חברים, אתם יודעים שאני לא אחת משדר פה אופטימיות.
שחר באופן קבוע מצטט הודעה ישנה שלי לגבי השלמת הסגל...
לצערי, האופטימיות כיום היא ממני והלאה.
כרגע, והדגש הוא על כרגע, כ-3 שבועות לפני המשחקים החשובים של העונה (ויסלחו אלה שנותנים חשיבות יתרה למשחק אימון נגד מכבי במסגרת תחרות גביע עם חשיבות של ליגת המילואים ז"ל), להפועל חסר בלם זר, מגן ימני, מגן שמאלי. זה בוודאות אין (לאור השחרור של פרנסמן, קנדה, ביטון, שיש ובורחל).
אם נוסיף לכך שקרוב לודאי שנוסא יעזוב בטווח של כמה ימים אז גם חסר קשר קדמי.
אם נוסיף למשוואה את העובדה שכרגע יש "בעיה" עם ידין ותמוז אז יתכן וחסרים גם קשר אחורי וחלוץ.
יוצא אפוא, שככל שאכן נוסא, טוטו וידין יעזבו בתוך שבוע את הפועל (וכרגע אינני מתייחס לסכום המכירה ולאן מוכרים כל אחד מהם), אנו יכולים למצוא את עצמנו (אחרי פארסת ויקטור וטישיירה ואחרי שויתרו על אובד והבלמים האחרים שהיו מועמדים בתקופת מחנה האימון) מצויים כשבועיים וקצת לפני צמד המשחקים המכריע של העונה כשלהפועל חסרים: מגן ימני, בלם זר, מגן שמאלי, קשר אחורי, קשר קדמי וחלוץ. חצי הרכב!!! מטורף!
אם ידין לא נשאר ואין לו תחליף ראוי ובכושר משחק סביר - עם מי בדיוק יעלה ניצן בפליי-אוף בקישור האחורי כשגורדנה פצוע? ואם ידין יישאר? הוא ממילא לא בכושר משחק מינימלי אחרי שלא טרחו לקחת אותו למחנה האימון והוא לא עשה הכנה ראויה.
כנ"ל טוטו.
בקיצור, אני חושש שבסופו של דבר הפועל תחתים קשר אחורי סטייל מנטש, תחתים בלם שיתן 2 משחקים טובים, אח"כ יתחיל לעשות חורים, יאבד ביטחון וירד לספסל וייחתך בינואר. או במילים אחרות - מעונה עם פוטנציאל תהיה עונה בינונית של פיספוס.