KASPERED כתב:
kobster כתב:
יש לי הצעה פשוטה לכל המפקפקים והסקפטים - פשוט אל תצטרפו לעמותה עד שהכל יהיה בהיר ונהיר לכם.
אם יש לכם שאלות, תפנו ישירות לגורמים הרלבנטים שידועים לכולם.
ההבדל בין המצב הקודם תחת טביב למצב הנוכחי הוא שיש עם מי לדבר ויש למי לפנות.
מי שחושב שכל המהלכים הפומביים האחרונים שנעשו נועדו בשביל לעבוד עליו ולקחת לו את הכסף, שישמור עליו חזק חזק עד שיהיה בטוח שיש לו תשובה לכל השאלות. בלי ציניות ובלי סרקסטיות, אני באמת חושב שכל שאלה שיש לכם תענה ע"י הגורמים המוסמכים לכך.
בהצלחה לכולם וכל הכבוד לאנשים המדהימים שעוסקים במלאכה.
ישנן כמה נקודות שעדיין לא ממש ברורות לי:
1. מה יהיו הסמכויות של העמותה? אילו החלטות לדוג' היא תוכל לקבל? (למעט מה שצוין בהסכם שפורסם), האם היא תוכל להשפיע מי ימונה למאמן או מה יהיו מחירי הכרטיסים והמנוים?
2. מתי יכנס נציג ראשון על העמותה לדריקטוריון?
3. מתי יבחרו בנציג ראשון שישב בדריקטוריון?
4. מתי יפורסם ההסכם בין חיים רמון לאלי טביב?
5. האם באתר העמותה יחזרו לפרסם כמה חברים יש מכל סוג: זהב, כבוד וכו'?
תודה לעונים.
העמותה תהיה חלק מהדירקטוריון שקובע למעשה את כל התנהלות המועדון וקובע הכל במועדון. ככל שהחלק שלנו יהיה גדול יותר כך יהיה משקל גדול יותר להחלטות שלנו. גם אם נהיה במיעוט ותהיינה החלטות שעלולות לפגוע בקהל - התפקיד של נציגי העמותה בדירקטוריון יהיה לייצג את אינטרס העמותה.
וכן - תהיה לנו השפעה על זהות המאמן ועל מחירי המנויים והכרטיסים. דרך אגב - עוד לפני הקמת העמותה, הייתה כוונה להעלות את מחירי המנויים השנה ואנחנו הטלנו וטו על כך ורמון קיבל זאת ולא העלה אותם.
נציג ראשון אמור להכנס בקרוב, אין עוד תאריך מדויק. יכול להיות שימונה נציג זמני מטעם העמותה עד לבחירות מסודרות שיערכו בעוד כמה חודשים ואז תהיה אפשרות לכולם להבחר. ההסכם בין רמון לטביב עבר גם אל עורכי הדין של העמותה שעברו עליו. אישית לי יצא לראות את חתימתו של טביב על יפויי הכוח הבלתי חוזרים למכירה ולניהול הקבוצה. אנחנו נפעל לפרסום ההסכם בקרוב, לא יכול להתחייב על תאריך.
באתר העמותה יפורסם גם בהמשך, זה יותר שיקול טקטי של גיוס כספים כרגע ואנחנו נפרסם את כל חלוקת החברים בקרוב. בגדול יש כ-1300-1400 חברים כרגע, חבר זהב אחד ואנחנו מאמינים שיהיו עוד כמה בקרוב.