joshsoos כתב:
ערן כתב:
joshsoos כתב:
נציג של העמותה בשביל לנסות לגייס אנשים?
כי אם כן זה כבר הופך ממביך לבזיון של ממש.
אל תחפש איפה שאין.
אם אוהדי הפועל זורמים במשך ארבעה ימים למקום מסוים, אין סיבה לא להקים שם דוכן.
תהיה ענייני.
מה שכתבת זו בדיוק הצרה ולמה אף פעם לא משתנים כאן דברים. אוהדי הפועל שזורמים, כנראה שלעמותה קצת פחות אכפת מאוהדי הפועל שלא יכולים לזרום כי עובדים או גרים רחוק, וגם מאלה שכן יכולים אבל צריכים להפסיד זמן מהיום בגלל שירות ברמה של העולם הרביעי.
ככל שידוע לי, העמותה הזו קמה בשביל לייצג אוהדים וליצור סולידריות, ואחד הדברים הראשונים שהייתה צריכה לעשות במגעיה עם ההנהלה זה להבהיר את עניין לאן. אם במקום לבוא ולהבהיר שהחלוקה הזו לא מקובלת ואין מצב ולדרוש שישלחו כאלה דברים בדואר כמו שעושים בכל מקום בעולם, הם עוד מצטרפים לחגיגה למטרת הגיוס אז בעיניי זה בזיוני. לי נראה שהמצב התקין הוא שיחד עם המנוי בדואר, היו מצרפים מכתב של העמותה, אבל מה אני מבין. מהיום הראשון שלי בפורום אני כותב על יחס לאוהדים ( ועוד לפני זה בטורים באדום לוהט ) אז קצת מצחיק לקרוא למה שכתבתי לא ענייני.
אתה עדיין לא ענייני.
אף אחד לא מתווכח שאין דבר יותר גרוע, מכעיס ולא הגיוני ממה שקורה מול לאן. על עניין הדואר כתבתי כבר אתמול (דפדף אחורה) ובעונה שעברה.
אבל אנחנו לא מדברים פה על שת"פ עם לאן, אנחנו מדברים על ניצול הזדמנות באופן שלא מעצים את הנזק.
זה שהעמותה מחתימה אנשים שבאים לאסוף מנוי לא מגדיל שום נזק שנגרם להם. צא מזה, תהיה בוגר.