תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 08:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
העמדה הכי קריטית זה קשר סטייל ורמוט שיחבר בין האגפים שלנו
העמדה השנייה אך קריטית לא פחות זה מגן ימני ,בעצם הקבוצה היחידה בליגה שיש לה מגנים יותר גרועים משל הפועל זו מכבי .
העמדה השלישית זה קשר אחורי ליד ידין !!! ואם לא אז שני קשרים אחורים.
העמדה האחרונה זה כמובן בלם בתקווה שחיימוביץ שווה משהו , חייבים זר לידו .
כל השאר דבש (אם להיות קטנוניים אז מגן שמאלי וחלוץ)

צר לי, אבל ידין לא יהיה בהפועל.
ככל שנקדים להפנים את זה כך ייטב לכולנו.
מבחינת הרכש, בעדיפות עליונה צריך להביא בלם,קשר אחורי וקשר במקום נוסא.
אח"כ מגן לכל צד (דנין ובונדר נראים קורצים במיוחד אחרי המשחק היום).

למה שנפנים שהקשר האחורי הכי טוב בהפועל בשנים האחרונות לא יהיה בהפועל?

כי זה לא קשור ליכולת המקצועית שלו.
ותרשה לי לתקן אותך- בעיני אביחי ידין הוא הקשר האחורי הישראלי הכי טוב כיום, יותר מזה שמשחק בסלטיק וזה שמשחק בנירנברג.
זו הדעה שלי לגבי אביחי, מי שחולק עלי מוזמן לעשות זאת.
אביחי לא יהיה בהפועל כי יש לנו מאמן שלא יודע להשתלט על חדר ההלבשה ומעדיף לברוח מעימותים.
אז כן, ידין הסתכסך עם שאר החברים לקבוצה, לא חשוב כרגע על מה, אבל בשביל זה יש מאמן שלא הצליח לגשר על הדברים ולמעשה נתן את החותמת הסופית לעזיבה של אביחי. בעסה, אבל זה מה יש.

ואני מבין שאתה אומר את הדברים מתוך ידיעה ברורה שזה המצב?

כן.
צריכים לקרות יותר מדי דברים לא סבירים כדי שאביחי ישאר בהפועל.
בהרגשה שלי, מחכים עם השחרור שלו עד להחתמה של גילי כדי להחליק את זה.
אגב, שמעתי היום שיחה עם יעקב ורמוט (אבא של גילי) והוא היה נשמע מאוד אופטימי. נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:49 
בלי קשר לדיון פה,
ובגלל שזה עוד מוקדם לאשכול, אבל-

כפיר איזינשטיין.
הלוואי שיקבל צ'אנס רציני השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:52 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
העמדה השנייה אך קריטית לא פחות זה מגן ימני ,בעצם הקבוצה היחידה בליגה שיש לה מגנים יותר גרועים משל הפועל זו מכבי .

ותרשה לי לתקן אותך- בעיני אביחי ידין הוא הקשר האחורי הישראלי הכי טוב כיום, יותר מזה שמשחק בסלטיק וזה שמשחק בנירנברג.
אביחי לא יהיה בהפועל כי יש לנו מאמן שלא יודע להשתלט על חדר ההלבשה ומעדיף לברוח מעימותים.
אז כן, ידין הסתכסך עם שאר החברים לקבוצה, לא חשוב כרגע על מה, אבל בשביל זה יש מאמן שלא הצליח לגשר על הדברים ולמעשה נתן את החותמת הסופית לעזיבה של אביחי. בעסה, אבל זה מה יש.

מצטער,אם המאמן(עם מישהו מההנהלה)לא הולך היום לידין "ומתחנן" אליו שיישאר.אז מצידי הוא יכול ללכת יחד איתו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:54 
קובסטר עזוב שניה את גילי,
לגבי אביחי אין שום קשר לכך שזו עונה אחרונה בחוזה?
ממה שאני שמעתי הציעו לו חוזה חדש לכמה שנים אך מקוצץ והוא סירב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:54 
NARKOTIKA כתב:
בלי קשר לדיון פה,
ובגלל שזה עוד מוקדם לאשכול, אבל-

כפיר איזינשטיין.
הלוואי שיקבל צ'אנס רציני השנה.

נכון.אבל לאט לאט.לא צריך לזרוק את הילד ישר לתוך המים העמוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:56 
bruno conti כתב:

כן, אחרי שלא הוציאו אותו למחנה אימון
הודיעו רשמית שלא מעוניינים בו
הפיצו עליו שהוא בעייה חברתית.
ואחרי כל זה ביקשו ממנו לחתום בפחות כסף ממה שהוא הרוויח עד עכשיו.

אני הייתי רץ לחתום לעוד כמה שנים במקום עבודה שמתנהג אלי ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:

פתאום כל האוהדים שלנו מצטטים את אותו משפט. הבן אדם 4 שנים בקבוצה ובוקר בהיר אחד הוא הפך לסרטן בחדר ההלבשה.
המאמן לא צריך לתת את החותמת הסופית בקבוצה כי יש מצב שהוא זמני מהרבה יותר שחקנים שיש בסגל.
בעיניי זה משונה.

אתה יודע שאנחנו באותו צד, כן ?
הרבה דברים קרו בשנה שעברה, אף אחד מאיתנו לא נמצא בחדר ההלבשה עם השחקנים ומבין את האנרציה שם.
אני בטוח שעם מאמן יותר חזק, הדברים האלו יכלו להסתדר. הבעיה היא שהמאמן שלנו זה ניצן שירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:58 
אם ידין מסוכסך עם שחקנים בחדר ההבלשה (מה שנראה לי מוזר כי למיטב ידיעתי הוא כבר שנים אחד האהובים שם) אז הבעיה אצלו וממש לא אצל המאמן ש"מפחד" להתמודד. אתה לא יכול לקחת סיכוי שחדר ההלבשה ייפול. במכבי זה ריסק הכל והרבה יותר מפעם אחת. גם בחיפה של שנה שעברה. יש עוד דוגמאות רבות

ועדיין, אני לא חושב שזאת הסיבה שאביחי הולך. הוא אמנם פרובוקטור לא קטן אבל עדיין שנים היה דמות מאוד אהובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 23:59 
19 כתב:
bruno conti כתב:

כן, אחרי שלא הוציאו אותו למחנה אימון
הודיעו רשמית שלא מעוניינים בו
הפיצו עליו שהוא בעייה חברתית.
ואחרי כל זה ביקשו ממנו לחתום בפחות כסף ממה שהוא הרוויח עד עכשיו.

אני הייתי רץ לחתום לעוד כמה שנים במקום עבודה שמתנהג אלי ככה.

מצטער מאד אבל אני לא מקבל את הגישה שכולם רעים ואביחי צח כשלג.
לא קונה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:02 
ואני בטוח שעם הנהלה יותר חזקה ידין היה נשאר בקבוצה.
אם נניח בכל פעם שניר דוידויביץ' או יניב קטן לא היו מסתדרים עם שחקנים אחרים במכבי חיפה היו שולחים אותם הביתה, הם אף פעם לא היו סוגרים את חודש ספטמבר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אם נניח בכל פעם שניר דוידויביץ' או יניב קטן לא היו מסתדרים עם שחקנים אחרים במכבי חיפה היו שולחים אותם הביתה, הם אף פעם לא היו סוגרים את חודש ספטמבר בקבוצה.

מסכים. אם היתה הנהלה חזקה היא היתה אומרת למאמן שאין אפשרות להביא קשר אחר במקומו ושימצא דרך לפתור את הבעיה.
במקום זאת, ההנהלה נתנה יד להשארה של שלושתם בארץ וכרתה לעצמה בור שעד עכשיו אנחנו לא יוצאים ממנו.
למרות שזה לא נראה ככה, אני מקווה שהם יודעים מה הם עושים. יש להם משהו כמו שבוע וחצי להעמיד סגל ראוי לאירופה, בוא ניתן להם את הזמן הזה. שלא יובן אחרת, כרגע זה לא נראה טוב בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:07 
Oleg Neduda כתב:
אם ידין מסוכסך עם שחקנים בחדר ההבלשה (מה שנראה לי מוזר כי למיטב ידיעתי הוא כבר שנים אחד האהובים שם) אז הבעיה אצלו וממש לא אצל המאמן ש"מפחד" להתמודד. אתה לא יכול לקחת סיכוי שחדר ההלבשה ייפול. במכבי זה ריסק הכל והרבה יותר מפעם אחת. גם בחיפה של שנה שעברה. יש עוד דוגמאות רבות

ועדיין, אני לא חושב שזאת הסיבה שאביחי הולך. הוא אמנם פרובוקטור לא קטן אבל עדיין שנים היה דמות מאוד אהובה

אני לא יודע אם זו הסיבה האמיתית שהוא עוזב אבל זה מה שאומרים כולם כולל מקורבים אנשים מבפנים מבחוץ ומאיפה שלא תרצה .
מה זה אומר ? מישהו סימן את ידין ,עד שלא נמצא מי זה ולא נעיף אותו ידין לא יחתום בהפועל.
ההימור שלי שזה סחרור שקשה למנוע , אבל היחיד שיש לו אחריות ישירה לסגל זה המאמן ולפי הטיפוס אין סיכוי שהוא יצליח להחזיק את חדר ההלבשה עם ידין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:08 
שחר כתב:

מצד שני חיפה היו עלובים השנה והמלחמות האלה לא תרמו להם
חדר הלבשה טוב זה בין היתר מה שהביא להפועל דאבל
ושוב, נשמע לי הזוי שאביחי הפך לנגע רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:10 
kobster כתב:
שחר כתב:

מסכים. אם היתה הנהלה חזקה היא היתה אומרת למאמן שאין אפשרות להביא קשר אחר במקומו ושימצא דרך לפתור את הבעיה.
במקום זאת, ההנהלה נתנה יד להשארה של שלושתם בארץ וכרתה לעצמה בור שעד עכשיו אנחנו לא יוצאים ממנו.
למרות שזה לא נראה ככה, אני מקווה שהם יודעים מה הם עושים. יש להם משהו כמו שבוע וחצי להעמיד סגל ראוי לאירופה, בוא ניתן להם את הזמן הזה. שלא יובן אחרת, כרגע זה לא נראה טוב בלשון המעטה.

הכל נובע מהחטא הקדמון ,במקום לנקות את הצוות המקצועי עם החלפת הבעלים עכשיו הם נתקעו איתו והם אלו שהולכים לספוג הכל .
חבל שלא הפנימו שהשנה זו שנת ההזדמנות ולא שנה שבה אפשר להתנהג יפה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:11 
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:

הוא לא הפך ,מישהו סימן אותו ככזה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר, לא "בוקר בהיר אחד". שלוש עונות היה ידין בהפועל, ובעונה הרביעית כנראה קרו איתו דברים שלא היו לפני.
זה התחיל במחנה האימון, המשיך במריבה על סרט הקפטן בנתניה באחד המחזורים הראשונים והמשיך בעוד כל מיני דברים.
לדעתי ידין לא הצליח להתמודד עם עזיבת כל הכוכבים אל מול ההישארות שלו, ועוד לא בתפקיד המנהיג הבלתי מעורער.

סימרוטיץ, "בוא נמצא את מי שסימן את ידין ונעיף אותו מהפועל"? מה זו המגלומניה הזו? מי שָֹׂמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:14 
בסוף הוא יישאר ואז יגידו ששירזי התרפס ומאמן חסר אישיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:15 
סימרוטיץ כתב:
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:

הוא לא הפך ,מישהו סימן אותו ככזה !

למה אתה שם סימני קריאה על פרשנות שלך? וזאת פרשנות נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:16 
ערן כתב:
שחר, לא "בוקר בהיר אחד". שלוש עונות היה ידין בהפועל, ובעונה הרביעית כנראה קרו איתו דברים שלא היו לפני.
זה התחיל במחנה האימון, המשיך במריבה על סרט הקפטן בנתניה באחד המחזורים הראשונים והמשיך בעוד כל מיני דברים.
לדעתי ידין לא הצליח להתמודד עם עזיבת כל הכוכבים אל מול ההישארות שלו, ועוד לא בתפקיד המנהיג הבלתי מעורער.

סימרוטיץ, "בוא נמצא את מי שסימן את ידין ונעיף אותו מהפועל"? מה זו המגלומניה הזו? מי שָֹׂמך?

תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:21 
ערן כתב:

אני לא חושב שאף אחד מושלם ומן הסתם "בוקר בהיר אחד" זו הקצנה, גם אם ידין עשה טעויות (ואני יוצא מגדר הנחה שלא מדובר בעבירות פליליות או עבירות הימורים כלשהן) , אלה דברים שאפשר לסגור במסגרת המועדון ולטפל בהם כמו בכל עבירות משמעת אחרות.
כמובן שאני הולך לזרוק עכשיו השוואה מופרכת ונתלה באילנות גבוהים, אבל אתה חושב שרונאלדו היה יותר אהוד בחדר ההלבשה אחרי התקרית ההיא עם האדום של רוני ביורו מאשר ידין היום ? (בהנחה שהוא באמת לא אהוד...כי לי אני מושג) אני כבר לא מדבר על מה שהוא ספג ביציעים. נראה לך שפרגי היה מגיע להנהלה ואומר שהוא לא מעוניין ברונאלדו גלל שהשחקנים לא סובלים אותו?

אני גם לא צריך לספר לך איך הסתיימה אותה עונה.

זו כמובן סתם דוגמא לסיטואציה בהפועל ותחסכו מראש את המשפטים בנוסח "אתה באמת משווה את רונלדו לידין"..לא , אני לא משווה, אני משווה את הסיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:21 
ערן וברונו מה זה התסכול הזה באתם לסגור חשבון ?
כל אחד זורק פה סיבות פיפי קקה תאכלס שוב יש את עניין העובדות ושחר רומז לכם כבר בכמה ציטוטים מהם .
אני יודע מה הסיבה שלא רוצים את ידין , אך הסיבה הזו לא מתיישבת עם הפלא ופלא העובדות ,לכן מישהו סימן את ידין כבעייתי .
בגלל זה עם הפועל או אוהדי הפועל רוצים שידין ישאר היא או הם יצטרכו לנטרל את הצד השני של המשוואה כי ביחד זה לא יקרה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:25 
ערן כתב:

לא צריך להעיף אף אחד.צריך לכנס את כל השחקנים החזקים בקבוצה לשיחה כדי לנקות את האוירה.
בכל מקרה אם גילי באמת חותם הייתי מושיב אותו לדבר ולשכנע את ידין להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר, הדוגמה הזו לא טובה. לא בגלל שזה ידין מול רונאלדו, אלא בגלל שההתנהלות המקומית פה היא אחרת לגמרי מבחינת הייררכיות ניהוליות-מקצועיות, מבחינת חדר הלבשה ועוד מלא פרמטרים.

אני לא פוסל את זה שמערכת מסודרת יותר עם מאמן "חזק" יותר, היתה מטפלת בזה עוד בהתחלה ומונעת את כל מה שנהיה.

בכל מקרה, אם זה משנה משהו, דיברו היום במגרש שאתמול הוצע לידין חוזה ל-5 עונות (בשכר מקוצץ אמנם, אבל תמיד בהארכת חוזה בארץ מקצצים שכר תמורת הביטחון הזה) וסעיף שחרור ב-250 אלף יורו (חוץ מלמכבי). הוא סרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:26 
ומכיון שאתה, כל מסתבר, מכיר את העובדות, אולי תשתף אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ, מי שיורה תסכול לכל עבר כבר שבועיים זה אתה. לא אתחיל לשלוף הודעות כדי להוכיח.

ממה שאני יודע, אני חולק איתך לגבי "העובדות". יש לך נטייה לפרשן דברים ולהפוך אותם לעובדות.
דברים שאני יודע אני כותב שאני יודע, דברים שאני מניח אני כותב "לדעתי". יש הבדל ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:30 
אוגוסטוס היל כתב:
ומכיון שאתה, כל מסתבר, מכיר את העובדות, אולי תשתף אותנו?

מה יש לשתף ? אומרים את זה פה כבר 100 פעם , הסיבה היא חברתית אומרים שהוא פוגע בחדר ההלבשה .
כדי שאני יהיה פחות החלטי זה מה שאמרו לי לא ראיתי בעיניים.
עכשיו שכל אחד יחשוב איזה צד הוא רוצה לקחת, האם ידין באמת בעייתי או שיש כאלו שאומרים שהוא בעייתי .
ידין לא טלית שכולה תכלת ,אבל פשוט לא נתפס שבין השחקנים הוותיקים והמוערכים בסגל עד הקיץ פתאום הפך לבעיה של הפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:30 
ערן כתב:
שחר, הדוגמה הזו לא טובה. לא בגלל שזה ידין מול רונאלדו, אלא בגלל שההתנהלות המקומית פה היא אחרת לגמרי מבחינת הייררכיות ניהוליות-מקצועיות, מבחינת חדר הלבשה ועוד מלא פרמטרים.

אני לא פוסל את זה שמערכת מסודרת יותר עם מאמן "חזק" יותר, היתה מטפלת בזה עוד בהתחלה ומונעת את כל מה שנהיה.

בכל מקרה, אם זה משנה משהו, דיברו היום במגרש שאתמול הוצע לידין חוזה ל-5 עונות (בשכר מקוצץ אמנם, אבל תמיד בהארכת חוזה בארץ מקצצים שכר תמורת הביטחון הזה) וסעיף שחרור ב-250 אלף יורו (חוץ מלמכבי). הוא סרב.

חדר הלבשה אמור להיות חדר הלבשה..ממתי אנחנו בכלל יודעים מה קורה שם ומנהלים על זה דיון? ההשוואה שלי כנגד אותו טיעון על כך שהשחקנים לא מסתדרים עם ידין וזאת אחרי שהסתדרו איתו יפה מאוד שלוש שנים..

לגבי החלק השני, אותי מעניינות עובדות ולא שמועות. נכון להיום אגב, לידין יש חוזה. ואם הפועל תל אביב היתה רוצה שהוא יישחק אני לא חושב שהיתה לו ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ, תדייק - עד הקיץ הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:34 
ערן כתב:
סימרוטיץ, מי שיורה תסכול לכל עבר כבר שבועיים זה אתה. לא אתחיל לשלוף הודעות כדי להוכיח.

ממה שאני יודע, אני חולק איתך לגבי "העובדות". יש לך נטייה לפרשן דברים ולהפוך אותם לעובדות.
דברים שאני יודע אני כותב שאני יודע, דברים שאני מניח אני כותב "לדעתי". יש הבדל ענק.

ברור שאני מתוסכל , כשאני רואה שנעשה אבל זה מתסכל .
בעניין העובדות והפרשנויות , זה מאוד פשוט בכל פעם שאני חושד במשהו אני רושם שזו הערכה לדוגמה מקרה טיישרה .
וכשיש דברים שאני יודע אני רושם את זה . כמובן שיש לי פרשנות למקרה שלטעמי שנוי במחלוקת האם ידין באמת בעייתי או שמישהו סימן אותו כבעייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2012, 00:34 
סימרוטיץ כתב:
ערן וברונו מה זה התסכול הזה באתם לסגור חשבון ?
כל אחד זורק פה סיבות פיפי קקה תאכלס שוב יש את עניין העובדות ושחר רומז לכם כבר בכמה ציטוטים מהם .
אני יודע מה הסיבה שלא רוצים את ידין , אך הסיבה הזו לא מתיישבת עם הפלא ופלא העובדות ,לכן מישהו סימן את ידין כבעייתי .
בגלל זה עם הפועל או אוהדי הפועל רוצים שידין ישאר היא או הם יצטרכו לנטרל את הצד השני של המשוואה כי ביחד זה לא יקרה .

שום תסכול ושום חשבון.
בסה״כ מתדיינים בנושא מה אתה לוקח כזה כבד?
תכלס אני חושב שהגישה שלך מוכיחה שכל עניין בעלות האוהדים על הקבוצה
יכול לקחת אנשים מסויימים לכיוונים לא נכונים ולסוג של שגעון גדלות.
לעצם העניין , אם יש עובדות אז תשתף כדי שנתמקד ולא נסתובב סביב האשכול הזה עד שיגיע לעמוד 40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: