תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קצין צה"ל נגח בפניו של נער פלסטיני בחברון
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:23 
שונא ביטר ירושלים כתב:
19 כתב:
ציטוט:
כל עוד החייל "על מדים" הוא מייצג את צה"ל והוא לא ינגח באנשים סתם.

שמע, אני באמת לא יודע באיזה עולם אתה חי.
ערס זה ערס, אם הוא לובש כובע נייק ואם הוא לובש מדים.

מה הקשר ערס זה ערס? איזה שטויות אתה כותב... אני יכול להביא לך דוגמאות של עשרות חברים שלי שהם רוסים ולא "ערסים" כמו שאתה אומר שהנער הזה היה אומר תודה לאללה אם הוא היה רואה אור יום אחרי תיקול איתם, החיים הזה אפשר להגיד במילים עדינות "ניטרל" אותו, ואפשר לראות בבירור שהנער הזה מתפרע בסרטון שהבאתי.

מה לדעתך יעשה ערס שיוציא עליך סכין במועדון, כשהוא על מדים ומישהו מעצבן אותו?
ערס זה ערס, המדינה הזאת מפוצצת ערסים, גם הצבא מן הסתם מפוצץ בערסים, ערסים מרימים ידיים על מי שבא להם לא טוב.
הצבא לא שונה מהמדינה, אותו אחוז אלימות מיותרת שיש בחוץ, יש גם בצבא. חרא נשאר חרא, גם אם יש עליו מדים, הוא עדיין חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
שונא ביטר ירושלים כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מה הקשר ערס זה ערס? איזה שטויות אתה כותב... אני יכול להביא לך דוגמאות של עשרות חברים שלי שהם רוסים ולא "ערסים" כמו שאתה אומר שהנער הזה היה אומר תודה לאללה אם הוא היה רואה אור יום אחרי תיקול איתם, החיים הזה אפשר להגיד במילים עדינות "ניטרל" אותו, ואפשר לראות בבירור שהנער הזה מתפרע בסרטון שהבאתי.

זה שהם רוסים לא שולל את היותם ערסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:25 
19 כתב:
MANDALA כתב:
19 כתב:
ציטוט:
חייל צה"ל (ובטח קצין) לא הולך לו ברחוב ונוגח באנשים בשביל הכיף שלו. תאמין לי.

אני חייב שתסביר לי את המשפט הזה
כולם בוכים פה על אלימות חסרת תקדים במדינה
מכל האנשים האלימים האלה, אין חיילים? אין קצינים? אין נגדים? מה זה חייל צה"ל לא נוגח באנשים? כל מי שמתנהג באלימות בארץ לא עשה צבא? לא היה חייל?

זה שיש עליו מדים ברגע שהוא נוגח לא הופך אותו לקדוש.

אגב, המשפט עדיין תופס במקרה הזה?

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000768035

גם שם הייתה פרובוקציה וחיילי צה"ל לא סתם תוקפים? הגיע לו?

אני לא אומר שאני מסכים איתו או משהו, אבל יש כמה סיבות לכך שחייל קצין בצה"ל יתנהג יותר טוב מסתם בנאדם ברחוב, אני אביא פה שתיים מהן..
צה"ל ירצה לבחור אנשים שילכו לקצונה דווקא את הטובים יותר ,ולא סתם פרחח מהרחוב. סיבה שנייה היא שאדם שהוא קצין בצה"ל יש לו הרבה אחריות על הגב שלו והוא יודע שאסור לו לטעות(הוא לא ייצג רק את עצמו אלא את כל צה"ל, דוגמא אישית לחייליו וכו').

יש גם סיבות שמנהל מחלקה בבית חולים יתנהג טוב (יש לו המון מה להפסיד, הוא בטוח אדם איכותי יותר מרוב החברה)
לדעתך זה איזשהו טיעון לטובתו אם הוא מתנהג באלימות? כאילו אם זה היה רופא שהיה שם למישהו ברחוב נגיחה גם היית אומר שקשה לך להאמין שזה לא מוצדק?

יש סיבה שאתה מביא דוגמאות שלא קשורות בשיט לנושא?
יש סיבה שאתה מתעלם מכך שייתכן והנער הפלסטיני התגרה בחיילי צה"ל במשהו יותר חמור מלצעוק להם "יהודים זונות" (סתם דוגמה)? אולי זרק עליהם משהו בתוך המבנה? קל מאוד לשפוט לפי סרטון שצילמו וערכו אנשי "בצלם" (ימח שמם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:26 
מי שמתחיל להרביץ בגלל שאיזה טמבל צועק לו "יא בן שרמוטה", הוא אולי לא ערס, אבל הוא באמת טמבל. בעצם הוא גם ערס. למי אכפת מקללות? מה אתם ילדים בני 12?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:28 
עד המ!!ת הפועל כתב:
19 כתב:
MANDALA כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מכל האנשים האלימים האלה, אין חיילים? אין קצינים? אין נגדים? מה זה חייל צה"ל לא נוגח באנשים? כל מי שמתנהג באלימות בארץ לא עשה צבא? לא היה חייל?

אני לא אומר שאני מסכים איתו או משהו, אבל יש כמה סיבות לכך שחייל קצין בצה"ל יתנהג יותר טוב מסתם בנאדם ברחוב, אני אביא פה שתיים מהן..
צה"ל ירצה לבחור אנשים שילכו לקצונה דווקא את הטובים יותר ,ולא סתם פרחח מהרחוב. סיבה שנייה היא שאדם שהוא קצין בצה"ל יש לו הרבה אחריות על הגב שלו והוא יודע שאסור לו לטעות(הוא לא ייצג רק את עצמו אלא את כל צה"ל, דוגמא אישית לחייליו וכו').

יש גם סיבות שמנהל מחלקה בבית חולים יתנהג טוב (יש לו המון מה להפסיד, הוא בטוח אדם איכותי יותר מרוב החברה)
לדעתך זה איזשהו טיעון לטובתו אם הוא מתנהג באלימות? כאילו אם זה היה רופא שהיה שם למישהו ברחוב נגיחה גם היית אומר שקשה לך להאמין שזה לא מוצדק?

יש סיבה שאתה מביא דוגמאות שלא קשורות בשיט לנושא?
יש סיבה שאתה מתעלם מכך שייתכן והנער הפלסטיני התגרה בחיילי צה"ל במשהו יותר חמור מלצעוק להם "יהודים זונות" (סתם דוגמה)? אולי זרק עליהם משהו בתוך המבנה? קל מאוד לשפוט לפי סרטון שצילמו וערכו אנשי "בצלם" (ימח שמם).

למה לא קשור? הוא אמר שקצין הוא אדם איכותי, אמרתי שגם רופא הוא אדם איכותי.
ותגיד, אתה לא מרגיש קצת מוזר להגיד לאנשים איך הם מביעים דיעה על המקרה(אני ממש לא הבעתי דיעה ואין לי מושג מה הלך שם, רק אמרתי שזה שמישהו על מדים לא הופך אותו אוטומטית לצודק), כשהיחיד שהביע פה דיעה עליו ושמח, דווקא היית אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:31 
19 כתב:
שונא ביטר ירושלים כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מה לדעתך יעשה ערס שיוציא עליך סכין במועדון, כשהוא על מדים ומישהו מעצבן אותו?
ערס זה ערס, המדינה הזאת מפוצצת ערסים, גם הצבא מן הסתם מפוצץ בערסים, ערסים מרימים ידיים על מי שבא להם לא טוב.
הצבא לא שונה מהמדינה, אותו אחוז אלימות מיותרת שיש בחוץ, יש גם בצבא. חרא נשאר חרא, גם אם יש עליו מדים, הוא עדיין חרא.

כן, המדינה הזו רוויה בערסים. עד שזה ישתנה, אם בכלל, ייקח דורות.
ערסים זה ערסים. יש אלימות גם בצה"ל, אף אחד לא מכחיש את זה. אני משער שגם בצבא ארה"ב ורוסיה חיילים הולכים מכות. אז כל העולם ערסים?
ומה יש לערס במדים לחפש במועדון? סיטואציה לא הגיונית בכלל. אתה לא צריך להצדיק בכח דברים כאלה.
אני אומר בסה"כ שערס על מדים מתנהג לפי נורמות של הצבא. יצא הביתה? דקר? ייענש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:34 
ציטוט:
ומה יש לערס במדים לחפש במועדון? סיטואציה לא הגיונית בכלל. אתה לא צריך להצדיק בכח דברים כאלה.

הוא לא על מדים במועדון, במועדון הוא על אזרחי והוא יוציא עליך סכין כי הסתכלת על חברה שלו וזה בא לו רע בעין.
בן אדם כזה, עם ערכים כאלה, שמתנהג ככה, נראה לך שכשהוא לובש מדים זה משתנה? המדים זה גלימת קסם? הוא נשאר בדיוק אותו חרא מסריח שהוא גם כשהוא לובש מדים. המדים לא עושים אותו בן אדם יותר טוב או יותר צודק. הוא בדיוק אותו זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:36 
19 כתב:
JR12 כתב:
נראה אותך עומד במחסום בשטחים ב40 מעלות עם קרמי עליך אחרי שלא ראית בית חודשיים וכוס שנתיים מול ערבי שמקלל את כל המשפחה שלך לדורותיה.
כדי להוריד לו פצצה לא צריך להיות ערס

נראה אותך עומד ב40 מעלות חום ביום שבת במקום להיות עם הילדים שלך בבית במגרש כדורגל, כשכל האוהדים מקללים אותך ואת כל המשפחה שלך ומעיפים עליך מרחוק טרופיות ולא משחרר למישהו מהם פצצה לפנים.
ככה מדברים אנשים שחושבים שאוהדי כדורגל הם חוליגנים ומגיע להם לחטוף. מילה במילה.

כל כך לדפוק את האנשים במדינה הזאת, אני לא מבין למה אני מופתע מזה כל פעם מחדש. רק תן מכות למישהו שונה מהם, והם מבסוטים. למרות שהם יחטפו בדיוק אותו דבר.

אם אתה באמת משווה שוטר שעובד במקום עבודה ומקבל שכר,מסיים משמרת וחוזר לבית לילד בן 19 שגררו אותו מהבית לעמוד באמצע שום מקום ולשמור על שום דבר ועוד הוא מקבל על זה שבועית של תאילנדי אז אין לנו על מה לדבר
אם אני יעמוד מול ראש הממשלה ויקרא לו גנב זבל אני יצפה שהוא ישתוק
אם אני יעשה את זה לך אני יבין אם אני יקבל תגובה
למה?ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:37 
עד המ!!ת הפועל כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
19 כתב:
ציטוט:

תעשה הפרדה בין חייל במדים לאזרח/חייל שלא בתפקיד.
כל עוד החייל "על מדים" הוא מייצג את צה"ל והוא לא ינגח באנשים סתם. מה שהוא עושה בחופשה שלו מהצבא, צה"ל לא אחראי לזה. אפשר להעניש אותו כי הוא "רכוש צה"ל" אבל אי אפשר להיות אחראי על חייל בחופשה.
ברור שמכל האלימות במדינה ישנם חיילים, אך כמו שאמרתי אי אפשר להגיד "אלימות של חיילים" על מישהו בחופשה.
אני לא יודע מה קרה במקרה שהבאת מאתר "גלובס", זו סתם נקמנות של חיילים שרצו להחזיר למפקד הזה. להשוות מקרה כזה לחיילים בשטחים? נו באמת.

זאת אומרת שאם הוא על מדים הוא עושה סטופ, אני על מדים, ואחרי שהוא מוריד אותם הוא מרשה לעצמו להתפרע?
פרויד קם לתחייה.

ככה זה אמור להיות. ברור שיש/יהיו יוצאים מן הכלל (וצה"ל מעניש כאלה), אחרי הכל לא לכולם יש אופי חזק להתמודד במצבים כאלה.
בכלל, קל לדבר פה בפורום "קליק קליק". נראה כמה אנשים פה היו עומדים רגועים ושלווים כשעומדים מולך פלסטינאים/שמאלנים ועושים מולך פרובוקציות במשך שעות.

כבר היה לי, שמאלנים, מתנחלים בהתנתקות, מה שאתה לא רוצה. עדיין לא שברתי לאף אחד את האף. די לבלבל את המוח, זה לא קשה, אתה עוצר את הילד המעצבן, מכניס לניידת וזהו.
במיוחד אם כל שני וחמישי יש עוד כתבה על חייל שנתפס מפוצץ לפלסטיני את הצורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:38 
19 כתב:

למה לא קשור? הוא אמר שקצין הוא אדם איכותי, אמרתי שגם רופא הוא אדם איכותי.
ותגיד, אתה לא מרגיש קצת מוזר להגיד לאנשים איך הם מביעים דיעה על המקרה(אני ממש לא הבעתי דיעה ואין לי מושג מה הלך שם, רק אמרתי שזה שמישהו על מדים לא הופך אותו אוטומטית לצודק), כשהיחיד שהביע פה דיעה עליו ושמח, דווקא היית אתה?

מנושא על נער פלסטיני שהוכה ע"י קצין, הגעתם לקצין במשטרה, לרופא... מה הלאה? תתייחסו לנושא וזהו.
לא כל דבר אפשר להשוות לצה"ל, רבאק.
אני אשמח לדעת איפה בדיוק "שמחתי". המילה היחידה שאמרתי זה "מעולה", זה נקרא שמחה? הגיע הזמן להפסיק להתנהג כמו נמושות מול הפרובוקטורים בשקל האלה.
ואני בכלל לא מרגיש מוזר. אם הייתי רוצה לדבר על רופאים/שוטרים או וואטאבר, הייתי פותח נושא על זה. כאן מדובר על פלסטיני שחטף מקצין צה"ל, בואו נדבר על זה ולא על כל מה שלא קשור לזה (הקצין שחבט עם הנשק בנורבגי ההוא, המכות ברמת דוד וכו'..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:42 
שמע, אתה זה שאמר שאי אפשר לדעת מה הלך שם לפי הסרטון, נכון? (אני מסכים, זה למה לא הבעתי חצי דיעה על מהקרה)
אם אי אפשר לדעת, למה זה מעולה?
סתם מעולה שערבי חטף נגיחה מחייל גם אם לא יודעים מה קרה קודם?

אם כן, אז פשוט תגיד שזה ככה במקום לספר סיפורים כמה שחיילים על מדים הם מלאכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
תירוץ השנה: "פרובוקציה".

המורה: "דני, למה לא הכנת שיעורים?"
דני: "המורה, הכנתי, אבל בדרך לבית ספר עשו לי פרובוקציה".
המורה: "אהההה, אם מדובר בפרובוקציה אז הכול נסלח. הרי אין מי שיכול לעמוד בפני פרובוקציה".
(מתוך תוכנית הלימודים החדשה באזרחות)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:45 
סתם כי בא לי אדום כתב:

כבר היה לי, שמאלנים, מתנחלים בהתנתקות, מה שאתה לא רוצה. עדיין לא שברתי לאף אחד את האף. די לבלבל את המוח, זה לא קשה, אתה עוצר את הילד המעצבן, מכניס לניידת וזהו.

כל הכבוד לך שהצלחת לעמוד בזה. חבל שלא כולם כמוך. כל אחד עם אופי שונה (כמו שכבר אמרתי), עם בעיות שונות שמשפיעות על התפקוד בזמן אמת. מי שנופל בזמן אמת, צריך לעוף מהיחידות האלה. חד וחלק.

19 כתב:
ציטוט:

הוא לא על מדים במועדון, במועדון הוא על אזרחי והוא יוציא עליך סכין כי הסתכלת על חברה שלו וזה בא לו רע בעין.
בן אדם כזה, עם ערכים כאלה, שמתנהג ככה, נראה לך שכשהוא לובש מדים זה משתנה? המדים זה גלימת קסם? הוא נשאר בדיוק אותו חרא מסריח שהוא גם כשהוא לובש מדים. המדים לא עושים אותו בן אדם יותר טוב או יותר צודק. הוא בדיוק אותו זבל.

כבר הסברתי את עצמי יותר מפעם אחת. תעשו הפרדה בין מישהו על מדים ומישהו לא על מדים.
כערס על מדים הוא מחוייב להתנהג לפי נורמה מסויימת של צה"ל. כשהוא יוצא חמשו"ש ודוקר מישהו הוא יישא באחריות הזאת.
ברור שזה אותו זבל, רק שלבסיס הוא לא יבוא עם סכין וידקור (אלא אם הוא קרימינל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:45 
JR12 כתב:
19 כתב:
JR12 כתב:
נראה אותך עומד במחסום בשטחים ב40 מעלות עם קרמי עליך אחרי שלא ראית בית חודשיים וכוס שנתיים מול ערבי שמקלל את כל המשפחה שלך לדורותיה.
כדי להוריד לו פצצה לא צריך להיות ערס

נראה אותך עומד ב40 מעלות חום ביום שבת במקום להיות עם הילדים שלך בבית במגרש כדורגל, כשכל האוהדים מקללים אותך ואת כל המשפחה שלך ומעיפים עליך מרחוק טרופיות ולא משחרר למישהו מהם פצצה לפנים.
ככה מדברים אנשים שחושבים שאוהדי כדורגל הם חוליגנים ומגיע להם לחטוף. מילה במילה.

כל כך לדפוק את האנשים במדינה הזאת, אני לא מבין למה אני מופתע מזה כל פעם מחדש. רק תן מכות למישהו שונה מהם, והם מבסוטים. למרות שהם יחטפו בדיוק אותו דבר.

אם אתה באמת משווה שוטר שעובד במקום עבודה ומקבל שכר,מסיים משמרת וחוזר לבית לילד בן 19 שגררו אותו מהבית לעמוד באמצע שום מקום ולשמור על שום דבר ועוד הוא מקבל על זה שבועית של תאילנדי אז אין לנו על מה לדבר
אם אני יעמוד מול ראש הממשלה ויקרא לו גנב זבל אני יצפה שהוא ישתוק
אם אני יעשה את זה לך אני יבין אם אני יקבל תגובה
למה?ככה

אה, אז ששוטר שעומד בחום, שצריך לעשות ביביסיטר לאוהדי כדורגל, ואז הוא מקבל את הג'ננה זה לא בסדר.
שזה ילד בן 19, שעושה בייביסטר לערבים, אז זה כן?
אתה צודק, זה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:46 
עד המ!!ת הפועל כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

כל הכבוד לך שהצלחת לעמוד בזה. חבל שלא כולם כמוך. כל אחד עם אופי שונה (כמו שכבר אמרתי), עם בעיות שונות שמשפיעות על התפקוד בזמן אמת. מי שנופל בזמן אמת, צריך לעוף מהיחידות האלה. חד וחלק.

19 כתב:
ציטוט:

כבר הסברתי את עצמי יותר מפעם אחת. תעשו הפרדה בין מישהו על מדים ומישהו לא על מדים.
כערס על מדים הוא מחוייב להתנהג לפי נורמה מסויימת של צה"ל. כשהוא יוצא חמשו"ש ודוקר מישהו הוא יישא באחריות הזאת.

גם החיילים בלינק של גלובס היו בבסיס ועשו שם את מה שהם עשו
לא סיפרו להם שהם מחוייבים לנורמה של צה"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:48 
עד המ!!ת הפועל כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

אז שלא יהיה קצין. אם הוא לא עומד בתפקיד, שיפרוש מקצונה. די לבלבל את המוח. זאת לא סיטואציה קשה, זה מקסימום סיטואציה מעצבנת. בחיים קוראים הרבה דברים מעצבנים. מתבגרים ועומדים בזה.

ואם הוא לא עומד בזה, ואם הוא בעייתי, אז כנראה אנחנו לא צריכים להגיד על מה שהוא עשה "מעולה" ...

ציטוט:

אתה קראת את מה שכתבת? גם בצה''ל וגם כאזרח אתה מצופה לא לדקור ולא לדפוק מכות רק כי אתה יכול.
צה''ל החליט שהוא צבא העם ומגייס אנשים מהעם. אנשים מהעם מביאים לצה''ל את עולם הערכים שלהם, וצה''ל מצפה שהוא יתאימו את עולם הערכים שלהם לפקודות ועולם הערכים של צה''ל מתיימר להציג.
בפועל זה לא תמיד קורה. ולכן חרא שמחוץ לבסיס, שדוקר, מפוצץ מכות, גונב וכו', יכול לעשות את זה גם שהוא במדים. קטע אה?

נערך לאחרונה על ידי סתם כי בא לי אדום בתאריך 26 יולי 2012, 18:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:48 
19 כתב:
שמע, אתה זה שאמר שאי אפשר לדעת מה הלך שם לפי הסרטון, נכון? (אני מסכים, זה למה לא הבעתי חצי דיעה על מהקרה)

למה זה מעולה? כי זו לא פעם ראשונה שבצל"ם מפרסמים דברים כאלה. אם זו היתה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, לא הייתי רושם "מעולה". לשמחתי, הבנתי באיזה חארות מדובר. חארות שמראים מה שהם רוצים שיראו.
אני בטוח לא במאה אחוז, באלף אחוז שהנער הזה לא הלך לתומו ברחוב וקיבל נגיחה בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:50 
שמע, אם אתה בטוח באלף אחוז שאין מקרים שאנשים מקבלים מכות סתם, אז אתה חי בעולם של דובוני איכפת לי.
אתה גם בטוח באלף אחוז שכל מתנחל בהתנתקות שפירקו אותו לא קיבל מכות סתם?
אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:52 
עד המ!!ת הפועל כתב:
19 כתב:

למה זה מעולה? כי זו לא פעם ראשונה שבצל"ם מפרסמים דברים כאלה. אם זו היתה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, לא הייתי רושם "מעולה". לשמחתי, הבנתי באיזה חארות מדובר. חארות שמראים מה שהם רוצים שיראו.
אני בטוח לא במאה אחוז, באלף אחוז שהנער הזה לא הלך לתומו ברחוב וקיבל נגיחה בפנים.

הראו בסרטון שמשהוא העלה פה. הוא הציק לחיילים, רצו לעצור אותו, הוא כנראה התנגד, אז נתנו לו מכות ואז עצרו אותו.
זה הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:53 
אגב, הקטע הזה של "לא רואים מה היה לפני" כל כך מצחיק.
זה בדיוק מה שאמרו על אוהדי הפועל ליד הבית של טביב, שצילמו את עצמם לא מקללים ולא זורקים אבנים. בטח זרקתם לפני, וצילמתם רק מה שאתם רוצים שיראו.
ואז כשהם צילמו את עצמם מגיעים, עומדים ליד הבית, ועוזבים, בשביל להראות שלפני לא היה כלום. אז אמרו להם שלא רואים מה היה אחרי, והם בטח חזרו ואז זרקו אבנים.

זה כמו הבדיחה עם השפן, "למה אתה בלי כובע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 18:54 
19 כתב:

גם החיילים בלינק של גלובס היו בבסיס ועשו שם את מה שהם עשו
לא סיפרו להם שהם מחוייבים לנורמה של צה"ל?

סיפרו להם. הם עשו את זה בכל זאת ונענשו.
אבל אני מרגיש שאנחנו חוזרים כל הזמן ליוצאים מן הכלל וזה מתחיל להתיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:00 
19 כתב:
שמע, אם אתה בטוח באלף אחוז שאין מקרים שאנשים מקבלים מכות סתם, אז אתה חי בעולם של דובוני איכפת לי.
אתה גם בטוח באלף אחוז שכל מתנחל בהתנתקות שפירקו אותו לא קיבל מכות סתם?
אני לא.

שוב לשנות מה שאמרתי, כמה נוח.
אמרתי שאני בטוח באלף אחוז שהנער הזה לא תמים והוא לא קיבל נגיחה סתם. אתה הפכת את זה ל"אנשים מקבלים מכות סתם, דובוני אכפת לי ובלה בלה".
אין לי מושג מה הלך בהתנתקות, לא התעניינתי כל כך בתקופה ההיא. אני יודע שזה היה מבצע מורכב ורגיש ושהיו בו פאשלות רציניות (אי אפשר שהכל יהיה מושלם, ככה זה בחיים לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:26 
בהתנתקות לא היו אירועים אלימים משמעותיים. אני מניח ש-19 התכוון לעמונה.

אתה בטוח שהנער לא תמים, והוא אשם גם, יופי. עכשיו תסביר לי אם זה מצדיק שבירת אף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:40 
אני לא יכול לשפוט את הקצין הזה. לא הייתי לוחם ואני לא יודע איך הייתי מתנהג במקומו.
לטעון בפורום "קליק קליק" אם משהו צודק או לא צודק זה קלי קלות. במבחן המציאות הייתי רוצה לראות את כל יפי הנפש שמסתובבים פה, מה הם היו עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:49 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אני לא יכול לשפוט את הקצין הזה. לא הייתי לוחם ואני לא יודע איך הייתי מתנהג במקומו.
לטעון בפורום "קליק קליק" אם משהו צודק או לא צודק זה קלי קלות. במבחן המציאות הייתי רוצה לראות את כל יפי הנפש שמסתובבים פה, מה הם היו עושים.

על פי כן אל תשפוט את המחבל, כי לא הייתה אף פעם מחבל, ואל תשפוט את השוטר, כי אף פעם לא הייתה שוטר.
בנוגע "ליפי הנפש" הסברתי לך, אני הייתי במצב דומה, לא שברתי את האף, אז די עם הקלישאות בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:50 
http://news.walla.co.il/?w=/22/2553528

דובר צה"ל הסרטון ערוך מגמתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:55 
ofri כתב:

לא שדובר צה''ל הינו מקור לאמינות(בכל זאת, מירי רגב כיכבה בתפקיד בעבר) אבל סביר להניח שכך.
רק יהיה נחמד אם הוא יהיה מוכן להסביר את הנגיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:57 
סתם כי בא לי אדום כתב:
ofri כתב:

לא שדובר צה''ל הינו מקור לאמינות(בכל זאת, מירי רגב כיכבה בתפקיד בעבר) אבל סביר להניח שכך.

אפשר להגיד שהוא יותר אמין מבצלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
ofri כתב:

אפשר להגיד שהוא יותר אמין מבצלם

את בצלם טרם תפסו בשקר (ואם אתה טוען אחרת אנא הדגם), את דובר צה"ל לעומת זאת תפסו משקר כבר אינספור פעמים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 20:11 
סתם כי בא לי אדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

על פי כן אל תשפוט את המחבל, כי לא הייתה אף פעם מחבל, ואל תשפוט את השוטר, כי אף פעם לא הייתה שוטר.
בנוגע "ליפי הנפש" הסברתי לך, אני הייתי במצב דומה, לא שברתי את האף, אז די עם הקלישאות בשקל.

תרשה לי כן לשפוט את הנער. כשאתה רואה תמונות של ילדים בעזה עם צעצועי רובה קלאצ'ניקוב, איך נאמר? זה לא בדיוק מראה מלבב. הנער הזה יהיה המחבל של מחר. זה מתחיל בהתגרות בחייל צה"ל, הוא חוטף נגיחה ואז יוצא להתאבד כדי להחזיר לנו על דברים שהוא עבר.
בקשר ליפי הנפש, אתה זה אתה. אם כולם היו כמוך אז כנראה היינו רובוטים. יש כאלה שלא מתאימים למצבים כאלה. צריך לאתר אותם ולהעיף אותם. המטרה שכולם יהיו כמוך מבחינת ההתנהגות שלהם. צה"ל לא יכול לנבא ברגע הגיוס של אותו חייל אם הוא ינגח בפלסטיני כזה או אחר. הוא כן יכול להעיף את החייל אחרי מקרים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: