el dudernio כתב:
כן, נכון הפועל יכולה לפתוח במלחמה על שחקן מול חיפה במצבנו הנוכחי, ועוד שחקן שהמאמן של חיפה "טיפח".
אתה חיים בסרט.
מה גם שכל מה שאמרו על אלרואי מול מוגרבי נכון, אלרואי תרם מספרית יותר ממוגרבי ולמען האמת אלרואי, היה אחראי,
לקבוצת הכדורגל הטובה ביותר ששיחקה בארץ שנה שעברה (בחודשיים שהוא היה בפורמה הפועל שיחקה את הכדורגל הכי סוחף בארץ),
בעוד מוגרבי לא עשה כלום מעבר להשמיע קולות של שחקן בנתניה.
בכל מקרה מספרים בליגה:
לאלרואי יש 35 משחקים מהם 31 בהרכב הפותח ו 4 כמחליף, במהלכם הבקיע 6 שערים ובישל 6 שערים.
למוגרבי יש 37 משחקים מהם 32 בהרכב הפותח ו 5 כמחילף, במהלכם הבקיע 5 שערים ובישל 5 שערים.
אתה מבלבל במוח הרבה על מספרים ושאתה מציג את המספרים זה בכלל לא תומך בטענה שלך.
אם אלרואי כבש 6 ובישל 6 בקבוצה הרבה יותר מוכשרת שהוא בן 23 בעוד מוגרבי כבש 5 ובישל 5 בקבוצה פחות מוכשרת שהוא בן 20 אז אני מעדיף את מוגרבי.
אבל עוד פעם, זה לא שאנחנו מוכרים את אלרואי בשביל להביא אותו אלא בנוסף כדי להעמיק את הכישור הדל והאפור שלנו.
אין מלחמה, הוא שחקן חופשי, דמי ההשבחה לנתניה הם סכום שיקבע על פי החוקה והמלחמה היחידה זה על החוזה ואני לא מאמין שחיפה שעמוסה בקשרים התקפיים תציע לו שם מספרים אסטרונומים, בהפועל יש לו הרבה יותר סיכוי לראות הרכב ולכן אם נכנס איתו למו"מ אני מאמין שיהיה אפשר להביא אותו.
אבל אנחנו בכלל לא חושבים בכיוון... בוא נמשיך לאונן על ורמוט ויצחקי אולי בסוף יצא איזה ברוך דגו.