תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משה גרטל
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:50 
איזה מונולוג פרידה הזוי של גרטל ״שנים יריקתם ודרכתם עלי...״ מתעלה על עצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משה גרטל
סמל אישי של המשתמש
ואו,זה היה מרגש. איזה איש מקסים הוא
חבל שפורש :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פסיכופט סנילי. העיקר שתרד כבר מהמסך, ואל תיקח איתך את בוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
מה אמר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:07 
joshsoos כתב:

מי בדיוק יחליף אותו? הורסקי? גם אם אתה לא אוהב את גרטל אתה חייב להודות שאין אף שדרן אחר אפילו בינוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משה גרטל
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
באמת ריגש.

אני בטוח שרגע אחרי שהוא נוחת בארץ הוא מקבל זימון לעונה הקרובה של ״האח הגדול VIP״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

די להיות טרחן בריטי.
הוא שדר בערוץ 1,ערוץ שרק אתמול-שלשום גילה את הSMS והפייסבוק,וערוץ שגם הקברניטים שלו יודעים שהדבר היחיד שיש להם בו יתרון על אחרים זה אותם שדרני קאלט מסוגו של גרטל,שגם אם קצת מיסחרו את העניין,עדיין מביאים את האותנטיות שכל כך אופיינית לערוץ.
אף אחד פה לא מתיימר להתמודד עם יורוספורט או איזה סקיי או BBC,ולכן אין פה אפילו מדד להשוואה.
מי שזה מציק לו כל כך,בטוחני שיש מספיק מקומות ואופציות אחרות לעקוב אחרי התחרויות,ושם יוכלו להתענג על השדרים האהובים עליהם במבטא הבריטי הקלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

"עכשיו אני כי ההוא הלך רבותיי אי אפשר לסגור שידור שנמשך על פני 8 ימים בבריכת השחיה הזו מבלי להתייחס אליכם רבותיי ואליי התופעה, שנים שידרתי ומעולם לא נתקלתי באירוע דומה, אני רק ביקשתי לקדם במעט את שידורי הספורט בכלל והשחייה העולמית והישראלית בפרט, הכל לעבר המאה ה-21. אתם מצידכם כך הרגשתי תמיד רציתם לא רק להיות הצד הפסיבי היושב בבית כחפץ אין חפץ בו שומע כל מה שמדרים ופרשנים בו מרתיחים או מלהיטים אותו והוא אינו יכול להגיב. שנים הייתם משליכים עליי בוץ, מגלגלים אותי בזפת ונוצות, יורים בי בליסטראות, כשבעצם רציתם מעט התייחסות ואפשרות לתגובה, ספגתי והבלגתי, חיפשתי להתקרב, אני אליכם ואתם אליי, כאן בלונדון שמתי נפשי בכפי וביקשתי מהמעטים להם יש את מספר הטלפון שלי לשלוח אליי שאלות במסרונים, זה היה ניסיון מפחיד, האמת, רעדו לי הברכיים והבטן התהפכה כשהתחלתי, בתחילה הגיעו מעט שאלות אבל ניתנה לנו, לשותפי הפרשן צ'יש ולי האפשרות להגיב, אגב אני בדיעה שאין שאלות טיפשיות, יכולות להיות רק תשובות כאלה. ביחד מצאנו את הזמן המתאים בין המשחים ובמהלכם, בבוקר ובשידורי הערב כדי לענות על הצימאון המפתיע לידע מצידכם, להבין ללמוד על נושא שולי לכאורה, מה מי, מידות, משקלים, רכילות, הרכביפ ועוד ועוד ועוד מן הצימאון הזה. זה התחיל כטיפטוף קיצי כפי שקורה כאן בלונדון בזמן האולימפיאדה, עוד לפני שהבנתי דבר והצלחתי לעכל את המפנה ולצעוק במלוא גרוני שיא עולם או משחה גמר ליעקב טומרקין, הפך הטיפטוף לגשם שוטף ואחריו לשיטפון שאיים לסחוף הכל. כשנרשמו יותר מ-2,000 מסרונים בסלולאר, הפסקתי לספור, נבהלתי, כשראיתי שיש במזווה, מעל ל-1,000 וואטסאפים, נדהמתי, את כולם ניסיתי לקרוא ואף להתייחס בשידור, פתאום הבנו שבארץ ודרך אתרי האינטרנט רואים, שומעים ולפיכך מגיבים כי יש את האפשרות ללמוד באמת וביושר את הנושא המדהים הזה. מיד היוזמה הזו שלנו לקבלת שאלות ומסרונים מכמעט כל ישראלי עלתה לי ביוקר, כי פתאום גיליתי שיש אנשים שרוצים רק ללכלך, הגיעו אלינו שאלות קנטרניות, מעט פוגעניות, אנשים שחתמו במשחקי מילים חולניים, בהלבי פה והם כמעט הצליחו להטביע אותנו בבריכת השחיה, היו פעמים שנפגעתי, אבל מה חבר'ה שרדתי, הכל היה כאן העמדתי אותך בוקי במצבים קשים, תודה לך שעזרת לי לצוף, תודה לאנשי הערוץ הראשון שלא חסמו שור בתישור, ואם זה נשמע כנאום פקידה אז כן בערך, כעת חיה, אני יוצא לפנסיה, תודה למשפחתי היקרה, אחר כך, אלוהים גדול, תחרויות השחייה בבאולימפיאדת לונדון 2012, הם מוצג ארכיוני, אני סיימתי, שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
איש גדול :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:24 
opheaaa כתב:
joshsoos כתב:

מי בדיוק יחליף אותו? הורסקי? גם אם אתה לא אוהב את גרטל אתה חייב להודות שאין אף שדרן אחר אפילו בינוני

מכיר את הבדיחה על ההוא שאמר לחבר שלו- בשבילי אתה משהו אחר, משהו מיוחד, אתה מס' 2. ואז החבר שאל- ומי מס 1? ההוא ענה- כל אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:25 
שער 7 הוא אדום כתב:
joshsoos כתב:

די להיות טרחן בריטי.
הוא שדר בערוץ 1,ערוץ שרק אתמול-שלשום גילה את הSMS והפייסבוק,וערוץ שגם הקברניטים שלו יודעים שהדבר היחיד שיש להם בו יתרון על אחרים זה אותם שדרני קאלט מסוגו של גרטל,שגם אם קצת מיסחרו את העניין,עדיין מביאים את האותנטיות שכל כך אופיינית לערוץ.
אף אחד פה לא מתיימר להתמודד עם יורוספורט או איזה סקיי או BBC,ולכן אין פה אפילו מדד להשוואה.
מי שזה מציק לו כל כך,בטוחני שיש מספיק מקומות ואופציות אחרות לעקוב אחרי התחרויות,ושם יוכלו להתענג על השדרים האהובים עליהם במבטא הבריטי הקלאסי.

אתה יכול להחליף אותו, אתה טרחן לא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:26 
שור בדישו. לא בתישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:28 
רועי כתב:
ציטוט:

"עכשיו אני כי ההוא הלך רבותיי אי אפשר לסגור שידור שנמשך על פני 8 ימים בבריכת השחיה הזו מבלי להתייחס אליכם רבותיי ואליי התופעה, שנים שידרתי ומעולם לא נתקלתי באירוע דומה, אני רק ביקשתי לקדם במעט את שידורי הספורט בכלל והשחייה העולמית והישראלית בפרט, הכל לעבר המאה ה-21. אתם מצידכם כך הרגשתי תמיד רציתם לא רק להיות הצד הפסיבי היושב בבית כחפץ אין חפץ בו שומע כל מה שמדרים ופרשנים בו מרתיחים או מלהיטים אותו והוא אינו יכול להגיב. שנים הייתם משליכים עליי בוץ, מגלגלים אותי בזפת ונוצות, יורים בי בליסטראות, כשבעצם רציתם מעט התייחסות ואפשרות לתגובה, ספגתי והבלגתי, חיפשתי להתקרב, אני אליכם ואתם אליי, כאן בלונדון שמתי נפשי בכפי וביקשתי מהמעטים להם יש את מספר הטלפון שלי לשלוח אליי שאלות במסרונים, זה היה ניסיון מפחיד, האמת, רעדו לי הברכיים והבטן התהפכה כשהתחלתי, בתחילה הגיעו מעט שאלות אבל ניתנה לנו, לשותפי הפרשן צ'יש ולי האפשרות להגיב, אגב אני בדיעה שאין שאלות טיפשיות, יכולות להיות רק תשובות כאלה. ביחד מצאנו את הזמן המתאים בין המשחים ובמהלכם, בבוקר ובשידורי הערב כדי לענות על הצימאון המפתיע לידע מצידכם, להבין ללמוד על נושא שולי לכאורה, מה מי, מידות, משקלים, רכילות, הרכביפ ועוד ועוד ועוד מן הצימאון הזה. זה התחיל כטיפטוף קיצי כפי שקורה כאן בלונדון בזמן האולימפיאדה, עוד לפני שהבנתי דבר והצלחתי לעכל את המפנה ולצעוק במלוא גרוני שיא עולם או משחה גמר ליעקב טומרקין, הפך הטיפטוף לגשם שוטף ואחריו לשיטפון שאיים לסחוף הכל. כשנרשמו יותר מ-2,000 מסרונים בסלולאר, הפסקתי לספור, נבהלתי, כשראיתי שיש במזווה, מעל ל-1,000 וואטסאפים, נדהמתי, את כולם ניסיתי לקרוא ואף להתייחס בשידור, פתאום הבנו שבארץ ודרך אתרי האינטרנט רואים, שומעים ולפיכך מגיבים כי יש את האפשרות ללמוד באמת וביושר את הנושא המדהים הזה. מיד היוזמה הזו שלנו לקבלת שאלות ומסרונים מכמעט כל ישראלי עלתה לי ביוקר, כי פתאום גיליתי שיש אנשים שרוצים רק ללכלך, הגיעו אלינו שאלות קנטרניות, מעט פוגעניות, אנשים שחתמו במשחקי מילים חולניים, בהלבי פה והם כמעט הצליחו להטביע אותנו בבריכת השחיה, היו פעמים שנפגעתי, אבל מה חבר'ה שרדתי, הכל היה כאן העמדתי אותך בוקי במצבים קשים, תודה לך שעזרת לי לצוף, תודה לאנשי הערוץ הראשון שלא חסמו שור בתישור, ואם זה נשמע כנאום פקידה אז כן בערך, כעת חיה, אני יוצא לפנסיה, תודה למשפחתי היקרה, אחר כך, אלוהים גדול, תחרויות השחייה בבאולימפיאדת לונדון 2012, הם מוצג ארכיוני, אני סיימתי, שבוע טוב.
אלוהים ישמור איזה טיפשון הוא. ואגב, למי שהיה ספק אם גרטל מבין או לא מבין שצוחקים עליו ... אני מניח שעכשיו זה ברור שהוא לא ממש הבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
שור בתישור
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 23:31 
איש מקסים וחביב, אבל לא אחד שמבין מה המשמעות של מיקרופון ושידור. הייתי לידו בשידור הראשון שלו בסרטוחנבוש ב-1989, שמעתי את האחרון. לא חלה כל התקדמות. אוהב אותו, מאחל לו לשחות עד כמה שיוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 23:56 
באנקר לעונה הבאה של "בובה של לילה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 23:59 
האמת שעם הנאום שלו הוא יצא די מלך, ושם מראה מול כל האנשים האלה שהיו מבסוטים על השטויות של משחקי המילים הטפשיים שלהם, ובכלל מול כל אלה ששחייה בכלל לא מעניינת אותם אלא רק לצחוק ממנו ועליו.
הוא בז להם. האמת? יופי של אקורד סיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
בעלה של דודה שלי שהיה שחיין בצעירותו טוען שגרטל היה באותה תקופה בחור נאה והיה מעמיד בחורות אחת אחרי השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
לוקח את גרטל והערוץ הראשון כל יום ע"פ NBC. חבל רק שלא יצא לו לשדר שחיין ישראלי לוקח מדליה.
תודה גרטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
סטטוס מרגש שעלה בפייסבוק:
"הערב חזינו במנהיג ישראלי אנושי שמייצג את כל שכבות העם, ויודע לסחוף ולרגש עד דמעות בנאום ובדרשה. הערב התגלה האדם שיכול להדיח את נתניהו ולהביא לנו צדק חברתי. הערב חזרה התקווה, כשמשך אלפים ורבבות להצדיע לו. הערב הוא הציג את הסוד הגלוי שלו: להקשיב לעם ולתת לו חזרה. אני מצדיע ומצביע לך, אלוף ישראל. אל תצא לפנסיה, היכנס לפוליטיקה, סר משה גרטל."

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ישנוני כתב:
גרטל הוא שדר, לא פרשן. את תפקיד השדר הוא עושה בצורה טובה.
ודרך אגב, אני צופה כל ערב בהתעמלות בשידורים של NBC שאמורים להיות מקצועיים אני מניח, בכל זאת
לא ערוץ 1. שעמום ענקי, כל מה שהם אומרים זה בסגנון "זו נפילה רעה" או "יורידו לה חצי נקודה על זה", וכו'.
לא מסבירים על הספורט שום דבר ולא מוסיפים משהו מעבר למה שהצופה רואה. אז עדיף גרטל.

אתה בטוח שאתה רואה את השידורים שלהם במלואם? חלק עצום מזמן השידור שלהם על התעמלות מושקע בכלל לכתבות רקע. הם השקיעו היום 20 דקות מהמשדר שלהם לכתבה (נהדרת) על קארי סטרוג ובעקבותיה שיחה של 10 דקות עם מאמני ההתעמלות המפורסמים ביותר בעולם (הקרולים). עד היום היו להם כתבות רקע על כמעט כל מתעמל רציני. אלו ארועים מורכבים עם עשרות מתחרים בחלקם מתחרים בו זמנית והם מצליחים לסדר אותם, לשלב כתבות רקע ולהסביר. הם גם מוסיפים המון "מסביב" אמיתי - בלי בדיחות מפגרות. כך למשל יש להם מצלמה על ספורטאים בולטים שיושבים ביציע (אתמול הייתה להם מצלמה קבועה על ג'ורדן וובר שישבה ביציע בזמן שהחברות שלה התחרו), יש להם תמיד מצלמה על ההורים של מי שמתחרה באותו רגע (ומשם יוצאים לפעמים רגעים מרגשים במיוחד), ויש להם כיום (ואני לא יודע אם זה האמריקאים או הבריטים) מקרופונים שבהם אפשר לשמוע את המתחרים והמאמנים מדברים בינם לבין עצמם.
השדר שלהם הוא לדעתי מתחרה לשעבר והפרשנית הקבועה לידו היא מתחרה ידועה זוכת מדליית זהב מהנבחרת האמריקאית של סוף שנות ה90 ולפעמים הם מביאים זוכים נוספים.הם מכירים לא רק את המתחרים אלא גם את התרגילים בע"פ (ולכן באמצע תרגיל הם אומרים דברים כמו "האלמנט הבא הוא המורכב ביותר בתרגיל" או "המתחרה הזה החליט בזה הרגע לחתוך אלמנט מהתרגיל שלו", "האלמנט שעכשיו הושלם הוא אלמנט שהמתחרה נפלה בו באימון הבוקר"). הם גם מידי פעם מראיינים את המתחרים והמאמנים.
להוציא את העובדה (השערורייתית כשלעצמה) שהשידור הוא מושהה ושיש פרסומות, זה שידור ספורט ברמה הכי גבוהה שיש למקצוע מאוד טכני שרוב הצופים רואים פעם ב4 שנים. להזכיר אותם ואת גרטל באותה נשימה זה פשוט עלבון.

אני דיברתי על הפרשנות תוך כדי תרגילים, לא על כל המסביב. מה זה מעניין אותי מי הפרשן? זה ממש לא חשוב לי שהפרשן זכה בזהב בעבר. כמו שבכדורגל זה שמשהו היה שחקן עבר מצוין לא הופך אותו לשדרן או פרשן טוב.
אני מצפה מפרשן התעמלות לתת הרבה יותר הסברים לצופה הממוצע כדי שהוא יוכל טיפה להבדיל בין תרגיל טוב לטוב מאוד. דברים מעבר למה שכולם רואים ומבינים כמו נחיתה לא טובה. את זה הם לא עשו.

אני שמח שאתה נהנה מכל המסביב. זה לא מחפה על השידור המחפיר שלהם שכמו שציינת או לא לייב, פרסמות כל רגע, ואת הדברים הטובים משאירים ל 11 בלילה כדי להחזיק את הצופים. מזכיר את ימי מבט ספורט העליזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 01:34 
כן, לא תחסום שור בתישור...

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
אני גם רוצה:
שור בתישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
ציטוט:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

מרגש ביותר. מקווה שישנה את דעתו וישאר, אבל לעם המסריח הזה של רשעים בריונים ומתעללים לא מגיע אחד כמוהו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 08:43 
אין ספק שעדיף שידורים כמו של:
אורי לוי: "10-0 לספרד, משחק מאוד חלש של הרוסים", "14-2 לספרד, משחק מאוד חלש של הרוסים", "20-2 לספרד, משחק מאוד חלש של הרוסים", "האחים גאסול עם 70 נק' מתחילת האליפות, משחק מאוד חלש של הרוסים".

עמית הורסקי: "איזה יופי של סוס, איך הוא מנתר לו, פשוט כיף כיף כיף" (בהתלהבות של אדם סובל).

או הכוכב מאיר איינשטיין: "מי שמרמה צריך לעוף!", "מי שלוקח חומרים אסורים צריך להיות מודח לצמיתות", "עוד סיפור מביך להיסטוריה של ישראל באולימפיאדה!". מינימום ורדה ז'קונט.

אז בא שדר, שאוהב את המקצוע, מעביר את השידור בכיף.
גורם לנו לחייך ולהשתעשע, מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 08:52 
אם אחרי 7 עמודים עדיין לא הבנת מה רע, מצבך קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 09:33 
המטרה בעבודה של שדר היא להביא למקסימום רייטינג את השידורים שהוא מעביר
הורסקי ונוימן מבריחים צופים מהערוץ הראשון, לכן הם צוות שידור רע
משה גרטל גורם להמוני אנשים להידבק למסך ולצפות בערוץ הראשון, גם צופים שאף אחד לא האמין שהם פוטנציאל לצפות בשידורים הללו, ולכן הוא שדר פשוט מעולה.
נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אם אחרי 7 עמודים עדיין לא הבנת מה רע, מצבך קשה

וואו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
רועי כתב:
ציטוט:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

מרגש ביותר. מקווה שישנה את דעתו וישאר, אבל לעם המסריח הזה של רשעים בריונים ומתעללים לא מגיע אחד כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 17:19 
דני גולפיטק כתב:
המטרה בעבודה של שדר היא להביא למקסימום רייטינג את השידורים שהוא מעביר
הורסקי ונוימן מבריחים צופים מהערוץ הראשון, לכן הם צוות שידור רע
משה גרטל גורם להמוני אנשים להידבק למסך ולצפות בערוץ הראשון, גם צופים שאף אחד לא האמין שהם פוטנציאל לצפות בשידורים הללו, ולכן הוא שדר פשוט מעולה.
נקודה

אני מציע שבמשחקים הבאים של הפועל במקום להביא שדר ופרשן ישימו את אסי כהן ויובל סמו שיספרו בדיחות ויעשו חיקויים במהלך המשחק. אני מבטיח לך שזה יעלה את הרייטינג. אם זאת המטרה של השדרנים, הנה מצאתי לך שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: