יובל כתב:
1. אם מישהו שמבין בזה (לאו דווקא אתם) יוכל להסביר איך עובד כל העניין של דילול מניות, אני אשמח.
2. אמרתם שרמון מקצה לנו 50% - עד איזה תאריך? עד יוני 2013?
3. החלק המינימלי לרכישה הוא 10%. האם יש מדרגות גם לאחר מכן? האם הרכישה הבאה שלנו תצטרך להיות גם של 10%? האם יש מדרגה קטנה יותר? או שאולי על כל 12 אלף שקל נוכל לרכוש פרומיל מהקבוצה?
4. אמרתם שאם יש לנו 25% לפחות אז 25% אסור לדלל לנו. אם יש לנו 10% או 20% אז את כל האחוזים אסור לדלל לנו, חלק מהם אסור שמותר לדלל לנו הכל?
5. נושא הדירקטוריון: כמה נציגים יש בדירקטוריון כרגע ומיהם?
6. אם מספר חברי הדירקטוריון לא מתחלק ב-10, איך מספר חברי הדירקטוריון שלנו (ושל הרוכשים האחרים) יהיה מותאם לאחוזי השליטה במועדון?
7. מיהו יו"ר הדירקטוריון? ממה שהבנתי, אם יש שיוויון בהצבעת חברי הדירקטוריון, אז יו"ר הדירקטוריון קובע. אם נחזיק ב-50%, נחזיק גם בעמדת יו"ר הדירקטוריון? איך זה ייקבע?
8. האם באמת יש כבר נציג אוהדים בדירקטוריון?
9. אם יש אחד כזה כרגע, ואם נשיג 10% ונקבל נציג בדירקטוריון, הוא יתווסף לנציג האוהדים שנמצא שם כרגע, יחליף אותו או שנציג האוהדים שנמצא שם כרגע ייחשב כנציג הראשון שלנו?
10. הרבה דובר על הערבויות, האם ממה שידוע לכם אכן הועברו ערבויות בסך 12 מיליון ש"ח לצד שלישי, או שמדובר בסוג של הבטחה?
11. הערה - אני מצטרף לתהייה לגבי חמשת המיליון הנוספים, ובנוסף לכך, לפי כל ההתבטאויות של אורילצקי, לא ניתן יהיה למשוך כספים אם הקבוצה תהיה בעודף של מיליון שקל בלבד. היא צריכה להיות בעודף גדול הרבה יותר כדי שבעלי המועדון יוכלו למשוך ממנה כספים. לא ברור לי מאיפה ישולמו כספים מעבר ל-12 המיליון, אם החובות יהיו קטנים מ-5 מיליון.
12. אם החובות יהיו גדולים מ-5 מיליון, זאת אומרת שיהיה צורך להעביר לטביב פחות מ-12 מיליון, אבל ההפרש יצטרך ללכת לכיסוי חובות. האם הכסף שישולם לרמון גם על ידינו וגם על ידי הרוכשים האחרים יילך לכיסוי החובות, או שכל ה-12 ילכו לרמון שירוויח את ההפרש, והחובות יישארו לא מכוסים?
13. אם לא כל הכסף יגויס, האם הערבויות שיועדו במקור להבטחת 12 המיליון, ישמשו לסגירת החובות? איך כל הסיפור הזה יעבוד בדיוק?
אשמח אם תהיה התייחסות לשאלות שלי.