עוד מקרה קלאסי של "מה היה קורה אם טביב היה עושה את זה ולא ההנהלה האדומה שלנו".
הרי אלו בדיוק הדברים שעצבנו אותנו בשנה שעברה, שמושיבים שחקנים כמו אבוטבול ביציע לא מסיבה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:45 
ציטוט:
קצב הסוכן מצוטט וזה הולך ככה ״ יש לאביחי חוזה, שיכבדו אותו אנחנו לא מעוניינים בחוזה חדש״ .

מה הבעייה? הפועל לא הייתה מעוניינת בחוזה חדש עם גל שיש. יש בזה משהו לא בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:46 
chimpfive כתב:
פאק אוף אביחי, אתם כל כך עבדים של האיש הזה שלא שם זין על המועדון הזה

אביחי באמת לא מזיז לי. מזיזה לי ההתנהלות של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
Amit כתב:

הוא לא יחתום.
להערכתי יביאו קשר זר וידין ילך למכבי.

זה ברור שהוא לא יחתום,
אלא רק על חוזה כמו שהוא דורש וכל התנאים הנוספים.הוא לא פראייר בכלל,ובצדק.
ההתנהלות של הפועל בעניין הזה היא לא פחות ממבישה.
בהתחלה לא רוצים אותו על רקע מקצועי/חברתי, אח"כ עושים קולות של חזרה, מציעים חוזה וקוראים לו "חוצפן".
נשמע כמו התסריט של שחר, רק שהפועל היו רוצים שאביחי באמת ישאר רק בתנאים שלהם.
לדעתי הוא יגיע לחיפה בסוף, ואם לא אז יתייבש ביציע כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של 19

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 23:49 
19 כתב:
ציטוט:

מה הבעייה? הפועל לא הייתה מעוניינת בחוזה חדש עם גל שיש. יש בזה משהו לא בסדר?

לא ידידי הכל בסדר הוא לא חייב כלום .
רק שיתעוררו פה ויבינו עם מי יש עסק זה הכל.
אביחי ידין , הגרזן והפסל !!
שיעוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 326 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: