אמיר כתב:
19 כתב:
האמת שעם הנאום שלו הוא יצא די מלך, ושם מראה מול כל האנשים האלה שהיו מבסוטים על השטויות של משחקי המילים הטפשיים שלהם, ובכלל מול כל אלה ששחייה בכלל לא מעניינת אותם אלא רק לצחוק ממנו ועליו.
הוא בז להם. האמת? יופי של אקורד סיום.
הדבר היחיד שהוא צריך להגיד זה "תודה לכל האנשים שעשרים שנה האגרה שלהם מממנת את הטיולים שלי לאולימפיאדה".
לא שאני נהנה לראות אדם מבוגר מושפל ככה, אבל יש פה מישהו בפורום שלא היה עושה עיסקה של כרטיסים ל - 5 אולימפיאדות בעד שיציחקו עליו ב SMS-ים בסוף?
בהתחשב באיכות המוצר שהוא העמיד בפני הצופים בארץ, ובהתחשב בעובדה שחובבי שחייה נאלצו שנים לצרוך את המוצר שלו בין אם הם רוצים או לא, אני לא חושב שהוא צריך לבוא בטענות למישהו.
אתה גאון, לכן אני באמת בטוח שאתה מבין בשחיה יותר מאשר משה גרטל מבין. אבל אתה יודע, אתה לא ממש שדר, נראה לי. (למרות שלא הייתי מטיל ספק שאם היית הולך על זה, היית רהוט, עם קול טלביזיוני, כריזמה מפה עד להודעה חדשה, יכולת לדבר אל גאוני השחיה שכמותך וכמו גיא, עלפכה ויהשע, וגם לדבר ולהסביר אל פשוטי העם כמוני, שמבינים פחות). במציאות יש שדר, שאני בטוח שהוא מבין בשחיה יותר מ 99.9% מחובבי השחיה (כל מי שרואה שחיה באולימפידה הוא מבחינתי חובב שחיה), והוא גם בעל אישיות כובשת, קול נפלא, מסורת, נסיון, רהיטות, שנינות, קור רוח, התלהבות כנה, חוסר מוחלט בפוזה, הומור, מקוריות, והכי חשוב, לב ענק (במובן המושאל).