teknoboy כתב:
ערן כתב:
אתה משתמש בטרמינולוגיה של "ריקוד על דם" ו"צרכים" - ואני מדמיין שהם אויבים בעיניך?
עזוב, ירית חץ ואתה מצייר סביבו מטרה. בהצלחה.
לבלאד זה עבד יפה עם עמותת הכדורסל.
אולי לסוס זה יצליח עם עמותת הכדורגל.

אני משתמש בטרמינולוגיה שמתאימה למקרה. אם היו אויבים שלי, נדמה לי שהייתי כותב ולא מפסיק להתלונן על היעדר ההתעסקות שלהם בנושא, אבל לא באתי בטענות גדולות ונצורות ל'אויבים' שלי עד שהתערבו בעניין הזה, אלא התמקדתי בהנהלה, כמו שהנג'ס כאן למעלה טורח להזכיר כל הזמן. ובהחלט יריתי חץ, רק שלפני המון שנים. בניגוד לך ולרוב הפורום, שמתעוררים בד"כ כשזה נוגע לאינטרסים שלהם, אני מאז ומתמיד התמקדתי בנושא הזה במובן הכללי והדאגה לכלל האוהדים ולא זזתי מילימטר גם אם זה נגד את האינטרס האישי שלי, ולא שאני מתיימר להיות איזה קדוש, זה פשוט נושא שחשוב וקרוב לליבי כמו נושאים אחרים לאנשים אחרים. זה לא הולך להשתנות גם כאן. אז אם העמותה, זו שקמה למען האוהדים, לא רק שלא נוקטת בצעדים למענם, אלא מנצלת את הניצול של האוהדים לצרכיה ( יהיו קדושים וראויים אשר יהיו ) אז זה מה שזה. אני יכול להחליף את המשפט לריקוד על הזיעה אם זה מה שיגרום לך להבין.
בכל מקרה, ההפסד הוא גם של העמותה, מכיוון שאלה היו יכולים להיות יופי של יחסי ציבור לקמפיין גיוס הכספים אם היו פועלים בעניין הזה ( ולא שנדרשת פעילות נמרצת מדי, כאמור כמו שידעו ליחצ"ן איך סיכמו עם ההנהלה על הקפאת מחירים, כך יכלו גם כאן ). לשם כך היא קמה, לדאוג לאוהדים, אז מה יותר טוב למטרה מפעולה כזו?
טקנו, אתה יודע שהומור זה לא הצד החזק שלך, בלהיטפל למשתמשים לעומת זאת אתה מהמובילים בפורום, וזה מצחיק רק אותך...