תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 14:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא רע, לא רע
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
נועם שחם כתב:
זה הרבה יותר מטריד ממה שאתה אומר בהנחה שהפרסומים לגבי עתידו של איגיבור נכונים. כבר קראתי הבוקר ש"כנראה מדובר במשחקו האחרון בקבוצה" :bang:

אני מאוד מקווה שגילי יבוא אם נוסא יילך. עד כמה שאני מבין נוסא חייב ללכת, אחרת אנחנו לא עוברים בבקרה .

שזה בכלל סיפור עצוב....
עד שנפטרנו מטביב נפלה עלינו חבורת ההסתדרות "2"/מוישיק ושות' - הדור הבא,שעם הכסף שהם לא מביאים,וחברות החלמאים הקדמונית שהיא החזירה לניהול ותפעול הקבוצה גורמת לי לחשוב שהיה עדיף לסבול עוד כמה חודשים/עונה עם טביב ולחכות לבעלים נורמליים,ולא לכאלה "שקנו" את הקבוצה בלי לשים בה שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
נועם שחם כתב:
זה הרבה יותר מטריד ממה שאתה אומר בהנחה שהפרסומים לגבי עתידו של איגיבור נכונים. כבר קראתי הבוקר ש"כנראה מדובר במשחקו האחרון בקבוצה" :bang:

אני מאוד מקווה שגילי יבוא אם נוסא יילך. עד כמה שאני מבין נוסא חייב ללכת, אחרת אנחנו לא עוברים בבקרה.

לפי כל ההצהרות שיוצאות מהמועדון ומהמקורבים לו, הרכש שיגיע תלוי במכירה של נוסא.
אפשר לחפש מועמדים ולהתחיל לנהל איתם מו"מ אבל עד שלא מקבלים כסף על נוסא אי אפשר להביא שחקנים.
לפי הכתבה אצל פשחרא, לפחות בהנהלה הבינו שלפני שמדברים על ורמוט ויצחקי, צריך קודם כל להביא בלם וקשר אחורי.
יהיה שבוע מעניין עד ל 13/8, צר לי על טלקיסקי ורכבת השחקנים המועמדים שהוא יצטרך לעדכן באשכול על הסגל של הפועל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 08:54 
שער 7 הוא אדום כתב:
עמי נאווי כתב:
נועם שחם כתב:

אני מאוד מקווה שגילי יבוא אם נוסא יילך. עד כמה שאני מבין נוסא חייב ללכת, אחרת אנחנו לא עוברים בבקרה .

שזה בכלל סיפור עצוב....
עד שנפטרנו מטביב נפלה עלינו חבורת ההסתדרות "2"/מוישיק ושות' - הדור הבא,שעם הכסף שהם לא מביאים,וחברות החלמאים הקדמונית שהיא החזירה לניהול ותפעול הקבוצה גורמת לי לחשוב שהיה עדיף לסבול עוד כמה חודשים/עונה עם טביב ולחכות לבעלים נורמליים,ולא לכאלה "שקנו" את הקבוצה בלי לשים בה שקל.

זו איננה דעה פופולרית אבל יחד עם זאת היא די נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 08:56 
mkorman1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
עמי נאווי כתב:
נועם שחם כתב:

שזה בכלל סיפור עצוב....

זו איננה דעה פופולרית אבל יחד עם זאת היא די נכונה

נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 08:57 
ציטוט:
מִי יִתֵּן מוּתֵנוּ בְיַד ה' בְּאֶרֶץ מִצְרַיִם, בְּשִׁבְתֵּנוּ עַל סִיר הַבָּשָׂר, בְּאָכְלֵנוּ לֶחֶם לָשׂבַע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
שלא יהיה ספק לגבי זה שאני חושב שהיה סופר דחוף להיפטר מטביב,אבל במקרה הזה "החיפזון מן השטן" הוא המשפט שהכי מתאים למקרה הזה,ובשל הרצון והבהלה להיפטר ממנו לא שמנו לב שנפלנו לידיים אולי יותר "אוהדות",אבל כנראה לא פחות גרועות ממנו בתפעול השוטף ובהחזקה של קבוצה בסדר הגודל של הפועל.
אפשר ללכלך על טביב בלי הפסקה,אבל אצלו לא הגענו למצב שהקבוצה פשוט משותקת כי לא מצליחים למכור שחקן,בזמן שמשחררים שחקנים בסיטונאות בתירוצים מביכים.
בכל אופן,לא לזה פיללתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 09:04 
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
אבל מכאן ועד חזרה במנהרת הזמן
זה בטח לא מה שפיללנו לו
כל מי ששם שקל בעמותה השקיע בהפועל יותר כסף ממה שהשקיעו
רמון וחבורתו
ודי עם סיפורי המעשיות האלה על ערבים וקשקושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 10:08 
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

אותי מסקרן רק דבר אחד מקורמן, אם אין ערבים כמו שאתה טוען מאין יגיעו 12 מיליון ש"ח לטביב?
מדוע טביב חתם על יפוי כח בלתי חוזר בלי ערבים? אתה היית ממליץ ללקוח לחתום על יפוי כח בלתי חוזר על עסקה ששווה 12 M ש"ח מבלי שיהיו ערבים לסכום הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 10:39 
הזמן של טרום עונה זה השלב הכי נחמד.
כמו הרגע שממלאים לוטו. זה השלב של ה"אימים" (אם ברבים) החיוביים, האופטימים.
חלקיק הזמן שבו הזכיה מרצדת מול העיניים. "אם רק נמלא את המספרים הנכונים"
"אם רק נספיק להביא בזמן את כל מי שצריכים"
"אם הבלם יהיה משכמו ומעלה"
"אם המגן יהיה פגיעת בינגו"
"אם הקשר ההתקפי ישדרג אותנו מעלה מעלה"
"אם ורמוט יבוא"
"אם יצחקי יבוא"

יהיה מענין/נחמד לראות את מה שחלקכם יכתוב בסוף העונה.
שלא לדבר על מה ש 99% מכם יכתוב עוד שתי עונות, עם הפרוייקט ההזוי הזה, של קבוצה בבעלות אוהדים ובלי שקל על התחת שחיה מהיד לפה כמו קבצן, ימשיך יותר מעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כן, דרבי בתוספת זמן וכו'.

משזה נאמר (באנגלית זה נשמע יותר טוב), אפשר לגזור הרבה מסקנות חיוביות מהערב.
ראשית, שקוף מאוד מה אנחנו צריכים בשביל להיות קבוצה טובה (מגנים, בלם, קשר אחורי, קשר קדמי).
אבל חוצמזה: מרעי השתפר בשלוש דרגות מהתקופה שלו אצלנו; את בן חיים קשה לעצור, והוא עוד ילמד לקבל החלטות; הקבוצה שיחקה בהרכב סופר חסר ובכל זאת ראינו אותה שומרת על מערך, בקושי פגיעה בהגנה ועושה דברים סבירים בהתקפה (תזכרו כמה חשוב זה היה בתקופת גוטמן, שהקבוצה נראתה כמו קבוצה גם בהרכבים חלשים).

רק תביאו חיזוק מתאים, ובאותה מידה שזה יכול להיות מכבי חיפה או מכבי תל אביב - זו יכולה להיות אנחנו.

מסכים לכל מילה אם כי גם בלי חיזוק יהיו הפתעות גם עם שחקנים "פחות טובים" אנחנו רק צריכים להמשיך לשיר ולעודד. אבל הכי חשוב? אני אין לי ספק שהפרויקט של "קרויף" יכשל אלו? צריכים רק הפסד אחד בכדי להמשיך לחרבן את עצמם. עם כל הדווואין הם קבוצה בינונית מינוס ינצחו כמה פעמים גם בדקה ה92 אבל גם יפסידו. חברה לא לשכוח שהיתרון שלנו תמיד היה? שגם ברע לא הפסקנו לעודד ולשיר. חוץ מזה היו לנו שנים חלום אז עכשיו נפסיד קצת לא קרה כלום. יש קבוצה טביב איננו. אני רק מת שאניימה יתן להם את התוצרת שקבלנו ממנו בחודשים האחרונים לפני שנתיים (בחיי עייני לא צרה בו אבל למה למכבי למען השם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 10:50 
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

אותי מסקרן רק דבר אחד מקורמן, אם אין ערבים כמו שאתה טוען מאין יגיעו 12 מיליון ש"ח לטביב?
מדוע טביב חתם על יפוי כח בלתי חוזר בלי ערבים? אתה היית ממליץ ללקוח לחתום על יפוי כח בלתי חוזר על עסקה ששווה 12 M ש"ח מבלי שיהיו ערבים לסכום הזה?

קודם כל שאפו ,
השאלה נכונה ומדויקת
תשובה בפרטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 11:15 
חתול אדום כתב:
"אם ורמוט יבוא"
"אם יצחקי יבוא"

שלא לדבר על מה ש 99% מכם יכתוב עוד שתי עונות, עם הפרוייקט ההזוי הזה, של קבוצה בבעלות אוהדים ובלי שקל על התחת שחיה מהיד לפה כמו קבצן, ימשיך יותר מעונה אחת.

עדין נבצר מבינתי מה האלטרנטיבה שכולם מציעים פה? טביב ושיטות הניהול המתקדמות שלו? או אותו מליארדר עלום שם (שכמובן עשה את הונו ביושר והוא גם סוציאליסט ושמאלן) שרק עומד בפינה ומת להשקיע בנו את כספו, כשרק תאומים ורמון עומדים בדרכו?

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 06 אוגוסט 2012, 11:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 11:17 
שער 7 הוא אדום כתב:
שלא יהיה ספק לגבי זה שאני חושב שהיה סופר דחוף להיפטר מטביב,אבל במקרה הזה "החיפזון מן השטן" הוא המשפט שהכי מתאים למקרה הזה,ובשל הרצון והבהלה להיפטר ממנו לא שמנו לב שנפלנו לידיים אולי יותר "אוהדות",אבל כנראה לא פחות גרועות ממנו בתפעול השוטף ובהחזקה של קבוצה בסדר הגודל של הפועל.
אפשר ללכלך על טביב בלי הפסקה,אבל אצלו לא הגענו למצב שהקבוצה פשוט משותקת כי לא מצליחים למכור שחקן,בזמן שמשחררים שחקנים בסיטונאות בתירוצים מביכים.
בכל אופן,לא לזה פיללתי.

לא הגענו אצל טביב למצב שהקבוצה משותקת?

ואו, איזה זכרון קצר. לא רק שהגענו למצב שהקבוצה משותקת, הגענו למצב שאף אחד לא רוצה לחתום פה, שכל מי שרק יכול רץ ותובע אותך, ששחקנים רק מתים לברוח, שאין מי שיחתום על חוזים, שהכסף נזל מהקופה בלי שאף אחד ידע לאן..

אוי, זה אפילו לא זכרון קצר, זו כבר אילוזיה מתקדמת. ודווקא ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 12:40 
המשחק אתמול לא חידש כלום בגזרת הפועל.
"הלא רע" הזה של חלקכם נגזר אולי מהפערים בין החששות מאי הודאות למציאות.
היינו ונשארנו קבוצה עם שחקנים בדרג הראשון בארץ בחלק מהעמדות לצד עמדות עם שחקנים בהרכב ברמה של פלייאוף תחתון.
בשורה התחתונה כמו שכתבו פה, חיזוק הוא עניין אקוטי אם יש לנו שאיפות מעבר למקומות 3-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
שער 7, אצל טביב לא היינו משותקים, היינו צמח. מוות קליני. יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 12:48 
נועם שחם כתב:
חתול אדום כתב:
"אם ורמוט יבוא"
"אם יצחקי יבוא"

עדין נבצר מבינתי מה האלטרנטיבה שכולם מציעים פה? טביב ושיטות הניהול המתקדמות שלו? או אותו מליארדר עלום שם (שכמובן עשה את הונו ביושר והוא גם סוציאליסט ושמאלן) שרק עומד בפינה ומת להשקיע בנו את כספו, כשרק תאומים ורמון עומדים בדרכו?

בטח שנבצר.
"עומד בפינה ומת להשקיע". וואו מילה במילה מושיק תאומים.
אין עליכם. כי זה בדיוק מה שהיה עם שניידר. שנים הוא ישב בשקט וחיכה לרגע שלוני ישבר ויציע את מכבי למכירה. גם גולדהאר ידע על מכבי ורצה לקנות אותה ורק חיכה לשניידר.
ככה קרה במכבי ועוד פעמיים! בדיוק.

איך מושיק אמר? "אני וסגול חפשנו שמשהו יבוא ויקח את הפועל, אפילו בחינם. ואף אחד לא רצה"
מאז הגיעו למכבי שניים ורק מושיק הנבך לא מצא. רק מושיק לא מצא. זה שיקח את המועדון הזה איתו לקבר. העיקר שיוכל להמשיך לבחוש, ולהתערב, ולייעץ, ולהשפיע.

בטח שהוא לא מצא. כי כשהעיסקה עם לבייב התחילה להיות רצינית, "פתאום" התחילו להופיע כתבות עלומות על איך זה יכול להיות שלבייב החרדי יהיה הבעלים של קבוצה משחקת בשבת, וכמה שהסביבה שלו תראה את זה בעין רעה.
זה הספיק ללבייב להבין עם מי יש לו עסק ולהתקפל.
בטח שהוא לא מצא. אז הגיע בן זקן ושוב כשהעיסקה החלה להיות רצינית שוב התחילו להופיע כתבות עלומות על שבהפועל מעקמים את האף מהמחשבה על מוצאו המזרחי של בן זקן. זה הספיק לבן זקן להיעלב עד עמקי נשמתו ולהבין עם מי יש לו עסק ולהתקפל.

אמרתי את זה כבר מיליון פעמים. אם זה קרה במכבי ועוד פעמיים זה יכול לקרות אצלנו באותה קלות ובאותה מידה. אנחנו לא נחותים מהם בכלום גם לא ביכולת למצוא ולהביא בעלים מתאימים וטובים.
אם יעשו לו תוכנית חיים שכאלו וישאלו אותו מה היה קמפיין הפרסום הכי מוצלח שלו. בטוח שמושיק יגיד שזה מועדון הפועל תל אביב.
כי זו הפעם היחידה בחיים שלו שהוא הצליח לעבוד על כל כך הרבה אנשים בעיניים ולאורך כל כך הרבה שנים.

נכון להיום אנחנו רחוקים שנות אור מבעלות נורמלית, בריאה וטובה.
כי רוב האוהדים או שהם אוכלים את הספינים שמאכילים אותם או שהם עדיין שקועים בחלום הרטוב וההזוי זה על קבוצה בבעלות אוהדים שאין לה שקל על התחת והיא חיה מהיד לפה.

אני אמשיך לחכות שהשפיות הניהולית תגיע סוף סוף גם למועדון הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 12:51 
ברור שמעודד שיחסית להרכב שהעלינו נראינו סביר, ויחסית להרכב שהם העלו הם נראו כלום ושום דבר, אבל לאורך זמן זה לא יחזיק והלא רע יתחלף לרע. לכן זה פשוט לא רלוונטי, חוץ מלהבין שכל מי שקוטל את שירזי ראה אתמול קבוצה שעומדת על המגרש, ואם ייכנסו למשבצות הנכונות שחקנים נכונים אפשר לחשוב על המילה טוב. ניפגש בשבוע הבא אחרי שהסגל יוגש לאופ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

קודם כל שאפו ,
השאלה נכונה ומדויקת
תשובה בפרטית

למה בפרטי? שתפו את כולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

קודם כל שאפו ,
השאלה נכונה ומדויקת
תשובה בפרטית

למה בפרטי? שתפו את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
ערן, יש לי הרושם שהתבלבלת בין תחושת ההקלה הרגעית למראה היכולת האמיתית של מ*בי ובין היכולת של הפועל.
זו קבוצה לא מאומנת שנשענה על שחקן אחד שהיה בכמה רמות מעל כל השאר (ולא התאמן בכלל עם הסגל...), שוער יציב ומיסמאצ' אדיר בין בן חיים המהיר לייני האיטי.

חסרים לך שני מגינים, בלם (נניח שחימוביץ טוב כי לא ראיתי אותו), קשר אחורי, קשר ימני (אלרואי יכול להיות מקסימום מחליף), קשר התקפי (שהרי נוסה לא נשאר), חלוץ לסבב (גורדנה הוכיח שהוא אופציה לגיטימית אבל ל 4-4-2 אתה חייב לפחות שלושה חלוצים ברמה של הרכב)
במילים אחרות חסרים לך 7 שחקני הרכב.

לא רק שאין לך את השחקנים האילו ג םלא ברור לי מתי הם אמורים להתחבר ל-4 שכן התאמנו ביחד...

לא רע ? גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:26 
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

נגעת בנקודה הכי חשובה ומסקרנת מכל הסיפור. יכול להיות שלא כדאי לדעת מה התשובה הנכונה לשאילתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

נגעת בנקודה הכי חשובה ומסקרנת מכל הסיפור. יכול להיות שלא כדאי לדעת מה התשובה הנכונה לשאילתך.

אין מצב כזה שלא כדאי לדעת את התשובה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:34 
תגידו,מי נתן בעט אתמול תבעיטה שחיימוב עצר,ואז מרעי נתן גול וזה היה באופסייד?
אייזנשטיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אייזנשטיין?

סלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:35 
Yalla Hapoel כתב:
אייזנשטיין?

סלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:38 
חתול אדום כתב:
נועם שחם כתב:
חתול אדום כתב:
"אם ורמוט יבוא"
"אם יצחקי יבוא"

בטח שנבצר.
"עומד בפינה ומת להשקיע". וואו מילה במילה מושיק תאומים.
אין עליכם. כי זה בדיוק מה שהיה עם שניידר. שנים הוא ישב בשקט וחיכה לרגע שלוני ישבר ויציע את מכבי למכירה. גם גולדהאר ידע על מכבי ורצה לקנות אותה ורק חיכה לשניידר.
ככה קרה במכבי ועוד פעמיים! בדיוק.

איך מושיק אמר? "אני וסגול חפשנו שמשהו יבוא ויקח את הפועל, אפילו בחינם . ואף אחד לא רצה"
מאז הגיעו למכבי שניים ורק מושיק הנבך לא מצא. רק מושיק לא מצא. זה שיקח את המועדון הזה איתו לקבר. העיקר שיוכל להמשיך לבחוש, ולהתערב, ולייעץ, ולהשפיע.

בטח שהוא לא מצא. כי כשהעיסקה עם לבייב התחילה להיות רצינית, "פתאום" התחילו להופיע כתבות עלומות על איך זה יכול להיות שלבייב החרדי יהיה הבעלים של קבוצה משחקת בשבת, וכמה שהסביבה שלו תראה את זה בעין רעה.
זה הספיק ללבייב להבין עם מי יש לו עסק ולהתקפל.
בטח שהוא לא מצא. אז הגיע בן זקן ושוב כשהעיסקה החלה להיות רצינית שוב התחילו להופיע כתבות עלומות על שבהפועל מעקמים את האף מהמחשבה על מוצאו המזרחי של בן זקן. זה הספיק לבן זקן להיעלב עד עמקי נשמתו ולהבין עם מי יש לו עסק ולהתקפל.

אמרתי את זה כבר מיליון פעמים. אם זה קרה במכבי ועוד פעמיים זה יכול לקרות אצלנו באותה קלות ובאותה מידה. אנחנו לא נחותים מהם בכלום גם לא ביכולת למצוא ולהביא בעלים מתאימים וטובים.
אם יעשו לו תוכנית חיים שכאלו וישאלו אותו מה היה קמפיין הפרסום הכי מוצלח שלו. בטוח שמושיק יגיד שזה מועדון הפועל תל אביב.
כי זו הפעם היחידה בחיים שלו שהוא הצליח לעבוד על כל כך הרבה אנשים בעיניים ולאורך כל כך הרבה שנים.

נכון להיום אנחנו רחוקים שנות אור מבעלות נורמלית, בריאה וטובה.
כי רוב האוהדים או שהם אוכלים את הספינים שמאכילים אותם או שהם עדיין שקועים בחלום הרטוב וההזוי זה על קבוצה בבעלות אוהדים שאין לה שקל על התחת והיא חיה מהיד לפה.

אני אמשיך לחכות שהשפיות הניהולית תגיע סוף סוף גם למועדון הפועל תל אביב.

את זה שתאומים הוא לא כוס התה שלך הבנתי עוד קודם.. מה שעדין לא הבנתי זה מה ההצעה שלך. מה האלטרנטיבה שכרגע אפשר להוציא לפועל ותאומים או אחרים מונעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:38 
לא סתם כתבתי שאולי לא כדאי לדעת את התשובה לשאילה של לירון מכוון שאז גם הבקרה תדע את התשובה.
כידוע לכולם לא ראיתי בטביב רק דברים רעים. ניסיתי להציג לגביו תמונה יותר מאוזנת. טוב שעזב אבל צריך לדעת שאיש לא רצה להתקרב להפועל ת"א. ולא רק בגלל טביב. גם בעידן תאומים-סגול לא רצו עשרות משקיעים כדי לרכוש את המועדון. רמון הגיע וכנראה היה היחיד שהיה יכול לבנות מתווה של "רכישה". נכון להיום לא בטוח שמישהו יודע בוודאות מה טיבה של עסקת רמון-טביב אבל זה מה יש.
דבר מאד בולט בהתנהלות של רמון ושות': חוסר שקיפות, דמגוגיה , חוסר תקשורת עם האוהדים. מדהים איך הנהלה "אדומה" לא חושבת שניתן לדבר עם אוהדים בגובה העיניים. כל מה שקורה בנושא החיזוק ובניית הסגל כבר נאמר והוצג בצורה בוטה על ידי עו"ד מוזר בשעתו. במקום להגיד את הדברים באופן חד ושקוף, רק תרגילי יח"צנות שהחלו עם עסקת דמארי 2.
בסוף תחושת האכזה של אלפי אוהדים שחשבו שהגיעה תקופת גן העדן, תקשה מאד על בניית משהו חדש באמת.
יש אנשים נפלאים שהובילו את מאבק המחאה. אולי להם יש יכולת להשפיע על המנהלים כדי שיתחילו להייחס לאוהדים בצורה בוגרת ושקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:44 
moshiko כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

קיבלתי תשובה, אם היא נכונה או לא , זה אין לי דרך לדעת.
בכל מקרה הסיפור הכי גדול פה זה מי הערבים לסכום הזה?
ובמידה ואין ערבים כמו שחלק פה כותבים אז מדוע טביב הסכים לדבר כזה?
הריי שום איש עסקים או איש בר דעת לא היה מסכים לחתום על חוזה בסכומים כאלו ללא ערבים... (אפילו על חוזי שכירות של דירות בסכומים של 4,000 ש"ח בחודש צריך ערבים).

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 06 אוגוסט 2012, 14:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 14:46 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

קודם כל שאפו ,
השאלה נכונה ומדויקת
תשובה בפרטית

למה בפרטי? שתפו את כולם.

בוא נאמר רק שלא רק המקצוע שלי יקר לי אבל נסתפקבזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 15:03 
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
אף אחד לא רצה שטביב ישאר
זה בטח לא מה שפיללנו לו
רמון וחבורתו

קודם כל שאפו ,
השאלה נכונה ומדויקת
תשובה בפרטית

למה בפרטי? שתפו את כולם.

בוא נאמר רק שלא רק המקצוע שלי יקר לי אבל נסתפקבזה

אם אתה יודע משהו שעלול להרוס את הפועל אבל לא מוציא את זה, אתה כמעט שותף לפשע מבחינתי. מה ההבדל בינך לבין דורון אוסידון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: