19 כתב:
כן, הייתי, יותר מפעם אחת. זה לא נותן כלום חוץ מדיבורים של ההנהלה לתקשורת שכאילו מכוונים לאוהדים.
אירועים כאלה לא מעניינים אותי, אתה אף פעם לא תקבל שם תשובות (ובצדק, מועדון לא אמור לחשוף אסטרטגיה בתקשורת, ומה שנאמר שם יוצא לתקשורת).
אם אתה חושב שמישהו ישתף אותך במה המאמן מתכנן לעשות, את מי להחתים ואת מי לשחרר, מי שחי בסרט פה זה אתה, בגדול. בטח ובטח כשעוד אין שום נציג אוהדים בדירקטוריון, וגם אז לדעתי זה פסול מהיסוד.
אז מה שאתה אומר בגדול, זה שאתה שם כסף, מגיע למשחקים, ומקווה שבסוף העונה נגרד איזה תואר במקרה הטוב.
מה הועילו חכמים בתקנתם או יותר נכון מה הועילו מוחים במחאתם ?
הרי מה שמתואר לעיל זו ההתנהגות של ההנהלה הקודמת, אז מה היתה הבעיה איתה ? זה שהיא לא מורכבת מאוהדי הפועל ?
לא, הבעיה היתה שהיא התיחסה לאוהדים כמו שמתייחסים פה בארץ לצרכנים. תשימו את הכסף ותשתקו.
טביב הוא סימפטום, חריף אמנם אבל עדיין סימפטום, של הבעיה. אתה לא יכול לצפות מאוהדים לשים כסף (גם במנויים וגם בעמותה) ולצפות שהם יקראו בעיתונים ובאתרים את כל הבולשיט שמאכילים אותנו וזה מה שירגיע אותם.
אם היה אחד שפונה בצורה ישירה וקצת מפזר את הערפל סביב כל מה שקורה, אפילו בקווים כללים, הם היו מרוויחים שקט להרבה זמן.
אתה תראה בעצמך מה יקרה אם חו"ח נקבל בראש בדרבי.
אני מאחל לנו שננצח כי אם לא, יתחיל פה מחול שדים שיהיה קשה לעצור אותו וזה יכול לגרום למומנטום שלילי לקראת המשחקים החשובים באירופה.