purvis short כתב:
לפני שנתיים הייתי ברודוס, במלון אליסיום. מלון חדש ומעולה. מעט ישראלים כי הוא קצת יותר יקר. נמצא בצד של הים התיכון (עדיף לקחת את המלונות שצבד של הים התיכון, כי הים הזה הרבה יותר כיף לרחצה ויש למלונות האלה בדר"כ חוף פרטי. הים האגאי סלעי ופחות נוח לרחצה. רוב המלונות של הדילים הם בים האגאי)
אליסיום נמצא גם במרחק הליכה מפארק המים של רודוס, שהוא פארק ענקי, יש אומרים שהכי גדול באירופה. מאוד מומלץ.
kobster כתב:
אחת מהעבודה שלי היתה בשבוע שעבר בקרפטוס עם חבר שלה, היא אמרה שהיה מעולה.
יש רק חברה אחת שמשווקת לשם חבילות , שים לב לקטע הזה :
ציטוט:
אי קרפאטוס הינו יעד חדש ובלעדי מבית "אופק נסיעות ותיירות" !
החברה מפעילה טיסות ישירות משדה דב ומשדה התעופה בחיפה ישירות לאי בקו "עוקף נתב"ג "
בכל שבוע נתון ישהו באי מקסימום 70 נוסעים מישראל מתוך מקסימום 2700 תיירים מארצות אחרות !!!
היא כמעט ולא ראתה שם ישראלים, בטוח שלא משפחות.
זה האתר שלהם, נשמע מעניין.
http://www.gil4on4.co.il/TripProperties.aspx?tripID=210 אם לא לשם, רודוס מאוד מומלצת.
היינו שם ביוני שעבר עם הילדה (מלון קפסיס,מאוד מומלץ) ויש המון מה לעשות באי.
אם אתם רוצים להתרחק מהישראלים, אתם יכולים לקחת מלון שהוא לא באזור של המלונות, לשכור רכב ולנסוע לאן שתרצו כשלינדוס זו נסיעה חובה. עיר מדהימה עם חוף ים עוד יותר יפה. לא נתפס שזה אותו ים תיכון.
תודה רבה לכם חברים, עזרתם לי מאד.
קצת חושש מהישראלידה ברודוס, נראה שאליסיום באמת מלון מצוין, שמעתי גם רבות על מלון לה מרקיז, על קפסיס עוד לא ביררתי, אברר לאחר המלצתך.
פרוויס איך האוכל באליסיום? אני אפעם לא לוקח מעבר לארוחת בוקר בחו"ל, אבל נראה לי שאקח הפעם חצי פנסיון, האוכל סביר? המזגן עובד כמו שצריך שאוכל לישון בלילה?
קובסטר, מה עושים ברודוס? ז"א, אני וחברה שלי רוצים סה"כ לנפוש בשקט, לטייל קצת, לראות מקומות מעניינים, בקיצור...מה עושים ברודוס?
המטרה היא לנסות לתפוס מקום בקרפטוס, אך כרגע נראה שהתפוסה מלאה שם ברוב המקומות שבדקתי, אם זה לא יצא לפועל בתאריך שאני יכול כנראה אטוס לרודוס (למרות השם שתמיד עורר בי ישראלים שאתה לא רוצה לראות מציפים את המקום כמו באילת, אולי אני טועה, לא הייתי שם מעולם).
מה לגבי כרתים? איך האיזור? מומלץ? מישהו היה שם?
תודה רבה לכם!
1) העיר העתיקה. נמצאת בקצה הצפוני של האי, מלאה חיים ואוכל טוב (קניות פחות מומלץ כי זה ביורו אבל תמיד אפשר להתווכח קצת)
2) לינדוס. חובה. לוקחים אוטו ונוסעים לאורך הצד המזרחי של האי לכיוון דרום עד שמגיעים לשם. יש נקודה שכולם עוצרים בה בדרך, אחרי שאתה מסיים סיבוב והעיר נפרשת מתחתיך. נוף מטורף. בעיר עצמה אפשר לרכב על חמורים ולעלות לאקרופוליס, אני לא עשיתי את זה (כי חם מאוד), פשוט יורדים לחוף ומסתלבטים.
3) עמק הפרפרים. לא יודע עד כמה הוא מאוכלס בפרפרים עכשיו אבל אני הייתי בדיוק בתאריכים האלו לפני עשור והיו לא מעט. האתר עצמו פעיל כל השנה, שווה להגיע לשם כשמיליוני הפרפרים נמצאים שם.
4) פארק המים בפאלירקי. משהו מטורף, נמצא גם בצד המזרחי של האי לאורך החוף. כל ספורט ימי שאתה בערך מסוגל לדמיין לך (בלי רישיון ובלי בטיח)
5) קזינו. הקזינו במלון השושנים נמצא בצפון האי והוא בבעלות ישראלית. אם אתה בעניין, אחלה מקום להעביר בו ערב בכיף.