תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
יובל כתב:
עזרא כתב:
EZMAN כתב:
תקראו לי אופטימי תקראו לי מנותק מהמציאות אבל אני עדיין ממשיך לפנטז על הרכב שכולל בתוכו את נוסא, קנדה, וידין

דמארי
אלרואי - נוסא - טב"ח
ידין - אבוטבול
קנדה - חיימוביץ' - זר - אנטבי/בורחל
אדל/קליימן

הרכב כזה שיתבסס על מכירת טוטו במיליון וחצי יורו ויחתים את ידין לעוד שנתיים לפחות עם הבטחה להיות קפטן כשאבוטבול ובאדיר בחוץ כתמריץ חיובי ועם עוד מקום ל2-3 זרים ובהחלט יש סיכוי לעשות עונה טובה בלי לשלם יותר מדי כסף לרכש..

אתה על פטרייה.
ומי ישלם על טוטו מיליון יורו וחצי כשהחוזה שלו מסתיים בקיץ??? בחצי מיליון אנחנו לא מצליחים למכור אות.
אתה באמת בהזייה.

טוטו הוא חלוץ של 2.5 מיליון יורו. בפחות ממיליון וחצי לא כדאי למכור אותו בכלל.

:LOL2:

אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה, אם הם מוותרים על שחקן של 44 שערים בשתי עונות (וזה בעצם בעונה וחצי) בפחות ממיליון וחצי הם מפגרים. כמו שאת אניימה השאירו עד סוף החוזה כי במחיר שהיו יכולים לקבל עליו לא היה שווה למכור אותו, והוא הכניס יותר כסף (הרבה יותר) דרך ההישגים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 18:56 
RedFox כתב:
19 כתב:
בדיוק.
נוצר מצב ששחקן נבחרת הולנד, מוכר מאד, הלך בכזה מחיר. כי זה מה שהיה אפשר לקבל עליו באותו רגע.

אתה מבין, אז אנשים פה רוצים לקבל 2.5 מיליון יורו על טוטו תמוז שאפילו את המדים של נבחרת האימפריה ישראל הוא לא ראה כבר יובלים.
גם בשיא הכושר שלו הוא לא שווה אפילו 2 מיליון יורו, יש בדיוק 3 חלוצים בשנים האחרונות שמשחקים בישראל ששווים בסביבות הסכומים האלה שאלו יצחקי בשיאו (נכמר ב-2 מיליון דולר למכבי), שכטר (נכמר ב2.2 מיליון יורו לקייזרסלאוטרן) ודמארי שימכר בסכום דומה אני מאמין בשנה-שנתיים הקרובות.

יש סיטואציות שהוא יילך גם ב5מיליון (לא מסיים חוזה, יש כמה קבוצות שנלחמות עליו, נגמרות לקבוצות האלה האופציות לחלוצים, הולך להסתיים חלון ההעברות וכל מיני כאלה).
קשה מאד להגיד כמה שחקן שווה, זה תלוי במיליון גורמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:02 
יובל כתב:
עזרא כתב:
EZMAN כתב:
תקראו לי אופטימי תקראו לי מנותק מהמציאות אבל אני עדיין ממשיך לפנטז על הרכב שכולל בתוכו את נוסא, קנדה, וידין

דמארי
אלרואי - נוסא - טב"ח
ידין - אבוטבול
אדל/קליימן

הרכב כזה שיתבסס על מכירת טוטו במיליון וחצי יורו ויחתים את ידין לעוד שנתיים לפחות עם הבטחה להיות קפטן כשאבוטבול ובאדיר בחוץ כתמריץ חיובי ועם עוד מקום ל2-3 זרים ובהחלט יש סיכוי לעשות עונה טובה בלי לשלם יותר מדי כסף לרכש..

אתה על פטרייה.
ומי ישלם על טוטו מיליון יורו וחצי כשהחוזה שלו מסתיים בקיץ??? בחצי מיליון אנחנו לא מצליחים למכור אות.
אתה באמת בהזייה.

אתה הוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:08 
kobster כתב:
MaorShemesh כתב:
שאלה.
מי השחקנים שנבחנים\מתאמנים עם הפועל היום?
מי נשאר?

כולם שוחררו (אני חושב שיש איזה בחורצ'יק מטוברוק שנבחן במקרה הטוב).
רהימה אובד על ממתינה למקרה והעיסקה עם ויקטור תיפול.

אתמול נתקלתי בנוסא ואדל בנמל תל אביב..היה איתם שחקן גנאי שאמר שהוא חתום בהפועל..
מה עם ההוא שנבחן בנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:
עזרא כתב:
EZMAN כתב:

דמארי
אלרואי - נוסא - טב"ח
ידין - אבוטבול
אדל/קליימן

אתה על פטרייה.
אתה באמת בהזייה.

:LOL2:

אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה, אם הם מוותרים על שחקן של 44 שערים בשתי עונות (וזה בעצם בעונה וחצי) בפחות ממיליון וחצי הם מפגרים. כמו שאת אניימה השאירו עד סוף החוזה כי במחיר שהיו יכולים לקבל עליו לא היה שווה למכור אותו, והוא הכניס יותר כסף (הרבה יותר) דרך ההישגים על המגרש.

אותו דבר קנדה וידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:14 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יובל כתב:
עזרא כתב:
EZMAN כתב:

דמארי
אלרואי - נוסא - טב"ח
ידין - אבוטבול
אדל/קליימן

אתה על פטרייה.
אתה באמת בהזייה.

אתה הוזה

אז לדעתי טוטו חלוץ ששווי השוק שלו הוא 2.5 מיליון יורו ולהפועל הוא שווה יותר.
צורת המסחר וההתנהלות של הפועל בחודש האחרון זה פשוט מביך.
יעקב שחר מוציא את טוטו לאירופה ב3 מיליון יורו בלי למצמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

קבוצה נורבגית תפוצץ את עסקת איגייבור?

אלמוג שריד | 28/7/2012 18:51

האם הצעה מקבוצה בכירה מבליגה הנורבגית תפוצץ את העברת נוסא איגייבור לבטיס? ל-nrg מעריב נודע שהמו"מ בין השחקן לבין בטיס עלה על שרטון, וזאת לאחר שהפועל כבר סיכמה מול הספרדים את כל הפרטים ורק היה נותר לסגור את הפרטים הטכניים בין השחקן עצמו לספרדים.

בסביבתו של השחקן הסבירו שהוא לקח צעד אחורה בקשר לבטיס מכיוון שקיבל מסרים חזקים מקבוצה נורבגית בכירה שהביעה בו עניין והבטיחה לו שכר גבוה יותר מזה שמציעה בטיס, ואותה הקבוצה גם מוכנה להשוות את הסכום שמשלמת בטיס להפועל ת"א עבור כרטיסו של הניגרי - 2 מיליון דולר.

בהפועל ת"א טענו שבשיחה שקיימו עם הניגרי לגבי הנושא הוא טען כי העיסקה לא פוצצה, והוא עדיין מנהל מו"מ, ובכל מקרה לא בונים על כך שישאר בסופו של דבר במועדון. לשחקן יש 2-3 הצעות נוספות והישארות שלו בוולפסון נראית כמשהו מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אם נוסא הולך לקבוצה נורבגית ומוותר על בטיס בגלל שכר יותר גבוה אז הוא ממש, אבל ממש מטומטם.
הכי חשוב מבחינתנו שיימכר ושיכנס לקבוצה כמה שיותר כסף. מבחינתי שיעבור לסנטה קולומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אם נוסא הולך לקבוצה נורבגית ומוותר על בטיס בגלל שכר יותר גבוה אז הוא ממש, אבל ממש מטומטם.
הכי חשוב מבחינתנו שיימכר ושיכנס לקבוצה כמה שיותר כסף. מבחינתי שיעבור לסנטה קולומה.

הפועל צריכה להבהיר לנוסא שאם זאת לא קבוצה ספרדית שבה הוא זוכה "להגשים חלום" ולשחק ברמות הגבוהות באירופה אז הוא לא ימכר גם ב200 מיליון דולר כי יש לו עוד 4 שנים בחוזה ואנחנו לא נשחרר אותה לקבוצה נחותה מאיתנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
שכטר נמכר בקלות ב-2.5 מיליון (היו לו כמה הצעות כאלה), לא 2.2.
שכטר נתן בעונה הראשונה 31 שערים (22 בליגה), עונה שנייה 6 שערים (5 בליגה), הופעות בנבחרת כולל שני שערים כמעט שנה לפני המכירה ומאז שתי פציעות לא קלות.
טוטו נתן בעונה הראשונה 23 שערים (21 בליגה), עונה שנייה 21 שערים (13 בליגה). בלי הופעות בנבחרת.
בואו תסבירו למה טוטו (מבחינת הרקורד שלו נטו) שווה פחות משכטר. ולמה למכור את טוטו בפחות מ-1.5 מיליון שזה 60% מהשווי שלו, זה צעד הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:35 
כי הוא שחקן פחות טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שכטר נתן בעונה הראשונה 31 שערים (22 בליגה), עונה שנייה 6 שערים (5 בליגה), הופעות בנבחרת כולל שני שערים כמעט שנה לפני המכירה ומאז שתי פציעות לא קלות.
טוטו נתן בעונה הראשונה 23 שערים (21 בליגה), עונה שנייה 21 שערים (13 בליגה). בלי הופעות בנבחרת.
בואו תסבירו למה טוטו (מבחינת הרקורד שלו נטו) שווה פחות משכטר. ולמה למכור את טוטו בפחות מ-1.5 מיליון שזה 60% מהשווי שלו, זה צעד הגיוני.

לשכטר היו עוד שנים בחוזה, לטוטו יש עוד שנה.
שכטר שחקן מגוון יותר, מהיר יותר, טכני יותר ואיכותי יותר מטוטו. מספרים זה לא הכל.
בחצי עונה האחרונה מאז הסיפור עם מונאקו טוטו לא נראה יותר טוב מויקטור מרעי, הוא השמין הוא כבד וחלוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:36 
אם נוסא מעדיף ליגה נורבגית תמורת עוד קצת כסף הוא באמת טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:36 
יובל כתב:

מה שפועל לרעת טוטו זו התקרית שלו עם טביב שכל חיפוש קל עליו באינטרנט מעלה אותה. זה למשל צעד שעלול לפגוע במחיר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
יובל כתב:

לשכטר היו עוד שנים בחוזה, לטוטו יש עוד שנה.
שכטר שחקן מגוון יותר, מהיר יותר, טכני יותר ואיכותי יותר מטוטו. מספרים זה לא הכל.
בחצי עונה האחרונה מאז הסיפור עם מונאקו טוטו לא נראה יותר טוב מויקטור מרעי, הוא השמין הוא כבד וחלוד.

בנוסף, שכטר שיחק בהפועל ת"א לוהטת ואחרי עונה בליגה האירופאית וקמפיין יפה בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:40 
בטיס הציעה לנוסא, 180 אלף יורו לעונה, 20 אלף יותר משהוא הרוויח בהפועל.

האמת? שכר מגוחך לליגה הספרדית, במיוחד שמדובר בהעברה הכי יקרה שלהם, ככה זה שמתנהלים עם אלף סוכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

האמת? שכר מגוחך לליגה הספרדית, במיוחד שמדובר בהעברה הכי יקרה שלהם, ככה זה שמתנהלים עם אלף סוכנים.

ונניח רוזנבורג מציעה לו 250 אלף יורו בעונה.
הוא באמת מוותר על בטיס בשביל זה ?
מבחינת הפועל זה לא כ"כ משנה כל עוד המחיר הוא אותו מחיר, אחרי הפיאסקו עם טוטו, ידין וקנדה, נוסא הוא בערך הסיכוי היחיד שלנו להכנסה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:47 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
כי הוא שחקן פחות טוב

נכון. גם את שכטר מכרנו ב60-70% ממה שהוא שווה בתאכלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:49 
kobster כתב:
שחר כתב:

מבחינת הפועל זה לא כ"כ משנה כל עוד המחיר הוא אותו מחיר, אחרי הפיאסקו עם טוטו, ידין וקנדה, נוסא הוא בערך הסיכוי היחיד שלנו להכנסה רצינית.

אם מה"הכנסה הרצינית" הזו הולכים להביא סטארים כמו ברק יצחקי ואלירן דנין, אני מעדיף שלא תהיה לנו הכנסה רצינית, מה עוד שיש לי תחושה שה"הכנסה הרצינית" הזו הולכת לאיש לא נחמד במיוחד, אבל אולי זה רק אני..

בכל מקרה, אין סרט שהוא ממשיך בהפועל לצערי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:50 
Peace Hope כתב:
chimpfive כתב:
יובל כתב:
עזרא כתב:
EZMAN כתב:

דמארי
אלרואי - נוסא - טב"ח
ידין - אבוטבול
אדל/קליימן

אתה על פטרייה.
אתה באמת בהזייה.

אתה הוזה

אז לדעתי טוטו חלוץ ששווי השוק שלו הוא 2.5 מיליון יורו ולהפועל הוא שווה יותר.
צורת המסחר וההתנהלות של הפועל בחודש האחרון זה פשוט מביך.
יעקב שחר מוציא את טוטו לאירופה ב3 מיליון יורו בלי למצמץ.

שווי השוק שלו לפי מי? משאלת הלב של אנשים שחיים בעבר על קניות שחקני פח מהליגה הישראלית? נכון מכרו את שכטר ורפאלוב בסכומים נאים, שכטר הוכיח שההשקעה היתה ישר לפח, רפאלוב אולי פחות. תמוז חלוץ מוגבל שאפילו לא זומן לנבחרת, שווי השוק שלו הוא בדיוק מה שמציעים עליו, שזה כלום הצעות מהליגות
הבכירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:53 
שכטר לא הוכיח כלום. רק בישראל מכתירים מלכים וקוברים אנשים אחרי עונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:54 
לא הכתרתי ולא קברתי, מדבר עובדות, שכטר לא נתן תפוקה והוא ירד ליגה, תמוז לא מקבל הצעות, זה מאוד פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא הכתרתי ולא קברתי, מדבר עובדות, שכטר לא נתן תפוקה והוא ירד ליגה, תמוז לא מקבל הצעות, זה מאוד פשוט

הגולים של שכטר והמבצעים שלו מרשימים הרבה יותר משל תמוז.. תמוז סקורר וחכם ושכטר יותר וירטואוז זה ההבדל. מה לעשות זה מושך יותר את העין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:

אם מה"הכנסה הרצינית" הזו הולכים להביא סטארים כמו ברק יצחקי ואלירן דנין, אני מעדיף שלא תהיה לנו הכנסה רצינית, מה עוד שיש לי תחושה שה"הכנסה הרצינית" הזו הולכת לאיש לא נחמד במיוחד, אבל אולי זה רק אני..

אני מאוד מרוצה שהוא לא ממשיך בהפועל, עם כל הכבוד לפוטנציאל שלו ולהברקות המועטות בשנה החולפת, אני לא אוהב שחקנים שמאלצים את כל הקבוצה לשחק במערך אחד בלבד כי בכל אחד אחר הם לא באים לידי ביטוי.
נוסא יודע לשחק כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וצריך 2 קשרים מאחוריו, כל שיבוץ אחר הרג אותו ואותנו.
תן לחזור ל 4-4-2 הקלאסי שלנו, תשאיר את טוטו ביחד עם דמארי בשפיץ ואת כל הכסף שיכנס שים בהגנה (קשר התקפי נוסף גם יהיה תוספת נחמדה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:00 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:

אני מאוד מרוצה שהוא לא ממשיך בהפועל, עם כל הכבוד לפוטנציאל שלו ולהברקות המועטות בשנה החולפת, אני לא אוהב שחקנים שמאלצים את כל הקבוצה לשחק במערך אחד בלבד כי בכל אחד אחר הם לא באים לידי ביטוי.
נוסא יודע לשחק כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וצריך 2 קשרים מאחוריו, כל שיבוץ אחר הרג אותו ואותנו.
תן לחזור ל 4-4-2 הקלאסי שלנו, תשאיר את טוטו ביחד עם דמארי בשפיץ ואת כל הכסף שיכנס שים בהגנה (קשר התקפי נוסף גם יהיה תוספת נחמדה).

היו לא מעט משחקים ששחקנו 4-4-2 כשהוא היה שחקן אחורי חופשי ונראנו מצויין, חוץ מזה אתה מוכן להתחייב שכל הכסף שייכנס יילך לחיזוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:03 
אגב מה עם ויקטור הזה? מה נסגר... לפי המשחק של מיורקה נגד פיינורד רואים בבירור שהוא מוצב כקשר אחורי לא רחוק מהבלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:03 
ממשיך להתקרב, צעד אחרי צעד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

4-4-2 קלאסי זה מערך מיושן שמתקשה לפרוץ בונקרים והגנות בעולם כבר למדו להתגונן מפניו וזה כבר הוכח בתקופת קשטן האחרונה ששם שיחקנו כדורגל אפור ש90% מהזמן לא הצליח לפתוח התגוננויות נגנדו מצד רוב קבוצות ליגת העל.. 4-5-1 שמתפתח ל4-3-3 הוא מערך אטרקטיבי שמציג כדורגל טוב ומעניין(כמובן הכל תלוי בקבוצה ובשחקנים שמשחקים בא..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:05 
עוד מקרה פרטי של הפרדוקס של זנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:07 
ירושלים של זהבי כתב:
chimpfive כתב:

הגולים של שכטר והמבצעים שלו מרשימים הרבה יותר משל תמוז.. תמוז סקורר וחכם ושכטר יותר וירטואוז זה ההבדל. מה לעשות זה מושך יותר את העין

מה שזה לא יהיה, השווי המדובר של שחקן בליגת פח על פי יובל הוא 2.5 מיליון יורו, שיקבל הצעות מהפרמייר ליג הליגה הגרמנית ואז אולי אפשר יהיה לדבר ברצינות על השווי שלו, בנתיים ההצעה הפרקטית היתה מקבוצה בליגה שניה בצרפת ורומניה, נראה לי שזה הבעיתיות בלמכור את העילוי ב2 + מיליונים

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 28 יולי 2012, 20:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: